Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η γνώση των ρωσικών είναι τρομερά σημαντική παρόλο που στην Ουκρανία οι πιο πολλές γκόμενες μιλάνε αγγλικά(ενώ στη Ρωσία και στη Λευκορωσία οι περισσότερες ΔΕ μιλάνε αγγλικά και για εθνικιστικούς λόγους).
Οι λόγοι που έχει αξία να ξέρεις ρωσικά είναι:
1.Εχεις πρόσβαση στις γκόμενες που οι άλλοι απλά δεν μπορούν να έχουν
2.Οι γκόμενες αυτές είναι συνήθως οι ευκολότερες και με τις λιγότερες φιλοδοξίες(για αυτό και δεν έμαθαν αγγλικά)
3.Μπορείς να μιλάς με τις φίλες τους και να μπαίνεις εύκολα στον κοινωνικό τους κύκλο.Επίσης καταλαβαίνεις τι λένε μεταξύ τους
4.Γλιτώνεις πολύ scamming,εξαπάτηση
5.Οταν μιλάς ρωσικά,οι γκόμενες μιλάνε αλλιώς,πιο γλυκά και είναι ανοιχτές.Δεν μπορούν να μιλήσουν έτσι στα αγγλικά γιατί τους είναι ξένη γλώσσα.
6.Οι άλλοι ξένοι(π.χ. Αραβες,Τούρκοι) δεν καταλαβαίνουν τι λες στις γκόμενες ώστε να μπορούν να παρέμβουν
7.Οι άλλοι ξένοι δεν καταλαβίνουν οτι είσαι ξένος.

Γενικά στην Ουκρανία είναι καλό να είσαι
1.Λευκός(όχι μαυριδερός)
2.Μεγαλύτερης ηλικίας
3.Πολύ καλοντυμένος(πειραματίστηκα φορώντας φόρμα και καλό πουκάμισο,με το πουκάμισο έπαιρνα τα τηλ. σε χρόνο dt)
4.Μη-απειλητικός.Οχι macho(όπως οι Τούρκοι) αλλά ευγενικός και να φαίνεσαι ακίνδυνος(γιατί οι δικοί τους φαίνονται άξεστοι,απότομοι και επικίνδυνοι).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ασε με να μαντεψω:
μηπως αυτη η  ντισκο όπου  πηγες το  Σαβbατοκυριακο  και οι γκομενες προτιμουσαν τον 50αρη απ  τον 40άρη, τον 60αρη απ τον πενηνταρη και τον 80/ άρη απ'τον 70/άρη ήτανε μεσα σ ένα πλοιαρακι αραγμενο σ ενα ποταμακι  και  λεγόταν River Palace?

Οχι.Πήγα στο Carribean.Οι ντίσκο που παίζουν είναι το Avalon,το Buddha Bar,Decadence,Arena και Carribean.Ο κόσμος στο Buddha Bar μου φάνηκε ψωνισμένος όταν πέρασα από έξω και είδα μερικούς θαμώνες,το Avalon μου φάνηκε πολύ κυριλέ,στο Arena ξέρω οτι κυκλοφορούν πουτάνες και έχει κακή φήμη στις γκόμενες,και το Decadence έχει τα καλύτερα μουνιά(οι άσχημες τρώνε πόρτα) αλλά είναι πολύ ψηλομύτικο.Οπότε πήγα Carribean που είναι πιο λαικό.Αν δε μου καθόταν το Carribean μπορεί να πήγαινα Decadence.

Επισκέπτης
Οχι.Πήγα στο Carribean.Οι ντίσκο που παίζουν είναι το Avalon,το Buddha Bar,Decadence,Arena και Carribean.Ο κόσμος στο Buddha Bar μου φάνηκε ψωνισμένος όταν πέρασα από έξω και είδα μερικούς θαμώνες,το Avalon μου φάνηκε πολύ κυριλέ,στο Arena ξέρω οτι κυκλοφορούν πουτάνες και έχει κακή φήμη στις γκόμενες,και το Decadence έχει τα καλύτερα μουνιά(οι άσχημες τρώνε πόρτα) αλλά είναι πολύ ψηλομύτικο.Οπότε πήγα Carribean που είναι πιο λαικό.Αν δε μου καθόταν το Carribean μπορεί να πήγαινα Decadence.

