Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
"όχι, δεν παραιτούμαι. Oσο αισθάνομαι χρήσιμος για τον τόπο θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των ιδεών μου..."

Μια τραγικά μοναχική φιγούρα και επικίνδυνη έκφραση της απόλυτης φαυλότητας.

Αποφάσισε ότι αισθάνεται χρήσιμος (παραποίηση πραγματικότητας.
Το πρώτο στάδιο σχιζοφρένειας)

Αποφάσισε ότι έχει ιδέες. (Επιτέλους κάντε;;;;!!!!! με  πρωθ και θα δείτε.
Απλά και κυνικά ομολογεί ότι δεν είχε καταλάβει τι ήταν μέχρι τώρα)

Δεν έχει ούτε καν καταλάβει το πόσο ξένο σώμα πια είναι στο κόμμα του θείου του!.
Αλλά από ποιόν απειλείται; Από τον κανένα!!

Θα είναι στην πρώτη γραμμή.
(Δηλ. θα συνεχίσει να πειραματίζεται στου Κασίδη το κεφάλι)
Άλλωστε  τι διακινδυνεύει;
Μια αναξιόπιστη Βαλκανική κουκίδα και ένα μικρό μάτσο ιθαγενών  στο τελευταίο στάδιο παρακμής.

Μου θυμίζει κάτι σαν τον γύρο στα σουβλατζίδικα γυρνάει λίγο λίγο ,αργοψήνεται
Του κόβουν λωρίδες και τον τυλίγουν σε σουβλάκια. Αυτός βέβαια κάνει κουράγιο(τόλμη), έχει πείσμα (ιδέες) και συνεχίζει να γυρνά και να αργοχάνεται (το έργο του)

Στο τέλος θα έχει μείνει μόνο η σούβλα. Αλλά τι σημασία μπορεί αυτό να έχει;
Αυτός διαλέγεται με την ιστορία. (Το μόνο πραγματικό).
Αυτό δεν έγινε και με τους προηγούμενους;
Όσο πιο φαύλοι τόσο πιο εθνάρχες και αείμνηστοι δεν κατεγράφησαν στην «ιστορία» που χάλκεψαν οι ίδιοι;

Στο όριο της απελπισίας τους οι άνθρωποι βγάζουν μια ιδιότυπη τρυφερότητα  σαν έσχατη μορφή αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. (και ξαναπάνε να ψηφίσουν)

Λειτουργούμε με μητρικά και πατρικά ένστικτα. Είναι σαν να πιάνουμε το γιό μας με ζαρτιέρες ή την κόρη μας σε μια πολυφυλετική  παρτούζα.

-«Έλα δα ντε δεν θα το βγάλουμε και βούκινο»

Υγ.  1. Δάσκαλε μην χάνεσαι. Ο μήνας είναι δύσκολος. Βάζε πλάτη

2 Και τώρα πάμε να χαζέψουμε κόλους στην παραλία και να βγάλουμε και εμείς κάνα  προ-πεολειχικό λογύδριο σε κάνα αξιόλογο μέλος του εκλογικού σώματος. ΔΕΘ αυτοί Καβούρι εμείς με τους Al-Bano

Ευχαριστώ.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Mathaino oti to onoma tou daskalou pezi gera sta diafora eklogomageiria...

xairetismous se olous sto thread apo tin omorfio kai telios ksekoli Brazilia

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Mathaino oti to onoma tou daskalou pezi gera sta diafora eklogomageiria...

xairetismous se olous sto thread apo tin omorfio kai telios ksekoli Brazilia

Αγαπητέ συμμαθητά,

Πρόσεξε μην περάσεις τα σύνορα με την Κολομβία εκεί στην ζούγκλα του Αμαζονίου και το Μανάους αν πας κόντρα στο ποτάμι.
Γιατί η Κολομβία είναι το βασίλειο του άλλου συμμαθητού μας, του Arcans, και δεν ανέχεται την έστω και κατά λάθος παραβίαση της κυριαρχίας του.

Καλές περιπέτειες.

Επισκέπτης
Αγαπητέ συμμαθητά,

Πρόσεξε μην περάσεις τα σύνορα με την Κολομβία εκεί στην ζούγκλα του Αμαζονίου και το Μανάους αν πας κόντρα στο ποτάμι.
Γιατί η Κολομβία είναι το βασίλειο του άλλου συμμαθητού μας, του Arcans, και δεν ανέχεται την έστω και κατά λάθος παραβίαση της κυριαρχίας του.

Καλές περιπέτειες.

Μπα άμα ντυθει κολομπίνος δεν αντιμετωπίζει κανενα απολυτως προβλημα...

Επισκέπτης
Λοιπόν αληθινη ιστορία...
Ειχα ένα μπάρμπα που δουλευε στο εθνικο τυπογραφείον.
Λοιπόν αυτός είχε μια γυναικα κοντόχοντρη, γριά κλπ ,κλπ βγηκε ένα πρωί απο το γραφείο του να παρει τσιγαρα στο περίπτερο και βρεθηκε...κατα λάθος στην Βραζιλία ! Αφού λοιπόν έμεινε κανα χρόνο και ξεκοκκάλισε το πουγγί με τις γκόμενες, όταν έμεινε ταπί ξαναγύρισε πίσω στην γυναικουλα του και στην δουλειά του, στην γυναικουλα του ως περιπεσουσα Κασσιανή στην δε δουλεια του ως διωχθείς κατα την Χούντα !

Επισκέπτης
"όχι, δεν παραιτούμαι. Oσο αισθάνομαι χρήσιμος για τον τόπο θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των ιδεών μου..."

Μια τραγικά μοναχική φιγούρα και επικίνδυνη έκφραση της απόλυτης φαυλότητας.

Αποφάσισε ότι αισθάνεται χρήσιμος (παραποίηση πραγματικότητας.
Το πρώτο στάδιο σχιζοφρένειας)

Αποφάσισε ότι έχει ιδέες. (Επιτέλους κάντε;;;;!!!!! με  πρωθ και θα δείτε.
Απλά και κυνικά ομολογεί ότι δεν είχε καταλάβει τι ήταν μέχρι τώρα)

Δεν έχει ούτε καν καταλάβει το πόσο ξένο σώμα πια είναι στο κόμμα του θείου του!.
Αλλά από ποιόν απειλείται; Από τον κανένα!!

Θα είναι στην πρώτη γραμμή.
(Δηλ. θα συνεχίσει να πειραματίζεται στου Κασίδη το κεφάλι)
Άλλωστε  τι διακινδυνεύει;
Μια αναξιόπιστη Βαλκανική κουκίδα και ένα μικρό μάτσο ιθαγενών  στο τελευταίο στάδιο παρακμής.

Μου θυμίζει κάτι σαν τον γύρο στα σουβλατζίδικα γυρνάει λίγο λίγο ,αργοψήνεται
Του κόβουν λωρίδες και τον τυλίγουν σε σουβλάκια. Αυτός βέβαια κάνει κουράγιο(τόλμη), έχει πείσμα (ιδέες) και συνεχίζει να γυρνά και να αργοχάνεται (το έργο του)

Στο τέλος θα έχει μείνει μόνο η σούβλα. Αλλά τι σημασία μπορεί αυτό να έχει;
Αυτός διαλέγεται με την ιστορία. (Το μόνο πραγματικό).
Αυτό δεν έγινε και με τους προηγούμενους;
Όσο πιο φαύλοι τόσο πιο εθνάρχες και αείμνηστοι δεν κατεγράφησαν στην «ιστορία» που χάλκεψαν οι ίδιοι;

Στο όριο της απελπισίας τους οι άνθρωποι βγάζουν μια ιδιότυπη τρυφερότητα  σαν έσχατη μορφή αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. (και ξαναπάνε να ψηφίσουν)

Λειτουργούμε με μητρικά και πατρικά ένστικτα. Είναι σαν να πιάνουμε το γιό μας με ζαρτιέρες ή την κόρη μας σε μια πολυφυλετική  παρτούζα.

-«Έλα δα ντε δεν θα το βγάλουμε και βούκινο»

Υγ.   1. Δάσκαλε μην χάνεσαι. Ο μήνας είναι δύσκολος. Βάζε πλάτη

2 Και τώρα πάμε να χαζέψουμε κόλους στην παραλία και να βγάλουμε και εμείς κάνα   προ-πεολειχικό λογύδριο σε κάνα αξιόλογο μέλος του εκλογικού σώματος. ΔΕΘ αυτοί Καβούρι εμείς με τους Al-Bano

Ευχαριστώ.

Αγαπητέ Cavern,
όπως έχω ξαναγράψει εδώ διενεργώ απλοικά τεστ ευφυίας. Συγχαρητήρια πέρασες την δοκιμασία. Ενθυμουμαι στα σχολικα βιβλία ένας ακαταπαυστος χείμαρος φλυαριών, η νευρική ώσις η οποια μεταβιβάζεται μέσω των νευριτών στους δενδρίτες, η αναστροφή δυναμικού Na - K μπλα,μπλα,μπλα και στο τέλος η εντολή που έφτανε στον δικέφαλο και στον κερκιδοβραχιόνιο και έκανες ένα πλατς και έλιωνες την μύιγα που σε ενοχλούσε. Οι σοφοί όμως καθηκηταί είχον παραλείψει ότι για να γίνει η αναστροφή δυναμικού και να νευροδιαβιβαστεί η ώσις και να συνθλιβει η άτακτη μύιγα χρειάζεται μία ψυχική δύναμις που καλειται θελησις. Είδομεν εαν θα περάσεις και το τεστ θελήσεως.

Σε ευχαριστω

Ιωσήφ Μπλάσκος .

Επισκέπτης
Διδάσκαλε μία παρατήρησις. Παρὰ τὰ λεγόμενα καὶ τὰς συνεχεῖς μεμψιμοιρίας, σχεδὸν κᾶθε Ἕλλην ἔχει μίαν οἰκίαν καὶ κάποιας οἰκονομίας. Θεωρήσωμεν τὸν μικροϊδιοκτήτην μὲ "καθαρὰν θέσιν" 100.000 Εὐρὠ π.χ. Αὐτὸς ὁ ὁποῖος εἶναι πένης σχεδὸν διἀ τἠν Ἑλλάδαν εἶναι κεφαλαιοῦχος ἐν Οὐκρανίᾳ ὅπου οἱ πλεῖστοι δὲν διαθέτουν ἀπολύτως τίποτε λόγῳ κρατούσης ὀλιγαρχίας καὶ ἀνυπάρκτου τάσεως πρὸς ἀποταμίευσιν. Λογικῶς λοιπὸν θὰ πρέπῃ νὰ εὑρίσκεται εἰς ἄκρως πλεονεκτικὴν θέσιν ἔναντι τῶν διαφόρων ἐγχωρίων πορνῶν καὶ ἡμιπορνῶν.

Επισκέπτης
Διδάσκαλε μία παρατήρησις. Παρὰ τὰ λεγόμενα καὶ τὰς συνεχεῖς μεμψιμοιρίας, σχεδὸν κᾶθε Ἕλλην ἔχει μίαν οἰκίαν καὶ κάποιας οἰκονομίας. Θεωρήσωμεν τὸν μικροϊδιοκτήτην μὲ "καθαρὰν θέσιν" 100.000 Εὐρὠ π.χ. Αὐτὸς ὁ ὁποῖος εἶναι πένης σχεδὸν διἀ τἠν Ἑλλάδαν εἶναι κεφαλαιοῦχος ἐν Οὐκρανίᾳ ὅπου οἱ πλεῖστοι δὲν διαθέτουν ἀπολύτως τίποτε λόγῳ κρατούσης ὀλιγαρχίας καὶ ἀνυπάρκτου τάσεως πρὸς ἀποταμίευσιν. Λογικῶς λοιπὸν θὰ πρέπῃ νὰ εὑρίσκεται εἰς ἄκρως πλεονεκτικὴν θέσιν ἔναντι τῶν διαφόρων ἐγχωρίων πορνῶν καὶ ἡμιπορνῶν.

Πολυ ενδιαφερουσα η παρατηρησις σας, θα σας απαντησω με μιαν μικραν ιστορίαν.
Προ τριετίας κατι ηθελα να αγοράσω στην ουκρανίαν ηθελησα να προβω στην συστασιν μιας εταιριας προς αγοραν του επεδιωκομένου. Επειδή ειχα καποιες αλλες ασχολιες ειχα κανα δυο χρονια να παω στον συμβολαιογράφο. Πηγαινοντας λοιπον ειδον την καινουργια του Μερσεντες παρκαρισμενη έξω απο το γραφείον του, μπαίνω μεσα αρχίζουμε τα διαδικαστικά, μου λεγει "τι κεφαλαιον θα βαλετε ως ονομαστικόν κεφαλαιον της εταιρίας κατα την συστασίν της" λέγω το σταννταρντ 10.000 $.
Με κοιτα με ένα ύφος και μου λεγει " Α εμείς βαζομε 1.000.000 $ τωρα"
Του λεγω τα έχετε στον λογαριασμό σας και τα βαζετε ή βαζετε μπαρουφες διοτι εγω τουλαχιστον τα 10.000 $ τα έχω.
Που θελω να καταλήξω, ναι μεν αλλά...
Ο κοσμος στην Ουκρανία είναι αχόρταγος, δευτερο βρακί μπορεί να μην έχουνε αλλά τα θελουνε όλα. Πολλάκις συγκρίνω τα ς απαιτησεις των με την απαίτησιν την ιδική μου όχι να έχω γιωτ αλλά αεροπλανοφόρο για την αναψυχή μου.
Δευτερον, το εχω ξαναγραψει ειναι τρομερά ανθεκτικοι στην φτώχια διότι εχουν περασει κακουχίες εις τον σοσιαλιστικόν παραδεισον που εμείς δεν φανταζόμεθα. Διατί οι αλβανοι γινανε οι μεγαλύτεροι εγκληματιααι εν ελλάδι? διότι αμα τους πιανανε τι τους καμανε τους ριχνανε φυλακη η οποια ήτο σαν ξενοδοχείο επί Χότζα. Ο βρεγμενος την βροχήν δεν την φοβαται. Επομενως οποιωσδηποτε απο την Ουκρανία δια να υποχωρησει σε μια διαπραγματευση πρεπει να πνεει τα λοισθια, η πενια γιθ αυτους δεν σημαινει τιποτα.
Τριτον στην ελλάδα πρεπει να πληρωνεις φορους, ΙΚΑ, ψίκα κλπ. ΣΤην ουκρανια πληρωνεις ένα αρκίντι. Υπάρχουν ανθρωποι του καθεστωτος που ειναι πάμπλουτοι.
Τεταρτον μην συγχεουμε την καταστασιν πριν απο 15 χρόνια με το σημερα. καλως-κακως τα χρονια αυτα εχουν περασει, μην νομιζει κανεις αφελής ότι αμα έχει κανα σπίτι στην ελλάδα και κανα εξοχικό και 20.000 Ε στην τράπεζα ότι θεωρείται πλουσιος στο Ανατολικό Μπλοκ διοτι δυστυχως δεν ισχυει... 

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Προ τριετίας κατι ηθελα να αγοράσω στην ουκρανίαν ηθελησα να προβω στην συστασιν μιας εταιριας προς αγοραν του επεδιωκομένου. Επειδή ειχα καποιες αλλες ασχολιες ειχα κανα δυο χρονια να παω στον συμβολαιογράφο. Πηγαινοντας λοιπον ειδον την καινουργια του Μερσεντες παρκαρισμενη έξω απο το γραφείον του, μπαίνω μεσα αρχίζουμε τα διαδικαστικά, μου λεγει "τι κεφαλαιον θα βαλετε ως ονομαστικόν κεφαλαιον της εταιρίας κατα την συστασίν της" λέγω το σταννταρντ 10.000 $.
Του λεγω τα έχετε στον λογαριασμό σας και τα βαζετε ή βαζετε μπαρουφες διοτι εγω τουλαχιστον τα 10.000 $ τα έχω.
Ο κοσμος στην Ουκρανία είναι αχόρταγος, δευτερο βρακί μπορεί να μην έχουνε αλλά τα θελουνε όλα. Πολλάκις συγκρίνω τα ς απαιτησεις των με την απαίτησιν την ιδική μου όχι να έχω γιωτ αλλά αεροπλανοφόρο για την αναψυχή μου.
Δευτερον, το εχω ξαναγραψει ειναι τρομερά ανθεκτικοι στην φτώχια διότι εχουν περασει κακουχίες εις τον σοσιαλιστικόν παραδεισον που εμείς δεν φανταζόμεθα. Διατί οι αλβανοι γινανε οι μεγαλύτεροι εγκληματιααι εν ελλάδι? διότι αμα τους πιανανε τι τους καμανε τους ριχνανε φυλακη η οποια ήτο σαν ξενοδοχείο επί Χότζα. Ο βρεγμενος την βροχήν δεν την φοβαται. Επομενως οποιωσδηποτε απο την Ουκρανία δια να υποχωρησει σε μια διαπραγματευση πρεπει να πνεει τα λοισθια, η πενια γιθ αυτους δεν σημαινει τιποτα.
Τριτον στην ελλάδα πρεπει να πληρωνεις φορους, ΙΚΑ, ψίκα κλπ. ΣΤην ουκρανια πληρωνεις ένα αρκίντι. Υπάρχουν ανθρωποι του καθεστωτος που ειναι πάμπλουτοι.
Τεταρτον μην συγχεουμε την καταστασιν πριν απο 15 χρόνια με το σημερα. καλως-κακως τα χρονια αυτα εχουν περασει, μην νομιζει κανεις αφελής ότι αμα έχει κανα σπίτι στην ελλάδα και κανα εξοχικό και 20.000 Ε στην τράπεζα ότι θεωρείται πλουσιος στο Ανατολικό Μπλοκ διοτι δυστυχως δεν ισχυει... 
θα συμφωνησω με τον δασκαλο.η μπογια του μεσου ελληνα δεν περναει πλεον σε αυτες τις χωρες οπως παλαιοτερα.

Επισκέπτης

Καλὰ, τὰ περὶ ἑκατομμυρίων κ.τ.λ. ἀνάγονται εἰς τὴν ἐπαρχιωτικὴν των ἀντίληψιν. Γεγονὸς εἶναι βεβαίως ὅτι ἡ σχέσις των μὲ τὸ χρῆμα εἶναι κακίστη. Καὶ ναὶ μεν ἐπλούτισαν ὡρισμένοι, ἀλλὰ οἱ οἰκονομικοὶ δεῖκται ἀντικατοπτρίζουν τὴν συντριπτικὴν ὑπεροχὴν τῆς Ἑλλᾶδος.

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Σε αυτό το νήμα συναντώνται τιτάνες της μπουρδελοκοινοτικής σκέψης... μαθαίνουμε δε πολλά περισσότερα απο τα αφορούντα τις ουκρανίδες μουνάρες.

Επισκέπτης
Καλὰ, τὰ περὶ ἑκατομμυρίων κ.τ.λ. ἀνάγονται εἰς τὴν ἐπαρχιωτικὴν των ἀντίληψιν. Γεγονὸς εἶναι βεβαίως ὅτι ἡ σχέσις των μὲ τὸ χρῆμα εἶναι κακίστη. Καὶ ναὶ μεν ἐπλούτισαν ὡρισμένοι, ἀλλὰ οἱ οἰκονομικοὶ δεῖκται ἀντικατοπτρίζουν τὴν συντριπτικὴν ὑπεροχὴν τῆς Ἑλλᾶδος.

Ατυχώς δια των δεικτών δεν γαμεί κανείς παρά μονον δια σκληρου νομίσματος...

Επισκέπτης
Ὁ διδάσκαλος προεξάρχει. Φρονῶ πάντως ὅτι μόλις βλέπομεν τὰς Ἑλληνίδας, ἐπιστρέφομεν εἰς τὰς Ρωσσο -Οὐκρανίδας παρὰ τὰ πολλὰ ἐλαττώματὰ των.

Επισκέπτης
Ὁ διδάσκαλος προεξάρχει. Φρονῶ πάντως ὅτι μόλις βλέπομεν τὰς Ἑλληνίδας, ἐπιστρέφομεν εἰς τὰς Ρωσσο -Οὐκρανίδας παρὰ τὰ πολλὰ ἐλαττώματὰ των.

Όποιος βλεπει τας ελληνιδας κινδυνευει να τυφλωθει... Α πα πα πα , καλύτερα πάνος...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνα με αυτο.το ακαθαριστο εθνικο προ'ι'ον της Ουκρανιας θα πεσει 18% το II τετραμηνο του 2009 σε σχεση με το αντιστηχο του 2008.το πρωτο τετραμηνο η πτωση ηταν 20,3%.η δε βιομηχανικη παραγωγη τους μηνες ΙΑΝ-ΙΟΥΛΙΟ επεσε κατα 30,4% σε σχεση με τους αντιστηχους μηνες του 2008.τα δε εσοδα τους μηνες ΙΑΝ-ΙΟΥΛ. 2009 μειωθηκε κατα 20,9%  μεχρι τα 18,9ΔΙΣ $.Το δε ελειμα εφτασε τα 2,2 ΔΙΣ $.

Επισκέπτης
Συμφωνα με αυτο.το ακαθαριστο εθνικο προ'ι'ον της Ουκρανιας θα πεσει 18% το II τετραμηνο του 2009 σε σχεση με το αντιστηχο του 2008.το πρωτο τετραμηνο η πτωση ηταν 20,3%.η δε βιομηχανικη παραγωγη τους μηνες ΙΑΝ-ΙΟΥΛΙΟ επεσε κατα 30,4% σε σχεση με τους αντιστηχους μηνες του 2008.τα δε εσοδα τους μηνες ΙΑΝ-ΙΟΥΛ. 2009 μειωθηκε κατα 20,9%  μεχρι τα 18,9ΔΙΣ $.Το δε ελειμα εφτασε τα 2,2 ΔΙΣ $.

Καλησπέρα κ. Δημητράκη.
Καλώς οι δείκται βεβαια διεθνως μαγειρεύονται, εν παση περιπτώση η ισοτιμια ρουβλιου- $ και Ε απεικονιζει την πραγματικότητα έχει ηδη ξεπεράσει τα 12 Γκριβεν = 1 Ε
προχθες είχε τον ΤσουΤσεν Κα  και την Γιουλια Πιποσένκο και παραμυθιαζαν για την ισοτιμια που ηδη εχει προκαλεσει σοβαρωτατα προβληματα κυριως σε οσους εχουν παρει δανεια σε $  ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλησπέρα κ. Δημητράκη.
Καλώς οι δείκται βεβαια διεθνως μαγειρεύονται, εν παση περιπτώση η ισοτιμια ρουβλιου- $ και Ε απεικονιζει την πραγματικότητα έχει ηδη ξεπεράσει τα 12 Γκριβεν = 1 Ε
προχθες είχε τον ΤσουΤσεν Κα  και την Γιουλια Πιποσένκο και παραμυθιαζαν για την ισοτιμια που ηδη εχει προκαλεσει σοβαρωτατα προβληματα κυριως σε οσους εχουν παρει δανεια σε $  ....
σε ενα αλλο αρθρο ειχα διαβασει οτι στα 2 χρονια θα ριξουν 9 ΔΙς ευρω απο τα 25 που θα δανιστουνε για την στιριξη του Γκριβεν.το Γκριβεν Ιωσηφ θα πεφτει οσο θα ειναι ο πληθωρισμος δηλαδη 25% πλυθορισμος τοσο περιπου θα πεσει το Γκριβεν.οποτε θα ειναι μια η αλλη.οι τιμες ουτε θα ακριβαινουν ουτε θα φτηνενουν.τωρα κατι λενε οτι μπορει η Ουκρανα να μην παρει το δανειο απο το Διεθνες Νομισματικο Ταμειο.τοτε θα εχουμε φοβερες εξελιξεις.και κατακορυφη πτωση του Γκριβεν.αυτο το ελπιζω μπας και παρω κανα διαμερισμα στο Λβοφ που εχει της μουναρες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom