Ε φως φαναρι...
Τους παρακάλεσε ο ταβερνιάρης, τους λεει¨:
"ρε παιδιά καντε μου μια χαρη, επειδή είμαι κομπλέ και δεν μπορώ άλλα τραπεζια δεν θελω να μου μαζευτουν όλοι απ την ελλάδα εδώ πέρα, κάντε μου λοιπόν μια χαρη, για πάρτε τελεφωνο τον κ. Δημητράκη στην Α. Πετρούπολη και καλά να σας βρει αυτός καμια πουτάνα εδω γιατι δεν γαματε , μην κανει κανα αστειο κι ελθει ούλη η ελλάδα εδώ και δεν έχω που να τους βανω...Δεν μπορώ άλλο τοση δουλειά!"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήγε κι ο Βορονιν στην ταβερνα και τον παρακαλεσε "του λεει τι θα γινει εδώ περα, θα φύγει όλος ο γυνακειος πληθυσμος άμα ερθουνε κι αλλοι, εγώ ποιους θα κυβερνησω?"
"καλα του λεει ο ταβερνιαρης κατσε θα συννενοηθω με τα παιδια να δω πως θα τα μπαλώσουμε, να μην το μαθουνε κι αλλοι έξω "
Επισκέπτης
για πες μας ολη τιν ιστορια αρχοντα
22 Γκόμενες αγαπητέ!
Τοσες γαμησε ο Πάριος κατα την πρώτη του επισκεψιν. Μην κοιτάς που έγραψε 2, εντάξει αυτά ειναι τωρα για τα ματια...
Βεβαια όταν επεστρεψε ελλάδα, ψου,ψου,ψου άρχισε να βγαινει βρώμα.
Λένε κι οι άλλοι εδώ κατι παίζει, την μυριστηκανε την υπόθεση...
Επισκέπτης
πριν να φυγει απ το πρωτο ταξιδι τον σταυρωσε ο ταβερνιαρης¨:
"Σε παρακαλώ μην πεις τιποτα οτι εδω γινεται χαμος στο ισωμα, εγώ τωρα περιμενω να παρω την συνταξη μου μην γινει κανα αστειο και πλακωσει κανας κοσμος εδώ"
"Ασε μεινε ήσυχος, του κανει"
Ε ήρθε στην ελλάδα λέει
"εντάξει δεν θα πω οτι γαμησα 22 γκομενες σε μια εβδομαδα θα πω οτι γαμησα 2, ενα μικρο ψεματακι αφου με παρακαλεσε κι ο ταβερνιαρης..."
Ψου,ψου,ψου τ ακουσανε κι οι αλλοι , σου λενε: :
"αυτός εδω κατι μας κρυβει, εχει ψωμι η υποθεση."
"Σε παρακαλώ μην πεις τιποτα οτι εδω γινεται χαμος στο ισωμα, εγώ τωρα περιμενω να παρω την συνταξη μου μην γινει κανα αστειο και πλακωσει κανας κοσμος εδώ"
Ε ήρθε στην ελλάδα λέει
"εντάξει δεν θα πω οτι γαμησα 22 γκομενες σε μια εβδομαδα θα πω οτι γαμησα 2, ενα μικρο ψεματακι αφου με παρακαλεσε κι ο ταβερνιαρης..."
αρχοντα με ι χωρις φπα 18%????22 Γκόμενες αγαπητέ!
Τοσες γαμησε ο Πάριος κατα την πρώτη του επισκεψιν. Μην κοιτάς που έγραψε 2, εντάξει αυτά ειναι τωρα για τα ματια...
Βεβαια όταν επεστρεψε ελλάδα, ψου,ψου,ψου άρχισε να βγαινει βρώμα.
Λένε κι οι άλλοι εδώ κατι παίζει, την μυριστηκανε την υπόθεση...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
διαβασε ολη την ιστορια στο Thread για τον Κισινιοφ.τα εγραψα ακριβως οπως γιναν!για πες μας ολη τιν ιστορια αρχοντα
Ιωσηφ εχω παιθανει στο γελιοπριν να φυγει απ το πρωτο ταξιδι τον σταυρωσε ο ταβερνιαρης¨:
Ε ήρθε στην ελλάδα λέει
Επισκέπτης
Παιρνει λοιπον τελεφωνο τον ταβερνιαρη ο ψαρας και του λεει:
"να ξερεις σκεπτομαι να ξαναρ θω αλλα ειναι και κατι φιλοι μου..."
"Ωχχχ ! του κανει ο αλλος. ρε ανθρωπέ μου δεν σου πα να μην τους πεις τιποτα για μουνια και γκομενες ασε με στην ησυχία μου!"
" Μα δεν τους είπα, μονον για 2 γκομενες οτι γαμησα ειπα, αλλα αυτοι ειναι λυγουρια..."
"Τελος - παντων αφου ειναι φιλοι σου, αιντε ελατε αλλα τελευταια φορά..."
"να ξερεις σκεπτομαι να ξαναρ θω αλλα ειναι και κατι φιλοι μου..."
"Ωχχχ ! του κανει ο αλλος. ρε ανθρωπέ μου δεν σου πα να μην τους πεις τιποτα για μουνια και γκομενες ασε με στην ησυχία μου!"
" Μα δεν τους είπα, μονον για 2 γκομενες οτι γαμησα ειπα, αλλα αυτοι ειναι λυγουρια..."
"Τελος - παντων αφου ειναι φιλοι σου, αιντε ελατε αλλα τελευταια φορά..."
Επισκέπτης
Πήγανε που λες, περποιησεις ο ταβερνιαρης, παιδια ποια γκομενα να σας φωναξω, να κανονισω μια παρτουζα με 15 γκομενες αποψε? , ποιες σας αρεσουν οι ψηλες και ξανθιες ή κονες και μελαχροινες ?(ενταξει το τελευταιον δεν το ειπε αλλα ποιητικη αηδία...)
Κι όλα μια χαρα στην αρχή μέχρι που μυριστηκανε οι 22 γκομενες ότι ειχε ξαναγυρ΄λισει στην πολη ο ψαρας. Και ξερεις η μια στην αλλη οι 22 γινανε 222 και μετα 2222 καΙ μετα 22222 δεν μπορουσανε να πανε πουθενα στο τελος αναγκαστηκανε και κλειστηκανε στην ταβερνα γιατι ηταν τοσο λυσσαρες που θα τους ξεσκιζανε. Σαν να μην ειχανε ξαναδει άντρα!
Αρχίσανε τα μελό θα πεθανω, θα κλανω, θα αυτοκτονησω..."ασε λενε καλυτερα στην ταβερνα με ταβλι, να σκοτωθει καμια απ αυτες και να βρουμε και τον μπελα μας στο τελος"
Κι όλα μια χαρα στην αρχή μέχρι που μυριστηκανε οι 22 γκομενες ότι ειχε ξαναγυρ΄λισει στην πολη ο ψαρας. Και ξερεις η μια στην αλλη οι 22 γινανε 222 και μετα 2222 καΙ μετα 22222 δεν μπορουσανε να πανε πουθενα στο τελος αναγκαστηκανε και κλειστηκανε στην ταβερνα γιατι ηταν τοσο λυσσαρες που θα τους ξεσκιζανε. Σαν να μην ειχανε ξαναδει άντρα!
Αρχίσανε τα μελό θα πεθανω, θα κλανω, θα αυτοκτονησω..."ασε λενε καλυτερα στην ταβερνα με ταβλι, να σκοτωθει καμια απ αυτες και να βρουμε και τον μπελα μας στο τελος"
πλακοτο η φευγα παιζανε αρχονταΠήγανε που λες, περποιησεις ο ταβερνιαρης, παιδια ποια γκομενα να σας φωναξω, να κανονισω μια παρτουζα με 15 γκομενες αποψε? , ποιες σας αρεσουν οι ψηλες και ξανθιες ή κονες και μελαχροινες ?(ενταξει το τελευταιον δεν το ειπε αλλα ποιητικη αηδία...)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς γκομενα που ειχε και εγραφε απο Ελλαδα μεσω ιντερνετ.και θα μπορουσε και αλλες αλλα οπως ειπα του ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΕΙΡΑ και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.Παντος εχει μελλον μπροστα του.xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaa xa πεστα ολα αρχοντα γαμο τον ρεχαγκελ σιμερα και γιατη δεν μιλας ρε αρχοντα πιο νορις και καθομε και σπαω τα αρχιδια μου με τους γαμιαδες μαςςςς
Ιωσηφ εγινε το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ο Ταβερνιαρης ΔΕΝ ΤΟΥς ΒΟΗΘΙΣΕ!αφου τα παιδια παιρναν εμενα στην Αγια Πετρουπολη τηλεφωνο για να τους βρω πουτανες να !!!!!!!Πήγανε που λες, περποιησεις ο ταβερνιαρης, παιδια ποια γκομενα να σας φωναξω, να κανονισω μια παρτουζα με 15 γκομενες αποψε? , ποιες σας αρεσουν οι ψηλες και ξανθιες ή κονες και μελαχροινες ?
Επισκέπτης
ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς γκομενα που ειχε και εγραφε απο Ελλαδα μεσω ιντερνετ.και θα μπορουσε και αλλες αλλα οπως ειπα του ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΕΙΡΑ και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.Παντος εχει μελλον μπροστα του.Ιωσηφ εγινε το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ο Ταβερνιαρης ΔΕΝ ΤΟΥς ΒΟΗΘΙΣΕ!αφου τα παιδια παιρναν εμενα στην Αγια Πετρουπολη τηλεφωνο για να τους βρω πουτανες να !!!!!!!
Οχι ρε κολπο ητανε για να νομισεις οτι δεν γαμανε...Ειναι σατανικοι...
Επισκέπτης
Οχι ρε κολπο ητανε για να νομισεις οτι δεν γαμανε...Ειναι σατανικοι...
Δηλαδη ετσι που το πας κ . Δημητρη θα μας πειτε οτι ουτε πουτανες δεν γαμησαν, τσ, τσ...Συκοφαντιαι...
xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaa i kilia mou espaseeeΟχι ρε κολπο ητανε για να νομισεις οτι δεν γαμανε...Ειναι σατανικοι...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ιωσηφ εγω εκανα οτι μπορουσα.τωρα αν γαμησαν πουτανες.εγω δεν μπορω να ξερω γιατι δεν ημουν εκει.Τι καναν ας σας το πουν οι ιδιοι!Δηλαδη ετσι που το πας κ . Δημητρη θα μας πειτε οτι ουτε πουτανες δεν γαμησαν, τσ, τσ...Συκοφαντιαι...
Επισκέπτης
xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaa xa πεστα ολα αρχοντα γαμο τον ρεχαγκελ σιμερα και γιατη δεν μιλας ρε αρχοντα πιο νορις και καθομε και σπαω τα αρχιδια μου με τους γαμιαδες μαςςςς
Διοτι οι πληροφοριες ειναι ακομη ανεπιβεβαιωτες κατ ευθειαν απο το πρακτορειον Inter-Fumara.
Φημολογειται επισης ότι η πρώτη στασις με την Ferrari μολις επεστρεψαν στα πατρια εδαφη ηταν στην οδό Φυλής.
Επισκέπτης
Διοτι οι πληροφοριες ειναι ακομη ανεπιβεβαιωτες κατ ευθειαν απο το πρακτορειον Inter-Fumara.
Φημολογειται επισης ότι η πρώτη στασις με την Ferrari μολις επεστρεψαν στα πατρια εδαφη ηταν στην οδό Φυλής.
Συγνώμη απο την ζωντανη συνδεση μια διορθωση, Βαρδαρη οχι Φυλής.