Malisτα,
ποιον ειχαμε στειλει πριν απο 4-5 βδομαδες κι ειπε οτι βαραγαν μυιγες. Α! τον  κ. Αδωνη. Η αληθεια ειναι οτι στο  συγκεκριμενο  μερος δεν μαζευόντουσαν οι τοπ μουναρες αλλα ειχε κατι πουτανακια ετσι πιο συγκρατημενα που ψαχναν να βρουν καποιον σοβαρον επενδυτή. Εμένα μου βαναν τα τηλέφωνα στις φουχτες όταν πηγαινα, τα γραφαν σε κατι χαρτακια και  τα μοιραζανε ως ραβασακια και καλα τις ειχε χτυπήσει το Impulse. Με βανες στο τρυπακι να πα να το  τσεκαρω ο  ιδιος, εκει  Παρασκευη,  Σαββαττο  μαζευει κοσμο Δευτερα ή τριτη ειναι  κλειστα 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η γνώση των ρωσικών είναι τρομερά σημαντική παρόλο που στην Ουκρανία οι πιο πολλές γκόμενες μιλάνε αγγλικά(ενώ στη Ρωσία και στη Λευκορωσία οι περισσότερες ΔΕ μιλάνε αγγλικά και για εθνικιστικούς λόγους).
Οι λόγοι που έχει αξία να ξέρεις ρωσικά είναι:
1.Εχεις πρόσβαση στις γκόμενες που οι άλλοι απλά δεν μπορούν να έχουν
2.Οι γκόμενες αυτές είναι συνήθως οι ευκολότερες και με τις λιγότερες φιλοδοξίες(για αυτό και δεν έμαθαν αγγλικά)
3.Μπορείς να μιλάς με τις φίλες τους και να μπαίνεις εύκολα στον κοινωνικό τους κύκλο.Επίσης καταλαβαίνεις τι λένε μεταξύ τους
4.Γλιτώνεις πολύ scamming,εξαπάτηση
5.Οταν μιλάς ρωσικά,οι γκόμενες μιλάνε αλλιώς,πιο γλυκά και είναι ανοιχτές.Δεν μπορούν να μιλήσουν έτσι στα αγγλικά γιατί τους είναι ξένη γλώσσα.
6.Οι άλλοι ξένοι(π.χ. Αραβες,Τούρκοι) δεν καταλαβαίνουν τι λες στις γκόμενες ώστε να μπορούν να παρέμβουν
7.Οι άλλοι ξένοι δεν καταλαβίνουν οτι είσαι ξένος.

Γενικά στην Ουκρανία είναι καλό να είσαι
1.Λευκός(όχι μαυριδερός)
2.Μεγαλύτερης ηλικίας
3.Πολύ καλοντυμένος(πειραματίστηκα φορώντας φόρμα και καλό πουκάμισο,με το πουκάμισο έπαιρνα τα τηλ. σε χρόνο dt)
4.Μη-απειλητικός.Οχι macho(όπως οι Τούρκοι) αλλά ευγενικός και να φαίνεσαι ακίνδυνος(γιατί οι δικοί τους φαίνονται άξεστοι,απότομοι και επικίνδυνοι).
με λιγα λογια επιβεβαιωνεις αυτα που γραφω εγω στο Thread για τη Ρωσσια.η ηληκια ειναι σχετικο.πρεπει να εισαι απο 30+ αλλα οχι πανω απο 55.εξαρταται πως φενεσαι.οσο για το ντυσιμο.πρεπει να ειναι οπως ντυνομαι εγω (οποιοι εχουν δει της φωτο θα καταλαβουν).παντος μπραβο εδωσες μια πραγματικη εικονα του πως πρεπει να ειναι κανεις για να καμακωσει

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ρε σύ θα με τρελάνεις πότε αφίχθης Ουκρανία - πότε πήγες στο ξενοδοχείο - πότε πρόλαβες και έκανες τη γύρα στα μαγαζιά- πότε καμάκωσες - πότε γάμησες και πότε έφυγες απο Ουκρανία αφού πήγες για ΣΚ το κατάλαβες;;;;; διότι εγώ και μόνον που τα διάβασα κουράστηκα αφού ο χρόνος για όλλα τα ως άνω είναι ασύληπτος.
Πάντως εύγε νέε μου  υποκλίνωμαι στην ταχύτητα και την επιτυχία σου.

Επισκέπτης
Πήγα Ουκρανία το Σαβ/κο,η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εφτασα Σάββατο βράδυ στις 22.00,στη 1.00 γαμούσα δυο πιπίνια μαζί για 150 ευρώ όλη τη νύχτα που γνώρισα στη ντίσκο.Τα έκαναν όλα. και κατάπιναν.
Την Κυριακή ξύπνησα στις 16.00,η γκόμενα που είχα σπίτι έφυγε,βγήκα έξω και ψάρεψα 3 μουνάρες στο δρόμο με τις οποίες βγήκα για καφέ.Δηλαδή έβγαινα με τη μία και μετά έβρισκα την άλλη.Το βράδυ συνάντησα μια γκόμενα που μου ζήτησε να έρθει σπίτι αφού βγήκαμε για ποτά και έπεσαν απίστευτα γαμήσια.

Στη ντίσκο το Σάββατο πήρα 2 τηλ. και η μια γκόμενα ήθελε να βγει μαζί μου την Κυριακή αλλά κάτι έτυχε.Ολες οι γκόμενες που βγήκα(5) θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα,δηλαδή αν τις προσκαλέσω τις γαμάω.
Μιλάω ρωσσικά μέτρια που φτάνουν για κανονική συνομιλία και έχω μεγάλη εμπειρία από Τσέχες-Πολωνέζες.Οι Ουκρανές δε συγκρίνονται σε εμφάνιση,είναι πολύ κατώτερες από τις τελευταίες.Θέλω να πω Πολωνία τα μουνιά είναι απίστευτα,τέτοιες βλέπεις και στην Ουκρανία αλλά σε πολύ μικρότερη αναλογία.Ομως οι Ουκρανέζες φοράνε όλες τακούνια,βάφονται και ντύνονται προκλητικά οπότε μια γκόμενα που είναι μέτρια στην Πολωνία φαίνεται μουνάρα στην Ουκρανία με το τακούνι και το βάψιμο.

Επίσης οι Ουκρανέζες έχουν αρκετά διαφορετική νοοτροπία και μπορώ περίπου να περιγράψω ποιες είναι οι διαφορές.Γενικά αυτοί οι λαοί μοιάζουν μεταξύ τους,εάν κάποιος ξέρει από Πολωνία,Τσεχία ή Ρωσία θα ξεσκιστεί στην Ουκρανία και το αντίστροφο,εάν κάποιος έχει εμπειρία με Ουκρανία,θα ξεσκιστεί στον πούτσο στην Τσεχία γιατί θα ξέρει τη νοοτροπία.(τη βασική νοοτροπία,αυτό που είναι από πίσω).

Πολωνία,αν ξέρεις πολωνικά,μπορείς να γαμάς μια γκόμενα περίπου τη βδομάδα,Ουκρανία,μπορείς να γαμάς διαφορετική γκόμενα ή περισσότερες κάθε μέρα,αν ξέρεις τι παίζει.
προσκινο αρχοντα!!!!!ευγε!
σε πια πορνοπολι πιγεσ μιστι μου? :rockon:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εχετε ακούσει για τον Ιούδα που φιλούσε υπέροχα...

ο Κμαν ήταν

Ο Ντέταρι μιλούσε Ρώσσικα....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αν και το δυό γκόμενες από το Καρίμπιαν με 150 ασαφές μου φαίνεται...τέσπα

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι ρε Ιωσήφ....

φθινοπωριάζει....και έρχονταις στιγμές που νομίζω πωωωωωωωωωωωωως.......

θα είναι κάτω ο ταξιτζής να με πάει στο Ρίβερ......τι γλέντι ήταν αυτό....

έχω κολλήσει Αθήναις...θα λάβω οδηγίες αρχές Νοέμβρη...μπρρρρρ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πάντως διαβάζε τις αναλύσεις σου...περί σχέσεων δύο φύλων.....και έχω να πώ το εξής...

πέρασες και σύ το Ρουβικώνα....καλώς ήρθες στην Εσπέρια....

συμβουλή...αν κάτι είναι πολύ καλό για να το πιστέψει...μάλλον είναι πολύ καλό...αφού
η μαγείρισα δε σου έχει κάνει ούτε μία κέντα...μοιάζει και στη Μαριάνα Τόλη...τι το
ταλαιπωρείς το πράγμα...ηλίου φαεινότερο....

Επισκέπτης
πάντως διαβάζε τις αναλύσεις σου...περί σχέσεων δύο φύλων.....και έχω να πώ το εξής...

πέρασες και σύ το Ρουβικώνα....καλώς ήρθες στην Εσπέρια....

συμβουλή...αν κάτι είναι πολύ καλό για να το πιστέψει...μάλλον είναι πολύ καλό...αφού
η μαγείρισα δε σου έχει κάνει ούτε μία κέντα...μοιάζει και στη Μαριάνα Τόλη...τι το
ταλαιπωρείς το πράγμα...ηλίου φαεινότερο....

ρε συ αφου το ξερεις ότι εχω μεγαλο νταλκα...
Καλη και αγία η μαγείρισσα, πολυ ωραία γκομενα η  πολυβολητρια μονον  που  η  προκατοχος των ηταν καλυτερη απο την πρωτη και ωραιώτερη απο την δευτερη που ναι  ενα γαιδουρι και  μισό.  Οποτε ειλικρινως αποφασισα να μεινω μονος

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πάω πάσο...και εύχομαι τα καλύτερα μπροστά σου...

Επισκέπτης
Κια για τον λογο αυτο προσπαθω και εργαζομαι 15 ωρες καθε μερα για να απασχολω το μυαλό μου.  

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
α μια που το θυμήθηκα....

ζητείται χορηγός για Ουκρανικό μωρό ετών 25 εν Αθήναις....είναι ελεγμένο ...πολύ ωραίο
προσωπάκι, φοβερό κορμάκι και πολύ δοτικό...βλέπει τον άντρα όπως πρέπει...σα μπον μπον....

πρόσφατα αποδεσμεύτηκε για να ζητήσει αλλού τη τύχη του....λεπτομέρεια...ο πρώην χορηγός κυκλοφορούσε με Α-List Cabrio...

μόνο σοβαρές προσφορές....χαχα

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Όταν εγώ πήγα στο Καριμπίαν ήταν Σάββατο και έμεινα περίπου 2-3 ώρες γιατί μου άρεσε η μουσική.
ΔΕΝ υπήχαν μόνες γκόμενες πλήν, αν θυμάμαι καλά 2 παρεών, που μιλούσαν μεταξύ τους και ήταν και άθλιες.
Ίσως να έτυχε η μέρα, δεν ξέρω, πάντως αυτή είναι η εμπειρία μου. Από πουτάνες 0. Από ελεύθερες γκόμενες 0.
Στο Αρενα, όπου όντως υπήρχαν απίστευτες μουνάρες, ενώ κοίταζαν δεν έγινε καμία κίνηση από τη μεριά τους. Επειδή παρατήρησα ότι ήταν αρκετοί γνωστοί μεταξύ τους (μπορεί να έβλεπες 2 γκόμενες μόνες για 30 λεπτά και μετά να ερχόντουσαν δυο από έξω ή την άλλη γωνία του μπαρ που τις ήξεραν ( όχι καμάκια)) και θεώρησα ότι δεν ήταν σώφρων να αρχίσω να την πέφτω. Εξάλλου δεν είναι το στυλ μου να την πέφτω σε άγνωστες γκόμενες μέσα σε μπαρ - κλαμπ.

Σαφώς τα Ρώσικα είναι ένα ατού, αλλά πρέπει να αρχίσεις την επικοινωνία για να τα χρειαστείς! Και εγώ με τα σερβοκροάτικα κάτι έκανα από επικοινωνία. Η εμπειρία μου πάντως διαφέρει σημαντικά από του φίλου Kman

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ας πούμε θα γράψω κάτι.Είχα κανονίσει να μείνω στο διαμέρισμα με μια γκόμενα.Με πήρε από το αεροδρόμιο,όμως στο διαμέρισμα άρχισε τις μαλακίες.Τότε αποφάσισα να πάω στη ντίσκο μόνος.
Δηλαδή πρέπει να έχεις εναλλακτικά σχέδια και να αλλάζεις ανάλογα με τις περιστάσεις.
Στη ντίσκο πήγαν να μου κάτσουν κάτι καλά μωρά,όμως αργούσαν.Για αυτό πήγα σε άλλη.Αυτή γούσταρε,ήθελε όμως χρόνο.Για αυτό αφού έπεσα σε μερικές ακόμα,βρήκα αυτή που μου πρότεινε το τρίο με 150 ευρώ.Η γκόμενα αυτή έχει και κανονική δουλειά,δουλεύει σα μεταφράστρια σε εταιρία και μου έδωσε την επαγγελματική κάρτα της.
Επειδή όμως είχα τη γκόμενα στο διαμέρισμα,αναγκάστηκα να πάω σε ένα άλλο δικό τους,που ήταν πραγματικά άθλιο στην πιο άθλια και επικίνδυνη περιοχή που μπορείτε να φανταστείτε.Δεν είχε ούτε καν φως στο διάδρομο,υπήρχαν παντού μπουκάλια μπύρας και γκράφιτι και το ασανσέρ δε λειτουργούσε ενώ το διαμέρισμα βρισκόταν στον 9ο όροφο.Αναγκάστηκα να ανεβώ 9 σκάλες σε άθλια,παρατημένη οικοδομή μέσα στο σκοτάδι με δυο γκόμενες που δεν ήξερα καν.Μέσα το διαμέρισμα ήταν εντελώς χάλια,γεμάτο μπύρες και πράγματα,ρούχα πεταμένα εδώ και εκεί.Ομως συνέχισα παρά το σουρεαλιστικό σκηνικό και σύντομα δυο γκόμενες έγλυφαν το κεφάλι χωρίς καπότα και ήταν έτοιμες να κάνουν τα πάντα.Δηλαδή σε αυτές τις χώρες δεν πρέπει να κωλώνεις.

Την επόμενη μέρα ξύπνησα στις 16.00 και η γκόμενα την έκανε για την πόλη της νευριασμένη.Είχα κανονίσει να φέρω δύο άλλες που τους είχα ήδεη δώσει 100 ευρώ και θέλουν να έρυουν και οι δυο στην Ελλάδα.Υποσχέθηκαν γαμήσι κτλ.Ομως δεν ήρθαν γιατί λέει κάτι έτυχε.Τότε άρχισα να καμα΄κώνω στο δρόμο,βρήκα μια δίμετρη από το Ντονέτσκ και πήγαμε για καφέ,μετά πήρα τηλ. από κάτι Λευκωρωσίδες,ύστερα πήρα e-mail από μια Ρωσίδα από τη Μοσχα που επισκεπτόταν το Κίεβο και στις 20.00 βρήκα δυο γκόμενες,μια ξανθιά και μια μελαχρινή και πήγαμε για καφέ σε ένα κυριλέ καφέ απέναντι από το Αρένα.Εκεί είδα πολλούς Αραβες με μουνάρες.Στο καφέ με τη γκόμενα από το Ντονέτσκ είδα έναν τρισάθλιο μεσήλικα Ινδοαμερικανό με ένα απίστευτο ξανθό μουνί και τη φίλη της.Ο πούστης της είχε αγοράσει τέσσερις σακούλες πράγματα.

Το βράδυ είχα κανονίσει ραντεβού με άλλη γκόμενα που με περίμενε σε μια μακρινή περιοχή του Κιέβου,με πήγε σε ένα ρεστωράν και ύστερα ζήτησε να την πάω στο διαμέρισμα.Ευτυχώς η άλλη είχε ήδη φύγει.Με τη γκόμενα έπεσαν τρελλά γαμήσια,παραδόξως όμως μου ζήτησε γλυφομούνι.Στο στοματικό είναι πρώτες,κάνουν απίστευτο BJ μεγάλης διαρκείας και χωρίς προφυλακτικό.Το πρωί η σπιτονοικοκυρά καράφλιασε αφού είδε άλλη γκόμενα να κοιμάται γυμνή από αυτή που ήρθε το Σάββατο.

Είμαι σίγουρος οτι μπορώ στην Ουκρανία κάθε μέρα να βγάζω καινούργια γκόμενα.Οι γκόμενες που γνώρισα σε Carribean,Krehatik θέλουν να έρθουν Ελλάδα με τα χίλια.Πήρα μέχρι και τηλ. από γκόμενα που περίμενε το γκόμενό της στο κέντρο δίπλα σε ένα άγαλμα.

Εχω όμως εμπειρία από Πολωνία,Τσεχία,επαρχιακή Ουκρανία,Γερμανία.Εάν έχεις εξασκηθεί στην Πολωνία,η Ουκρανία φαίνεται σαν παιδική χαρά.Είναι σα να περνάς από τα βαρέα βάρη στην κατηγορία φτερού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom