Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε ιωσηφ,φιλε αλλανταλον,και συμμαθητη καζα,διακρινω τωρα τελευταια οτι εχει αρχισει μια διαμαχη μεταξυ σας,και δεν ξερω γιατι.αρχισε και η σχολη να γινετε πασοκ-ΝΔ? και αρχισαν οι ενδοοικογενειακες κοντρες? μηπως καποιοι αρχισαν να πριονιζουν καρεκλες και ονειρευοντε την θεση του δασκαλου ιωσηφ?
παρακαλω λοιπον να επελθει η ηρεμια εις στην σχολην ωστε να ξεκινησει το νεο ακαδημαικο ετος με ομαλο τροπο.δεν ειναι δυνατον να την λενε η μαθητες στο δασκαλο και ο δασκαλος στους μαθητες.πρεπει να υπαρχει σεβασμος.αυτα προς το παρον και ευχομαι να σταματησουν οι γκρινιες και οι κοντρες.

δασκαλε καμια ενημερωση για κανενα μουνι δεν εχουμε τωρα τελευταια? :think: :think:

δασκαλε η ανθοπωλισα που λεγαμε αν θυμασε βρηκε το μαλακα τις ζωης τις,ειναι εγκυος,και σε λιγο καιρο θα παντρευτει. :jerking: :jerking: :jerking:

ε ο Καζας καθεται φρόνιμος, δεν εχω παραπονο ο Αλάν ΄τον παιζω κατενατσιο εδώ και κανα δυο μερες μπας και σταματησει , ουτε καν που τον ανέφερα αυτόν, αλλα λεει η παροιμια η πουτανα θελει να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρα της! Διαβασε εκεί για Φεράρι και λεει "ΕΕΕΕεεεεεε  !!!!  παιδια εγώ ήμουνα αυτός!
Θα κλαις τωρα σιγουρα με ω για την ανθοπωλισσα αλλα θα το ξεπερασεις εισαι δυνατος χαρακτηρ.
Κουραγιο...

Επισκέπτης
Σε αυτό το νήμα συναντώνται τιτάνες της μπουρδελοκοινοτικής σκέψης... μαθαίνουμε δε πολλά περισσότερα απο τα αφορούντα τις ουκρανίδες μουνάρες.

Ειναι αναλογως του μαθητου αγαπητε και την προπαιδεια που εχει.
Αλλοι μενουν στους κωλους, αλλοι προχωρουν παραπερα σε γεγονοτα της οικονομικης και κοινωνικης ζωής και ενας μοναδικος μεσα απο μια σπηλια εις τους φυσικους νομους και την λειτουργιαν του συμπαντος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ε ο Καζας καθεται φρόνιμος, δεν εχω παραπονο ο Αλάν ΄τον παιζω κατενατσιο εδώ και κανα δυο μερες μπας και σταματησει , ουτε καν που τον ανέφερα αυτόν, αλλα λεει η παροιμια η πουτανα θελει να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρα της!

Κατενάτσιο έπρεπε να είχες παίξει τον Αβράμη Όβιτς (όχι τον δικό μας τον Αβράμη).

In my humble opinion που λένε και εδώ στα φόρα.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι τώρα το πουλάκι πέταξε.

Δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά.

Επισκέπτης
Κατενάτσιο έπρεπε να είχες παίξει τον Αβράμη Όβιτς (όχι τον δικό μας τον Αβράμη).

In my humble opinion που λένε και εδώ στα φόρα.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι τώρα το πουλάκι πέταξε.

Δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά.

Τον άλλον καταζητουσανε τον μεσαιον, τον Μογγόλο όπως τον Μογγόλο Κώστο που κατεβαινε σε αγωνες κατς κι ηταν ο Κωστογλάκης . Καπου τα χαλασε με τον Που(σ)τιν και του πηρε τις μπιζνες ...

Επισκέπτης
Τον άλλον καταζητουσανε τον μεσαιον, τον Μογγόλο όπως τον Μογγόλο Κώστο που κατεβαινε σε αγωνες κατς κι ηταν ο Κωστογλάκης . Καπου τα χαλασε με τον Που(σ)τιν και του πηρε τις μπιζνες ...

Ενταξει ουτε ήραθαν οι αλλοι δυο, ο Ψωλος εμφανιστηκε  την πρωτη μερα και ηταν στημενο απο εταιριες των αλλων δυο, παντως και οι τρεις ηταν συνεταιροι. ρε γαμωτο ειχε και μια ωραία γκομενα στο συνεδριο αλλα αυτος ο μαλακας ο Ψωλος δεν μου την γνωρισε... Τζαμπα τα λεφτακια της συμμετοχής. Εδω τουλαχιστον γκομενες δεν σας παιρνω απ το χερακι να σας παω αλλα και δεν πληρωνετε...

Επισκέπτης
Τωρα παπαριες ετσι τα γραφω , έχω πλουσια φαντασία, ταχα μου και δηθεν μου, να εχουμε και λιγη κοινη λογικη, σιγα αμα ήμουνα κανας σοβαρος άνθρωπος μην καθομουνα και εγραφα στα μπουρδέλα...Ας γελάσω κινεζικα τσι,τσι,τσι....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
ΑΑΑΑΑΧΧΧ, δάσκαλε, πόσο δίκιο είχες??? Για να επιβεβαιώνεσαι, και να μαθαίνουν οι νεώτεροι παραθέτω την κατωτέρω ηλεκτρονική επιστολή που μου έστειλε η νεαρά που μου είχε φανεί καλό κορίτσι στο Κίεβο (και που ΔΕΝ μου είχει κάτσει να γαμήσω γιατί θα πήγαινε καμπινγκ με παρέα) :

Hello Kostas,

thank you so much for your reply but i want to say that your letter surprised me a lot.

I understand that you can't even imagine yourself on my place, but just try.

I thought you liked me when we had a meeting, but your letter sais only that you care only about yourself.You ask me to come over Greece to visit you but if i will do it than i will loose my life here. Because when i will get back home i still will not have no job and no flat.I will be able to visit you only if i can safe my flat, because i need a place to return in.And I can find a job later.

I have to find $600 to pay my rent for two months.In that case i can stop looking for a job for a while and visit you.

I hoped that you will understand that my last letter was "cry for the help", and i thought you would help me as a real man would do.

I think it si nothing for you to help me in such a hard period in my life.Do you thinkn it is poosible for you?

I just have nobody to ask for the help. You know it!

It is not comfortable for me to ask you about that but i am sure it is not a problem for you.I know you are very nice and kind man.

And i hope for your support and help.

Sorry if this letter will hurt you somehow,i didn't want to do that.

Have a nice day and take care!

Your Katrin

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Και η απάντηση που της έστειλα, έτσι για τα όπλα! :

Dear katrin, hi!

I fully understand your situation and I think it is a terrible one. Not
having money or a job is a terrible thing for a young person like you.
However, there is just too many people on this world that live like this and
some, finally get out of this situation. But let me tell you, none is
getting out of the situation the way you try to.

I have to tell you that your letter was very annoying to me as I notice that
the idea behind our meeting was to get you out of a bad situation and not to
find a boyfriend. Well, do I look that desperate to you? Do you really think
I cannot find a girlfriend in my life and I have to be sending money to
somebody I do not even know? You are not my girlfriend, you did not give up
your friends, that would be there the next day and not leave like me, to
spend a day with me when I was in Kiev, you did not spend a night with me,
and know you ask for money?

I thought that you wanted to leave Ukraine and go to another country, was I
wrong? I thought this is what you want and not finding a sponsor from
another country. This is what I offered you. Come to Greece, with no return
ticket, stay as much as you want, everything covered from me. Isn't this the
way to leave Ukraine?? And then, you could go back and find another
apartment, is it that difficult to do in Kiev? Or maybe stay in Greece if we
liked each other and you liked Greece. I care only for myself??? This is
what I do when I offer you to come to Greece? You think it is THAT difficult
to find somebody to have sex with?? I just wanted to find a good
relationship but...

A real man would do what??? Send $600 to every cute little girl that is NOT
his girlfriend just because she needs to keep an apartment and not go back
to the village with her parents??? No sweetie. If I wanted to be sending
$600 I would send it to Africa to give water to the kids or to the cancer
institute in my country. Definitely not to you. Check out the agency site.
The FIRST thing to avoid is when a woman asks money.

You want me to give you $600 to pay the rent so than you can visit me? And
you expect me to believe you???
I also met another girl when I was in Kiev that said her father would get
surgery and need money. Whom do you think I should prefer? The apartment or
the surgery??? It looks like it is common in Ukraine to find ways to ask
money from people out of your country. But, please keep in mind that people
are not stupid.

Take care and I am sorry for not saving your apartment. I am sure you will
find a way to make the money and everything will be OK finally. A good idea is to go to River Palace.

Good luck in your life

Yours,
Kostas

Επισκέπτης
ΑΑΑΑΑΧΧΧ, δάσκαλε, πόσο δίκιο είχες??? Για να επιβεβαιώνεσαι, και να μαθαίνουν οι νεώτεροι παραθέτω την κατωτέρω ηλεκτρονική επιστολή που μου έστειλε η νεαρά που μου είχε φανεί καλό κορίτσι στο Κίεβο (και που ΔΕΝ μου είχει κάτσει να γαμήσω γιατί θα πήγαινε καμπινγκ με παρέα) :

Hello Kostas,

thank you so much for your reply but i want to say that your letter surprised me a lot.

I understand that you can't even imagine yourself on my place, but just try.

I thought you liked me when we had a meeting, but your letter sais only that you care only about yourself.You ask me to come over Greece to visit you but if i will do it than i will loose my life here. Because when i will get back home i still will not have no job and no flat.I will be able to visit you only if i can safe my flat, because i need a place to return in.And I can find a job later.

I have to find $600 to pay my rent for two months.In that case i can stop looking for a job for a while and visit you.

I hoped that you will understand that my last letter was "cry for the help", and i thought you would help me as a real man would do.

I think it si nothing for you to help me in such a hard period in my life.Do you thinkn it is poosible for you?

I just have nobody to ask for the help. You know it!

It is not comfortable for me to ask you about that but i am sure it is not a problem for you.I know you are very nice and kind man.

And i hope for your support and help.

Sorry if this letter will hurt you somehow,i didn't want to do that.

Have a nice day and take care!

Your Katrin

Εισαι γαιδουρι και κρετίνος!
Ρε δεν ειχες το φιλοτιμο και τον ανδρισμο να στειλεις του κοριτσακιου 600 δολλάρια, που τι ναι για σενα ρε 600 ψωροδολλάρια? Γαιδούρι !
Κι ησουν ο πιο κοντινος ψυχικα άνθρωπος στην ζωή για κείνη και συ ρε κτήνος το μονον που χες στο μυαλό σου ήταν πώς θα την πηδηξεις και θα την παρατήσεις συξυλη στους πεντε δρόμους. Φτου ρε καραγκίοζη !!!
Ετσι ειναι οι άντρες ρε????

Επισκέπτης
Εισαι γαιδουρι και κρετίνος!
Ρε δεν ειχες το φιλοτιμο και τον ανδρισμο να στειλεις του κοριτσακιου 600 δολλάρια, που τι ναι για σενα ρε 600 ψωροδολλάρια? Γαιδούρι !
Κι ησουν ο πιο κοντινος ψυχικα άνθρωπος στην ζωή για κείνη και συ ρε κτήνος το μονον που χες στο μυαλό σου ήταν πώς θα την πηδηξεις και θα την παρατήσεις συξυλη στους πεντε δρόμους. Φτου ρε καραγκίοζη !!!
Ετσι ειναι οι άντρες ρε????

Τωρα καθεται ρακένδυτη όξω απο του Παρασκευά, βλεπει τους άλλους μεσα που καταβροχθιζουν τα χαμπούργκερ κι εχει αναψει κατι σπίρτα να χουχουλιαστει κι εσύ το κτήνος κάθεσαι στην ζεστασά σου, έχεις απλώσει την αρίδα σου και στ αρχίδια σου!
Αυτή κλαιει με ν τωρα για σενα...Καταλαβε σε τι παλιανθρωπο ειχε πεσει. Γαιδούρι...Κι ηθελες να της παρεις οτι πολυτιμοτερον ειχε στην ζωη της γαίδαρε...Κομπολογά !

Επισκέπτης
όμως θα περάσει ένα παλληκάρι καβαλα σε μια φεράρι τραγουδωντας

Λυγαριά λυγαριά
εσένα έχω στην καρδιά
λυγαριά λυγαριά
θα σε κλέψω μια βραδιά

θα την παρει και θα φυγουνε και θα ζησουνε για παντα ευτυχισμενοι! Αυτοι και η αγαπη τους !
Και συ μαζί με μενα θα μεινεις στα bourdela.tv βασανιζοντας το στρουθειον σου και γραφοντας παραμυθια ότι και καλα γαμας και ριχνεις γκομενες... Καλα να πάθεις !

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Δάσκαλε, νομίζω ότι θα μου είναι αρκετή η εμπειρία της Ουκρανίας. την επόμενη φορά μάλλον θα δοκιμάσω την Α Πετρούπολη, στο φίλο μου το Δημητράκη γιατί δεν είδα χαίρι στας Ουκρανίας... Ή θα πάω πάλι Βελιγράδι, που είναι και πιό κοντά, και είναι και εξίσου μουνάρες, και μιλάω και τη γλώσσα!!

Μουνάρε οι Ουκρανίδες, δε λέω, αλλά η χωριατιά σε όλο της το μεγαλείο !!!

Υπερτονίζω ότι όλα τα σχόλιά σου ήταν ακριβέστατα.

Επισκέπτης
Δάσκαλε, νομίζω ότι θα μου είναι αρκετή η εμπειρία της Ουκρανίας. την επόμενη φορά μάλλον θα δοκιμάσω την Α Πετρούπολη, στο φίλο μου το Δημητράκη γιατί δεν είδα χαίρι στας Ουκρανίας... Ή θα πάω πάλι Βελιγράδι, που είναι και πιό κοντά, και είναι και εξίσου μουνάρες, και μιλάω και τη γλώσσα!!

Μουνάρε οι Ουκρανίδες, δε λέω, αλλά η χωριατιά σε όλο της το μεγαλείο !!!

Υπερτονίζω ότι όλα τα σχόλιά σου ήταν ακριβέστατα.

Kaλημερα...

Να σε προειδοποιήσω ότι και στην Πετρουπολη να πας πάλι τα ίδια θα βρεις και χειρότερα. Για να καταλάβεις την πιατσα στην Ουκρανία την χαλάσανε κατι Πετροπουλιανοι και Μοσχοβίτες για τι ηταν νεοπλουτοι. Το έχω ξαναγραψει αλλά επειδή εισαι τεμπελακος δεν θα το χεις διαβασει. Πριν 6-7 χρόνια, ειχα μια γνωστή μου που πήγαινε 2 φορές τον μηνα στην Πετρουπολη, να την γαμησει ένας μαλακας 45 χρονων που δουλευε εργολαβος στις οικοδομές, της πληρωνε τα εξοδά της να παει και να ρθει, και την πληρωνε τοτε 700$ για το Σαβατοκύριακο με μια ισοτιμία περίπου 1 $= 4,7 Γκρίβεν όταν ο μισθος ηταν 300 Γκριβεν τον μηνα ! Για βαντα κάτου και θα δεις ότι της πληρωνε μισθους ενος ετους καθε φορά ! Σαν να μην έφτανε αυτό μετα κανα χρόνο ο Ρωσσος επενδυτης αγορασε και διαμέρισμα στην γκόμενα ! Λοιπόν και μετα περιμένετε με αυτες τις σβουνιες θα σε πάρω στηνη ελλάδα κλπ να πέσουν οι πουτανες ! Στ αρχίδια τους ! Αυτες τα χουμε πει θελουν χρημα εδώ και τώρα !

Δευτερον οι ομοιότητες με τους χωριατες στην ελλάδα δεν είναι τυχαία, ειναι επειδή ειναι οι ίδιοι άνθρωποι ! Η δημόσια υποχρεωτική παιδεία  στην Ευρώπη του 19 αιώνος και στην ελλάδα του 20ου  δεν είχε ως σκοπόν την μορφωση των μαθητών αλλά την πλύσιν εγκεφάλου   και την δημιουργια εθνοτητων για να χουνε στρατα τζάμπα. Εν παση περιπτώση ο Φαλμεράγιερ κατα 50% είχε δικαιον, το 50% άδικον ήταν ότι αυτοι εξελληνισθησαν πλήρως και ξεχάσανε πάσα προέλευση απο τους Σλαυους και παρα πολλες λεξεις που νομιζουμε ότι ειναι τουρκικές δεν εχουν καμια σχεσιν παρα είναι παλαιές σλαυικές. Ήτοι μπακαλης, μειντάνι, σαραι, γκλαβα, κανια,κουμπουρα κλπ, κλπ

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Τότε να πάμε Ταϊλάνδη που είναι γκαραντί! Και άμα πας στη Μπανγκόκ, έχει και κάποια μέρη που βρίσκεις και καλύτερες μουνάρες από τούτες εδώ. Και όσο για κοροϊδία, δε φαίνεται να παίζει. Δε μιλάω βέβαια για τα go go bars, έτσι? Εκεί πας στην πιτσαρία να φας, και σου αρέσει η σερβιτόρα. Της πιάνεις τον κώλο και τη ρωτάς πόσο θέλει. Αυτή σου λέει, εσύ παζαρεύεις και μετά όλα καλά. Το έχω κάνει πολλάκις στις 2 φορές που έχω πάει και ποτέ δεν προσπάθησε κάποια να μου πάρει περισσότερα λεφτά ή να φύγει νωρίτερα ή να κάνει οτιδήποτε άλλο μικροχωριάτικο. Φυσικά την κρατάς όσο εσύ θέλεις. Η τιμή που συμφωνείς πάντα είναι για όλο το βράδυ και βέβαια αν την κρατήσεις κι άλλη μέρα η συμφωνία αλλάζει.
Το παραπάνω είναι στην κουλτούρα του λαού, δηλαδή και για να παντρευτείς μια παρθένα, πάλι πόσο θέλεις θα ρωτήσεις. Είναι κάτι ενταγμένο στην ανατροφή τους και δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα.Φυσικά, και να παντρευτείς, αυτή θα γαμιέται με όποιον τη ρωτάει πόσο θέλει...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Αλήθεια δάσκαλε,
στις άλλες χώρες που είναι (νομίζω) πιό πίσω τι γίνεται? Λευκορωσία ας πούμε. Ή αν πάει κανείς στον Καύκασο στη Ρωσία, εκεί που είναι μάλλον πιο σφιχτά τα πράγματα?

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Μ'ηπως κι εμείς τα ίδια δεν κάναμε πριν 15 χρόνια όταν δίναμε στους νεοαφιχθέντες παράνομους μετανάστες  5.000 δρχ + 3 καφέδες + 2 μπύρες + μακαρονάδα το λιγότερο για να σκαλίσουν το μπαξέ μας? Και σήμερα δεν είναι ευχαριστημένοι ούτε με 50 ευρώ...
Το ίδιο δεν κάναμε με τις πουτάνες που τις φέραμε στα 150 τουλάχιστον? Το ίδιο δε γίνεται τώρα στις πιάτσες (από ότι βλέπω σε άλλο θρεντ εδώ - δεν είμαι ιδιαίτερα του σπορ) που ζητάνε 50 ρικο για μια π..α στο αυτοκίνητο?
ΤΟ ίδιο δεν κάνουμε όταν μετά τη μετατροπή του ευρώ αρχίσαμε να δίνουμε 1 ευρώ πουρμπουάρ στον πιτσαδόρο και αυτόν που σκουπίζει τα τζάμια του αυτοκινήτου στο βενζινάδικο? Ή όταν δεχόμαστε να πληρώνουμε 4,5 ευρώ τον καφέ??

Πριν 6-7 χρόνια, ειχα μια γνωστή μου που πήγαινε 2 φορές τον μηνα στην Πετρουπολη, να την γαμησει ένας μαλακας 45 χρονων που δουλευε εργολαβος στις οικοδομές, της πληρωνε τα εξοδά της να παει και να ρθει, και την πληρωνε τοτε 700$ για το Σαβατοκύριακο με μια ισοτιμία περίπου 1 $= 4,7 Γκρίβεν όταν ο μισθος ηταν 300 Γκριβεν τον μηνα ! Για βαντα κάτου και θα δεις ότι της πληρωνε μισθους ενος ετους καθε φορά !

Επισκέπτης
Τότε να πάμε Ταϊλάνδη που είναι γκαραντί! Και άμα πας στη Μπανγκόκ, έχει και κάποια μέρη που βρίσκεις και καλύτερες μουνάρες από τούτες εδώ. Και όσο για κοροϊδία, δε φαίνεται να παίζει. Δε μιλάω βέβαια για τα go go bars, έτσι? Εκεί πας στην πιτσαρία να φας, και σου αρέσει η σερβιτόρα. Της πιάνεις τον κώλο και τη ρωτάς πόσο θέλει. Αυτή σου λέει, εσύ παζαρεύεις και μετά όλα καλά. Το έχω κάνει πολλάκις στις 2 φορές που έχω πάει και ποτέ δεν προσπάθησε κάποια να μου πάρει περισσότερα λεφτά ή να φύγει νωρίτερα ή να κάνει οτιδήποτε άλλο μικροχωριάτικο. Φυσικά την κρατάς όσο εσύ θέλεις. Η τιμή που συμφωνείς πάντα είναι για όλο το βράδυ και βέβαια αν την κρατήσεις κι άλλη μέρα η συμφωνία αλλάζει.
Το παραπάνω είναι στην κουλτούρα του λαού, δηλαδή και για να παντρευτείς μια παρθένα, πάλι πόσο θέλεις θα ρωτήσεις. Είναι κάτι ενταγμένο στην ανατροφή τους και δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα.Φυσικά, και να παντρευτείς, αυτή θα γαμιέται με όποιον τη ρωτάει πόσο θέλει...

Συγχεεις ΄πορτοκαλια με αγγούρια. Καμια σχεση οι γκομενες μεταξυ τους. Εχω παει έχω ξαναπαει, ξαναξαναπαει όποιος γαμαει αβλεπεί και του αρεσουν τα κοντα μαιμουδακια θα περασει μια χαρα, δεν χρειαζεται να παιδευεται και ξοδευεται, όχι μπανκόνγκ που λες εσύ Παταγια κατ ευθείαν και τελεψε η υποθεση. Εγω βεβαια δεν τις πλησιαζα που να με πλερωνανε όχι να της πληρώσω. Γι αυτό και στα Go _ Go einai pio akriba γιατι εχουν τα καλυτερα κομματια για κει. Ασε που οι μισες ειναι τραβεστηδες εγχειρισμενοι... Γενικώς τα κοντα και τα γυφτο-κινεζακια δεν τα γουσταρω (προσεξε ότι εκει ειναι επιμειξια μεταξυ ινδών-κινεζων,  εξ ου και ινδοκινα). Έχει να πα να δεις παντως μοναστηρια, ναους, παλατια, νησιά , αγορά ότι θες. Για γκομενα παντως περι ορεξεως κολοκυθοπιττα...

Επισκέπτης
Αλήθεια δάσκαλε,
στις άλλες χώρες που είναι (νομίζω) πιό πίσω τι γίνεται? Λευκορωσία ας πούμε. Ή αν πάει κανείς στον Καύκασο στη Ρωσία, εκεί που είναι μάλλον πιο σφιχτά τα πράγματα?

Αμ εκει ειναι ο λαθος...
Επειδή στην ελλάδα τιποτα δεν κουνιεται νομιζουμε ότι και σ αυτες τις χωρες προχωρουνε με την ιδια ταχυτητα. Αμ δε !
Ξεχασε αυτες τις χωρες ιδιαιτερα καυκασο κι εκει γυναικες ψαχνουνε κατι γεωργιανοι , Τσετσενοι κι Αρμένιοι (εκεί να δεις ασχήμια και μαθαινει κανεις η αχημια στην ελλαδα απο ποιες φυλες προηλθε)
Για δοκιμασε Καζαχσταν ...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειχαν δυναμεις πλεον, ο ταβερνιαρης τους εξουθενωσε με τα καλυτερα μουνακια που  μαζευε για πάρτη τους καθε μερα. Στο τέλος τον παρακαλέσανε : "Σταμάτα όχι άλλα τηλέφωνα, όχι  άλλες γκομενες δεν αντεχουμε πιαααα..." Τους καταυποχρεωσε..."
αγαπητε με λενε μητσο και ειμαι απο τα τρικαλα στη μολδαβια δεν εχω ταβερνα αλλα καφε εστιατοριο και το βραδυ κλαμπακι ,εκτος απο αφτο εχω και γωνιακο κτιριο στο κεντρο και εδω δεν ηρθα για να γαμησω αλλα να δουλεψω και να επενδυσω .Ουτε μια φορα δεν εδωσα γυναικες στους επισκεπτες φιλους και αυτο ηταν το παραπονο τους.Ο φιλος μου ο αλλαν  :knockinb: τετοιες  :tits2: που εςυ μαλλον δεν εχεις δει, μονος του χωρις βοηθεια απο κανεναν ,οπως και οι υπολοιποι .Απλα εσενα , που μαλλον εισαι μεγαλος γαμιας και πολυ πλουσιος οπως επισης και πολυ εξυπνος ,για να μας ειρωνευεσαι ,σε εχει φαει η μαλακια για αυτο απο τη ζηλια σου τα κανεις αυτα...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Συγχεεις ΄πορτοκαλια με αγγούρια. Καμια σχεση οι γκομενες μεταξυ τους. Εχω παει έχω ξαναπαει, ξαναξαναπαει όποιος γαμαει αβλεπεί και του αρεσουν τα κοντα μαιμουδακια θα περασει μια χαρα, δεν χρειαζεται να παιδευεται και ξοδευεται, όχι μπανκόνγκ που λες εσύ Παταγια κατ ευθείαν και τελεψε η υποθεση. Εγω βεβαια δεν τις πλησιαζα που να με πλερωνανε όχι να της πληρώσω. Γι αυτό και στα Go _ Go einai pio akriba γιατι εχουν τα καλυτερα κομματια για κει. Ασε που οι μισες ειναι τραβεστηδες εγχειρισμενοι... Γενικώς τα κοντα και τα γυφτο-κινεζακια δεν τα γουσταρω (προσεξε ότι εκει ειναι επιμειξια μεταξυ ινδών-κινεζων,  εξ ου και ινδοκινα). Έχει να πα να δεις παντως μοναστηρια, ναους, παλατια, νησιά , αγορά ότι θες. Για γκομενα παντως περι ορεξεως κολοκυθοπιττα...

Νομίζω ότι όσες φτάνουν στην Πατάγια ή στο πούκετ είναι ήδη πολύ μεταχειρισμένες. Από το χωριό πας στην πρωτεύουσα για να ξεφύγεις από τη μιζέρια σου. Για αυτό νομίζω (σαφώς και πάλι δεν είμαι ειδήμων - απλά ως τουρ΄σιτας πήγα για 2 15θήμερα) ότι το καλύτερο "πράμα" ο βρίσκεις στη μπανγκόκ. Εκεί σε σπάνια μέρη, μετά από πολύ έρευνα (πως καλή ώρα βρήακ το Ρίβερ παλάς!!), βρήκα απίθανες μουνάρες, ψηλές και με κορμάρες, που καμία σχέση δεν έχουν με τισ κοντές μαϊμούδες που αναφέρεις. Απλά, τις πολύ καλές μουνάρες τις κρατάνε στη μπανγκόκ και τη σαβούρα τη στέλνουν στα θερετρα. Τα go go  κατά τη γνώμη μου έχουν στυγνές επαγγελματίες και είναι καθαρά πορνεία. Γι αυτό το λόγο δε θα τα προτιμούσα.

Αυτά γιατί δεν είναι βέβαια θέμα αυτού του θρεντ η Ταϊλάνδη...

Δάσκαλε, τι ήθελες να πεις για Καζαχστάν??? Για κάποιο λόγο να το προτιμήσουμε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom