Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τώρα μόνο για κυριλέ εσιατόριο μπαρ σε βλέπω...αλλά κάπου που δεν έχει ισραηλίτες...

Επισκέπτης
τώρα μόνο για κυριλέ εσιατόριο μπαρ σε βλέπω...αλλά κάπου που δεν έχει ισραηλίτες...

¨οχι ρε ουτε  για αστειο  αυτες οι δουλειες. Ειπαμε να πεταμε λεφτα αλλα να κανουμε και την πλακα μας. αμα ειναι να πεταμε  λεφτά  και να τραβιομαστε να λειπει το βυσσινο. Και γενικα  δηλαδη δεν υπαρχει ανθρωπος που  να επενδυσ ε λεφτα σ αυτους τους μαλακες και να μην  τραβηχτηκε μετά. Μην κοιτατε που ναι και στην ελλαδα μπουρδέλο και εμας δεν μας φαινεται παραξενο...

Επισκέπτης
Παντως 12.45 ρουβλια= 1 Ε επενδυτικες ευκαιριες πάντως για μουνι για  ανιδεους επενδυτας δεν συνιστω μεχρι της ισοτιμιας 15/1 εάν καποτε  φτασει . Πάντως το νομισμα εμφανως εμφανιζει  πρόβλημα παρ όλα  τα  δανεια που παίρνουνε γι αυτο και προσευχο,εθα με τον κ. Δημητρακη να κρατησει η οικονομικη κρισις καμια δεκαρια χρόνια μυαλο δεν θα  βαλουν βεβαια...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
συγνώμη ...μόλις εξύπνησα....΄΄απαντες όλοι το ίδιο επιθυμούμε...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.294
Πόντοι
201
Δάσκαλε, άσχετο με την Ουκρανία αλλά καθότι ο δάσκαλος υποστηρίζει γενικότερα τους μαθητές του και από ότι έχω δει γνωρίζεις καλά την Ελληνική :

"Χύσε με" είναι το σωστό ή "χύσε μου"??
Εγώ νομίζω ότι είναι το "χύσε με" αλλά μια φίλη μου, η οποία γενικώς γνωρίζει καλά τη γλώσσα μας, επιμένει ότι επειδή το ρήμα είναι αμετάβατο το σωστό είναι "χύσε μου". Εννοώ κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνευρέσως, όταν ο ένας εκ των δύο εραστών ζητά από τον άλλο να χύσει πάνω του.
Σε λεξικά και ιντερνετ δε μπόρεσα να βρω κάτι και λόγω της ιδιαιτερότητας της λέξης δε μπορώ να ρωτήσω και κάποιους φιλόλογους που γνωρίζω...

Συγνώμη από το forum για την κατάχρηση του χώρου του αλλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι γενικότερης παιδείας!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντως 12.45 ρουβλια= 1 Ε επενδυτικες ευκαιριες πάντως για μουνι για  ανιδεους επενδυτας δεν συνιστω μεχρι της ισοτιμιας 15/1 εάν καποτε  φτασει . Πάντως το νομισμα εμφανως εμφανιζει  πρόβλημα παρ όλα  τα  δανεια που παίρνουνε γι αυτο και προσευχο,εθα με τον κ. Δημητρακη να κρατησει η οικονομικη κρισις καμια δεκαρια χρόνια μυαλο δεν θα  βαλουν βεβαια...
  Ιωσηφ αυτο κοιτα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επεσε η παραγωγη των αυτοκινητων τον αυγουστο του 2009 εν σχεση με του 2008 κατα 84,9%  .σε σχεση με τον Ιουλιο επεσε κατα 68,9% συμφωνα με το Росстат  .ο πρωτος λογος για αυτην την καταστροφικη πτωση ειναι οτι δεν λειτουργεισε το εργοστασιο автоВАЗ .και οτι στα περισσοτερα εργοστασια.οπως και στα ГАЗ», Ford, GM-АвтоВАЗ ηταν οι εργατες σε αδεια.η παραγωγη φορτιγων στη Ρωσσια επεσε κατα 74,7 τον αυγουστο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Προλαβαίνω τον πολυάσχολο δάσκαλο και σου απαντάω εγώ στο πρόβλημα που σε ταλανίζει.
Έχει δίκαιο η φίλη σου.
Το ρήμα χύνω όταν εκφέρεται με την έννοια "εκσπερματίζω" είναι αμετάβατο, άρα το όρθόν είναι "χύσε μου".
Ομοίως η έφραση "χύσε μου" χρησιμοποιείται επί υγρών και έχει την έννοια της "μετάγγισης" (πχ. χύσε μου κρασι στο ποτήρι ή χύσε στο ποτήρι μου κρασί).
Αρα το ορθόν είναι "χύσε μου (τη μάπα, το στήθος κλπ).

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.294
Πόντοι
201
Μμμ, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλτατε. Γιατί όμως δεν είναι το χύσε με - χύσε εμένα και πρέπει να είναι χύσε μου (τη μάπα, το στήθος, :cum: :cum: κ.λπ. κ.λπ.) ?

Προλαβαίνω τον πολυάσχολο δάσκαλο και σου απαντάω εγώ στο πρόβλημα που σε ταλανίζει.
Έχει δίκαιο η φίλη σου.
Το ρήμα χύνω όταν εκφέρεται με την έννοια "εκσπερματίζω" είναι αμετάβατο, άρα το όρθόν είναι "χύσε μου".
Ομοίως η έφραση "χύσε μου" χρησιμοποιείται επί υγρών και έχει την έννοια της "μετάγγισης" (πχ. χύσε μου κρασι στο ποτήρι ή χύσε στο ποτήρι μου κρασί).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μμμ, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλτατε. Γιατί όμως δεν είναι το χύσε με - χύσε εμένα και πρέπει να είναι χύσε μου (τη μάπα, το στήθος, :cum: :cum: κ.λπ. κ.λπ.) ?
ειναι ενα καλο ερωτημα.
Έχει δίκαιο η φίλη σου.
Μακη γιατι λεμε ομως ΧΕΣΕ ΜΕ και οχι ΧΕΣΕ ΜΟΥ.Μηπως και το χυσε με ειναι σωστο?δηλαδη χυσε 'πανω σε μενα.Θα μας διαφωτισει ο Μεγας Διδασκαλος Ιωσηφ Μπλασκος.παντος στη Φυλης μπορεις να ακουσεις πραγματα απο της πουτανες οπως χυσε το μουνι σου :2funny:που δε νομιζω οτι ειναι σωστα γραμματικα :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί όμως δεν είναι το χύσε με - χύσε εμένα και πρέπει να είναι χύσε μου (τη μάπα, το στήθος,?
Γιατί είναι αμετάβατο. Δηλ. αμετάβατο ήταν στην αρχαία και εξακολουθεί (τυπικά) και τώρα να είναι. Και αυτό απάντησα πως είναι η σωστη εκγορά του. Τώρα πράξη όντως έχει υπερκερασθεί από το "χύσε με".
Dimitrakis ΧΕΣΕ ΜΑΣ και άνοιξε κανένα λεξικό. :2funny:

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.294
Πόντοι
201
Μετέφερα στη φίλη μου τη συζήτησή μας και μου είπε :

ααααααααα!

δεν μπορώ να απαντήσω στον φίλο χωρίς να κάνω εγγραφή, οπότε μεταφ΄ρεις...

το χέσε με , είναι χέσε εμένα....
το χέσε μου, είναι χέσε για μένα.... πώς λέμε να σου γαμήσω το σπίτι???? το σπίτι γαμάω, αλλά για χάρη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φαντάζομαι ότι το χέζω ήταν κάποτε αμετάβατο. αν και σήμερα το χρησιμοποιούμε κατα κόρον μεταβατικά... (το είδα το σχόλι ο άντε χέσε μας!)
θα το κοιτάξω στο λεξικό το απόγευμα....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.294
Πόντοι
201
Για να είμαι ακριβής, της έδωσα το λινκ μας!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το χέσε με , είναι χέσε εμένα....
το χέσε μου, είναι χέσε για μένα....
Ρομαντικα ακουγεται Χεσε για μενα :2funny:χεσε για το λαο σου! :2funny:καλητερα ομως να συνεχισουμε για τα σκατα στο Thread για την Κοπρολαγνια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δάσκαλε, άσχετο με την Ουκρανία αλλά καθότι ο δάσκαλος υποστηρίζει γενικότερα τους μαθητές του και από ότι έχω δει γνωρίζεις καλά την Ελληνική :

Εγώ νομίζω ότι είναι το "χύσε με" αλλά μια φίλη μου, η οποία γενικώς γνωρίζει καλά τη γλώσσα μας, επιμένει ότι επειδή το ρήμα είναι αμετάβατο το σωστό είναι "χύσε μου". Εννοώ κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνευρέσως, όταν ο ένας εκ των δύο εραστών ζητά από τον άλλο να χύσει πάνω του.
Σε λεξικά και ιντερνετ δε μπόρεσα να βρω κάτι και λόγω της ιδιαιτερότητας της λέξης δε μπορώ να ρωτήσω και κάποιους φιλόλογους που γνωρίζω...

Συγνώμη από το forum για την κατάχρηση του χώρου του αλλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι γενικότερης παιδείας!!

Αγαπητε Αδωνι,

διακρινω μιαν μικραν προσπαθειαν να σκανδαλισεις τους αναγνωστας. Τελος πάντων. Για να καταλάβεις αντικατεστησε αυτο το ανοητο ρημα που δεν σημαινει εκσπερματώνω φυσικά, προκειται περί "αργκώ" που επικρατησε στην καθ'ομιλουμενη με ένα άλλο πχ σχίζω ή σκίζω . Προστακτική : Σκίσε (ε)μέ
                                Σκίσε (ε)μού 

Βράζω:                          Βράσε (ε)με
                                Βράσε (ε)μου

Παρατηρησε ότι η ενεργεια  του ρήματος στις πρωτες γραμμές κατευθυνεται προς  το άτομο, τον ανθρωπο ως ολοτητα.
Στις δευτερες γραμμές σε ένα υποσύνολον του ατόμου ή αντικείμενον πχ σκισε μου το μουνακι ή σκισε μου  μια  κόλλα ή βράσε μου  ένα κιλό φασόλια

Οι γραμματικοι κανονες ειναι σαν τους φυσικους νομους. Απλώς προκειται για  καταγραφή φαινομένων στην γλώσσα με σχέσιν αιτίας και αποτελέσματος. Για να τους αντιλαμβανεται καποιος  πρεπει  να γνωριζει την γλώσσα πρακτικά αλλά και διαφορετικες γλώσσες ώστε να αντιλαμβανεται τα δανεια και  λάθη της γλώσσης. Οι λέξεις απονοηματοδωτουνται. Ο ευκολότερος τρόπος ευρεσεως του πραγματικου νοήματος της λέξεως είναι η  αναζήτησις  των  συνθετων λέξεων.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πού είσαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αι ουρέ Ρίβερ Πάλας που χρειάζεστε......

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
δασκαλε τι γινετε? ολα καλα? η μαγειρισα,η πολυβολιτρια,η κορη του ιεραποστολου,και γενικα ολες οι γυναικες τις ζωης σου ειναι καλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δασκαλε τι γινετε? ολα καλα? η μαγειρισα,η πολυβολιτρια,η κορη του ιεραποστολου,και γενικα ολες οι γυναικες τις ζωης σου ειναι καλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρκανς καλημερα,
αν και συ τωρα πρεπει να κοιμασαι διοτι απ ότι  βλεπω το  βραδυ έκανες ιντερνετικο μαραθωνιο...
Την μαγειρισσα την έχω  διωξει δεκα φορες , καθε φορά ξανα ΄ρχεται. Προς τιμην της δεν την έχω  πιασει  ποτε να γκομενίζει , εξαιρετικός άνθρωπος - μέχρις  στιγμής-(μηδεμία  ουκρανιδα προ του  τελους μακαριζε) αλλά καπου  μου πέφτει λίγη.
Η κόρη του ιεραποστόλου έχει χαθει τελείως ή  έπιασε κανα  τζακ ποτ με κανα μαλακα  και το παιζει παρθενα ή πηγε στην μανα της στην Ιταλία, αλλα πάλι  πολυ περίεργο. Μπα αρχίδια εδώ ειναι και χει βρει  καναν νεαρό  που τον γουσταρει κι ειναι ερωτευμενη.
Η πολυβολητρια προ βδομαδος μ  αρχισε τα  παραμυθια οτι ειναι μονη κλπ της λεω σε παρακαλω για τελείως χαζό με περνάς αφου σε παιρνε ο γκομενος  τελέφωνο μπροστα μου το καλοκαιρι και μου λεγες ότι  ηταν ο αδερφός σου λες και γω έχω κατεβει απ  τον πλανητη Αρη. "Όχι τι λες" τελικα  μου το ξεφουρνισε προχθες ότι έχει γκομενο. Πολύ ωραία γυναίκα αλλα πολύ βλήμα και πολύ γαιδούρα. Για  να πω την αμαρτια μου σαν γκομενα μου λειπει για τι σαν  άνθρωπος είναι τελείως όνος. Μετάνιωσα που την έδιωξα? Κοιτάξτε για έναν επιτυχημενο γαμο  γυναίκα  σου πρεπει να σε αγαπά, θαυμαζει και φοβαται. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε  μονον το τριτον κι αυτό όχι όσο θα πρεπε ώστε να υπερκερασει τ αλλα δυο.  Αυτη  ειχε την εντύπωση,  που την έχουν πολλες ουκρανιδες, ότι ήμαστε ισια κι όμοια. Εντάξει ειμαι πτωχός γερος και πουστης αλλα τοσο βλήμα δεν ήμουν ποτέ.   
Τωρα παιζει δυο καινουργια προσωπα την Εσμεράλντα με την Χρυσομαλλουσα. Είδομεν...
Για να μαι ειλικρινής υποσχεθηκα στον εαυτό μου ότι θα μεινω μονος  με την καψα μου για την πολυβολητρια. Δεν γαμιεται στην  ζωη  πρεπει να χεις αρχίδια απ το να σαι με μια  κακομαθημενη μαλακισμενη  που  να σου σπαει τ αρχίδια καθε μερα, δεν μ  αρεσει το να ,  δεν μ  αρεσει  τ άλλο καλύτερα μόνος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom