Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ας πούμε θα γράψω κάτι.Είχα κανονίσει να μείνω στο διαμέρισμα με μια γκόμενα.Με πήρε από το αεροδρόμιο,όμως στο διαμέρισμα άρχισε τις μαλακίες.Τότε αποφάσισα να πάω στη ντίσκο μόνος.
Δηλαδή πρέπει να έχεις εναλλακτικά σχέδια και να αλλάζεις ανάλογα με τις περιστάσεις.
Στη ντίσκο πήγαν να μου κάτσουν κάτι καλά μωρά,όμως αργούσαν.Για αυτό πήγα σε άλλη.Αυτή γούσταρε,ήθελε όμως χρόνο.Για αυτό αφού έπεσα σε μερικές ακόμα,βρήκα αυτή που μου πρότεινε το τρίο με 150 ευρώ.Η γκόμενα αυτή έχει και κανονική δουλειά,δουλεύει σα μεταφράστρια σε εταιρία και μου έδωσε την επαγγελματική κάρτα της.
Επειδή όμως είχα τη γκόμενα στο διαμέρισμα,αναγκάστηκα να πάω σε ένα άλλο δικό τους,που ήταν πραγματικά άθλιο στην πιο άθλια και επικίνδυνη περιοχή που μπορείτε να φανταστείτε.Δεν είχε ούτε καν φως στο διάδρομο,υπήρχαν παντού μπουκάλια μπύρας και γκράφιτι και το ασανσέρ δε λειτουργούσε ενώ το διαμέρισμα βρισκόταν στον 9ο όροφο.Αναγκάστηκα να ανεβώ 9 σκάλες σε άθλια,παρατημένη οικοδομή μέσα στο σκοτάδι με δυο γκόμενες που δεν ήξερα καν.Μέσα το διαμέρισμα ήταν εντελώς χάλια,γεμάτο μπύρες και πράγματα,ρούχα πεταμένα εδώ και εκεί.Ομως συνέχισα παρά το σουρεαλιστικό σκηνικό και σύντομα δυο γκόμενες έγλυφαν το κεφάλι χωρίς καπότα και ήταν έτοιμες να κάνουν τα πάντα.Δηλαδή σε αυτές τις χώρες δεν πρέπει να κωλώνεις.

Την επόμενη μέρα ξύπνησα στις 16.00 και η γκόμενα την έκανε για την πόλη της νευριασμένη.Είχα κανονίσει να φέρω δύο άλλες που τους είχα ήδεη δώσει 100 ευρώ και θέλουν να έρυουν και οι δυο στην Ελλάδα.Υποσχέθηκαν γαμήσι κτλ.Ομως δεν ήρθαν γιατί λέει κάτι έτυχε.Τότε άρχισα να καμα΄κώνω στο δρόμο,βρήκα μια δίμετρη από το Ντονέτσκ και πήγαμε για καφέ,μετά πήρα τηλ. από κάτι Λευκωρωσίδες,ύστερα πήρα e-mail από μια Ρωσίδα από τη Μοσχα που επισκεπτόταν το Κίεβο και στις 20.00 βρήκα δυο γκόμενες,μια ξανθιά και μια μελαχρινή και πήγαμε για καφέ σε ένα κυριλέ καφέ απέναντι από το Αρένα.Εκεί είδα πολλούς Αραβες με μουνάρες.Στο καφέ με τη γκόμενα από το Ντονέτσκ είδα έναν τρισάθλιο μεσήλικα Ινδοαμερικανό με ένα απίστευτο ξανθό μουνί και τη φίλη της.Ο πούστης της είχε αγοράσει τέσσερις σακούλες πράγματα.

Το βράδυ είχα κανονίσει ραντεβού με άλλη γκόμενα που με περίμενε σε μια μακρινή περιοχή του Κιέβου,με πήγε σε ένα ρεστωράν και ύστερα ζήτησε να την πάω στο διαμέρισμα.Ευτυχώς η άλλη είχε ήδη φύγει.Με τη γκόμενα έπεσαν τρελλά γαμήσια,παραδόξως όμως μου ζήτησε γλυφομούνι.Στο στοματικό είναι πρώτες,κάνουν απίστευτο BJ μεγάλης διαρκείας και χωρίς προφυλακτικό.Το πρωί η σπιτονοικοκυρά καράφλιασε αφού είδε άλλη γκόμενα να κοιμάται γυμνή από αυτή που ήρθε το Σάββατο.

Είμαι σίγουρος οτι μπορώ στην Ουκρανία κάθε μέρα να βγάζω καινούργια γκόμενα.Οι γκόμενες που γνώρισα σε Carribean,Krehatik θέλουν να έρθουν Ελλάδα με τα χίλια.Πήρα μέχρι και τηλ. από γκόμενα που περίμενε το γκόμενό της στο κέντρο δίπλα σε ένα άγαλμα.

Εχω όμως εμπειρία από Πολωνία,Τσεχία,επαρχιακή Ουκρανία,Γερμανία.Εάν έχεις εξασκηθεί στην Πολωνία,η Ουκρανία φαίνεται σαν παιδική χαρά.Είναι σα να περνάς από τα βαρέα βάρη στην κατηγορία φτερού.
πολι ορεα ολα αυτα χιστι μου...μπραβο σου...αλλα για πια πολι αναφερεσε?θα μασ πισ?

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως άμα είσαι ξένος κλάσσης και δε μασάς,δεν έχεις κανένα πρόβλημα στην Ουκρανία.Προσωπικά δε φοβάμαι καθόλου μαλάκες όπως οι Τούρκοι που το παίζουν macho και σε κοιτάνε με αυστηρό βλέμμα ή οι Αραβες που πάνε πάντα 4-5 μαζί και χώνονται στη μάπα σου.Τούρκοι,Αραβες,Ινδοί κτλ είναι εντελώς χέστηδες,ψοφίμια.
Πρέπει να είχαν καραφλιάσει με αυτά που έκανα στη ντίσκο.
Στο τέλος με αγριοκοίταζαν που βγήκα αγκαζέ με δυο γκόμενες.Αλλά και το να πέσεις στη γκόμενα του Τούρκου είναι εντελώς εύκολο.Οι πιο πολλές κάνουν αμάν να απαλλαγούν από τη χαζομάρα που δέρνει τους Τούρκους.

Οι μόνοι που φοβάμαι είναι οι Σέρβοι.Εχουν μεγάλους σβέρκους,χερούκλες και μερικοί έχουν παρανοικό βλέμμα.Είναι οι πιο σκληροί Σλαύοι που ξέρω και πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν την πέφτεις σε Σέρβες.
Στο Κίεβο από ό,τι κατάλαβα παίζουν και μερικοί Αλβανοί.Αν είναι δυνατόν.Σου 'ρχεται να ξεράσεις καμιά φορά.Ας είναι καλά οι μουνάρες που μας αφήνουν να συγκεντρώνουμε το βλέμμα μας σε αυτές.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
πολι ορεα ολα αυτα χιστι μου...μπραβο σου...αλλα για πια πολι αναφερεσε?θα μασ πισ?

Κίεβο ρε συ.Αφού έγραψα για Carribean.Μπορώ να σου πω ποιες είναι οι καλύτερες περιοχές της Ουκρανίας αλλά σιγά μην το κάνω.Αυτές είναι σαν τα τελευταία αποθέματα χρυσού.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
A-list cabrio...

σα να λέμε πορσικo τελευταίο μοντέλο...σλκ...τέτοια

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κμαν...αντί να περιμένεις τους μαθητάς εδώ να εξασκηθούν....

ξεκίνα κανένα ταχύρυθμο....και όταν λέμε ταχύρυθμο εννοούμε τούρμπο...

αν θέλεις βέβαια...γιατί φαίνεται ότι δε θέλεις να αποκαλύψεις τους τελευταίους απόμακρους μουνοπαράδεισους της Ουκρανίας

και, καλά κάνεις εδώ που τα λέμε....

το ρεστωράν στο απόμακρο Κίεβο πως λεγόταν?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στο καφέ με τη γκόμενα από το Ντονέτσκ είδα έναν τρισάθλιο μεσήλικα Ινδοαμερικανό με ένα απίστευτο ξανθό μουνί και τη φίλη της.Ο πούστης της είχε αγοράσει τέσσερις σακούλες πράγματα.

Δηλαδής Μάγια;;;

Ή μήπως Αζτέκος;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάντως άμα είσαι ξένος κλάσσης και δε μασάς,δεν έχεις κανένα πρόβλημα στην Ουκρανία.Προσωπικά δε φοβάμαι καθόλου μαλάκες όπως οι Τούρκοι που το παίζουν macho και σε κοιτάνε με αυστηρό βλέμμα ή οι Αραβες που πάνε πάντα 4-5 μαζί και χώνονται στη μάπα σου.Τούρκοι,Αραβες,Ινδοί κτλ είναι εντελώς χέστηδες,ψοφίμια.
Πρέπει να είχαν καραφλιάσει με αυτά που έκανα στη ντίσκο.
Στο τέλος με αγριοκοίταζαν που βγήκα αγκαζέ με δυο γκόμενες.Αλλά και το να πέσεις στη γκόμενα του Τούρκου είναι εντελώς εύκολο.Οι πιο πολλές κάνουν αμάν να απαλλαγούν από τη χαζομάρα που δέρνει τους Τούρκους.

Οι μόνοι που φοβάμαι είναι οι Σέρβοι.Εχουν μεγάλους σβέρκους,χερούκλες και μερικοί έχουν παρανοικό βλέμμα.Είναι οι πιο σκληροί Σλαύοι που ξέρω και πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν την πέφτεις σε Σέρβες.
Στο Κίεβο από ό,τι κατάλαβα παίζουν και μερικοί Αλβανοί.Αν είναι δυνατόν.Σου 'ρχεται να ξεράσεις καμιά φορά.Ας είναι καλά οι μουνάρες που μας αφήνουν να συγκεντρώνουμε το βλέμμα μας σε αυτές.
Ρε τυπε σοβαρα? παιζουν αλμπανια στο κιεβο?γαμω την φαρα τους τα κωλοαλμπανια

Επισκέπτης
Ετερα τραγικη παρεξηγησις...
Μηπως τους εχει μπερδεψει με τον Αλμπάνο?
Τοσα χρονια έχω δει Τσετσενους, Γεωργιανους,Αζερους, Αρμενιους,Κυργισιους αλλα Αλβανους ???
Τωρα βεβαια το Κιεβο εχει 8 εκκατομμυρια κατοικους ε, δεν μπορει ολο και κανα δυο αλβανους θα εχει αλλα οτι  περπατας και πεφτεις πανω τους ή στην ντισκο πεφτεις σε αλβανους αυτα μονο στην ελλαδα συμβαινουν. Τωρα που το  θυμαμαι πριν τρια  χρονια  υπηρχε η περιπτωση του σατανικου αλβανου εγκληματιου που χε σκοτωσει και κοψει την  γυναικα  του κατι σαν τον Φραγγή ...   

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Κμαν...αντί να περιμένεις τους μαθητάς εδώ να εξασκηθούν....

ξεκίνα κανένα ταχύρυθμο....και όταν λέμε ταχύρυθμο εννοούμε τούρμπο...

αν θέλεις βέβαια...γιατί φαίνεται ότι δε θέλεις να αποκαλύψεις τους τελευταίους απόμακρους μουνοπαράδεισους της Ουκρανίας

και, καλά κάνεις εδώ που τα λέμε....

το ρεστωράν στο απόμακρο Κίεβο πως λεγόταν?

Το ρεστωράν ήταν απέναντι από το Arena.Ηταν πολύ κυριλέ,δε θυμάμαι πώς λεγόταν.Το άλλο που πήγα με την άλλη γκόμενα το βράδυ ήταν κάπου μακριά από το κέντρο.Και αυτό πολύ καλό.Βασικά με πήγαιναν οι γκόμενες στα ρεστωράν.
Τον Ινδό με την αμερικανική προφορά τον είδα στο coffee house.Η ξανθιά του αγόρασε λουλούδια και λέω τι γίνεται εδώ πέρα,μέχρι που διαπίστωσα οτι της είχε πάρει ένα κάρο σακκούλες με πράγματα.

Πολλοί είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.Φιλάω μια γκόμενα και αυτοί τρώνε σουβλάκια.Τους λέω ελάτε ρε να πιάσετε τη φίλη της,μου λένε πού είσαι,σε χάσαμε,είσαι πολύ γρήγορος δε σε προλαβαίνουμε.Τους λέω άμα θέλετε να φάτε,να κοιμηθείτε,να χέσετε,πού χρόνος για μουνί,ή είσαι μάχιμος ή δεν είσαι,ειδικά όταν έχεις μόνο μιάμιση μέρα στη διάθεσή σου πρέπει να αξιοποιείς το κάθε δευτερόλεπτο.

Τις καλύτερες πόλεις δε θα τις αποκαλύψω γιατί εγώ πλήρωσα για να τις μάθω μέσω δοκιμής και λάθους.Ο άλλος γιατί να τα μάθει έτσι έτοιμα?Επίσης αυτά είναι ζητήματα εξάσκησης,όσο συσσωρεύεις εμπειρία,τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα γιατί καταλαβαίνεις τι παίζει και συγκεντρώνεσαι στους σωστούς στόχους.

Επισκέπτης
Κίεβο ρε συ.Αφού έγραψα για Carribean.Μπορώ να σου πω ποιες είναι οι καλύτερες περιοχές της Ουκρανίας αλλά σιγά μην το κάνω.Αυτές είναι σαν τα τελευταία αποθέματα χρυσού.
δε νομιζο να σου ζιτισα φιλαρακι να μου πισ κατι τετιο...οποτε....στο θεμα μασ.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Βασικά στην Ουκρανία έχεις γελοίο ανταγωνισμό.Στην Πολωνία παίζει να σου κολλήσει κανένας Πολωνός.Επίσης οι Ουκρανέζες μιλάνε πολύ απλά,δεν έχουν τίποτα τρομερές γνώσεις και δεν κάνουν mind games όπως οι Πολωνέζες παρά μόνο αφού τις γαμήσεις.
Αν όμως έχεις εξασκηθεί στα shit tests των πολωνέζων,οι Ουκρανές είναι παιχνιδάκι γιατί κάνουν τα ίδια αλλά σε πολύ πιο απλή μορφή.Γενικά αν έχει κάποιος εμπειρία ανατολικής Ευρώπης,ξέρει αμέσως ποια γκόμενα πρόκειται να γαμηθεί.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αγαπητέ Κμαν

εντάξει μη μας πείς αφού έχεις επενδύσει τόσα κεφάλαια.

απλώς πήρες 2 με 100 δολάρια τη μία απο το Καρίμπιαν (2 Χ 75 ευρω)= που ασφαλώς δεν θα ήταν
και η καλύτερη ποιότητα για να κάνουν πιάτσα στο Καρίμπιαν

τώρα βέβαια την επόμενη μέρα έσκισες...αλλά μήπως εκείνο το κατοστάρικο που έδωσες και δεν ήρθαν τα εσκορτς....κάπου μπερδεύτηκες και τα έδωσες σε αυτή που πήρες το βράδυ...

οπότε αν είναι έτσι...η κάπως έτσι...προς τι η σβελτάδα και τα συναφή....

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Την Κυριακή πλήρωσα τα έξοδα του εστιατορίου και του ταξί.Αυτές στο Καριμπίαν προφανώς πάνε άμα σε γουστάρουνε.Αλλά και να μην κάθονταν αυτές,είχα άλλη έτοιμη.Και την Κυριακή αν δεν καθόταν αυτή το βράδυ,είχα 3-4 ακόμα να κυκλοφορήσω.Γενικά είναι οι εναλλακτικές στρατηγικές.Λες,αν δεν πετύχει το πλάνο Α,πάμε στο Β,αν δεν πετύχει και αυτό στο Γ,κτλ.
Το πρόβλημα είναι να μην επενδύσεις χρόνο σε γκόμενα που δεν κάθεται γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος.Εκεί μετράει η εμπειρία,πώς έχεις κόψει τη γκόμενα,θα κάτσει γρήγορα ή όχι.

Εμένα μου φαίνονται πολύ εύκολα στο Κίεβο γιατί έχω συνηθίσει με Πολωνές που είναι πολύ πιο δύσκολο να κόψεις από την αρχή τι θα γίνει.Οι Ουκρανές μου φαίνονταν τελείως διάφανες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε γενικες γραμμες ετσι ειναι.αν και για μενα αν παω Κιεβο θα μου ειναι λιγακι πιο δυσκολο να πετυχω αποτελεσμα απο οτι στη Βαρσοβια.στη Βαρσοβια εχω διαμερισμα στην Αλεα Γιεροσολιμσκι που γαμαει και δερνει (τωρα το νοικιαζω.αφου πηγαινα σπανια).ενω στο Κιεβο δεν εχω τιποτα θα μενω σε ενα ενοικιαζομενο δωματιο.στη Βαρσοβια βγαινω συχνα με τον αδερφο της Αγκατα που ειναι μπατσος και με ξερανε (τωρα σιγα σιγα με ξεχνανε).ενω Κιεβο δεν με ξερει κανεις.πιστευω οτι πρεπει να εχεις μια βαση για να μπορεις να εχεις επυτηχια.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Oποιος μου πει πως λεγονται τα πουλια που κανουν ακροβασιες στον αερα, θα του κανω δωρο ενα city tour. εχετε 36 ωρες καιρο- αντε 48. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom