Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
   Αυτη  ειχε την εντύπωση,  που την έχουν πολλες ουκρανιδες, ότι ήμαστε ισια κι όμοια. [size=10pt]Εντάξει ειμαι πτωχός γερος και πουστης αλλα τοσο βλήμα δεν ήμουν ποτέ.     [/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kαλημέρα ξα................ νασαι καλά μου φτιαξες την μέρα προβλέπεται δύσκολη και
άφραγκη. Γαμώ την κρίση γαμώ..........

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αρκανς καλημερα,
αν και συ τωρα πρεπει να κοιμασαι διοτι απ ότι  βλεπω το  βραδυ έκανες ιντερνετικο μαραθωνιο...
Την μαγειρισσα την έχω  διωξει δεκα φορες , καθε φορά ξανα ΄ρχεται. Προς τιμην της δεν την έχω  πιασει  ποτε να γκομενίζει , εξαιρετικός άνθρωπος - μέχρις  στιγμής-(μηδεμία  ουκρανιδα προ του  τελους μακαριζε) αλλά καπου  μου πέφτει λίγη.
Η κόρη του ιεραποστόλου έχει χαθει τελείως ή  έπιασε κανα  τζακ ποτ με κανα μαλακα  και το παιζει παρθενα ή πηγε στην μανα της στην Ιταλία, αλλα πάλι  πολυ περίεργο. Μπα αρχίδια εδώ ειναι και χει βρει  καναν νεαρό   που τον γουσταρει κι ειναι ερωτευμενη.
Η πολυβολητρια προ βδομαδος μ  αρχισε τα  παραμυθια οτι ειναι μονη κλπ της λεω σε παρακαλω για τελείως χαζό με περνάς αφου σε παιρνε ο γκομενος  τελέφωνο μπροστα μου το καλοκαιρι και μου λεγες ότι  ηταν ο αδερφός σου λες και γω έχω κατεβει απ  τον πλανητη Αρη. "Όχι τι λες" τελικα  μου το ξεφουρνισε προχθες ότι έχει γκομενο. Πολύ ωραία γυναίκα αλλα πολύ βλήμα και πολύ γαιδούρα. Για  να πω την αμαρτια μου σαν γκομενα μου λειπει για τι σαν  άνθρωπος είναι τελείως όνος. Μετάνιωσα που την έδιωξα? Κοιτάξτε για έναν επιτυχημενο γαμο  γυναίκα  σου πρεπει να σε αγαπά, θαυμαζει και φοβαται. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε  μονον το τριτον κι αυτό όχι όσο θα πρεπε ώστε να υπερκερασει τ αλλα δυο.   Αυτη  ειχε την εντύπωση,  που την έχουν πολλες ουκρανιδες, ότι ήμαστε ισια κι όμοια. Εντάξει ειμαι πτωχός γερος και πουστης αλλα τοσο βλήμα δεν ήμουν ποτέ.     
Τωρα παιζει δυο καινουργια προσωπα την Εσμεράλντα με την Χρυσομαλλουσα. Είδομεν...
Για να μαι ειλικρινής υποσχεθηκα στον εαυτό μου ότι θα μεινω μονος  με την καψα μου για την πολυβολητρια. Δεν γαμιεται στην   ζωη  πρεπει να χεις αρχίδια απ το να σαι με μια  κακομαθημενη μαλακισμενη  που  να σου σπαει τ αρχίδια καθε μερα, δεν μ  αρεσει το να ,  δεν μ  αρεσει  τ άλλο καλύτερα μόνος!
Kaλημερα...Οταν διαβαζω αυτα που γραφει ο Δασκαλος κανω συγκρισεις και θυμαμαι εν τελει ποσο κακους Δασκαλους και Καθηγητες ειχα στο σχολειο...Οσον αφορα αυτο που γραφεις  Δασκαλε στο τελος ειναι μεγαλη κουβεντα κ μαλιστα υπαρχει κ αντιστοιχη ιταλικη παροιμοια.

Επισκέπτης
Kaλημερα...Οταν διαβαζω αυτα που γραφει ο Δασκαλος κανω συγκρισεις και θυμαμαι εν τελει ποσο κακους Δασκαλους και Καθηγητες ειχα στο σχολειο...Οσον αφορα αυτο που γραφεις  Δασκαλε στο τελος ειναι μεγαλη κουβεντα κ μαλιστα υπαρχει κ αντιστοιχη ιταλικη παροιμοια.

Καλημερα και σε σενα αγαπημενε μου Gio Stob!
Περί ιταλικης παροιμιας δεν γνωρίζω, αλλά θυμάμαι το γνωστόν άσμα:
«και μαζί και  μόνος
Ίδιος είναι ο πόνος!»

Χα,χα !

Σοβαρολογώντας τωρα, ξεκινωντας αυτες τις σελιδες πέρυσι, παρατηρησα ότι οι περισσότεροι στις σχεσεις των,  ταλανίζοντο απ’αυτό το  πρόβλημα. Ήτοι  το ετερον τους ήμισιν τους καλυπτε μερικώς διότι ο κακώς χαρακτηρ της γυναικός  προκαλουσε
ορχίτιδα. Φρονω ότι απο την στιγμή που για τον α,β λόγο μίας σχεσις προκαλει έντονη δυσφορία και όχι μονο ερωτική αλλα και, επαγγελματική, οικογενειακη, φιλική καλο  ειναι να διακόπτεται. Οι πιο  πολλοι μένουν στο γνωστό αριστοτελικο,  ότι  ο άνθρωπος ειναι ον κοινωνικόν και γι αυτό η επιθυμία  για ψυχική συνδιαλλαγή    .
Συζητουσα προχθες στο παρκο με εναν  ευφυή ουκρανό φιλο,  υπαρχουν και  τετοιοι. Μου επεσήμανε ότι ο κομμουνισμός,  όπως η δημοσια παιδεία, ειναι γαλλικός σοφισμός ο οποιος συνοδευοταν κι απο αλλες ανοησιες, τον φεμινισμον πχ. Η Δυσις δεν εμεινε αλώβητος σε αυτές, όλο το πολιτικό σκέπτεσθαι μετατοπιστηκε προς τα ακρα αριστερά.
Σημερα η  καθε μαλακισμενη αμα την λουστεις μπορει  να κανει ότι γουσταρεις ενω παλια την τουλουμιαζες στο ξυλο και  συ τουλαχιστον ησυχαζες τα τραβαγε αυτη. Τωρα ειμαστε στην αντιθετη κατασταση , επειδή  οι προγιαγιαδες τους λεει καταπιεστηκαν δικαιουνται αυτες να κανουν λεει οτι  γουσταρουν !
Το σχολειο και η δημοσια εκπαιδευσις γενικά τεχνιεντως δημιουργουν μία πλαστη  εντύπωση του κοσμου,  διότι ως γαλλικης προελευσεως μαλακειες δεν εχουν ως σκοπόν την μορφωσιν αλλα την δημιουργία υπηκόων και τζαμπα  στρατιωτών. Γι αυτο και  η αποβλάκωσις. Η ανθρωπινος κοινωνια ειναι νευρωτικο δημιουργημα, άλλα κανει κι αλλα καμωνεται  ότι  κανει. Ο ιατρός οφείλει στον νευρωτικό να του επισημανει σε μικρες δόσεις την μαυρη αλήθεια περί του εαυτού του ουτως ωστε να υπάρξει η αυτο-αποδοχή.
Αρκετες φορες μου’χουν γραψει εδώ φιλοι που κατα τα φαινομενα συμπαθουν τον χωρο  αυτό, «α μας προσβαλεις, μας κανεις κτλ» .  Παρατηρησατε ότι  πρωτον απ’όλους  διακομωδω τον εαυτόν μου. Δεύτερον οι λεξεις φαρμακον και φαρμακι ειναι ταυτόσημες, απλώς το φαρμακον ειναι φαρμακι που δινεται σε μικρότερη δόση ώστε να  μην σκοτωσει  παρα να ξυπνησει την κοιμωμενη αμυνα του οργανισμου. Το αυτό  ισχυει για τα καυστικα σχολια και τις ψυχικές νοσους  οι οποιες προκαλουνται απο μιαν παθολογικη κοινωνία. ¨οταν νοσει  η κοινωνια με αυτους του ηλιθιωδεις νομους, ηλιθιώδη παιδεία λογικον ειναι να παρουσιαζει συμπτωματα το ατομον.

fonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές μετά από ανάλυση τον οικονομικών δεδομένων τις Ουκρανίας φέτος το χειμώνα επέρχεται οικονομικό κραχ οπότε ετοιμάστε για παλιές καλές ημέρες ευτυχώς που μας διαφωτίζουν ο διδάσκαλος με τον Δημητράκη εύγε!! 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αρκανς καλημερα,
αν και συ τωρα πρεπει να κοιμασαι διοτι απ ότι  βλεπω το  βραδυ έκανες ιντερνετικο μαραθωνιο...
Την μαγειρισσα την έχω  διωξει δεκα φορες , καθε φορά ξανα ΄ρχεται. Προς τιμην της δεν την έχω  πιασει  ποτε να γκομενίζει , εξαιρετικός άνθρωπος - μέχρις  στιγμής-(μηδεμία  ουκρανιδα προ του  τελους μακαριζε) αλλά καπου  μου πέφτει λίγη.
Η κόρη του ιεραποστόλου έχει χαθει τελείως ή  έπιασε κανα  τζακ ποτ με κανα μαλακα  και το παιζει παρθενα ή πηγε στην μανα της στην Ιταλία, αλλα πάλι  πολυ περίεργο. Μπα αρχίδια εδώ ειναι και χει βρει  καναν νεαρό   που τον γουσταρει κι ειναι ερωτευμενη.
Η πολυβολητρια προ βδομαδος μ  αρχισε τα  παραμυθια οτι ειναι μονη κλπ της λεω σε παρακαλω για τελείως χαζό με περνάς αφου σε παιρνε ο γκομενος  τελέφωνο μπροστα μου το καλοκαιρι και μου λεγες ότι  ηταν ο αδερφός σου λες και γω έχω κατεβει απ  τον πλανητη Αρη. "Όχι τι λες" τελικα  μου το ξεφουρνισε προχθες ότι έχει γκομενο. Πολύ ωραία γυναίκα αλλα πολύ βλήμα και πολύ γαιδούρα. Για  να πω την αμαρτια μου σαν γκομενα μου λειπει για τι σαν  άνθρωπος είναι τελείως όνος. Μετάνιωσα που την έδιωξα? Κοιτάξτε για έναν επιτυχημενο γαμο  γυναίκα  σου πρεπει να σε αγαπά, θαυμαζει και φοβαται. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε  μονον το τριτον κι αυτό όχι όσο θα πρεπε ώστε να υπερκερασει τ αλλα δυο.   Αυτη  ειχε την εντύπωση,  που την έχουν πολλες ουκρανιδες, ότι ήμαστε ισια κι όμοια. Εντάξει ειμαι πτωχός γερος και πουστης αλλα τοσο βλήμα δεν ήμουν ποτέ.    
Τωρα παιζει δυο καινουργια προσωπα την Εσμεράλντα με την Χρυσομαλλουσα. Είδομεν...
Για να μαι ειλικρινής υποσχεθηκα στον εαυτό μου ότι θα μεινω μονος  με την καψα μου για την πολυβολητρια. Δεν γαμιεται στην   ζωη  πρεπει να χεις αρχίδια απ το να σαι με μια  κακομαθημενη μαλακισμενη  που  να σου σπαει τ αρχίδια καθε μερα, δεν μ  αρεσει το να ,  δεν μ  αρεσει  τ άλλο καλύτερα μόνος!
χαχα!!!
χαρα στο κουραγιο σου!!!

Επισκέπτης
Συναγωνιστές μετά από ανάλυση τον οικονομικών δεδομένων τις Ουκρανίας φέτος το χειμώνα επέρχεται οικονομικό κραχ οπότε ετοιμάστε για παλιές καλές ημέρες ευτυχώς που μας διαφωτίζουν ο διδάσκαλος με τον Δημητράκη εύγε!! 

Ax θα σε μαλωσω ! Καλο  παιδί φαινεσαι αλλα μην κλεβεις του μακουλη τα σύμβολα...
Τελος πάντων όντως στην ουκρανία έχουν δρομολογηθεί σοβαρες εξελίξεις, πολλα συζητώνται, προβλεπονται  πολλες περικοπες, πιθανως να επανελθομε το  πιθανωτερον στα προ του 2003 δεδομένα  δεν αποκλειεται  προσεχης ομοσπονδοιοποιηση  της χωρας ή αποσχισις τμηματων.

Επισκέπτης
Ζέει το πρόβλημα των Ταταρων της κριμαίας που έχουν ρωσική εθνική συνείδηση καθως και των κατοικων του Ντανμπάς. Αλλά ακομα  και στην κεντρική  ουκρανία ένα σημαντικό  ποσοστόν άνω του 30% θεωρεί τας προσπαθειας των  διαφορων κυβερνησεων προς "ουκρανοποιησιν" της  χωρας από  γελοιες εώς προδοτικές. Και  όταν η οικονομια δια των διεθνων δανείων πήγαινε ή φαινοταν οτι πηγαινε καλά διαρκουσης της οικονομικης κρισεως οι φωνες προς εκλογικευση της δημοσιας διοικησεως και επαναφορα στο διγλωσικο συστημα  πληθαίνουν

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου ενημερωτικα θελω να μου πεις και σε γενικες γραμμες τι παιζει με τις τιμες ακινητων εκει σε σχεση με περισυ γιατι δεν την ξερω καθολου την αγορα της Ουκρανιας. Το εκταριο της γεωργικης γης που κυμαινεται ?

Επισκέπτης
Οι ζυμωσεις προχωρουν σε ξεκαθαρισμα λογαριασμών μετα΄ξυ  των μελων της Κομσομόλ  που νεμονται την χωρα. Προ ολιγο μηνων απηγορευθησαν τα τυχερα παιχνίδια και κλεισαν τα καζίνο. Τωρα εκτος απο τα αυτοματα που ταν παντου, μην νομιζετε οτι μπορουσε να ανοιξει καζινο ο πασα ένας εαν δεν ηταν μελος του κομματος. Έχουν δημιουργηθει ομαδες κομισαριων και εν οψη εκλογων προσπαθουνται να αποκοπουν οικονομικοι ποροι απ τις αντιπαλες ομαδες.

Επισκέπτης
Φιλε μου ενημερωτικα θελω να μου πεις και σε γενικες γραμμες τι παιζει με τις τιμες ακινητων εκει σε σχεση με περισυ γιατι δεν την ξερω καθολου την αγορα της Ουκρανιας. Το εκταριο της γεωργικης γης που κυμαινεται ?

Αγαπητε εαν ειχε ςδιαβασει τα προηγουμενα τευχη θα  ηξερες ότι γεωργικη γη, επισημως δεν πωλειται στην ουκρανία. Με ποια δικαιολογια? Διότι θεωρειται στρατηγικο αγαθό, εχουν μεινει στο 1940 ήτοι  αμα δεν σπειρουν τα χωραφια δεν θα  φανε τα στρατα και τετοιες ανοησιες. Η γη  ανηκει  στο κρατος ή στα  κολχόζ , παρακλαδι  του  κρατους. Το  αυτό  ισχύει για οικοδομησιμη γη. Κι  εδω αρχίζουν οι  λουμπίνες:
όπως στην ελλαδα απαγορευονται  όλα αλλα  με ψιλα γραμματακια επιτρεπονται σ ε εξερετικας περιπτωσεις, αναπηρους, βολευτας κλπ έτσι κι εδω η γη καταχραται απο κρατικους υπαλληλους . Αυτη  την γραφουν στα χαρτια στο ονομα συγγενων τους και μετα για κατι που  αυτη  πληρωσανε 0 εσύ  πληρώνεις απο 200 εώς 10.000 δεν πανε  με το τετραγωνικο πανε με την σοτκα καθε σοτκα = 100τμ .  Τα πιο πολλα οικοπεδα ειναι 2-3 σοτκες.

Επισκέπτης
Στην ουκρανια υπάρχει ψυχωσις με την γη. Στα προάστεια  των πολεων παρατηρειται το φαινομενο να χτιζουν κατι ντάτσες των 400-500 τ.μ. οι νεοπλουτοι ουκρανοι  σε κατι οικοπεδακια 300 τετραγωνικων όπως στο πανόραμα της Βουλας άμα εχεις πάει. Με λιγα λογια αγοραζοντας με  την σοτκα αρχιδια οικοπεδο παιρνει κανεις και  παντα με τον φοβο μην το παρουν πίσω. Αλλέως αγοραζει κανεις ακίνητα στην ουκρανία αλλά η δωρεαν παιδεια έχει τους περιορισμους της

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε τι γινετε? ολα καλα? η μαγειρισα,η πολυβολιτρια,η κορη του ιεραποστολου,και γενικα ολες οι γυναικες τις ζωης σου ειναι καλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τί έκανε πάλι ο καλός σου μαθητής;;;;;;;;;;;;;
Ποιός το κοκκίνησε;;;;; γιατί;;;;;;;
Για υιοθέτηση το πάει νομίζω. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πήγα Ουκρανία το Σαβ/κο,η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εφτασα Σάββατο βράδυ στις 22.00,στη 1.00 γαμούσα δυο πιπίνια μαζί για 150 ευρώ όλη τη νύχτα που γνώρισα στη ντίσκο.Τα έκαναν όλα. και κατάπιναν.
Την Κυριακή ξύπνησα στις 16.00,η γκόμενα που είχα σπίτι έφυγε,βγήκα έξω και ψάρεψα 3 μουνάρες στο δρόμο με τις οποίες βγήκα για καφέ.Δηλαδή έβγαινα με τη μία και μετά έβρισκα την άλλη.Το βράδυ συνάντησα μια γκόμενα που μου ζήτησε να έρθει σπίτι αφού βγήκαμε για ποτά και έπεσαν απίστευτα γαμήσια.

Στη ντίσκο το Σάββατο πήρα 2 τηλ. και η μια γκόμενα ήθελε να βγει μαζί μου την Κυριακή αλλά κάτι έτυχε.Ολες οι γκόμενες που βγήκα(5) θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα,δηλαδή αν τις προσκαλέσω τις γαμάω.
Μιλάω ρωσσικά μέτρια που φτάνουν για κανονική συνομιλία και έχω μεγάλη εμπειρία από Τσέχες-Πολωνέζες.Οι Ουκρανές δε συγκρίνονται σε εμφάνιση,είναι πολύ κατώτερες από τις τελευταίες.Θέλω να πω Πολωνία τα μουνιά είναι απίστευτα,τέτοιες βλέπεις και στην Ουκρανία αλλά σε πολύ μικρότερη αναλογία.Ομως οι Ουκρανέζες φοράνε όλες τακούνια,βάφονται και ντύνονται προκλητικά οπότε μια γκόμενα που είναι μέτρια στην Πολωνία φαίνεται μουνάρα στην Ουκρανία με το τακούνι και το βάψιμο.

Επίσης οι Ουκρανέζες έχουν αρκετά διαφορετική νοοτροπία και μπορώ περίπου να περιγράψω ποιες είναι οι διαφορές.Γενικά αυτοί οι λαοί μοιάζουν μεταξύ τους,εάν κάποιος ξέρει από Πολωνία,Τσεχία ή Ρωσία θα ξεσκιστεί στην Ουκρανία και το αντίστροφο,εάν κάποιος έχει εμπειρία με Ουκρανία,θα ξεσκιστεί στον πούτσο στην Τσεχία γιατί θα ξέρει τη νοοτροπία.(τη βασική νοοτροπία,αυτό που είναι από πίσω).

Πολωνία,αν ξέρεις πολωνικά,μπορείς να γαμάς μια γκόμενα περίπου τη βδομάδα,Ουκρανία,μπορείς να γαμάς διαφορετική γκόμενα ή περισσότερες κάθε μέρα,αν ξέρεις τι παίζει.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πήγα Ουκρανία το Σαβ/κο,η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εφτασα Σάββατο βράδυ στις 22.00,στη 1.00 γαμούσα δυο πιπίνια μαζί για 150 ευρώ όλη τη νύχτα που γνώρισα στη ντίσκο.Τα έκαναν όλα. και κατάπιναν.
Την Κυριακή ξύπνησα στις 16.00,η γκόμενα που είχα σπίτι έφυγε,βγήκα έξω και ψάρεψα 3 μουνάρες στο δρόμο με τις οποίες βγήκα για καφέ.Δηλαδή έβγαινα με τη μία και μετά έβρισκα την άλλη.Το βράδυ συνάντησα μια γκόμενα που μου ζήτησε να έρθει σπίτι αφού βγήκαμε για ποτά και έπεσαν απίστευτα γαμήσια.

παρντόν ????? τι εγινε ρε παιδιά ;;;;;;; Τόσο  γρήγορα τόσο καλά;;;;;;;;;
Καιρός να πάρουμε σύνταξη δάσκαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
παρντόν ????? τι εγινε ρε παιδιά ;;;;;;; Τόσο  γρήγορα τόσο καλά;;;;;;;;;
Καιρός να πάρουμε σύνταξη δάσκαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπητε εγώ το δηλωσα  το πρωι ότι τελείωσα την καριερα μου σαν άνδρας θα συνεχίσω πλεον το υπολοιπον ως γυναίκος.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,χρειάζεται ταχύτητα.Τα μυστικά είναι δύο:
1.Ταχύτητα(speed).Πρέπει να είσαι απίστευτα γρήγορος και να σκέφτεσαι πολύ γρήγορα.Π.χ. να βγαίνεις με μια γκόμενα και να σκέφτεσαι πώς θα βγεις με την επόμενη και αν είναι δυνατό να πάρεις το τηλ. αυτής που κάθεται απέναντι σε δύο λεπτά πριν έρθει ο γκόμενός της.Επίσης πρέπει να αντιμετωπίζεις τις αντιξοοότητες που πάντα συμβαίνουν.Π.χ. μιλάς με γκόμενα και αρχίζει να βρέχει ή μιλάς και σε σπρώχνει ο σερβιτόρος ή η φίλη της κάνει κόλπα π.χ.
Εμένα στη ντίσκο με έσπρωχναν κάτι Αραβες και Τούρκοι που δεν καταλάβαιναν γιατί οι γκόμενες μιλούσαν σε εμένα και όχι σε αυτούς.Επίσης γενικά οι Ουκρανές γουστάρουν τους άντρες μεγαλύτερης ηλικίας,δηλαδή ο 30άρης είναι κλάσεις ανώτερος του 20άρη και ο 40άρης πολύ προτιμότερος του 30άρη.Είδα ασπρομάλληδες πενηντάρηδες να κυκλοφορούν απίστευτα μουνιά και στις ντίσκο αυτοί είχαν τα καλύτερα μουνιά.Αυτό δεν ισχύει στην Πολωνία όπου οι γκόμενες προτιμούν μικρότερους όπως κάνουν και οι Γερμανίδες.(οι τελευταίες θέλουν άντρες της ίδιας ακριβώς ηλικίας).

2.Συγκέντρωση των μέσων.Κάτι που λίγοι θα σας πουν.Καλύτερα να πας 3 μέρες και να είσαι powerful με λεφτά να ξοδέψεις και ξεκούραστος παρά να πας μια βδομάδα και να ξεσκιστείς στην ταλαιπωρία και να σου τελιεώσουν τα λεφτά τις τελευταίες μέρες.Πολλοί πιστεύουν οτι εάν έχεις περισσότερο χρόνο αυξάνεις τα ραντεβού και τις πιθανότητές σου,αλλά αυτό είναι εν μέρει σωστό και εν πολλοίς λάθος.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
1.Ταχύτητα(speed).Πρέπει να είσαι απίστευτα γρήγορος και να σκέφτεσαι πολύ γρήγορα.Π.χ. να βγαίνεις με μια γκόμενα και να σκέφτεσαι πώς θα βγεις με την επόμενη και αν είναι δυνατό να πάρεις το τηλ. αυτής που κάθεται απέναντι σε δύο λεπτά πριν έρθει ο γκόμενός της.Επίσης πρέπει να αντιμετωπίζεις τις αντιξοοότητες που πάντα συμβαίνουν.Π.χ. μιλάς με γκόμενα και αρχίζει να βρέχει ή μιλάς και σε σπρώχνει ο σερβιτόρος ή η φίλη της κάνει κόλπα π.χ.
Εμένα στη ντίσκο με έσπρωχναν κάτι Αραβες και Τούρκοι που δεν καταλάβαιναν γιατί οι γκόμενες μιλούσαν σε εμένα και όχι σε αυτούς.Επίσης γενικά οι Ουκρανές γουστάρουν τους άντρες μεγαλύτερης ηλικίας,δηλαδή ο 30άρης είναι κλάσεις ανώτερος του 20άρη και ο 40άρης πολύ προτιμότερος του 30άρη.Είδα ασπρομάλληδες πενηντάρηδες να κυκλοφορούν απίστευτα μουνιά και στις ντίσκο αυτοί είχαν τα καλύτερα μουνιά.Αυτό δεν ισχύει στην Πολωνία όπου οι γκόμενες προτιμούν μικρότερους όπως κάνουν και οι Γερμανίδες.(οι τελευταίες θέλουν άντρες της ίδιας ακριβώς ηλικίας).

2.Συγκέντρωση των μέσων.Κάτι που λίγοι θα σας πουν.Καλύτερα να πας 3 μέρες και να είσαι powerful με λεφτά να ξοδέψεις και ξεκούραστος παρά να πας μια βδομάδα και να ξεσκιστείς στην ταλαιπωρία και να σου τελιεώσουν τα λεφτά τις τελευταίες μέρες.Πολλοί πιστεύουν οτι εάν έχεις περισσότερο χρόνο αυξάνεις τα ραντεβού και τις πιθανότητές σου,αλλά αυτό είναι εν μέρει σωστό και εν πολλοίς λάθος.

Βρίσκω αρκετά ενδειαφέρουσα την τοποθετησή σου για ανελυσέ την λίγο περισσότερο και πόσο ρόλο έπαιξε η δυνατότητα επικοινωνίας ( Γνωση Ρωσικών????).

Επισκέπτης

Ασε με να μαντεψω:
μηπως αυτη η  ντισκο όπου  πηγες το  Σαβbατοκυριακο  και οι γκομενες προτιμουσαν τον 50αρη απ  τον 40άρη, τον 60αρη απ τον πενηνταρη και τον 80/ άρη απ'τον 70/άρη ήτανε μεσα σ ένα πλοιαρακι αραγμενο σ ενα ποταμακι  και  λεγόταν River Palace?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom