Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω απο Ουκρανια, αλλα οι καλυτερες πολεις για καμικαζι σεξοτουριστες ειναι συνηθως οι μικροτερες  ;) Οπου δεν παιζει πολυς αλλοδαπος πληθυσμος, Ιταλοι , Αραβες, Ελληναρες εκει να προτιματε. Τουλαχιστον αυτο ισχυει στη Ρουμανια.

Αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω μου πηρε χρονο και τα λοιπα, ειναι μια μλκια, δηλαδη δεν λεει τπτ στους υπολοιπους επειδη αυτος εψαξε να το βρει. Η κλασσικη νοοτροπια του Κ.Τ.Μ.Τ.Ε. , με την ιδια νοοτροπια που ειχε κατω Ελλαδαρα, που αμα πιασει μια γκομενα καποιος εξαυλωνεται μηπως και του την κλεψουν , ετσι και πανω Ουκρανια. Παω στοιχημα ομως οτι πριν ανεβει για πρωτη φορα πανω ζηταγε και πληροφοριες απο προηγουμενους... Σκατονοοτροπια ελληνικη.

Γι αυτο δεν εχω παρε δωσε με ελληνικο στοιχειο εδω γυρω. Τα ξερω αυτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ξερω απο Ουκρανια, αλλα οι καλυτερες πολεις για καμικαζι σεξοτουριστες ειναι συνηθως οι μικροτερες  ;) Οπου δεν παιζει πολυς αλλοδαπος πληθυσμος, Ιταλοι , Αραβες, Ελληναρες εκει να προτιματε. Τουλαχιστον αυτο ισχυει στη Ρουμανια.

Αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω μου πηρε χρονο και τα λοιπα, ειναι μια μλκια, δηλαδη δεν λεει τπτ στους υπολοιπους επειδη αυτος εψαξε να το βρει. Η κλασσικη νοοτροπια του Κ.Τ.Μ.Τ.Ε. , με την ιδια νοοτροπια που ειχε κατω Ελλαδαρα, που αμα πιασει μια γκομενα καποιος εξαυλωνεται μηπως και του την κλεψουν , ετσι και πανω Ουκρανια. Παω στοιχημα ομως οτι πριν ανεβει για πρωτη φορα πανω ζηταγε και πληροφοριες απο προηγουμενους... Σκατονοοτροπια ελληνικη.

Κοιτα υπαρχουν Ελληνες και Ελληνες.Δεν μπορεις να συγκρινεις με τιποτα τον Φουκαρα Ελληνα με τα ορειβατικα μποτακια και το αντιανεμικο μπουφαν :2funny:που παει στο Ανατολικο Μπλοκ για μερικες μερες μπας και του κατσει καμια να  :knockinb: Και τους Ελληνες του κλαμπ των εφοπλιστων της Νεας Υορκης με της Λιμουζινες.Οσο για την εκδρομη που καναν τα παιδια στη Μολδαβια ο Αλανταλον εδωσε την πραγματικη εικονα.ειπε  :knockinb: 4ης γκομενες με 100 Ευρω την καθε μια.ο μονος που  :knockinb: γκομενες τσαμπα ηταν ο Πιτσιλιστης γιατι ειναι πολυ δυνατος εμφανησιακα και αρεσει στις γκομενες.οσο για της ιστοριες για αγριους που αρχισαν να γραφουν με πιανουν  :2funny: αφου ξερω τα παντα με καθε λεπτομερια για το τι εγινε.Δεν προκειται να γραψω τιποτα γιατι το ζητουμενο δεν ειναι να εκθεσουμε ή να γελειοποιησουμε καποιον ή καποιους.Αλλα να παρουμε και να δωσουμε πληροφωριες και γενικα να κανουμε φιλους.Οποιος ειναι Πορνομεταναστης αποφευγει την επαφη με το Ελληνικο στοιχειο Π.Χ. ο Ιωσηφ κανει παρεα στην Ουκρανια συνηθως με Ουκρανους.Και ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ!ειναι ο μονος που οταν του ειπα κατι στα Ρωσσικα οταν μιλισαμε στο Skype δεν χρειαστηκε να του το μεταφρασω στα Ελληνικα γιατι το καταλαβαινε.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......εγω δεν εχω πολλες επαφες με το Ελληνικο στοιχειο.που ειναι πολυ λιγοι (οι υπαλληλοι του προξενειου και καμια 10αρια αλλοι)γιατι δεν θελω να γκετοποιηθω.παλια ειχαμε και Ελληνες φοιτητες (καμια 30αρια)απο αυτους μακρια!ειναι φτωχομπινεδες δεν :knockinb: ΤΙΠΟΤΑ!μενουνε σε αθλιες φοιτητικες εστιες!!!ΓΚΟΜΕΝΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΒΡΟΥΝΕ!και θα σας ΤΡΑΛΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ( και αγυριστα!) :2funny:!!!!!οταν μετα της σπουδες γυριζουν Ελλαδα εκει λενε ιστοριες για αγριους για το πως  :knockinb: σχεδον καθε μερα.αυτα δεν τολαμανε να τα πουνε σε μενα!!!! αλλα μου τα λενε αλλοι οτι αυτοι οι πρω'ι'ν φοιτητες τους τα'πανε :2funny:παντος μην τα εισοπεδονουμε ολα υπαρχουν και καλα παιδια Ελληνες.εχει και εδω μερικα καλα παιδια.αλλα και αυτοι αποφευγουν το Ελληνικο στοιχειο!εδω οι Ελληνες (αυτοι οι λιγοι που εχει) καθονται στο Ελληνικο εστιατοριο ОЛИВА που ο ιδιοκτητης του ειναι Ρωσσος!!!!!και παιζουν ταβλι και πινουν μονο καφέ (το Ελληνικο εστιατοριο ειναι δε πανακρυβο 2 ατομα να φανε θελουνε 50-70 Ευρω αν παρουν κρασια και παραπανω.σε ενα Κινεζικο (που εχει πολυ καλο φα'ι' ή σε Πιτσα Χατ τρωνε 2 ατομα με 20 Ευρω).

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6

Αν έχεις λίγο χρόνο,στηρίζεσαι σε δύο στοιχεία.Στον αιφνιδιασμό και στη συγκέντρωση των μέσων.Αυτά είναι τα ατού.Αλλη είναι η οπτική γωνία αυτού που έχει χρόνο.Αυτός που μένει μόνιμα κάνει άλλο παιχνίδι γιατί ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του ενώ αυτός που πάει για λίγο έχει το χρόνο να λειτουργεί εναντίον του.Αυτό είναι το κλειδί.Πρέπει να εξοντώσεις το χρόνο να κάνεις το χρόνο να μη μετράει.

Τα καλά μέρη αλλάζουν κάθε χρόνο.Το Κίεβο πριν 5 χρόνια ήταν καλύτερο από ό,τι είναι τώρα,πριν όμως δύο χρόνια ήταν πολύ χειρότερο από ό,τι είναι τώρα.Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα μέρη αλλάζουν.Ας πάρουμε π.χ. το Τερνόπιλ.Η πόλη αυτή έχει τη μεγαλύτερη ανεργία και τους χαμηλότερους μισθούς στην Ουκρανία.Θεωρητικά έπρεπε να είναι η καλύτερη επιλογή.Είναι όμως έτσι?
Οχι,γιατί ακριβώς λόγω της φτώχειας ο πληθυσμός έχει μεταναστεύσει.Σχεδόν δεν υπάρχουν γκόμενες.Και πού έχουν πάει οι πιο ωραίες?Στο Κίεβο γιατί εκεί υπάρχουν οι καλύτερες ευκαιρίες.ΟΜΩΣ αν κάποιος πήγαινε στο Τερνόπιλ στις αρχές του '90 πριν τη μετανάστευση,θα ήταν πιθανόν η καλύτερη πόλη με τις γκόμενες να κάνουν αμάν για να φύγουν.
Τώρα το Κίεβο έχει καλύτερο μουνί από ό,τι το 2003,πολύ καλύτερο γιατί μάζεψε το καλύτερο μουνί της Ουκρανίας ενώ μέχρι το 2003 είχε μόνο το εγχώριο.Ομως πριν από δύο χρόνια το Κίεβο είχε ακόμα καλύτερο μουνί,που σημαίνει οτι πολλές γκόμενες ξαναέφυγαν γιατί η ουκρανική οικονομία έπεσε.Πού είναι αυτές?Πιθανόν στη Μόσχα.Η σε άλλες χώρες όπως στην Τουρκία.Αρα μπορεί η Μόσχα να είναι παράδεισος ή κάποιες πόλεις της Τουρκίας να είναι παράδεισος.Αυτο δεν το ξέρεις.Αλλάζει κάθε χρόνο.

Συνεπώς αν δώσω μια πληροφορία που ήταν επίκαιρη το 2007,μπορεί σήμερα να έχει χάσει την αξία της.Πρέπει κανείς να πάει και να δει επιτόπου.Αλλά αν δεν πας να ξοδέψεις να δεις πώς είναι,πού να ξέρεις?Εμένα μπορεί να μου πει κανείς αν είναι καλά στη Σιβηρία,στο Ουζμπεκιστάν ή στο Καζακστάν?Η σε πόλεις της Ρωσίας όπως το Κρασνοντάρ?Οχι,βέβαια.

Επισκέπτης

προσκινο!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κοιτα υπαρχουν Ελληνες και Ελληνες.Δεν μπορεις να συγκρινεις με τιποτα τον Φουκαρα Ελληνα με τα ορειβατικα μποτακια και το αντιανεμικο μπουφαν :2funny:που παει στο Ανατολικο Μπλοκ για μερικες μερες μπας και του κατσει καμια να  :knockinb: Και τους Ελληνες του κλαμπ των εφοπλιστων της Νεας Υορκης με της Λιμουζινες.Οσο για την εκδρομη που καναν τα παιδια στη Μολδαβια ο Αλανταλον εδωσε την πραγματικη εικονα.ειπε  :knockinb: 4ης γκομενες με 100 Ευρω την καθε μια.ο μονος που  :knockinb: γκομενες τσαμπα ηταν ο Πιτσιλιστης γιατι ειναι πολυ δυνατος εμφανησιακα και αρεσει στις γκομενες.οσο για της ιστοριες για αγριους που αρχισαν να γραφουν με πιανουν  :2funny: αφου ξερω τα παντα με καθε λεπτομερια για το τι εγινε.Δεν προκειται να γραψω τιποτα γιατι το ζητουμενο δεν ειναι να εκθεσουμε ή να γελειοποιησουμε καποιον ή καποιους.Αλλα να παρουμε και να δωσουμε πληροφωριες και γενικα να κανουμε φιλους.Οποιος ειναι Πορνομεταναστης αποφευγει την επαφη με το Ελληνικο στοιχειο Π.Χ. ο Ιωσηφ κανει παρεα στην Ουκρανια συνηθως με Ουκρανους.Και ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΣΣΙΚΑ!ειναι ο μονος που οταν του ειπα κατι στα Ρωσσικα οταν μιλισαμε στο Skype δεν χρειαστηκε να του το μεταφρασω στα Ελληνικα γιατι το καταλαβαινε.......

Δημητρη καλημέρα,
αν και συ τωρα θα κοιμασαι  απ την ντίσκο, ειχα παει κι εγώ  αλλα γυρναω νωρίς...
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια, η κλασσικη ερώτηση που μου θετουν οι ουκρανοι ειναι "Γκντιε τι ουτσίλες?"  Τέλος πάντων όντως δεν κανω παρέες με έλληνες διοτι χαθηκαν τα γνωρισματα της φυλής το φιλοτιμον, ο λόγος , η  αξιοπρέπεια όσο πανε τα  χρόνια τοσο περισσοτερον ομοιαζουμε με τους Σκύθες. Εχει καταντησει ο ελληνικος λαός ένα ς λαός μικροφουκαραδων που περιμενει με καμια μικροκομπίνα να  βγαλει  λιγα  λεφτά  ή με καποιο γλυψιμο να διοριστει  καπου και να καθεται. Για τον απλουστατοπ λογο οτι δεν υπάρχουν πλεον παραγωγικες εργασίες. Φανταστειτε το 1968 ο μισθος του δημοσιου υπαλληλου ηταν 3000 δραχμες και του ναυτικου  δεν ηταν κατω απο 12.000. Πολυ γερά λεφτά. Σημερα όλοι ειναι φουκαραδες που εχουν μαθει στην καλοπεραση και προσπαθουν χωρις να δουλεψουν να  ζησουν. Εν τω μεταξυ σ αυτην την κακομοιρη ελλαδα εχει  μαζευτει η  σαρα και  η μαρα όχι μονο απο το 1990 αλλα και  πριν. Το 1984 περίμενα στα φαναρια, βλεπω μια μερσεντες 500 , ησαν οι "παλινοστουντες" εκ Ρουμανίας, όλοι δικαιουντο αμαξι μεχρι  2000 κ.ε.  για αυτους οι κ.κ. βολευται ψηφισαν νομο για όσα κυβικα θελανε. Αυτοι  δεν ειχαν να φανε  θα  φερναν μερσεντες.  Κομπίνα φεραν αυτοκινητα στο ονομα τους και  μετα τα μεταβιβαζανε. Αλλα αυτωνόνε πιος πληρωσε το ΙΚΑ και τις συνταξεις των ?Εγω ο  μαλακας κι οι υπολοιποι μαλακες που πληρωνουν φόρους ! Το αυτό λιγο πολυ και  για  όλους τους υποδελοιπους.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δασκαλε σε παρακαλω -μερες που ειναι- μην αρχισουμε να μιλαμε για τα γνωρισματα της φυλης μας...καλυτερα να ``περιοριστουμε`` σε αυτα που λεμε εδω μεσα κ κανουμε χαβαλε.βλεπεις ειναι μερες εκλογων και δεν τους μπορω πλεον ειναι σιχαμενοι.ταζουν τα παντα στους παντες.τι να λεμε τωρα.στη σχολη μου εδω και μια βδομαδα δεν ελειτουργει τπτ.γραμματειακο προσωπικο, γραφεια πληροφοριων κλπ.θα τους ξηλωσουν ολους να βαλουν τους δικους τους.πελατειακες σχεσεις 10 αιωνες τωρα.ελεος... :headbang: :headbang: :headbang:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μην ανησυχείς Ιωσήφ....όπως δήλώσε και ο Σταύρος που λές και συ...όλα τώρα θα γίνουν αξιοκρατικά...

δε στέλνεις το βιογραφικό σου..να σε διορίσουν γενικό γραμματέα χωρών πρώην ΕΣΣΔ? λολ

Επισκέπτης
μην ανησυχείς Ιωσήφ....όπως δήλώσε και ο Σταύρος που λές και συ...όλα τώρα θα γίνουν αξιοκρατικά...

δε στέλνεις το βιογραφικό σου..να σε διορίσουν γενικό γραμματέα χωρών πρώην ΕΣΣΔ? λολ

Φοβουμαι οτι αποκλειεται διοτι δεν ειμαι πουστης...

Επισκέπτης
Δασκαλε σε παρακαλω -μερες που ειναι- μην αρχισουμε να μιλαμε για τα γνωρισματα της φυλης μας...καλυτερα να ``περιοριστουμε`` σε αυτα που λεμε εδω μεσα κ κανουμε χαβαλε.βλεπεις ειναι μερες εκλογων και δεν τους μπορω πλεον ειναι σιχαμενοι.ταζουν τα παντα στους παντες.τι να λεμε τωρα.στη σχολη μου εδω και μια βδομαδα δεν ελειτουργει τπτ.γραμματειακο προσωπικο, γραφεια πληροφοριων κλπ.θα τους ξηλωσουν ολους να βαλουν τους δικους τους.πελατειακες σχεσεις 10 αιωνες τωρα.ελεος... :headbang: :headbang: :headbang:

Μωρε μακαρι να τους ξυλωναν να βαναν τους δικους τους, ετσι θα πληρωναμε τους μισους τεμπεληδες (θυμιζει την γνωστη ιστορια της Κλαυθμωνος). Το θεμα ειναι οτι πληρωνουμε και  τους μεν και τους δε κι αυτοι μοιραζουν σε ποσοστα τις  μιζες. Βγηκε λεει  ο βολευτης του Τσιριζα  Κοπροχέσης, Συναυτισμου δεν ξερω τα μπερδευω εχουν αλλαξει ονομα 10 φορες κι  ειπε ότι το 1989 η Τσιμενς τους πλερωσε όλους σε ποσοστα. Μα αυτή την ιστορία την ειχαν γράψει οι  εφημεριδες εδώ και είκοσι χρόνια  ! Εγραψα ποσος ήταν ο μισθος του δημοσιου υπαλληλου,  ο σοφος Σταυροπουλος Ά τι εκανε: πηρε τα λεφτα της ΕΟΚΑ κι αντι  να κανει εργατα κρατησε για την παρτη του και πληρωσε δημοσιους υπαλληλους,  στρατιωτικους και γερους για να τον ψηφίζουνε ! Που  θα πηγαιν εη χωρα και  που  θα παει σε 1-2 χρόνια στα παλαιωτερα εκ  των υποδηματων του! Ερωτώ  που πήγε το 1ο και 2ο πακετο Ντελορ ???

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
δασκαλε καλημερα.
δασκαλε εκει στην ουκρανια ψηφιζετε εκει εσεις,σαν τους υπολοιπους ελληνες του εξωτερικου?

Επισκέπτης

ειδα την δικια σου χθες διοτι χρειαζομουν νεα βιβλιαρακι λογαρισμου για  το ηλεκτρικο κι η άλλη η αρχίδω μου κλεισε  το τηλεφωνο οποτε ανα γκαστηκα και  πήρα την Σβιετα. Αρχισε να με ρωτα για  ι μαιλ κτλ της λεω σου γραψε ο δικος μου?
Κανει "ένα γραμμα το καλοκαιρι   αλλα μετα σταματησε"
ε λεω εντάξει εξαιρετικος  κυριος αλλα του αρεσουν τα εικοσαχρονα τι να κανουμε οτι  πληρωσεις   παιρνεις!

Επισκέπτης
δασκαλε καλημερα.
δασκαλε εκει στην ουκρανια ψηφιζετε εκει εσεις,σαν τους υπολοιπους ελληνες του εξωτερικου?

υποθετω πως ναι. Κοιτα να δεις εδω κανεις δεν θελει παρε δωσε με την πρεσβεια  διοτι στελεχωνεται απο  παλιανθρωπους.
Συζηταγα τις  προάλλες με εναν ελληνα μενει σ'αλλη πολη ,  το  τι γυμνασια του'χανε κανει...
Προσωπικως εχω να ψηφίσω πολλα χρονια τη εξαιρεση μιας φορας όπου εσύρθην στις καλπες υπο τας σθεναρας πιεσεις συγγενικου  μου προσώπου για να μην  χαλασω το χατήρι.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
υποθετω πως ναι. Κοιτα να δεις εδω κανεις δεν θελει παρε δωσε με την πρεσβεια  διοτι στελεχωνεται απο  παλιανθρωπους.
Συζηταγα τις  προάλλες με εναν ελληνα μενει σ'αλλη πολη ,  το  τι γυμνασια του'χανε κανει...
Προσωπικως εχω να ψηφίσω πολλα χρονια τη εξαιρεση μιας φορας όπου εσύρθην στις καλπες υπο τας σθεναρας πιεσεις συγγενικου  μου προσώπου για να μην  χαλασω το χατήρι.
ρε δασκαλε αφου αφου ειναι τομαρια εκει στην πρεσβεια,πως δεν βρεθηκε κανενας τοσο καιρο να τους κανει μια καταγγελια στην ελλαδα,και να τους ξηλωσουν ολους απο εκει,και να τους πεταξουν?

Επισκέπτης
Δια της ψηφου, στην ψευδεπιγραφη  δημοκρατια της πατριδος μα ς δεν αλλαζει τίποτα κι ουτε προκειται  να αλλαξει.
Ειδατε ποιαν εβαλε ο αρχηγος του Λαικου κομματος στην ευρωβουλή πρώτη-πρώτη για να παρει  την έγκριση των  Αμερικανων. Ψηφο δεν έφερε ουτε μια, αυτη στο κομμα. Και θυμαμαι τα πανηγυρια  και χαρες στα εγκαινια  του σταθμου του το 1992 ή 93 νομιζω  όταν δια μικροφώνου έλεγε στο  πληθος για  την μεγαλη του τιμη να  έλθει η Μαρίκε. Ο Mecho Tachii ον έκλαψε εκεινη την μερα...
Το εχω  γραψει  πολλακις¨:
Στην ζωη  υπάρχουν οι ευκολες λύσεις, που δεν είναι λύσεις  και οι πραγματικές   που θελουν όμως πολυ  δουλειά. Η ευκολη λυσις ειναι να ψηφίζουμε τον ενα και τον άλλο προς   παρηγοριαν ότι θα δουμε άσπρη μερα. Λαθος όλοι κομπάρσοι ειναι.
Η πραγματική λυσις είναι να απαλαγουμε απο την τυρρανια μια ς και  δια παντώς, ενεργεια  όμως που απαιτει το ήθος ενος Παλληκαρίδη...

Επισκέπτης
ρε δασκαλε αφου αφου ειναι τομαρια εκει στην πρεσβεια,πως δεν βρεθηκε κανενας τοσο καιρο να τους κανει μια καταγγελια στην ελλαδα,και να τους ξηλωσουν ολους απο εκει,και να τους πεταξουν?

Ποιους σου  ειπε οτι δεν εχουν κανει καταγγελιες? Τις  πετάνε !!!
Αφου ειναι όλοι με μεσον του ενος ή τ αλλουνου κομματος !Ξερεις ποια ειναι  η τιμωρια τους? Τους στελνουν εδω να ταλαιπωρουν εμας! Ξερεις γιατι? Διοτι στην ελλαδα όλα  απαγορευονται  και στις ψιλουλες γραμμες αν εχεις  μεσον επιτρεπονται...
Να τους απολυσουν έπρεπε και να φυλακισουν όσους εχουν ποινικες ευθυνες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom