Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κοιτα να δεις πανου που θελα να γραψω ποιας εθνικοτητος ήτο η πιο άσχημη γκαρσόνα στο καφε-ζυθ-εστιατόριον-χοροπηδάδικο που τρωγα ήλθε ένας καφε-ζυθ-εστιάτωρ.Πάμε...

αγαπητέ φίλε,
κατ αρχάς να σε ευχαριστησω για τα κολακευτικά σου σχόλια.
δευτερον να συμφωνήσω μαζί σου ότι τα παιδιά πέρασαν κατα τα λεγομενα τους κατα πληκτικα. 
Τριτον  δεν θυμαμαι να έχω αναφερθεί ποτέ στον Αλάν, ουτε αμέσως ουτε εμμέσως, μονος του αυτοαναφερεται.
Τεταρτον δυστυχως πολλάκις εχω γραψει ότι ειμαι φτωχός , γερος και γκέυ. Συνεπώς  σε ζηλευω, με την καλη έννοια,  για  για τα όμορφα αγόρια που μαζεψες...
Πέμπτον  όντως πραγμαυικά πρεπει να σαι πολύ πλουσιος ώστε να κατασπαταλείται ηλεκτρονικος εξοπλισμός αξιας 250.000$ παρακολουθησεως GSM μ ανιχνευτη φωνής ώστε να παρακολουθουνται όλα τα κινητά τηλέφωνα της πόλεως , ποιος τηλεφωνει σε ιερόδουλες μηπως και ταυτοποιηθει το φωνητικό ίχνος καποιου με το δικό σου για να σε εκβιασουν μετα.
Έκτον αντελήφθην οτι είσαι ένας άνθρωπος φιλοξενος μα προπαντως ανιδιοτελής.
Έβδομον προσωπικως στην Ουκρανία δεν έκανα προκοπή. Ένα βιβλιοχαρτοπωλείον άνοιξα και μετα  έβαλα και λιγα παιχνίδια.

Πελάτες λιγοστοι ...Μενω σ 'ενα δυαρακι.

Τελειώνοντας ειλικρινώς θελω να σε ευχαριστησω  για την ευγενική σου πρόσκλησιν , ευκαιρίας δοθείσης θα χαρώ πάρα πολύ να γνωρισω εσενα απο κοντα και την αξιοτιμη οικογενεια σου .

Με τιμη

Ιωσήφ Μπλασκος

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα να δεις πανου που θελα να γραψω ποιας εθνικοτητος ήτο η πιο άσχημη γκαρσόνα στο καφε-ζυθ-εστιατόριον-χοροπηδάδικο που τρωγα ήλθε ένας καφε-ζυθ-εστιάτωρ.Πάμε...

αγαπητέ φίλε,
κατ αρχάς να σε ευχαριστησω για τα κολακευτικά σου σχόλια.
δευτερον να συμφωνήσω μαζί σου ότι τα παιδιά πέρασαν κατα τα λεγομενα τους κατα πληκτικα. 
Τριτον  δεν θυμαμαι να έχω αναφερθεί ποτέ στον Αλάν, ουτε αμέσως ουτε εμμέσως, μονος του αυτοαναφερεται.
Τεταρτον δυστυχως πολλάκις εχω γραψει ότι ειμαι φτωχός , γερος και γκέυ. Συνεπώς  σε ζηλευω, με την καλη έννοια,  για  για τα όμορφα αγόρια που μαζεψες...
Πέμπτον  όντως πραγμαυικά πρεπει να σαι πολύ πλουσιος ώστε να κατασπαταλείται ηλεκτρονικος εξοπλισμός αξιας 250.000$ παρακολουθησεως GSM μ ανιχνευτη φωνής ώστε να παρακολουθουνται όλα τα κινητά τηλέφωνα της πόλεως , ποιος τηλεφωνει σε ιερόδουλες μηπως και ταυτοποιηθει το φωνητικό ίχνος καποιου με το δικό σου για να σε εκβιασουν μετα.
Έκτον αντελήφθην οτι είσαι ένας άνθρωπος φιλοξενος μα προπαντως ανιδιοτελής.
Έβδομον προσωπικως στην Ουκρανία δεν έκανα προκοπή. Ένα βιβλιοχαρτοπωλείον άνοιξα και μετα  έβαλα και λιγα παιχνίδια.

Τελειώνοντας ειλικρινώς θελω να σε ευχαριστησω  για την ευγενική σου πρόσκλησιν , ευκαιρίας δοθείσης θα χαρώ πάρα πολύ να γνωρισω εσενα απο κοντα και την αξιοτιμη οικογενεια σου .

Με τιμη

Ιωσήφ Μπλασκος

Σε παραδεχομαι απλα με πειραξε η ειρωνικη σου διαθεση για μας εδω και πιστεψε με ετσι ειναι εδω με τους μπατσους πηγαν στο σπιτι της γραμματεως μου και της εβαλαν να ακουσει αυτα που ελεγα με αλλους στο τηλεφωνο, οπως και τα μηνυματα με γκομενες αλλες, για να της αποσπασουν πληροφοριες επειδη την γαμουσα και αυτη και ολα αυτα για μαλακιες

edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αγαπητέ φίλε,
δεν θυμαμαι να έχω αναφερθεί ποτέ στον Αλάν, ουτε αμέσως ουτε εμμέσως, μονος του αυτοαναφερεται.

προσωπικως στην Ουκρανία δεν έκανα προκοπή. Ένα βιβλιοχαρτοπωλείον άνοιξα και μετα  έβαλα και λιγα παιχνίδια.

Με τιμη

Ιωσήφ Μπλασκος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα ξάδερφε,
κράτα και κανένα μυστικό μην τα βγαζεις όλλα στην φόρα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μην ανησυχείς για τις διανοητικές σου ικανότητες. Ο δάσκαλος προειδοποίησε:Ούτε τον Ψώλος δεν ξέρεις;;;;

Μήπως χρειάζεσαι ιδιαίτερα για να περάσεις την τάξη;

Ναί γαμώτω και προιδοποιησε και δεν τα κατανοω ως χαμηλόβαθμος διανοητικών ικανοτήτων
λές να κάνω κανένα ιδιαίτερο με την Μαγείρησα, ή την Πολυβολύτρια ή και την ιεραποστόλησα
δεν θα έλεγα όχι, δεν μπορεί κατι παραπανω θα καταλάβω.
Τέσπα εγώ το δηλώνω ξανά και ξάνά το δάσκαλο τον αγαπώ και ας τον στεναχωρω καπου καπου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  ΞΑ...............

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Καλημέρα ξάδερφε,
κράτα και κανένα μυστικό μην τα βγαζεις όλλα στην φόρα.
Ο Δασκαλος ποτε μυστικα.ολα φορα παρτιδα για τα μαθητουδια του...εκτος του οτι αυτη η τριπλη του υποσταση ειναι γνωστη απο τις πρωτες-πρωτες σελιδες του thread!!! :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ σας εκανε παλι γυρισμα μεγαλο και δεν πηρατε χαμπαρι.
ευγε δασκαλε προχωρα,και ασε τους μαθητες να σου την λενε καπου καπου.
μεχρι στιγμης σε κανενα μαναβικο δεν γαμησαν τα αγγουρια το μαναβη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μεχρι στιγμης σε κανενα μαναβικο δεν γαμησαν τα αγγουρια το μαναβη. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΑΡΧΟΝΤΑ    ο  κατα  δηλωση  του  εξαδερφος  σου  και  σιντροφος  αλαν-νταλον  θελει  ξεναγηση  στα ουκρανικα-χωραφια  σου  εχει  τιν  αδεια  σου?????  και  αν  ναι....... τους  ορους και  την  περιοχη  του  ταχιδιου      best  regards  yantis

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΑΡΧΟΝΤΑ    ο  κατα  δηλωση  του  εξαδερφος   σου  και  σιντροφος  αλαν-νταλον   θελει  ξεναγηση   στα ουκρανικα-χωραφια  σου  εχει  τιν  αδεια  σου?????  και  αν  ναι....... τους  ορους και  την  περιοχη  του  ταχιδιου       best  regards   yantis

Ξα......... πές του ναι αλλά την περιοχή να την ορίση αυτός τι διάολο 300.000 γαιδούρια εεεεεεεεε  sorry γιούρια  ήθελα να πώ ότι  ξόδεψε  respect  εμπειρίας,
εμείς που είμαστε νοικοκυραίοι σπιτόγατοι (σπιτι-γραφείο-σπίτι-γραφείο-σπίτι) και δέν έχουμε σχέση με τον αγοραίο έρωτα θα του υποδείξουμε την περιοχή δράσης του ????????????????????????.

Επισκέπτης
Επιστροφή απο το βιβλιοχαρτοπωλείον και το νυχτοκαματο του τρόμου.
Αφήστε ήλθε μια σημερα και γυρευε μια κόλλα γλασέ, ήταν και σαν χοιρινο γλασέ μου τα κανε τσουρέκια. Τελος πάντων, καλά που μπηκε ένας χριστιανός κι αγόρασε κατι στρατιωτακια να παιξει στα Κογκά και βγαλαμε την ημέρα.
Βλέπω ο κ. Γιαντις τιμωρίαν στην γωνίαν. Καλα να πάθει να μαθει να υβρίζει τα...Θεία.

Επισκέπτης
ΑΡΧΟΝΤΑ    ο  κατα  δηλωση  του  εξαδερφος   σου  και  σιντροφος  αλαν-νταλον   θελει  ξεναγηση   στα ουκρανικα-χωραφια  σου  εχει  τιν  αδεια  σου?????  και  αν  ναι....... τους  ορους και  την  περιοχη  του  ταχιδιου       best  regards   yantis

Εσένα αγαπητέ σου λεγα μην τσιγκλας το παιδάκι, τιποτα εσύ!
Τι να σε κανω τώρα, νταιχτιρντί???

Επισκέπτης
Ναί γαμώτω και προιδοποιησε και δεν τα κατανοω ως χαμηλόβαθμος διανοητικών ικανοτήτων
λές να κάνω κανένα ιδιαίτερο με την Μαγείρησα, ή την Πολυβολύτρια ή και την ιεραποστόλησα
δεν θα έλεγα όχι, δεν μπορεί κατι παραπανω θα καταλάβω.
Τέσπα εγώ το δηλώνω ξανά και ξάνά το δάσκαλο τον αγαπώ και ας τον στεναχωρω καπου καπου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  ΞΑ...............

Αλάν καλησπέρα,

κοιταξε ρε παιδάκι μου, η ουκρανική κυβερνησις δεχεται μονον σοβαρους επιχειρηματιες που'ναι ετοιμοι να προβουν σε επενδύσεις. Αλλέως ξεχασε το....Για ιδες τι έγραψα και στον Καζ-ολιν που με ρωτουσε τα ιδια πράματα. 

Επισκέπτης

ειναι τα ζα μου αργα τι να κανουμε ρε Αρκάνς....Αυτα παθαινει κανεις όταν διδασκει σε μονοθεσιο ,η πρώτη δημοτικου θελει να παιξει και να ζωγραφίσει κι η έχτη πρεπει να κανει γεωμετρια και γραμματική.

Επισκέπτης
Ο Δασκαλος ποτε μυστικα.ολα φορα παρτιδα για τα μαθητουδια του...εκτος του οτι αυτη η τριπλη του υποσταση ειναι γνωστη απο τις πρωτες-πρωτες σελιδες του thread!!! :2funny:

Αμ δε διαβαζουν παιδί μου κι όχι τιποτα άλλο μετα έχουν το θρασος και θενε να πάνε κι εκδρομή με το σχολείο !!!
Αυτα τα φυλαμε μονον για τους αριστους μαθητάς...

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ειναι τα ζα μου αργα τι να κανουμε ρε Αρκάνς....Αυτα παθαινει κανεις όταν διδασκει σε μονοθεσιο ,η πρώτη δημοτικου θελει να παιξει και να ζωγραφίσει κι η έχτη πρεπει να κανει γεωμετρια και γραμματική.
και εσυ ρε δασκαλε τοτε οταν κανεις μαθημα στα ζα,την εχτη να την βγαζεις για διαλειμα.

Επισκέπτης
και εσυ ρε δασκαλε τοτε οταν κανεις μαθημα στα ζα,την εχτη να την βγαζεις για διαλειμα.

Ε δεν ειναι ετσι. οταν παραδινω στην 5η και στην 6η η 1η και η 2α πρεπει να καθονται και να ζωγραφιζουν και να κανουν μοκο.
η τεταρτη κατι μπορεί να παρακολουθει...

Επισκέπτης
Νομίζω ότι όσες φτάνουν στην Πατάγια ή στο πούκετ είναι ήδη πολύ μεταχειρισμένες. Από το χωριό πας στην πρωτεύουσα για να ξεφύγεις από τη μιζέρια σου. Για αυτό νομίζω (σαφώς και πάλι δεν είμαι ειδήμων - απλά ως τουρ΄σιτας πήγα για 2 15θήμερα) ότι το καλύτερο "πράμα" ο βρίσκεις στη μπανγκόκ. Εκεί σε σπάνια μέρη, μετά από πολύ έρευνα (πως καλή ώρα βρήακ το Ρίβερ παλάς!!), βρήκα απίθανες μουνάρες, ψηλές και με κορμάρες, που καμία σχέση δεν έχουν με τισ κοντές μαϊμούδες που αναφέρεις. Απλά, τις πολύ καλές μουνάρες τις κρατάνε στη μπανγκόκ και τη σαβούρα τη στέλνουν στα θερετρα. Τα go go  κατά τη γνώμη μου έχουν στυγνές επαγγελματίες και είναι καθαρά πορνεία. Γι αυτό το λόγο δε θα τα προτιμούσα.

Αυτά γιατί δεν είναι βέβαια θέμα αυτού του θρεντ η Ταϊλάνδη...

Δάσκαλε, τι ήθελες να πεις για Καζαχστάν??? Για κάποιο λόγο να το προτιμήσουμε???

ακου τωρα σου λεω, πάαινε εσύ κι αμα ειναι καλα γυρνα πισω να μας το πεις να παμε κι εμεις...
Διαβασε εν τω μεταξυ λιγα ρωσικουλια μεχρι να πας....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αλάν καλησπέρα,

κοιταξε ρε παιδάκι μου, η ουκρανική κυβερνησις δεχεται μονον σοβαρους επιχειρηματιες που'ναι ετοιμοι να προβουν σε επενδύσεις. Αλλέως ξεχασε το....Για ιδες τι έγραψα και στον Καζ-ολιν που με ρωτουσε τα ιδια πράματα. 

Αυτό το κατάλαβα απορίπτωμαι ευγενικώς  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εσένα αγαπητέ σου λεγα μην τσιγκλας το παιδάκι, τιποτα εσύ!
Τι να σε κανω τώρα, νταιχτιρντί???

Υαντις,
πες αλεύρι ο Αλλαντάλον σε γυρεύη,
άντε κανε πλάνο και ενημέρωσε  με πμ μέχρι να λήξη η τιμωρία σου έχεις χρόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το κατάλαβα απορίπτωμαι ευγενικώς  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Re ξαδερφε,
η καταστασις έχει ως εξής¨:

Είπαμε στην ουκρανια οι γκομενες θελουν:

1. νιάτα
2. ασφαλεια
3. χρήμα

προσπαθουμε να τονίσουμ ότι μπορουμε. Καθημερινώς εγω βανου κατι μπριτζόλες στην μαπα μου, κρεμες, περουκες, τζιτζικομπότες γαμησέ τα. τελεικώς νέος δεν γινομαι με τίποτα...
Προχωραω στο δευτερον: ασφαλεια. Να νιωθουν οι γκομενες μαζι μου ασφαλεια. Κάνω βαρητα, φοραω τακουνια να μαι πιο ψηλός,
κουβαλω ενα καλασνικοβ μαζί κι εδώ λίγα πράματα...
Τριτον χρήμα: αρκίντια , τι χρημα ότι βγανου απ το βιβλιοπωλειον μου τα τρωνε δε χρόνο d/τ

πραγματικές γκομενες κατω των 23 μην περιμενει  κανεις άμα ειναι 50 και 40. Είπαμε στην ζωή γουσταρουν όλοι το γεματο πορτοφόλι.Τωρα καμια 30-35 με κανα παιδί παίζει και πολύ μαλιστα αν εισαστε σε διαθεσιν να μεγαλώνετε ξενα παιδία.
Αλλέως την χρυσίν κάρταν VISA και υπολογίστε κανα 2000 τον μηνα για να σαστε μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom