Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
δασκαλε για ξανα διαβασε τι εγραψα γιατι μαλλον κοιμασε τωρα τελευταια.

το εχετε γαμησι το θρεντ του δασκαλου μπορω να πω.
ο δασκαλος και η σχολη διδασκουν πολιτικες και οικονομικες αναλυσεις σε σχεση με το ουκρανικο μουνι.τωρα τελευταια το εχετε κανει ουκρανομολδαβικος πολεμος.το καλυτερο που εχετε να κανατε ολοι σας ειναι οταν εχετε φραγκα να πατε οπου θελετε και να γαματε,αν δεν εχετε φραγκα στο σπιτι και τηλεοραση.το τζαμπα εχει πεθανει εδω και πολυ καιρο μαγκες.ολες οι αναλυσεις που κανετε ειναι καλες,αλλα μονοι σας τις διαβαζετε και μονοι σας τις καταλαβαινετε.και εδω ειναι που κανει τη διαφορα ο δασκαλος,μιλαει τεκμηριωμενα και γενικα.
εσυ μπαινετε σε μια λογικη για το που τρως με 3 ευρω,ουτε οι τελευταιοι φτωχομπινεδες κανουν ετσι.αντε καλη συνεχεια και βγειτε απο την λογικη του μαλακα-ελληνα που παει με το μυαλο του να γαμησει τζαμπα και φαει τζαμπα σε καποια ξενη χωρα.σας εχου παρει χαμπαρι μαγκες γιατι προλαβαν και πηγαν αλλοι πιο μαλακες απο εσας πιο μπροστα.
ο μονος που τα λεει καλα και οπως ειναι τα πραγματα κατα την γνωμη μου ειναι ο αλλανταλον.
και πιστευω να μην με απογοητευσει.δεν ειναι δυνατον να στουκαρεις μια φεραρι,και να ψαχνεις να φας το καθε σκατοφαγητο με 3 ευρω,θα πεσει φωτια να μας καψει ρε.      ;) ;) ;)

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ξυπνα δασκαλε,και αυτο διαβασε.

δεν θελω να μπω σε αντιπαρεθεσεις μαζι σας,απλα ειπα την γνωμη.
εγω δεν την αλλαζω την ελλαδα με καμια χωρα,και ειδικα με αυτα τα μπουρδελα που νομιζετε εσεις οτι ειναι χωρες.οταν ειναι να παω κανενα ταξιδι εγω φορτωνομε με φραγκα και παω,αν δεν εχω καθομαι σπιτι μου.δεν προκειτε ποτε να μπω στην λογικη να παω να μεινω στο τελευταιο τεκε τις καθε μπουρδελοχωρας που λετε,αλλα ουτε και να τρωω απο τα χερια του καθε βρομιαρη πεταμενου μολδαβομαλακα η οτι σκατα αλλο ειναι.παντως για το κλεινουμε το θεμα αυτοι οταν πανε διακοπες τρωνε περισσοτερα φραγκα απο καποιους σαν και εσας.το εχω ξαναπει και αλλη φορα αν θυμαστε.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ. :) :) :uglystupid: :uglystupid:   

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
δασκαλε τι γινετε ολα καλα.πολλη ησυχια βλεπω οτι επεσε.

Επισκέπτης
δασκαλε τι γινετε ολα καλα.πολλη ησυχια βλεπω οτι επεσε.

Ok όλα εντάξει απλώς εχει πλακωσει παρα πολυ μουνι στους δρόμους έχω να δω τοσο μουνι απο το 2001 ! φαινεται ειναι η χρομνια  του μουνιου. Βασικά ειναι η πρώτοετεις  του Πανεπιστημίου ,εδω στο πανεπιστημιο μ,παινουν 17 ετών και φυσικα πληρώνουν γι αυτό και κοιταζουν να τελειωσουν γρήγορα,στα 22 που τελειώνουν. Συνηθως παντρευονται κάποιον από  την ταξι  τους καπου  αναμεσα 20-22  αν και δεν λοιπου οι γκαστρωμενες των 17 κι οι  τελευταιες εφεδρειες των 25+. Αλλα πανω απο 25 ειναι φυσιν αδυνατον....Εν τω  μεταξυ εχει και καλο καιρό, σαν ανοιξη δεν εχει γαμηθει να βρεχει  όπως συνηθως..

Επισκέπτης
Εδώ αμα εισαι γερος το  κρατος σου  δινει ενα αρκιντι, μια συνταξι απο 300-500 ρουβλια , οποτε κι οι γεροι ζουνε  μια  ζωή  μετρημενη. ουτε κυνηγανε  πουτανες, ουτε ξοδευουν τα  λεφτα  με το  να χουν υπηρετε ς απο Αλβανιες Βουλγαριες κλπ, λες και ηταν μαθημενοι  απ  το χωριο  τους. Απλώς στην ελλάδα τα πληρώνει η νεολαία, ποια νεολαια που δεν υπάρχει  δηλαδή  εκτος απο ναρκομανεις και βανδαλους, αμα κυκλοφορω στον δρομο στην ελά δα όλοι  ειναι  πανω απο 50 ετών...

Επισκέπτης
Εν παση περιπτωση  αυτη  ειναι η καλυτερη περιοδος μαζί με το  Πασχα στην Ουκρανία διοτι ο  καιρος ειναι  καλος και  ολοι ειναι στα τσαρδια  τους  εν αντιθεση με το θερος  που μεταναστευουν μαζικα στην θαλασσα και  στα  χωρια τους , ενα καρα  κιτσαριο...Το αυτο φαινομενο βεβαια  παρατηρειται και στην ελλαδα στοιχειον που  καταδικνυει την συγγενικη σχεσιν των εδώ αγροικων με τους εγχωριους..

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αμ έτσι εξηγείται η ησυχία του δάσκαλου....την έβγαζε στα παγκάκια τόσο καιρό...

εδω τα μουνάκια περνάγαν με τη σχολική τσάντα και τα σοσονάκια ..τη τάξη θα κοίταγε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ok όλα εντάξει απλώς εχει πλακωσει παρα πολυ μουνι στους δρόμους έχω να δω τοσο μουνι απο το 2001 ! φαινεται ειναι η χρομνια  του μουνιου.
Ιωσηφ μην γραφεις τετοια!!!!θες να παρεις τους πορνοτουριστες που ετοιμαζονται να πανε Μολδαβια?να παρεις την πελατεια του Μολδολαγνου?μαλλον ετοιμαζεσαι να ανοιξεις Ελληνικο εστιατοριο στο Κιεβο :2funny:αυτο που κανεις ειναι αθεμητος ανταγωνισμος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ιωσηφ μην γραφεις τετοια!!!!θες να παρεις τους πορνοτουριστες που ετοιμαζονται να πανε Μολδαβια?να παρεις την πελατεια του Μολδολαγνου?μαλλον ετοιμαζεσαι να ανοιξεις Ελληνικο εστιατοριο στο Κιεβο :2funny:αυτο που κανεις ειναι αθεμητος ανταγωνισμος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμα ανοιξει εστιατοριο στο κιεβο τοτε θα τον λεω ταβερνιαρη  :2funny: και που σαι φιλαρακο δεν εχω αναγη απο πελατες αλλα απο ελληνες φιλους που μου λειπουν εδω οπως και σε σενα φανταζομαι :huh:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αμα ανοιξει εστιατοριο στο κιεβο τοτε θα τον λεω ταβερνιαρη  :2funny: και που σαι φιλαρακο δεν εχω αναγη απο πελατες αλλα απο ελληνες φιλους που μου λειπουν εδω οπως και σε σενα φανταζομαι :huh:
δε λεω καλοι ειναι και οι Ελληνες φιλοι.εχει εδω μερικους αλλα αν σου πω οτι με τη δουλεια μου δεν προλαβαινω τιποτα :2funny:σημερα εχω 2 ραντεβου.ο Πιτσιλιστης εχει δει τη μια σε φωτογραφια που του εστηλα χτες στο Skype.πολυ δουλεια εχει πεσει!!!!ο Ιωσηφ εχει δικιο φετος ειναι η χρονια του μουνιου!!!!!Ειναι ευκαιρια για τους Ελληνες να Πορνομεταναστευσουνε!!!!!!

Επισκέπτης

A pa, pa αυτές αγαπητέ ειναι δουλειες που  θελουν τρεξιμο, όχι βεβαια όπως στην ελλάδα αλλα τελος πάντων δεν ειναι τεμπελοδουλεια στυλ καφετερια. Χωρια που παραμονευουν δεκα διαφορετικοι  μαλακες να στην κανουν, ο  καθένας με τον δικό  του τρόπο, οποτε εισαι στην μπρίζα...Για καμια ντισκοτεκ με χει  φαει ο κωλος μου πολλές φορές, όχι για να βγαλω λεφτά αλλα  γιατην δικη  μου  πάρτη, εχω δει διαφορα κτιρια  σε διαφορες συγκυριες για αυτήν την δουλειά, άμα ποτε αποφασίσω να (ξανα)πεταξω λεφτά  και  να βαλω μπελαδες στην κεφαλα μου ...

Επισκέπτης
δε λεω καλοι ειναι και οι Ελληνες φιλοι.εχει εδω μερικους αλλα αν σου πω οτι με τη δουλεια μου δεν προλαβαινω τιποτα :2funny:σημερα εχω 2 ραντεβου.ο Πιτσιλιστης εχει δει τη μια σε φωτογραφια που του εστηλα χτες στο Skype.πολυ δουλεια εχει πεσει!!!!ο Ιωσηφ εχει δικιο φετος ειναι η χρονια του μουνιου!!!!!Ειναι ευκαιρια για τους Ελληνες να Πορνομεταναστευσουνε!!!!!!

¨οχι πολλα  παρε δωσε με έλληνας δεν ειχα με  εξαιρεση τον Κρασνι  Νοσικ, μακαριτης πλέον αποβιωσας προ  τριετίας αυτός είχε έρθει εδώ απο  το 1991-3 με μια μεγαλη  εταίρια ως υπάλληλος το  πιο προχωρημενο ρωσικο  που ηξερε ηταν το "μπουντου".
Αυτός  ειχε πεντε γκομενες σπιτωμενες κατα την ιδια χρονικην στιγμήν, βεβαια ένα διαμερισμα εκανε τοτε 3000-10000 $.

Επισκέπτης
Τωρα με  χει φωναξει η μαγειρισσα να μου κανει  το...τραπεζι ! Το μεσημερι ειχε πλακα. Την βλεπω στο υπογειο περασμα, οποιος  εχει έλθει  ξερει εδώ δεν περναν οι πεζοι απ τα φαναρια απεναντι, αλλα  απο υπογεια περασματα που χουν μαγαζια κλπ
Πουλαγε παγωτα μηχανης. Α  μου λεει με παρακαλεσε η  κοπελα  που δουλευε να την αντικαταστησω για καμια ώρα (δουλευουν στον ιδιο...φιλανθρωπο εβραίο) Μου λεει να σου βανου παγωτο, ρε δε θελω, οχι θελεις , ρε δεν  θελω τελος παντων μου βανε...
Αφου το τρωγα μου λεει :¨α μην φας το χωνακι,  γιατι θα το ξαναβαλω πίσω γιατι το αφεντικό μετρα τα χωνάκια !!!

Επισκέπτης
Τωρα με  χει φωναξει η μαγειρισσα να μου κανει  το...τραπεζι ! Το μεσημερι ειχε πλακα. Την βλεπω στο υπογειο περασμα, οποιος  εχει έλθει  ξερει εδώ δεν περναν οι πεζοι απ τα φαναρια απεναντι, αλλα  απο υπογεια περασματα που χουν μαγαζια κλπ
Πουλαγε παγωτα μηχανης. Α  μου λεει με παρακαλεσε η  κοπελα  που δουλευε να την αντικαταστησω για καμια ώρα (δουλευουν στον ιδιο...φιλανθρωπο εβραίο) Μου λεει να σου βανου παγωτο, ρε δε θελω, οχι θελεις , ρε δεν  θελω τελος παντων μου βανε...
Αφου το τρωγα μου λεει :¨α μην φας το χωνακι,  γιατι θα το ξαναβαλω πίσω γιατι το αφεντικό μετρα τα χωνάκια !!!

Σας εχω γραψει  την  φαση που μετα την δουλεια καθονται και μετραν με ένα εκατοστομετρικο σωλήνα  τα ποτα  στις μπουκαλες μην τυχόν ήπιαν με κανα καλαμάκι !!! Ή μετραν τις φετες του ψωμιου  που περίσεψαν και τις γραφουν στο τεφτέρι  !!!
Ουκρανος και εβραιος ! Θανατηφόρος συνδιασμός όπως στην ελλάδα γρια οδηγος, συνδιασμος γερου οδηγου και γυναίκας !

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ρε τι τραβάς και συ...στις υπόγειες διαβάσεις....

ιωσήφ...τρως που τρώς το πακέτο με τις μαλακίες τους....

δεν ανοίγεις καμμία ντίσκο?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ε γαμώ τα παγωτό χωνάκια ξεφτίλα δηλαδή...

το αντίστοιχο ειναι στην ελλάδα να τα έχεις με καμμιά κοπέλα που δουλεύει σε μπαρ σερβιτόρα...και να τη δείς σε σουβλατζίδικο να τυλίγει πίτες...να σε κεράσει ένα διπλοπιτο..αλλά επειδή τη βρίζει ο σερβιτόρος με τη παραγελλία να τις βγάλει τις πίτες
και να σου πεί...μωρό με με καλαμάκι θα το φάς να αδυνατίσεις γιατί έχεις πάρει...

χοχο...γελάσαμε πάλι..

Επισκέπτης
ε γαμώ τα παγωτό χωνάκια ξεφτίλα δηλαδή...

το αντίστοιχο ειναι στην ελλάδα να τα έχεις με καμμιά κοπέλα που δουλεύει σε μπαρ σερβιτόρα...και να τη δείς σε σουβλατζίδικο να τυλίγει πίτες...να σε κεράσει ένα διπλοπιτο..αλλά επειδή τη βρίζει ο σερβιτόρος με τη παραγελλία να τις βγάλει τις πίτες
και να σου πεί...μωρό με με καλαμάκι θα το φάς να αδυνατίσεις γιατί έχεις πάρει...

χοχο...γελάσαμε πάλι..

εντάξει αμα μετρανε και  τις  πιττες στην ελλαδα αλλα αυτο δεν το χω  ακουσει  ποτέ.
Κοιτατε  τα ατομα που κανουν αυτες τις γυφτες ειναι εκκατομυριουχοι. Ο εβραιος που  αναφερομαι  εχει  κλεψει όλη την πολη και λεγω οτι εχει  κλεψει διοτι εδω ολα  ηταν δημοσια  και γινανε  ιδιωτικα με υπεξαιρεσεις την αγαστη συνεργασια κρατικων  αρχοντων και  υπαλληλων που κατα συμπτωσιν όλοι  ειναι ουκρανοι πολιται, ισραηλιται τω θρησκευμα.

Επισκέπτης
Ρε τι τραβάς και συ...στις υπόγειες διαβάσεις....

ιωσήφ...τρως που τρώς το πακέτο με τις μαλακίες τους....

δεν ανοίγεις καμμία ντίσκο?

το χω  σκεφτει 10 φορες το 2005 ήμουνα ετοιμος αλλα μετα ειχα καποια σοβαρα προβληματα εγκατελειψα το σχεδιον, τρελαθηκανε κι αυτοι οι  μαλακες με τα λεφτά και το ξεχασα κι εγώ. Αλλο να δωσεις 50.000-100.000 $ να κανεις την πλακα σου κι αλλο  500.000 και να σε χουνε στο χερι, αλλεως το  ποσόν τοτε δεν ήταν φοβερό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom