Επισκέπτης
Re ξαδερφε,
η καταστασις έχει ως εξής¨:
Είπαμε στην ουκρανια οι γκομενες θελουν:
1. νιάτα
2. ασφαλεια
3. χρήμα
προσπαθουμε να τονίσουμ ότι μπορουμε. Καθημερινώς εγω βανου κατι μπριτζόλες στην μαπα μου, κρεμες, περουκες, τζιτζικομπότες γαμησέ τα. τελεικώς νέος δεν γινομαι με τίποτα...
Προχωραω στο δευτερον: ασφαλεια. Να νιωθουν οι γκομενες μαζι μου ασφαλεια. Κάνω βαρητα, φοραω τακουνια να μαι πιο ψηλός,
κουβαλω ενα καλασνικοβ μαζί κι εδώ λίγα πράματα...
Τριτον χρήμα: αρκίντια , τι χρημα ότι βγανου απ το βιβλιοπωλειον μου τα τρωνε δε χρόνο d/τ
πραγματικές γκομενες κατω των 23 μην περιμενει κανεις άμα ειναι 50 και 40. Είπαμε στην ζωή γουσταρουν όλοι το γεματο πορτοφόλι.Τωρα καμια 30-35 με κανα παιδί παίζει και πολύ μαλιστα αν εισαστε σε διαθεσιν να μεγαλώνετε ξενα παιδία.
Αλλέως την χρυσίν κάρταν VISA και υπολογίστε κανα 2000 τον μηνα για να σαστε μεσα.
Το κακον ξεκιναει διοτι έχετε την εντύπωσιν ότι το καλο μουνί ειναι εδώ τζαμπα. Αμ δε ακριβό ειναι. Απλώς στην ελλαδα ειναι πανακριβο και πουθενα στον κοσμον δεν εχει ανακαλυφτει κατι καλυτερο. Ειναι σαν να πηγαινει καποιος στην γερμανια να παιρνει Μερσεντες ναι μεν πιο φτηνές αλλα δεν πα να πει οτι μπορεί να παρει διακοσιες. Εκει που στην ελλαδα θα παιρνε μια 200 C εκεί μ αυτα τα λεφτα θα παρει μια 500 SL. Αλλα και παλι τα λεφτα δεν ειναι για πέταμα καΙ μετα πρεπει να κανεις λουμπίνες με τις τσολ πινακιδες κλπ Ε το ιδιο και με τις γκομενες στην ουκρανια.