Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τιν  επομενη  φορα  θα  παω  μαζι  τετοιο  γελιο  δεν  το  ξαναχανω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    να  σε  καλα    αρχοντα  και  να  μας  τα  κανεις  λιανα    με  τον  δικο  σου  μοναδικο    τροπο   

Επισκέπτης
βαρδαρη   τουλαχιστον   γαμισαν    καμια   μολδαβεζα  ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειχαν δυναμεις πλεον, ο ταβερνιαρης τους εξουθενωσε με τα καλυτερα μουνακια που  μαζευε για πάρτη τους καθε μερα. Στο τέλος τον παρακαλέσανε : "Σταμάτα όχι άλλα τηλέφωνα, όχι  άλλες γκομενες δεν αντεχουμε πιαααα..." Τους καταυποχρεωσε..."

spuros31

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα επειδή σύντομα θα επισκεφτώ την όμορφή χώρα της Ουκρανίας θα ηθέλα να μου πει εάν γνωρίζει κανείς εάν το εν λογο site είναι έγκυρο?

?

Ευχαριστώ!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συγνώμη  απο την ζωντανη  συνδεση μια διορθωση, Βαρδαρη  οχι Φυλής.

Καλημέρα αγαπητέ Ξάδερφε,
δέν ξέρω άν η μαλακία σου ειχε αξία και έκαμνες την προίκα σου
αλλά ξέρω ότι σίγουρα ξυρίζει σκατζόχηρον.
Νάσαι καλά για την εύθυμον πλευρά των απόψεων σου διότι ήτο ότι καλύτερο για πρωινό ξεκίνημα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου δέν νομίζω ότι το κίεβο και γενικά η Βυζιτοχώρα που
σε φιλοξενεί έχει να προσφέρει κατι καλύτερο απο την Μολδαβία στα ίδια σκατά ειστε χωμένοι. Η ποσότητα  αλλάζει μόνον.

Πάντως εκτός από τις παπαρολογίες σου περι Οκρανικών κορασίδων δέν αντελήφθην έως σήμερα να έχεις κάνη κάτι διαφορετικό απο τον Ταβερνιάρη για αυτούς που επισκέφθηκαν το Κίεβο εσύ είσουν απών είστε της ίδιας σχολής.
(Ρε σείς δέν ειναι ταβερνιάρης ο άνθρωπος πώς σας ήλθε αυτό???).

Μετα τιμής
ο αγαπητός σου Ξάδελφος
εκ Θεσσαλονίκης.

Πάρε και αυτό για το ακριβές της καταστασης Παντού.

Συνημμένα

• 742 I`m with him1.jpg
    742 I`m with him1.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 28

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ferrari  clk ????????     Xμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλε μου,
μπορει να βρής αρκετούς να έχουν οδηγήση  ferrari αλλα να είναι ιδιοκτήτες και να την έχουν κάνη παλιοσίδερα δεν νομίζω να είχες αυτή την τιμή εκτός απο την επαφή σου μαζί μου

δες και αντε να καταλάβης.

Συνημμένα

• IMG_6574.jpg
    IMG_6574.jpg
    189,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • IMG_6577.jpg
    IMG_6577.jpg
    149,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • IMG_6584.jpg
    IMG_6584.jpg
    178,6 KB · Εμφανίσεις: 39

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Φιλε μου,
μπορει να βρής αρκετούς να έχουν οδηγήση  ferrari αλλα να είναι ιδιοκτήτες και να την έχουν κάνη παλιοσίδερα δεν νομίζω να είχες αυτή την τιμή εκτός απο την επαφή σου μαζί μου

δες και αντε να καταλάβης.
εσυ το το κομματιασες αυτο το εργαλειο ρε φιλε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλησπέρα επειδή σύντομα θα επισκεφτώ την όμορφή χώρα της Ουκρανίας θα ηθέλα να μου πει εάν γνωρίζει κανείς εάν το εν λογο site είναι έγκυρο?

?

Ευχαριστώ!
Οι φωτο παντος αληθηνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!αφου της φωτογραφιες απο της περισσοτερες γκομενες θα της δεις σε αντιστηχο σα'ι'τ της Αγιας Πετρουπολης.

spuros31

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός απο το εχεί να προτείνει κανείς κατι καλό , σιγούρο και δοκιμασμένο. Γιατί έναν φόβο τον εχώ να βγω και να ψάξω εκεί, πάρα της άψογες υποδείξεις σε μέρη και μαγαζιά τών "leader" του Ουκρανικού section.

Επισκέπτης
Καλημέρα αγαπητέ Ξάδερφε,
δέν ξέρω άν η μαλακία σου ειχε αξία και έκαμνες την προίκα σου
αλλά ξέρω ότι σίγουρα ξυρίζει σκατζόχηρον.
Νάσαι καλά για την εύθυμον πλευρά των απόψεων σου διότι ήτο ότι καλύτερο για πρωινό ξεκίνημα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου δέν νομίζω ότι το κίεβο και γενικά η Βυζιτοχώρα που
σε φιλοξενεί έχει να προσφέρει κατι καλύτερο απο την Μολδαβία στα ίδια σκατά ειστε χωμένοι. Η ποσότητα  αλλάζει μόνον.

Πάντως εκτός από τις παπαρολογίες σου περι Οκρανικών κορασίδων δέν αντελήφθην έως σήμερα να έχεις κάνη κάτι διαφορετικό απο τον Ταβερνιάρη για αυτούς που επισκέφθηκαν το Κίεβο εσύ είσουν απών είστε της ίδιας σχολής.
(Ρε σείς δέν ειναι ταβερνιάρης ο άνθρωπος πώς σας ήλθε αυτό???).

Μετα τιμής
ο αγαπητός σου Ξάδελφος
εκ Θεσσαλονίκης.

Πάρε και αυτό για το ακριβές της καταστασης Παντού.

Dialleima gia masa
Λοιπόν να σας διηγηθω μια ιστορία...
¨οταν ανεξαρτοποιηθηκε η ουκρανία έγιναν πολλά φόρα ή ξεχωριστες συναντησεις σε φόρα γενικωτερου ενδιαφεροντος με θεμα ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΌΜΗΣΗ KAI THN οικονομικη αναπτυξη της χωρας. Ειναι μ αλλα λογια πώς παίρνουν φραγκα οι ουκρανοι κλεινει η παρένθεσις. Σε μια λοιπόν τετοια μαζωξη   εις Παρισίους συμμετείχα το 2002 εκπροσωπώντας τον...εαυτόν μου (είναι που λέμε για την πρεσβεία του Γκρετσικισταν στο Κίεβο και πως ξυνουν αρχίδια με την τσουγκράνα)η οποία είχε οργανωθεί από τον Ψώλος, τον Μογγόλο Γιέβιτσ και τον Αβράμη Οβιτσ...Πολλοι θα το διαβασουν κανεις δεν θα το καταλάβει...Τελος πάντων.
Στο τέλος της τριημερου συναντήσεως την τελευταια ημερα εδώθη η ευκαιρία σε εκτάκτους ομιλητάς να λαβουν τον λόγον επι των λεχθεντων των προηγουμενων ημερων σε ομιλιες ων 5-10 λεπτών. έλαβε λοιπόν και τον λόγον ο υποφαινόμενος.
όλα ωραία και καλά μεχρι εκεινη την ώρα, επενδύσεις, φοροαπαλλαγες, μελι και γάλα έρεαν στους δρόμους του Κιεβου μέχρι που ανέβηκα στο βημα:
" Καλά και ωραία κυριοι λέγω όσα ελέχθησαν αλλά γνωρίζετε ότι:
α. δια του ουκρανικου νομου ταδε και ταδε δεν υπάρχει κυριότητα επί της γης και οτι αγορασετε υποκειται σε πληθος εκβιασμων εαν θα παραμεινει ιδικόν σας?"
"γνωρίζετε ότι στους ταδε και ταδε τους βανανε το καλασνικοβ στηνκεφαλα τους την ταδε ημερα για να υπογραψουν έγγραφα παραχωρησεως των ταδε επιχειρηδεων  που ειχαν προηγουμενως αγορασει απο ουκρανους?"
"γνωριζετε οτι ο ταδε αγαπητος συνδιοργανωτης της ημεριδος διωκεται με το υπ αριθμον ταδε διεθνες ένταλμα συλλήψεως για
σωματεμπορία, ξεπλυμα βρωμικου χρηματος, εμποριο παιχνιδιων κλπ,κλπ?'
και άλλα διαφορα διασκεδαστικά...
ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ !!!
Λέω τι άνοιξα το στομα μου ο βλαξ αφου όλοι τα ξερανε και κανανε τον Κινεζο...
Την έκανα γρήγορα-γρηγορα απο την αιθουσα και ειπα στον οδηγό κατ ευθειαν στο ξενοδοχείον. 
Την τεταρτη μερα ειπα να δω τα αξιοθεατα. Ρε παιδια όπου και να πήγα απο τον πύργον του Αίφελ μεχρι τις Βερσαλλίες με σταματουσαν άνθρωποι στον δρόμο που δεν είχα ξαναδει στην ζωή μου, και προφανως ήταν κι αυτοι στην συναντηση να μου πουνε συγχαρητηρια καλά έκανες που τους τα ειπες μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε και μεις. Με σταμάτησαν 15 φορές μέχρι την Ζυρίχη της Ελβετίας , δεν είναι υπερβολη μου έχει μεινει το γεγονός. 

Αυτια...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Dialleima gia masa
Λοιπόν να σας διηγηθω μια ιστορία...
¨οταν ανεξαρτοποιηθηκε η ουκρανία έγιναν πολλά φόρα ή ξεχωριστες συναντησεις σε φόρα γενικωτερου ενδιαφεροντος με θεμα ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΌΜΗΣΗ KAI THN οικονομικη αναπτυξη της χωρας. Ειναι μ αλλα λογια πώς παίρνουν φραγκα οι ουκρανοι κλεινει η παρένθεσις. Σε μια λοιπόν τετοια μαζωξη   εις Παρισίους συμμετείχα το 2002 εκπροσωπώντας τον...εαυτόν μου (είναι που λέμε για την πρεσβεία του Γκρετσικισταν στο Κίεβο και πως ξυνουν αρχίδια με την τσουγκράνα)η οποία είχε οργανωθεί από τον Ψώλος, τον Μογγόλο Γιέβιτσ και τον Αβράμη Οβιτσ...Πολλοι θα το διαβασουν κανεις δεν θα το καταλάβει...Τελος πάντων.
Στο τέλος της τριημερου συναντήσεως την τελευταια ημερα εδώθη η ευκαιρία σε εκτάκτους ομιλητάς να λαβουν τον λόγον επι των λεχθεντων των προηγουμενων ημερων σε ομιλιες ων 5-10 λεπτών. έλαβε λοιπόν και τον λόγον ο υποφαινόμενος.
όλα ωραία και καλά μεχρι εκεινη την ώρα, επενδύσεις, φοροαπαλλαγες, μελι και γάλα έρεαν στους δρόμους του Κιεβου μέχρι που ανέβηκα στο βημα:
" Καλά και ωραία κυριοι λέγω όσα ελέχθησαν αλλά γνωρίζετε ότι:
α. δια του ουκρανικου νομου ταδε και ταδε δεν υπάρχει κυριότητα επί της γης και οτι αγορασετε υποκειται σε πληθος εκβιασμων εαν θα παραμεινει ιδικόν σας?"
"γνωρίζετε ότι στους ταδε και ταδε τους βανανε το καλασνικοβ στηνκεφαλα τους την ταδε ημερα για να υπογραψουν έγγραφα παραχωρησεως των ταδε επιχειρηδεων  που ειχαν προηγουμενως αγορασει απο ουκρανους?"
"γνωριζετε οτι ο ταδε αγαπητος συνδιοργανωτης της ημεριδος διωκεται με το υπ αριθμον ταδε διεθνες ένταλμα συλλήψεως για
σωματεμπορία, ξεπλυμα βρωμικου χρηματος, εμποριο παιχνιδιων κλπ,κλπ?'
και άλλα διαφορα διασκεδαστικά...
ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ !!!
Λέω τι άνοιξα το στομα μου ο βλαξ αφου όλοι τα ξερανε και κανανε τον Κινεζο...
Την έκανα γρήγορα-γρηγορα απο την αιθουσα και ειπα στον οδηγό κατ ευθειαν στο ξενοδοχείον. 
Την τεταρτη μερα ειπα να δω τα αξιοθεατα. Ρε παιδια όπου και να πήγα απο τον πύργον του Αίφελ μεχρι τις Βερσαλλίες με σταματουσαν άνθρωποι στον δρόμο που δεν είχα ξαναδει στην ζωή μου, και προφανως ήταν κι αυτοι στην συναντηση να μου πουνε συγχαρητηρια καλά έκανες που τους τα ειπες μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε και μεις. Με σταμάτησαν 15 φορές μέχρι την Ζυρίχη της Ελβετίας , δεν είναι υπερβολη μου έχει μεινει το γεγονός. 

Αυτια...

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Από την Πόλη έρχωμαι και στην κορυφή κανέλλα φοράω καπέλο να μήν βραχεί η ομπρέλα.
Ρε συ ξάδιρφεεεεεεεεεε εισαι πουλύ μουρφωμένος πώς τα λές έτσι??????????????
Δέν το καταλαβά αλλά ήταν πουλύ ουραίοοοοοοοοοοοοοο.

Ξαναγράψτο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εσυ το το κομματιασες αυτο το εργαλειο ρε φιλε?

ωωωωωωωωωωωωωωω Ναί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ακόμα το πληρώνω γιατί πήρα τα λεφτά της ασφάλειας και τα έκανα οικοδομή γαμώτω απο παντου γκίνια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Συγνώμη  απο την ζωντανη  συνδεση μια διορθωση, Βαρδαρη  οχι Φυλής.

Ξάδερφε,
περιμένω πρόσκληση να με ξεναγήσης στις αχανής Ουκρανέζες Μουνάρες.
Είναι ντροπή να με προσκαλούν ξενοι άνθρωποι και συ να κάνης τον Κινέζο τι συγγενείς
είμαστε.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
δασκαλε ιωσηφ,φιλε αλλανταλον,και συμμαθητη καζα,διακρινω τωρα τελευταια οτι εχει αρχισει μια διαμαχη μεταξυ σας,και δεν ξερω γιατι.αρχισε και η σχολη να γινετε πασοκ-ΝΔ? και αρχισαν οι ενδοοικογενειακες κοντρες? μηπως καποιοι αρχισαν να πριονιζουν καρεκλες και ονειρευοντε την θεση του δασκαλου ιωσηφ?
παρακαλω λοιπον να επελθει η ηρεμια εις στην σχολην ωστε να ξεκινησει το νεο ακαδημαικο ετος με ομαλο τροπο.δεν ειναι δυνατον να την λενε η μαθητες στο δασκαλο και ο δασκαλος στους μαθητες.πρεπει να υπαρχει σεβασμος.αυτα προς το παρον και ευχομαι να σταματησουν οι γκρινιες και οι κοντρες.

δασκαλε καμια ενημερωση για κανενα μουνι δεν εχουμε τωρα τελευταια? :think: :think:

δασκαλε η ανθοπωλισα που λεγαμε αν θυμασε βρηκε το μαλακα τις ζωης τις,ειναι εγκυος,και σε λιγο καιρο θα παντρευτει. :jerking: :jerking: :jerking:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε καμια ενημερωση για κανενα μουνι δεν εχουμε τωρα τελευταια? :think: :think:

δασκαλε η ανθοπωλισα που λεγαμε αν θυμασε βρηκε το μαλακα τις ζωης τις,ειναι εγκυος,και σε λιγο καιρο θα παντρευτει. :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε κάνε κενενα τεστ  DNA  μήπως λέω εγώ μήπως  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε ιωσηφ,φιλε αλλανταλον,και συμμαθητη καζα,διακρινω τωρα τελευταια οτι εχει αρχισει μια διαμαχη μεταξυ σας,και δεν ξερω γιατι.αρχισε και η σχολη να γινετε πασοκ-ΝΔ? και αρχισαν οι ενδοοικογενειακες κοντρες? μηπως καποιοι αρχισαν να πριονιζουν καρεκλες και ονειρευοντε την θεση του δασκαλου ιωσηφ?
παρακαλω λοιπον να επελθει η ηρεμια εις στην σχολην ωστε να ξεκινησει το νεο ακαδημαικο ετος με ομαλο τροπο.δεν ειναι δυνατον να την λενε η μαθητες στο δασκαλο και ο δασκαλος στους μαθητες.πρεπει να υπαρχει σεβασμος.αυτα προς το παρον και ευχομαι να σταματησουν οι γκρινιες και οι κοντρες.

[size=10pt]δασκαλε καμια ενημερωση για κανενα μουνι δεν εχουμε τωρα τελευταια? :think: :think:
[/size]

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όλα κι όλα εγω τον Δάσκαλο τον αγαπώ και τον σέβωμαι αλλα τώρα τελευταία
μάλλον λογο ηλικίας χάνη καπου καπου κανα χιλιοστό αλλά δεν πειράζει για αυτό είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε.
:2on1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δέν το καταλαβά αλλά ήταν πουλύ ουραίοοοοοοοοοοοοοο.
Μην ανησυχείς για τις διανοητικές σου ικανότητες. Ο δάσκαλος προειδοποίησε:
Πολλοι θα το διαβασουν κανεις δεν θα το καταλάβει...Τελος πάντων.

¨οταν ανεξαρτοποιηθηκε η ουκρανία έγιναν πολλά φόρα ή ξεχωριστες συναντησεις σε φόρα γενικωτερου ενδιαφεροντος με θεμα ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΌΜΗΣΗ KAI THN οικονομικη αναπτυξη της χωρας. Ειναι μ αλλα λογια πώς παίρνουν φραγκα οι ουκρανοι κλεινει η παρένθεσις. Σε μια λοιπόν τετοια μαζωξη   εις Παρισίους συμμετείχα το 2002 εκπροσωπώντας τον...εαυτόν μου (είναι που λέμε για την πρεσβεία του Γκρετσικισταν στο Κίεβο και πως ξυνουν αρχίδια με την τσουγκράνα)η οποία είχε οργανωθεί από τον Ψώλος, τον Μογγόλο Γιέβιτσ και τον Αβράμη Οβιτσ...
Ούτε τον Ψώλος δεν ξέρεις;;;;

Μήπως χρειάζεσαι ιδιαίτερα για να περάσεις την τάξη;

Επισκέπτης
ρε παιδια τι γινετε?
διαγονισμο καλιτερου γαμια κανετε τον τελευτεο καιρο?οι πλιροφοριεσ χαθικανε και μετρατε πιοσ εχι το μεγαλιτερο τσουτσουνι?
χαχα!τεσπα!θα κατσο οταν εχο χρονο να σβισο τισ ενα καρο αντιπαραθεσεισ και οπιοσ σινεχιζει τον δρομο τον ξερετε!
διαγονισμο καλιτερου γαμια καντε στο κρεβατι σασ οχι εδο μεσα.σε οπιον δεν αρεσι...ο δρομοσ ανικτοσ και τα σκιλια δεμενα!φιλακια σε ολουσ τουσ αυνανεσ εραστεσ! ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Μην ανησυχείς για τις διανοητικές σου ικανότητες. Ο δάσκαλος προειδοποίησε:Ούτε τον Ψώλος δεν ξέρεις;;;;

Μήπως χρειάζεσαι ιδιαίτερα για να περάσεις την τάξη;

Ουφφφφφ....
Εσύ Βολταιρε παιδί μου μπορείς να κατανοησεις το δράμα μου. Να μου πεις τωρα καλα να παθω, οποιος ανακατευεται με τα πίτουρα...Εεεε ήμουνα σε στιγμη αδυναμίας όταν αρχισα να γραφω εδώ μετά το είπα σε κατι γνωστους μου και μετα μου ζαλισανε τον ερωτα γραφε κι αλλο,γραφε κι αλλο...Θα το κοψω που θα παει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom