Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ψολαραδες μου μιποσ μπορι καπιοσ σκιστισ να μου πι ενα πορνοευρο ποσα  γριβνα ειναι?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
1 Euro = 12.0861 Grivna
1 Grivna = 0.0827 Euro
1 Dollaro USA= 8.0131 Grivna
1 Grivna = 0.1248 Dollari USA

Επισκέπτης

ποπο θα χισοοοοοο !!!ευχαριστο χιστεα μου)))
και κατι ακομα ...ποσο βρισκετε ενα διαμερισμα ι χοτελ στο κιεβο ?
το πιο φτινο)))μονοκλινο!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ποπο θα χισοοοοοο !!!ευχαριστο χιστεα μου)))
και κατι ακομα ...ποσο βρισκετε ενα διαμερισμα ι χοτελ στο κιεβο ?
το πιο φτινο)))μονοκλινο!!!

Απ' ότι δείχνουν τα site... δεν είναι πολύ ακριβά...
www.getaroom.com/]http://www.getaroom.com/[/url]
Το καλύτερο βέβαια, είναι να στείλεις κάποιον ντόπιο (αν έχεις)
που σίγουρα θα σου βρει για πιο καλές τιμές  ;)

Επισκέπτης
δάσκαλε κοίτα τι βρήκα στο youtube :2funny: :2funny: δασκαλε εκ μερος ολων των συμμαθητων,παρακαλω να γινουν τα μαθηματα σε πιο τακτα χρονικα διαστηματα,για να μην χανετε η ορεξη μας για διδασκαλια,και η διψα μας για μαθηση.

Αχχχ τα λέμε , τα λέμε , τα λέμε μια η αλεπου δέκα τ αλεπόπουλα όλοι κάνουν ότι ξέρουν...
Μακρυα απο το ιντερνέτ και τις δηθεν γκόμενες που ψαχνουν γνωριμίες αλλά δεν τ ακούμε. Είναι ή απατώνισσες (ενίοτε απατεώνες) ή στην καλύτερη περίπτωση πολύ κακές πουτάνες
Eτσι την έπαθε κι αυτό το ταλαίπωρο παιδί απο το love.mail.ru...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τους θερμους μου χαιρετισμους απο τη γηραιά Αλβιώνα....και να μας κάνεις και κανένα μάθημα...

όπως λένε οικονομολόγοι ενώ το προηγούμενο Νοέμβρη είχεσ 3 μηνύματα ανά μέρα τώρα έχεις ένα μήνυμα ανά εβδομάδα....πτώση 2100 % !!!... ούτε το χρηματιστήριο είχε τέτοια πτώση..

και τώρα το γράμμα της εβδομάδας....ο Ιωσήφ συμβουλεύει....

Η σπιτονοικοκυρά μου έγραψε μέιλ και μου λέει ότι μου δίνει το διαμέρισμα τζάμπα για να
ανέβω να κάνω δουλιες αν θέλω και ότι αυτό θα είναι καλό και για τους δυό μας !!!

Παρακαλώ για τις παρατηρήσεις σας....

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
είναι η ωρίμανση της αγοράς αυτή η πτώση

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
τι γινετε η σχολη διεκοψε τις παραδοσεις αποτομα και ο δασκαλος εχει εξαφανιστει.

μηπως εκλεισε η σχολη λογο γριππης?

κλεισαμε απο τωρα για τις εορτες?

ο δασκαλος εμπλεξε με τις γυναικες τις ζωη τους και δεν εχει χρονο για μαθημα?

τι γινετε απο ολα αυτα?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μίλησε ο απόστολος πετρος μίλησε και ο απόστολος παύλος...

αναμενωμεν την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος εις τον διδάσκαλο...δια τα περαιτέρω...

Επισκέπτης

Aγαπητέ Κάζα, αγαπητέ Αρκάνς,
σεβαστοι φίλοι,
δεν με απασχολεί ούτε πόσα μυνήματα θα λάβω, ούτε πόσες σελίδες θα γραφούν δια τον απλούστατο λόγο ότι εδώ  δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή να με βασανίζει η ακροαματικότης, ούτε εφημερίδα να  πουλάω φύλλα, ούτε από την άλλη επεδιώκω να είμαι αρεστός, να κάνω φίλους, γνωριμίες κλπ. Ούτε επιθυμώ να εντυπωσιάσω κάποιον ότι είμαι έτσι , είμαι γιουβέτσι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπω ποτέ κανένα. Εάν τσιγκλιστώ πάντως όπως λέει ο έτερος αγαπητός μου μαθητής Gio Stob γράφω.
Από την άλλη αυτές οι σελίδες διαφέρουν, διότι προσπαθώ να κρατώ κάποια ποιότητα και κάποια πληροφόρηση που είναι δύσκολο να βρει κανείς, ειδικά ένας νέος που δεν τα’χει ζήσει, απo άλλες πηγές. Καμια φορά, διότι δεν έχω χρόνο , διαβάζω τις επικεφαλίδες των άλλων θεμάτων εις την αρχική σελίδα. Πχ πριν απο μια βδομάδα, πότε ήταν, υπήρξε θέμα με την σύλληψη της «εκδότριας» της εφημερίδος
Ελεφτεροχτυπία. Τα διάβαζα και αναρωτιόμουνα «μα καλά δεν ξέρει ένας ότι αυτή είναι ανηψιά του Giano Pouro , ο δε πατήρ της ήτο εκ των συνιδρυτών της εφημερίδος , την οποία κατόπιν διαφόρων αλχημειών πήρε από τον έτερο συνέταιρο τον C. A. Mada".
Να μου πείτε που κολλάει αυτό στο θέμα μας; Ξέρετε απο την μία έχουμε έναν λαό, τον ελληνικό, ο οποίος έχει μετατραπεί σε πρόβατα από τον αποβιώσαντα ναρκομανή εκδότη και τους κολλητούς του. «Ά οι οικονομικοι μετανάστες και τι καλοι που είναι, τι κακός που ‘ναι ο ρατσισμός, α τι ωραία που πληρώνουμε φορους για να χουν τζαμπα νοσοκομείο και σχολείο οι αλβανοι, πόσο ευτυχισμένοι είμαστε κλπ, κλπ»
Κι από την άλλη βλέπω τους ουκρανους οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί σε μία κοινωνία που λέει « τον ξένο τον πούστη θα του ρουφήξουμε το αίμα». Επομένως εάν μπορώ σε κάτι ωφελήσω είναι να κεντρίσω ορισμένους μπας και ξαναγίνουν κύριοι του εαυτού τους απο καρπαζοεισπράχτορες που έχουν καταντήσει. 
Τώρα  σχετικώς με τα μαθήματα πρέπει νομίζω να σας έχω παραδώσει γύρω στα 15. Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 25 έτοιμα γραμμένα.  Με διάφορα θέματα, την μαγεία στην ουκρανία, το σχολείο, ντισκοτέκ διάφορα δεν τα θυμάμαι...

Αυτιά...

Επισκέπτης
Τους θερμους μου χαιρετισμους απο τη γηραιά Αλβιώνα....και να μας κάνεις και κανένα μάθημα...

όπως λένε οικονομολόγοι ενώ το προηγούμενο Νοέμβρη είχεσ 3 μηνύματα ανά μέρα τώρα έχεις ένα μήνυμα ανά εβδομάδα....πτώση 2100 % !!!... ούτε το χρηματιστήριο είχε τέτοια πτώση..

και τώρα το γράμμα της εβδομάδας....ο Ιωσήφ συμβουλεύει....

Η σπιτονοικοκυρά μου έγραψε μέιλ και μου λέει ότι μου δίνει το διαμέρισμα τζάμπα για να
ανέβω να κάνω δουλιες αν θέλω και ότι αυτό θα είναι καλό και για τους δυό μας !!!

Παρακαλώ για τις παρατηρήσεις σας....

Ύποπτον !!!!
Ουκρανίδα υπήκοος και Χριστουγεννιάτικα (γιατί αυτοι οι προβληματικοι κανουν διαφορα πάρτια το νεο έτος και νοικιαζουν διαμερίσματα) και να σου δώσει κατι τζάμπα??? Τώρα κοιτα μπορεί να τσακώθηκε με τον Μπαμπακούλα και λεει κατσε να του πω έτσι να ανέβει πάνω κι εντάξει δεν θα δεχτεί αυτός και θα με πλερώσει. Αλλέως δεν το εξηγώ. Αυτοι λφτά ακόμη βαστάνε, μετα το νεο έτος θα αρχίσουν τα όργανα (εάν αρχίσουν ...) Εκτός αν τις έχεις πει για τιποτα χοντρες μπίζνες και χει δει αυτη φως , εννοω κανα φράγκο κι ειναι σε εποχή που εχει ξεμείνει και σου λεει μπας και κατσει τιποτα...

Επισκέπτης
τι γινετε η σχολη διεκοψε τις παραδοσεις αποτομα και ο δασκαλος εχει εξαφανιστει.

μηπως εκλεισε η σχολη λογο γριππης?

κλεισαμε απο τωρα για τις εορτες?

ο δασκαλος εμπλεξε με τις γυναικες τις ζωη τους και δεν εχει χρονο για μαθημα?

τι γινετε απο ολα αυτα?

Αγαπητέ Αρκάνς,
όχι δεν κλεισαμε λόγω γρίπης, ούτε για εορτές, αντιθετως τις γιοτες θα εχουμε παραπάνω ύλη, απ ότι τουλάχιστον τον τελευταιο καιρό, απλώς ήρθε η ώρα το 2010 να περάσουμε σε ουσιαστικώτερη διδασκαλία για όσους έχουν την θεληση και το επιθυμουν βεβαίως....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τιποτα δεν της έχω πεί...της είπα θα κάνω δουλιές...γενικά ...χωρίς αναφορά καμμία...
αυτό λέω εγώ...οτι πλακώθηκε με το βαμβακούλα...και σου λέει άμα έρθει...ότι και κάτι
θα του φάω αλλιώς...τι λες?

Επισκέπτης
τιποτα δεν της έχω πεί...της είπα θα κάνω δουλιές...γενικά ...χωρίς αναφορά καμμία...
αυτό λέω εγώ...οτι πλακώθηκε με το βαμβακούλα...και σου λέει άμα έρθει...ότι και κάτι
θα του φάω αλλιώς...τι λες?

Κοίτα παίζει ρόλο αν αυτη μένει στο διαμέρισμα όταν δεν έχει κανένα νοικ΄λαρη. Τι θελω να πω: Υπάρχουν πολλοι που νοικιαζουν το ίδιο τους το σπίτι κι οταν έχουν νοικαρη πανε και μενουν σην αδερφή τους, στην μανα τους κλπ
Τωρα αυτή αμα εχει αλλο διαμερισμα κι αυτό το χει για νοικιασμα στην ξεφτυλα κονομαει 1500 $ το μηνα απο κει οπότε να μείνεις εσύ για μια βδομαδα τζαμπα στ αρχίδια της. Αν όμως μενει μεσα την παρα νοιαζει να το νοικιασει, που θα το νοικιασει σιγουρα τα χριστοιυγεννα γιατι ερχονται ξενοι στην πόλη, ουκρανοι από αλλες πόλεις  κλπ οπότε θα βγαλει τα 1000$. Το σιγουρον ειναι ότι τα τσουγκρισε με τον ποδοσφαιριστη και παει για τον προπονητή...

Επισκέπτης
δε μου λες μπας κι επαιζε με την εθνικη ουκρανιας κι έχασε το πριμ και τον σούταρε ????

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Aγαπητέ Κάζα, αγαπητέ Αρκάνς,
σεβαστοι φίλοι,
δεν με απασχολεί ούτε πόσα μυνήματα θα λάβω, ούτε πόσες σελίδες θα γραφούν δια τον απλούστατο λόγο ότι εδώ  δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή να με βασανίζει η ακροαματικότης, ούτε εφημερίδα να  πουλάω φύλλα, ούτε από την άλλη επεδιώκω να είμαι αρεστός, να κάνω φίλους, γνωριμίες κλπ. Ούτε επιθυμώ να εντυπωσιάσω κάποιον ότι είμαι έτσι , είμαι γιουβέτσι για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπω ποτέ κανένα. Εάν τσιγκλιστώ πάντως όπως λέει ο έτερος αγαπητός μου μαθητής Gio Stob γράφω.
Από την άλλη αυτές οι σελίδες διαφέρουν, διότι προσπαθώ να κρατώ κάποια ποιότητα και κάποια πληροφόρηση που είναι δύσκολο να βρει κανείς, ειδικά ένας νέος που δεν τα’χει ζήσει, απo άλλες πηγές. Καμια φορά, διότι δεν έχω χρόνο , διαβάζω τις επικεφαλίδες των άλλων θεμάτων εις την αρχική σελίδα. Πχ πριν απο μια βδομάδα, πότε ήταν, υπήρξε θέμα με την σύλληψη της «εκδότριας» της εφημερίδος
Ελεφτεροχτυπία. Τα διάβαζα και αναρωτιόμουνα «μα καλά δεν ξέρει ένας ότι αυτή είναι ανηψιά του Giano Pouro , ο δε πατήρ της ήτο εκ των συνιδρυτών της εφημερίδος , την οποία κατόπιν διαφόρων αλχημειών πήρε από τον έτερο συνέταιρο τον C. A. Mada".
Να μου πείτε που κολλάει αυτό στο θέμα μας; Ξέρετε απο την μία έχουμε έναν λαό, τον ελληνικό, ο οποίος έχει μετατραπεί σε πρόβατα από τον αποβιώσαντα ναρκομανή εκδότη και τους κολλητούς του. «Ά οι οικονομικοι μετανάστες και τι καλοι που είναι, τι κακός που ‘ναι ο ρατσισμός, α τι ωραία που πληρώνουμε φορους για να χουν τζαμπα νοσοκομείο και σχολείο οι αλβανοι, πόσο ευτυχισμένοι είμαστε κλπ, κλπ»
Κι από την άλλη βλέπω τους ουκρανους οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί σε μία κοινωνία που λέει « τον ξένο τον πούστη θα του ρουφήξουμε το αίμα». Επομένως εάν μπορώ σε κάτι ωφελήσω είναι να κεντρίσω ορισμένους μπας και ξαναγίνουν κύριοι του εαυτού τους απο καρπαζοεισπράχτορες που έχουν καταντήσει. 
Τώρα  σχετικώς με τα μαθήματα πρέπει νομίζω να σας έχω παραδώσει γύρω στα 15. Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 25 έτοιμα γραμμένα.  Με διάφορα θέματα, την μαγεία στην ουκρανία, το σχολείο, ντισκοτέκ διάφορα δεν τα θυμάμαι...

Αυτιά...
γιαυτο εισαι Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ! δεν χτυπας νουμερα (δλδ ποσοτητα) αλλα ποιοτητα! αν υπαρχει κατι αξιοσημειωτο το συζηταμε αλλιως δεν γραφουμε τπτ!  ;)

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ Αρκάνς,
όχι δεν κλεισαμε λόγω γρίπης, ούτε για εορτές, αντιθετως τις γιοτες θα εχουμε παραπάνω ύλη, απ ότι τουλάχιστον τον τελευταιο καιρό, απλώς ήρθε η ώρα το 2010 να περάσουμε σε ουσιαστικώτερη διδασκαλία για όσους έχουν την θεληση και το επιθυμουν βεβαίως....
δασκαλε αναμενω την ωρα να μπουμε στα πιο ουσιαστικα θεματα που εχεις να μας διδαξεις.
ευχομαι και οι υπολοιποι συμμαθητες μου,να δειξουν το αναλογο ενδιαφερων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom