Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε ενα αλλο αρθρο ειχα διαβασει οτι στα 2 χρονια θα ριξουν 9 ΔΙς ευρω απο τα 25 που θα δανιστουνε για την στιριξη του Γκριβεν.το Γκριβεν Ιωσηφ θα πεφτει οσο θα ειναι ο πληθωρισμος δηλαδη 25% πλυθορισμος τοσο περιπου θα πεσει το Γκριβεν.οποτε θα ειναι μια η αλλη.οι τιμες ουτε θα ακριβαινουν ουτε θα φτηνενουν.τωρα κατι λενε οτι μπορει η Ουκρανα να μην παρει το δανειο απο το Διεθνες Νομισματικο Ταμειο.τοτε θα εχουμε φοβερες εξελιξεις.και κατακορυφη πτωση του Γκριβεν.αυτο το ελπιζω μπας και παρω κανα διαμερισμα στο Λβοφ που εχει της μουναρες!!!!

Χμμμμμ νομιζω οτι εχεις αποπροσανατολιστεί τελείως! Πότε διαμερισμα  στο Νοβγκοροντ, ποτε Χαμερ, τωρα διαμερισμα στο Λβοβ !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι τιμες στο Λβοφ ξεκινανε απο 25.000 $ βεβαια σε αυτα τα μερη το ιντερνετ δεν ειναι ακομα διαδεδομενο.οποτε οι τιμες δεν εχουν και πολυ σχεση με την πραγματικοτητα.αν πεσουν οι τιμες και εχει 9000-10000 Ευρω γιατι να μην παρω ενα?με της αλλες αγορες που θελω να κανω δεν εχει καμια σχεση.στο Νοβγκοροντ θα παρω αν φτασει να εχει 15.000 τωρα εχει 22000-23000 Ευρω.το θεωρω πολυ ακριβο ακομα.

Επισκέπτης

Львов
р. Галицкий
Валовая
7 020 000 $
2  54   3 / 3  

Έλα ετοιμασου αλλά πρεπει να μαζέψεις χαρτζηλίκι για τα επόμενα 400 χρόνια...Αυτό παιδακια ειναι τιμη διαμερισματος 2 δωματιων ...

Επισκέπτης
οι τιμες στο Λβοφ ξεκινανε απο 25.000 $ βεβαια σε αυτα τα μερη το ιντερνετ δεν ειναι ακομα διαδεδομενο.οποτε οι τιμες δεν εχουν και πολυ σχεση με την πραγματικοτητα.αν πεσουν οι τιμες και εχει 9000-10000 Ευρω γιατι να μην παρω ενα?με της αλλες αγορες που θελω να κανω δεν εχει καμια σχεση.στο Νοβγκοροντ θα παρω αν φτασει να εχει 15.000 τωρα εχει 22000-23000 Ευρω.το θεωρω πολυ ακριβο ακομα.

Κανεις λαθος το ιντερνετι ειναι πολυ διαδεδομενο στην ουκρανια απλώς άμα δεν πας αυτοπροσωπως σε αγκένστβα νερουχόμιστι όλες οι τιμες ειναι μπαρουφες...

Επισκέπτης
Κανεις λαθος το ιντερνετι ειναι πολυ διαδεδομενο στην ουκρανια απλώς άμα δεν πας αυτοπροσωπως σε αγκένστβα νερουχόμιστι όλες οι τιμες ειναι μπαρουφες...

Εν τω μεταξύ απο το Λβοβ ή Λεμμπεργκ ειναι όλοι η μαφια όχι της ουκρανιας αλλα όλου του ανατολικου μπλοκ.
Συμπτωματικως όλοι ουκρανοι-ρώσοι-αυστριακοι-ουγγροι υπήκοοι τα χουνε μπεδεψει γιατι σ αυτην την πολη οτι δηλωσεις εισαι, ισραηλιται τω θρησκευμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Львов
р. Галицкий
Валовая
7 020 000 $
2  54   3 / 3  

Έλα ετοιμασου αλλά πρεπει να μαζέψεις χαρτζηλίκι για τα επόμενα 400 χρόνια...Αυτό παιδακια ειναι τιμη διαμερισματος 2 δωματιων ...
το ειδα και'γω.καταρχην εχουν κανει λαθος και εννοουν Γκριβνα.και κατα λαθος γραψαν $.αν δεις τα υποληπα εχουν 25.000-30.000 $ εχω ενα γειτονα απο'κει ενα μονο στο Λβοφ αυτη τι στιγμη σε καλη κατασταση κανει 20.000+ $ βρισκεις και με 15000$ αλλα σε τριοροφο με ξυλινη στεγη бабушкин вариант (δηλαδη σε αθλια κατασταση)!περιμενε Ιωσηφ θα πεσουν οι τιμες!ελπιζω να γινει συντομα και να ζουμε μεχρι τοτε :2funny:

Επισκέπτης
το ειδα και'γω.καταρχην εχουν κανει λαθος και εννοουν Γκριβνα.και κατα λαθος γραψαν $.αν δεις τα υποληπα εχουν 25.000-30.000 $ εχω ενα γειτονα απο'κει ενα μονο στο Λβοφ αυτη τι στιγμη σε καλη κατασταση κανει 20.000+ $ βρισκεις και με 15000$ αλλα σε τριοροφο με ξυλινη στεγη бабушкин вариант (δηλαδη σε αθλια κατασταση)!περιμενε Ιωσηφ θα πεσουν οι τιμες!ελπιζω να γινει συντομα και να ζουμε μεχρι τοτε :2funny:

Oxi,oxi 25000-30000 σου λεει ανοησιες τετοια πραγματα στο Λβοβ δεν υπάρχουνε  θα χει να παει  απο την μερα που  μπηκανε οι Γερμανοι  στην πόλη...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Oxi,oxi 25000-30000 σου λεει ανοησιες τετοια πραγματα στο Λβοβ δεν υπάρχουνε  θα χει να παει  απο την μερα που  μπηκανε οι Γερμανοι  στην πόλη...
ειχε παει τον Ιουλιο εκει!τωρα δεν ξερω παντος καπου εκει πρεπει να ειναι οι τιμες.εμας εδω εχουν πεσει τρομερα ενας φιλος μου αγορασε στο Βασιλευσκι οστροφ (πολυ ακριβη περιοχη με σπιτια πριν τν επανασταση)ενα διαμερισμα 25 τετραγωνικα (δωματιο 10 τερταγωνικα,κουζινα12 περιπου.το μπανιο ειναι στην κουζινα!)τιμη 1.500.000 ρουβλια (33.300 Ευρω περιπου).πριν την κριση θα ειχε τα διπλα!

Επισκέπτης
ειχε παει τον Ιουλιο εκει!τωρα δεν ξερω παντος καπου εκει πρεπει να ειναι οι τιμες.εμας εδω εχουν πεσει τρομερα ενας φιλος μου αγορασε στο Βασιλευσκι οστροφ (πολυ ακριβη περιοχη με σπιτια πριν τν επανασταση)ενα διαμερισμα 25 τετραγωνικα (δωματιο 10 τερταγωνικα,κουζινα12 περιπου.το μπανιο ειναι στην κουζινα!)τιμη 1.500.000 ρουβλια (33.300 Ευρω περιπου).πριν την κριση θα ειχε τα διπλα!

Δεν μου λες ρε Δημητρη  αυτο  το τραγουδι  το ξερεις?

Γιατί δε με θες κυρά μου
επειδή είμαι ψαράς
κι είμαι λίγο αλανιάρης
σαν ψαράς και σαν βαρκάρης

Και θαρρείς ότι με μένα
δεν θα την περνάς καλά !

Έχω μια μικρούλα βάρκα
με κουπιά και με πανια
και ψαρεύω κάθε βράδυ
μόνος με το παραγάδι

Και τα ψάρια που τα πιάνω
τα πουλώ στην αγορά !

Κι  αν ξυπολητος γυριζω
μην  με βλεπεις και γελας
την γυναικα που  θα εχω
ξερω να την επροσεχω
και τα κεφια  της να κανω
μην κοιτας που  μαι ψαρας

Λένε ότι παιζόταν πολύ στην Μολδοβλαχία αυτό το φθινόπωρο, σε σας οι ντι τζει το βαζουνε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εμας οχι.η Ρωσσια δινει πολυ δυσκολα βιζα στους ψαραδες!οποτε δεν εχουμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εμας οχι.η Ρωσσια δινει πολυ δυσκολα βιζα στους ψαραδες!οποτε δεν εχουμε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπήρξε λεει  κάμψις και στον δεικτη γαμευσεως των ψαραδων τον τελευταιο μηνα,  μωρέ τα πιστευεις αυτα ΄ή  ηταν τα  στοιχεία χαλκευμενα απο την αρχη του  χρόνου?

Επισκέπτης
υπήρξε λεει  κάμψις και στον δεικτη γαμευσεως των ψαραδων τον τελευταιο μηνα,  μωρέ τα πιστευεις αυτα ΄ή  ηταν τα  στοιχεία χαλκευμενα απο την αρχη του  χρόνου?

Τωρα βεβαια  ηταν κι εκεινες οι δυο  απο  την πρώτη  φορά, μιλαμε  για μεγαλη κα-ψαρα , ειχανε  μαλλιοτραβηχτεί  λεει όταν αυτός έφυγε, ήρθε η μιλιτσια άσε  εγινε μεγαλη  φαση.  Μετα όταν  μαθανε ότι  ξαναγυρισε απειλουσανε ότι θα πεσουνε  απο το  πέρβι ετάζ, σου  λέει ο  ανθρωπος ασε να κατσω στην ταβερνα να φαω καμια  χωριατικη  στο αναμεταξύ,  αυτες ειναι  παλαβες για πάρτη μου να πανε  να σκοτωθουνε να βρω και κανα   μπελά.
Κι ετσι  δεν γανησε πολύ...
Μόνον 3,4 που μπορεσαν και περασαν τα οδοφράγματα της αστυνομιας το βραδυ γιατι γινοτανε χαμος  εκει ποια θα πρωτορθει...

Επισκέπτης
Ειναι  σκληρός ομως...
Δεν τις λυπαται, αυτες έχουνε πλαντάξει για πάρτη του  ,  εκείνος  εκεί θελει να ξαναπάει λέει.
Φοβουμαι  μην εχουμε κανα τραγικό  γεγονος διοτι  αλλη επισκεψιν δυσκολον να την αντεξει  ο  γυναικειος πληθυσμος και  καλα όταν πάει υπάρχςει  ενα αισθημα  ανακουφισεως, ευωχίας, αλλα όταν φευγει τι γινεται???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν φευγει πεφτει πολυ κλαμα!τους λειπει το φρεσκο ψαρι που τους φερνει :2funny:αναγκαζονται να τρωνε οταν λειπει Карп και αλλα συχαμερα ποταμοψαρα.ενω αυτος τους φερνει φρεσκα Μπαρμπουνακια :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οταν φευγει πεφτει πολυ κλαμα!τους λειπει το φρεσκο ψαρι που τους φερνει :2funny:αναγκαζονται να τρωνε οταν λειπει Карп και αλλα συχαμερα ποταμοψαρα.ενω αυτος τους φερνει φρεσκα Μπαρμπουνακια :2funny: :2funny:

Κοιτα και οι υποδελοιποι τα παιξανε γιατι δεν μπορουσανε να γαμουνε άλλο παθανε τα νεφρά τους. Κι όλες "θα με παρεις κι εμένα στην ελλάδα, όχι εμενα θα παρεις"
" μωρή και που να σας βάνω?"
" Βάνε με και στο πορτ μπαγκάζ δεν με νοιαζει, πάρε με!"
Ουτε στην καταστροφή της Σμυρνης δεν ειχε γινει τετοιος χαμος...
Τις δε τελευταιες μερες αποφασίσανε να μεινουν στην ταβερνα και να παιζουν ταβλι δεν αντέχανε άλλο...
"Ρε παιδια , τους έλεγε ο ταβερνιαρης, να φωναξω καμια γκόμενα, να πάρω τελέφωνο καμια πουτάνα, ν αφήσω να περάσει καμια απ αυτες που περιμενουν όξω για σας?"
¨"Ά πα πα πα  πα! ανθρωπέ μου τι ναι αυτα που λες, γκομενες και πουτανες να μας φωναξεις, εμεις θελουμε να ξεκουραστουμε δεν αντεχομε άλλο τοσο μουνι σε παρακαλουμε..."
Στο τελος δε αναγκαστηκανε και φυγανε χαραματα με την Ferrari για να μην τους παρει χαμπάρι καμια και πώς θα την ξεφορτωνόντουσαν...
Τετοιο πράγμα...

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κοιτα και οι υποδελοιποι τα παιξανε γιατι δεν μπορουσανε να γαμουνε άλλο παθανε τα νεφρά τους. Κι όλες "θα με παρεις κι εμένα στην ελλάδα, όχι εμενα θα παρεις"
Τις δε τελευταιες μερες αποφασίσανε να μεινουν στην ταβερνα και να παιζουν ταβλι δεν αντέχανε άλλο...
"Ρε παιδια , τους έλεγε ο ταβερνιαρης, να φωναξω καμια γκόμενα, να πάρω τελέφωνο καμια πουτάνα, ν αφήσω να περάσει καμια απ αυτες που περιμενουν όξω για σας?"
¨"Ά πα πα πα  πα! ανθρωπέ μου τι ναι αυτα που λες, γκομενες και πουτανες να μας φωναξεις, εμεις θελουμε να ξεκουραστουμε δεν αντεχομε άλλο τοσο μουνι σε παρακαλουμε..."
Στο τελος δε αναγκαστηκανε και φυγανε χαραματα με την Ferrari για να μην τους παρει χαμπάρι καμια και πώς θα την ξεφορτωνόντουσαν...
Τετοιο πράγμα...
αρχοντα    εχω  χεστι    στα  γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τετοιο πράγμα...
Ιωσηφ για πες μου τι πιστευεις?γιατι πηραν εμενα τηλεφωνο για να συνενοηθω με τους ταξιτζηδες και με της πουτανες?

Επισκέπτης
Ιωσηφ για πες μου τι πιστευεις?γιατι πηραν εμενα τηλεφωνο για να συνενοηθω με τους ταξιτζηδες και με της πουτανες?

Ε φως φαναρι...
Τους παρακάλεσε ο ταβερνιάρης, τους λεει¨:
"ρε παιδιά καντε μου μια χαρη, επειδή είμαι κομπλέ και δεν μπορώ άλλα τραπεζια δεν θελω να μου μαζευτουν όλοι απ την ελλάδα εδώ πέρα, κάντε μου λοιπόν μια χαρη, για πάρτε τελεφωνο τον κ. Δημητράκη στην Α. Πετρούπολη και καλά να σας βρει αυτός καμια πουτάνα εδω γιατι δεν γαματε , μην κανει κανα αστειο κι ελθει ούλη η ελλάδα εδώ και δεν έχω που να τους βανω...Δεν μπορώ άλλο τοση δουλειά!"

Επισκέπτης
Πήγε κι ο Βορονιν στην ταβερνα και τον παρακαλεσε "του λεει τι θα γινει εδώ περα, θα φύγει όλος ο γυνακειος πληθυσμος άμα ερθουνε κι αλλοι, εγώ ποιους θα κυβερνησω?"
"καλα του λεει ο ταβερνιαρης κατσε θα συννενοηθω με τα παιδια να δω πως θα τα μπαλώσουμε, να μην το μαθουνε κι αλλοι έξω "

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom