Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Re ξαδερφε,
η καταστασις έχει ως εξής¨:

Είπαμε στην ουκρανια οι γκομενες θελουν:

1. νιάτα
2. ασφαλεια
3. χρήμα

προσπαθουμε να τονίσουμ ότι μπορουμε. Καθημερινώς εγω βανου κατι μπριτζόλες στην μαπα μου, κρεμες, περουκες, τζιτζικομπότες γαμησέ τα. τελεικώς νέος δεν γινομαι με τίποτα...
Προχωραω στο δευτερον: ασφαλεια. Να νιωθουν οι γκομενες μαζι μου ασφαλεια. Κάνω βαρητα, φοραω τακουνια να μαι πιο ψηλός,
κουβαλω ενα καλασνικοβ μαζί κι εδώ λίγα πράματα...
Τριτον χρήμα: αρκίντια , τι χρημα ότι βγανου απ το βιβλιοπωλειον μου τα τρωνε δε χρόνο d/τ

πραγματικές γκομενες κατω των 23 μην περιμενει  κανεις άμα ειναι 50 και 40. Είπαμε στην ζωή γουσταρουν όλοι το γεματο πορτοφόλι.Τωρα καμια 30-35 με κανα παιδί παίζει και πολύ μαλιστα αν εισαστε σε διαθεσιν να μεγαλώνετε ξενα παιδία.
Αλλέως την χρυσίν κάρταν VISA και υπολογίστε κανα 2000 τον μηνα για να σαστε μεσα.

Το κακον ξεκιναει διοτι έχετε την εντύπωσιν ότι το καλο μουνί ειναι εδώ τζαμπα. Αμ δε  ακριβό ειναι. Απλώς στην ελλαδα ειναι πανακριβο και πουθενα στον κοσμον δεν εχει ανακαλυφτει κατι καλυτερο. Ειναι σαν να πηγαινει καποιος στην γερμανια να παιρνει Μερσεντες ναι μεν πιο φτηνές αλλα δεν πα να πει οτι μπορεί να παρει διακοσιες. Εκει που στην ελλαδα θα παιρνε μια 200 C εκεί μ αυτα τα λεφτα θα παρει μια 500 SL. Αλλα και παλι τα λεφτα δεν ειναι για πέταμα καΙ μετα πρεπει να κανεις λουμπίνες με τις τσολ πινακιδες κλπ Ε το ιδιο και με τις γκομενες στην ουκρανια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Re ξαδερφε,
η καταστασις έχει ως εξής¨:

Είπαμε στην ουκρανια οι γκομενες θελουν:

1. νιάτα
2. ασφαλεια
3. χρήμα

προσπαθουμε να τονίσουμ ότι μπορουμε. Καθημερινώς εγω βανου κατι μπριτζόλες στην μαπα μου, κρεμες, περουκες, τζιτζικομπότες γαμησέ τα. τελεικώς νέος δεν γινομαι με τίποτα...
Προχωραω στο δευτερον: ασφαλεια. Να νιωθουν οι γκομενες μαζι μου ασφαλεια. Κάνω βαρητα, φοραω τακουνια να μαι πιο ψηλός,
κουβαλω ενα καλασνικοβ μαζί κι εδώ λίγα πράματα...
Τριτον χρήμα: αρκίντια , τι χρημα ότι βγανου απ το βιβλιοπωλειον μου τα τρωνε δε χρόνο d/τ

πραγματικές γκομενες κατω των 23 μην περιμενει  κανεις άμα ειναι 50 και 40. Είπαμε στην ζωή γουσταρουν όλοι το γεματο πορτοφόλι.Τωρα καμια 30-35 με κανα παιδί παίζει και πολύ μαλιστα αν εισαστε σε διαθεσιν να μεγαλώνετε ξενα παιδία.
Αλλέως την χρυσίν κάρταν VISA και υπολογίστε κανα 2000 τον μηνα για να σαστε μεσα.

Μίλησα εγώ περί του αντιθέτου των παραπάνω αποψεων σου και εμπειριών σου??????????
ασπάζωμαι τα ως άνω γραφόμενά σου μετά ευλαβιας και  σεβασμό. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Το κακον ξεκιναει διοτι έχετε την εντύπωσιν ότι το καλο μουνί ειναι εδώ τζαμπα. Αμ δε  ακριβό ειναι. Απλώς στην ελλαδα ειναι πανακριβο και πουθενα στον κοσμον δεν εχει ανακαλυφτει κατι καλυτερο.

Ποιός -  ποιος το είπε οτι είναι τζάμπα :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
¨Οσο τζάμπα είναι και στην Μολδαβία  στην Ρουμανια - στην Βουλγαρια _ στην Σλοβακια και στην Ταυλάνδη ακριβώς όπως τα λές στην Ελλάδα είναι πανάκριβο.

respect Μπλάσκο

ΥΓ. εχω πληροφορίες ότι με έκαψες στήν συστατική επιστολή που σου ζητήθη αληθεύη??????
      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
to forum einai ola osa tha thelate na mathete gia oukranides mounares h oukrania enantion ksekollhste ligo kai dwste kamia plhroforia me zalisate me ths malakeies sas

κάτσε ρε καβαλάρη γράψε πρώτα Ελληνικά
κάνε μερικά μαθήματα και μετά φώνα όσο θέλεις με δύο πόστ θέλεις και να μας  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:???????

Τώρα άν περιμένεις να πάρης πληροφορίες εδώ και τώρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διαβασε τις προιγούμενες 420 + σελίδες και άν έχεις απορίες εδώ είναι ο Δάσκαλος.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μήν έχεις παράπονο έχεις μπολικο υλικό να διαβάσεις αρκεί νά έχεις και στήν
τσέπη μπολικο υλικό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το κακον ξεκιναει διοτι έχετε την εντύπωσιν ότι το καλο μουνί ειναι εδώ τζαμπα. Αμ δε  ακριβό ειναι. Απλώς στην ελλαδα ειναι πανακριβο και πουθενα στον κοσμον δεν εχει ανακαλυφτει κατι καλυτερο. Ειναι σαν να πηγαινει καποιος στην γερμανια να παιρνει Μερσεντες ναι μεν πιο φτηνές αλλα δεν πα να πει οτι μπορεί να παρει διακοσιες. Εκει που στην ελλαδα θα παιρνε μια 200 C εκεί μ αυτα τα λεφτα θα παρει μια 500 SL. Αλλα και παλι τα λεφτα δεν ειναι για πέταμα καΙ μετα πρεπει να κανεις λουμπίνες με τις τσολ πινακιδες κλπ Ε το ιδιο και με τις γκομενες στην ουκρανια.

Δασκαλε, νομιζω εδωσεs το καλητερο παραδειγμα-εξηγηση. Ευγε, μεχρι & οι τιs 1-2 ταξηs πιστευω το καταλαβαν  :2funny:

Επισκέπτης
Υαντις,
πες αλεύρι ο Αλλαντάλον σε γυρεύη,
άντε κανε πλάνο και ενημέρωσε  με πμ μέχρι να λήξη η τιμωρία σου έχεις χρόνο.

Καλα ακομα τιμωρημενο ειναι αυτό το παιδί?
ουτε τις στυλες του Ερμέως να ειχε κόψει !
Έλεος....

Επισκέπτης
Ποιός -  ποιος το είπε οτι είναι τζάμπα :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
¨Οσο τζάμπα είναι και στην Μολδαβία  στην Ρουμανια - στην Βουλγαρια _ στην Σλοβακια και στην Ταυλάνδη ακριβώς όπως τα λές στην Ελλάδα είναι πανάκριβο.

respect Μπλάσκο

ΥΓ. εχω πληροφορίες ότι με έκαψες στήν συστατική επιστολή που σου ζητήθη αληθεύη??????
      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι αλλά καμια σχεση ταυλάνδη με Ουκρανίες. Στην ουκρανία ειναι χωριό άλλη νοοτροπια, στην ταυλάνδη η γυνη καμει μιαν προσευχην εις τον Βουδαν και αφεονται αι αμαρτιαι της...

Επισκέπτης
Μίλησα εγώ περί του αντιθέτου των παραπάνω αποψεων σου και εμπειριών σου??????????
ασπάζωμαι τα ως άνω γραφόμενά σου μετά ευλαβιας και  σεβασμό. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

οχι ξαδερφε δν έχω κανενα παραπονον απο σενα ουτε και ποτε ειχα απλώς σου εχω δηλωσει ιδιαιτερως ότι εχω ένα σοβαρόν κώλλυμα, καλη η πλακα αλλα μην μου βγουνε οι γελωτες ξυνοι...

Επισκέπτης
Δασκαλε, νομιζω εδωσεs το καλητερο παραδειγμα-εξηγηση. Ευγε, μεχρι & οι τιs 1-2 ταξηs πιστευω το καταλαβαν  :2funny:

Εσύ αδερφε Νεμιροφ πρεπει να πω οτι παντοτε γραφεις σοβαρα πράγματα και οχι αηδίες μου εχει κανει εντυπωση.
πρεπει να πω δηλαδη ότι πρεπει να εισαι ο μοναδικός, υπήρχε κι ενας αλλος φιλος που καποτε ειχε γραψει πως του εκλεψαν το δορυφορικο τηλέφωνο ας με συγχωρησει δεν θυμαμαι το ονομα του, που ξερει τι ακριβώς παιζει. Και ο κ. Μακης...ολοι οι υποδελοιποι βαρατε βιολιτζηδες...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ε...έχουμε ένα κοινό γνώρισμα με το σύντροφο  :grin:(και δεν μιλώ για κλώνους εννοείται).

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συναντιση? χμμμμμ, Διαπλοκη μυριζομαι  :think:. Τιν καλημερα & το σεβασμο μου στον δασκαλο Ιωσηφ. Μακη εκανεσ & εσυ κλωνο?  :2funny:

Επισκέπτης
Συναντιση? χμμμμμ, Διαπλοκη μυριζομαι  :think:. Τιν καλημερα & το σεβασμο μου στον δασκαλο Ιωσηφ. Μακη εκανεσ & εσυ κλωνο?  :2funny:

Ναι, ήταν στην νυστική συναντηση της βιλλας της Τεμπέλης , τοτε που δεν ειχα παει και τα 'παμε απο κοντά...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ωπα....τρόικα διαβλέπω....δημητράκης-ιωσηφ-μακούλης....

συνηθίζεται και στας πρώην σοβιετικάς...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν θα με χάλαγε κάτι τέτοιο και σίγουρα θάταν προς το συμφέρον όλων. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι εγώ ο [size=10pt]F[/size]onmakoulis αλλά κάποιος τρίτος που για (άγνωστους λόγους) ιδιοποιείται το νικ και το αβατάρ μου.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν θα με χάλαγε κάτι τέτοιο και σίγουρα θάταν προς το συμφέρον όλων. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι εγώ ο [size=10pt]F[/size]onmakoulis αλλά κάποιος τρίτος που για (άγνωστους λόγους) ιδιοποιείται το νικ και το αβατάρ μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάποιος ζήλεψε την δόξα σου νομίζω και σε αντιγράφη.
Μάλλον πρόκειτε για πνευματικά δικαιώματα λές να θέλει να οικιοποιηθή και περιουσικά + οικογενειακά δικαιώματα????????????????
για προσεξετο + ζήτα απο τους μοντερειτορς την απαλαγή του εν λόγο απο τα κλοπι ραίτς.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
το εχετε γαμησι το θρεντ του δασκαλου μπορω να πω.
ο δασκαλος και η σχολη διδασκουν πολιτικες και οικονομικες αναλυσεις σε σχεση με το ουκρανικο μουνι.τωρα τελευταια το εχετε κανει ουκρανομολδαβικος πολεμος.το καλυτερο που εχετε να κανατε ολοι σας ειναι οταν εχετε φραγκα να πατε οπου θελετε και να γαματε,αν δεν εχετε φραγκα στο σπιτι και τηλεοραση.το τζαμπα εχει πεθανει εδω και πολυ καιρο μαγκες.ολες οι αναλυσεις που κανετε ειναι καλες,αλλα μονοι σας τις διαβαζετε και μονοι σας τις καταλαβαινετε.και εδω ειναι που κανει τη διαφορα ο δασκαλος,μιλαει τεκμηριωμενα και γενικα.
εσυ μπαινετε σε μια λογικη για το που τρως με 3 ευρω,ουτε οι τελευταιοι φτωχομπινεδες κανουν ετσι.αντε καλη συνεχεια και βγειτε απο την λογικη του μαλακα-ελληνα που παει με το μυαλο του να γαμησει τζαμπα και φαει τζαμπα σε καποια ξενη χωρα.σας εχου παρει χαμπαρι μαγκες γιατι προλαβαν και πηγαν αλλοι πιο μαλακες απο εσας πιο μπροστα.
ο μονος που τα λεει καλα και οπως ειναι τα πραγματα κατα την γνωμη μου ειναι ο αλλανταλον.
και πιστευω να μην με απογοητευσει.δεν ειναι δυνατον να στουκαρεις μια φεραρι,και να ψαχνεις να φας το καθε σκατοφαγητο με 3 ευρω,θα πεσει φωτια να μας καψει ρε. ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom