δασκαλε πιστευω οτι αν τους κανει καποιος μια καταγγελια στο υπουργειο εξωτερικων,και το αναρτησει το θεμα σε καμια ιστοσελιδα,να παρει δημοσιοτητα,θα τους ξηλωσουνε σε μια εβδομαδα.μην ξεχνας οτι εχει πολλους,που θα λιγουρευοντε την θεση τους.η ελλαδα απο ρουφιανους ειναι γεματη.Ποιους σου ειπε οτι δεν εχουν κανει καταγγελιες? Τις πετάνε !!!
Αφου ειναι όλοι με μεσον του ενος ή τ αλλουνου κομματος !Ξερεις ποια ειναι η τιμωρια τους? Τους στελνουν εδω να ταλαιπωρουν εμας! Ξερεις γιατι? Διοτι στην ελλαδα όλα απαγορευονται και στις ψιλουλες γραμμες αν εχεις μεσον επιτρεπονται...
Να τους απολυσουν έπρεπε και να φυλακισουν όσους εχουν ποινικες ευθυνες !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Ποιους σου ειπε οτι δεν εχουν κανει καταγγελιες? Τις πετάνε !!!
Αφου ειναι όλοι με μεσον του ενος ή τ αλλουνου κομματος !Ξερεις ποια ειναι η τιμωρια τους? Τους στελνουν εδω να ταλαιπωρουν εμας! Ξερεις γιατι? Διοτι στην ελλαδα όλα απαγορευονται και στις ψιλουλες γραμμες αν εχεις μεσον επιτρεπονται...
Να τους απολυσουν έπρεπε και να φυλακισουν όσους εχουν ποινικες ευθυνες !
Ρε ξερεις τι εστι δημοσιο? Κι εδω μιλαμε για τα μπιζουδακια του δημοσιου...
Τετοιες θεσεις γραμματεις υπουργειων, νομαρχες, διπλομασικοι ειναι για τις βδελε ς που στην ελλαδα ειναι καθεστως.
¨Εβλεπα στο απόσπασμα απο την συνενταυξη της ευεργετηθησας ευρωβουλευτου του Λαικου κομματος. Λεει συναντησε τον Καρατζαχερι σε μια δεξιωση, της λεει τι θα κανεις και λεει αυτη σκεπτομαι να παω σε εναν διεθνη οργανισμο, α της λεει ο κ. Αρχηγος κατσε και θα σε στειλω εγώ στην ευρωβουλη ειναι διεθνης οργανισμος. Αντιλαμβανεστε το θρασος ???? Όπω ς όταν μιλαω με τον Δημητρακη, τι θα κανεις τον χειμωνα ρωταει, α σκεπτομαι να παω κανα δυο μηνε ςστο Χονγκ Κονγκ, αλλα τα έξοδα μου τα πληρώνω εγώ !!! Δεν καθομαι στο σβερκο καποιανου να τον απομυζώ ! Τετοιο θρασος εχουν όλοι τους! Ψηφήστε τους !!!
Επισκέπτης
Οι βδελλες του κόπρου του Αυγείου δεν απομακρυνονται με τις ψηφους και τα ευχόλογα.
Απαιτειται ήθος, ευφυια, αποφασιστηκότητα, περιφρονηση του θανατου και χρηματα για να ξεκουμπιστουν οι τυρρανοι...
Βεβαίως σε σαιτ για μπουρδελα όπου συζητειται το τρυφηλόν στοιχείον της ζωής μην περιμενουμε σοβαρας αναζητησεις.
Απαιτειται ήθος, ευφυια, αποφασιστηκότητα, περιφρονηση του θανατου και χρηματα για να ξεκουμπιστουν οι τυρρανοι...
Βεβαίως σε σαιτ για μπουρδελα όπου συζητειται το τρυφηλόν στοιχείον της ζωής μην περιμενουμε σοβαρας αναζητησεις.
Δασκαλε γαμησε τα κ αφησε τα...Ρε ξερεις τι εστι δημοσιο? Κι εδω μιλαμε για τα μπιζουδακια του δημοσιου...
Τετοιες θεσεις γραμματεις υπουργειων, νομαρχες, διπλομασικοι ειναι για τις βδελε ς που στην ελλαδα ειναι καθεστως.
¨Εβλεπα στο απόσπασμα απο την συνενταυξη της ευεργετηθησας ευρωβουλευτου του Λαικου κομματος. Λεει συναντησε τον Καρατζαχερι σε μια δεξιωση, της λεει τι θα κανεις και λεει αυτη σκεπτομαι να παω σε εναν διεθνη οργανισμο, α της λεει ο κ. Αρχηγος κατσε και θα σε στειλω εγώ στην ευρωβουλη ειναι διεθνης οργανισμος. Αντιλαμβανεστε το θρασος ???? Όπω ς όταν μιλαω με τον Δημητρακη, τι θα κανεις τον χειμωνα ρωταει, α σκεπτομαι να παω κανα δυο μηνε ςστο Χονγκ Κονγκ, αλλα τα έξοδα μου τα πληρώνω εγώ !!! Δεν καθομαι στο σβερκο καποιανου να τον απομυζώ ! Τετοιο θρασος εχουν όλοι τους! Ψηφήστε τους !!!
Δασκαλε δεν ειναι κ ευκολα πραγματα αυτα να τα διαθετει καποιος.ακομα και αν υπαρχει δεν ειναι πολλες οι πιθανοτητες αυτος ο καποιος να ασχοληθει με αυτο το μπουρδελο εδω...Οι βδελλες του κόπρου του Αυγείου δεν απομακρυνονται με τις ψηφους και τα ευχόλογα.
Επισκέπτης
Εδω που τα λεμε ο Αρμόδιος και ο Αρστογείτων φίλεψαν στα Παναθηναια τον Ιππαρχο με αυτό που του ήρμοζε. ¨οταν συνελαβε ο Ιππιας αδερφός του Ιππαρχου την εταιρα Λέαινα η οποια σχετιζόταν με τον Αριστογείτωνα αυτη κατα την διαρκεια των βασανιστηριων εκοψε την γλωσσα της για ν αμην ομολωγησει. Μετα την αποκατασταση της δημοκρατιας οι Αθηναίοι επειδη ητο πουτανα δεν έστησαν την προτομη της αλλα χαλκινο αγαλμα λέαινας στα προπυλαια της ακροπολεως ώστε να εννουν όλοι σε ποία απευθυνετο αυτη η τιμή.
Επισκέπτης
Δασκαλε δεν ειναι κ ευκολα πραγματα αυτα να τα διαθετει καποιος.ακομα και αν υπαρχει δεν ειναι πολλες οι πιθανοτητες αυτος ο καποιος να ασχοληθει με αυτο το μπουρδελο εδω...
Ε ναι βέβαια αδύνατον να υπάρχει τετοιος άνθρωπος...
Επισκέπτης
δασκαλε επειδη δεν θυμαμε ακριβως τη ηλικια εχεις.
την περιοδο τις χουντας την εζησες η ησουν πιτσιρικας?
ησουν στην ελλαδα τω καιρο εκεινο?
Πολλακις έχω γραψει ότι εργαζόμουν εμπορουπάλληλος σ'ένα μαγαζί που πουλαγε υφάσματα, παιδικα αμαξίδια, τραπεζια οι ιδιοκτηται είχαν περάσει απο μιαν συνεχή θυελλα εναλλαγης εμπορευματων !
Επισκέπτης
Πολλακις έχω γραψει ότι εργαζόμουν εμπορουπάλληλος σ'ένα μαγαζί που πουλαγε υφάσματα, παιδικα αμαξίδια, τραπεζια οι ιδιοκτηται είχαν περάσει απο μιαν συνεχή θυελλα εναλλαγης εμπορευματων !
Και στο διπλανο μαγαζί στο δισκαδικο του γιωργου ο Theo ορακι κανε αντισταση με τον Bithi Kochii παίζοντας 24 ώρες "βαρκα στο γυαλο" Ξ. Αρχάκος Σαβαρακατρανεμια κλπ.
δασκαλε το σε ρωτησα,γιατι πιστευω οτι η ελλαδα θελει μια χουντα για καμια 5ετια για να μπει σε ταξη.αλλα μια χουντα πιο συγχρονη η οποια να βαλει ταξη σε ολα τα λαμογια,και αν ειναι δυνατον να τα εξαφανισει κιολας.Πολλακις έχω γραψει ότι εργαζόμουν εμπορουπάλληλος σ'ένα μαγαζί που πουλαγε υφάσματα, παιδικα αμαξίδια, τραπεζια οι ιδιοκτηται είχαν περάσει απο μιαν συνεχή θυελλα εναλλαγης εμπορευματων !
Επισκέπτης
Κι όμως εδω ειναι που κανεις λάθος.δασκαλε το σε ρωτησα,γιατι πιστευω οτι η ελλαδα θελει μια χουντα για καμια 5ετια για να μπει σε ταξη.αλλα μια χουντα πιο συγχρονη η οποια να βαλει ταξη σε ολα τα λαμογια,και αν ειναι δυνατον να τα εξαφανισει κιολας.
Η απάντηση στην τυρρανια δεν στρατιωτικη επιτροπή (χουντα) αλλα πραγματικη δημοκρατία Αθηναικου τυπου. Όπου όλοι θα μετεχουν και για τα λαθη θα υπάρχουν σοβαρωτατες κυρωσεις. Ας θυμηθουμε την ναυμαχια των αργοινουσων. Αλλα όχι Περικλειδειο πολιτεια. Τα αξιωματα να ειναι άμισθα.
Όσο για την χουντα του '67 ενηργησε σαν κολυμβυθρα του Σιλωαμ για ις βδελλες. ¨ολοι βγηκαν μετα το 1974 αθωοι λες και δεν είχανε τρελανοι στις κλεψιες οι μεν και δεν ειχανε σκοτωσει κοσμο και κοσμακη για να γινουμε σοσιαλιστικος παραδεισος !!! οι δε. Σε διαβεβαιω ότι ο Παπαδόπουλος κυβέρνησε μετρια.
Αλλα ΔΕΝ ηταν κλεφτης.
Ο μοναδικος που εκανε αντισταση ηταν ο Παναγουλης ο οποιος αν και στρατιωτικος φοβουμαι οτι ήτο ερασιτεχνης. όλοι οι άλλοι...Γιαννηδες φανηκανε μετα το '74.
δασκαλε η πουστια και η λαμογια,εχει μπει πλεον μεσα στο αιμα του ελληνα.με το που θα παρει εξουσια στα χερια του,το πρωτο που θα κανει ειναι να γεμισει τις τσεπες τους.τον παπαδοπουλο τον παραδεχομε εγω,γιατι δεν ηταν κλεφτης,οπως ειπες και εσυ.το ιδιο και ο παττακος.και φανηκε και η τιμιοτητα τους,και οτι πραγματικα πιστευαν στην αρχες τους,με την πραξη του,να μην δεχθουν να ανακαλεσουν τιποτα απο οσα ειπαν και εκαναν,μεχρι το θανατο τους.για μενα αυτοι ειναι που πραγματικα αγαπανε την ελλαδα,και θελουν τον συμεφερον τις χωρας.
Επισκέπτης
δασκαλε η πουστια και η λαμογια,εχει μπει πλεον μεσα στο αιμα του ελληνα.με το που θα παρει εξουσια στα χερια του,το πρωτο που θα κανει ειναι να γεμισει τις τσεπες τους.τον παπαδοπουλο τον παραδεχομε εγω,γιατι δεν ηταν κλεφτης,οπως ειπες και εσυ.το ιδιο και ο παττακος.και φανηκε και η τιμιοτητα τους,και οτι πραγματικα πιστευαν στην αρχες τους,με την πραξη του,να μην δεχθουν να ανακαλεσουν τιποτα απο οσα ειπαν και εκαναν,μεχρι το θανατο τους.για μενα αυτοι ειναι που πραγματικα αγαπανε την ελλαδα,και θελουν τον συμεφερον τις χωρας.
Αγαπητέ ουδεις αχαριστώτερος εκ του ευεργετηθεντος.
Εγω πηγα πηγα στην κηδεια του παπαδοπούλου. Κι ουτε μου δωσε καμια συνταξιν ΟΓΑ, ούτε διεγραψε τα χρεη μου στην Αγροτική , ουτε με διόρισε πουθενά, ουτε πηρα σπιτι της εργατικης εστιας, ουτε τον ηξερα, ουτε με ήξερε.
Επαναλαμβανω, μπορει να ειχε καποια μειον , ο άνθρωπος ΔΕΝ ήταν κλεφτης...
δεν ειπε κανενας να αγιοποιηθουν.και βγαλε απο το μυαλο σου,το καθε κομματικο σκατο που εχεις μεσα σου.η συζητηση που κανουμε με το δασκαλο δεν ειναι πολιτικη αυτη την στιγμη.κανουμε μια συγκριση το καταστασεων,και πως λειτουργει το κρατος.να αγιοποιηθουν κιολας...ελεος!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα παιδιά
Ξα... τι κάνεις;;; νοώ καλά μήν απαντας.
Οδέυοντας προς τα 0 αναλογίζομαι και αναπολώ καταστάσεις των οποίων διαβάζω και θλιβομαι αλλά και χαίρωμαι για τις εμπειρίες και καταστάσεις των οποίων πολλά απο τα παιδια εδώ δέν είχαν λόγο ηλικίας τις εμπειρίες και προσωπική άποψη.
Δέν ξέρω αν ειναι καλό ή κακό πάντα αλλα πιστεύω ότι καλό θα ήταν όλλα αυτά περι του παρελθόν των Ελληνικών αλλά και μελλοντικών καταστάσεων να τοποθετηθούν σε ένα ξεχωριστό θρέντ και να μπορούμε να διαβάζουμε ή και να γράφουμε την αποψή μας .
Δακαλε πρέπει να το βάλης σαν ξεχωριστό μάθημα κακώς το έχεις συμπτήξη με την σοξολογία των Οκρανικών μουνάρων.
Οδέυοντας προς τα 0 αναλογίζομαι και αναπολώ καταστάσεις των οποίων διαβάζω και θλιβομαι αλλά και χαίρωμαι για τις εμπειρίες και καταστάσεις των οποίων πολλά απο τα παιδια εδώ δέν είχαν λόγο ηλικίας τις εμπειρίες και προσωπική άποψη.
Δέν ξέρω αν ειναι καλό ή κακό πάντα αλλα πιστεύω ότι καλό θα ήταν όλλα αυτά περι του παρελθόν των Ελληνικών αλλά και μελλοντικών καταστάσεων να τοποθετηθούν σε ένα ξεχωριστό θρέντ και να μπορούμε να διαβάζουμε ή και να γράφουμε την αποψή μας .
Δακαλε πρέπει να το βάλης σαν ξεχωριστό μάθημα κακώς το έχεις συμπτήξη με την σοξολογία των Οκρανικών μουνάρων.
Επισκέπτης
να αγιοποιηθουν κιολας...ελεος!
Περίμενε δεν ξερω για τον Αρκανς αλλα εγω βλεπεις ότι ειμαι πολυ προσεκτικος στα σχολιά μου.Εχει γραφει χιλιαδες απο
ανθρωπους 1000 φορες σοβαρωτερους, ότι έπρεπε να κατσει ένα χρονο-αντε δυο να θεσμοθετουσε ορθους νομους , να ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ τους καταχραστες, κατι που δεν έκανε αλλα απλως τους εκανε στην παντα και γι αυτο ξαναρθαν και να προκύρρητε εκλογες.
Επισκέπτης
Καλημέρα παιδιά
Ξαδερφε καλησπέρα μαλλον,
κοιτα να δεις που κολλανε τωρα. Διαβα σε μια σελιδα πιο πίσω. Έγραψα στον Καζα ότι συνηντησα μια πως να το πω γνωστη του, όχι ακριβώς και συναδελφο της πολυβολητριας την Σβιετα. Με την πολυβολητρια ειμαστα κανα δυο χρονια μαζί έφυγε ξαναρθε την έστειλα σπιτι της ρπιν κανα εξαμηνο πάλι. Συζήταγα με την Σβιετα" Ξερεις ρε Σβιετα ποιο ήταν το προβλημα μου μ'αυτό το βλήμα? Νόμιζε ότι ήμασταν ίσα κι όμοια. Κι όχι επειδή εγώ μπορεί να έχω το...βιβλιοχαρτωπολειο και το δυαρακι αλλα τουλαχιστον ειχα μια παιδεία στην ζωή μου ,μια εμπειρία και γενικως δεν ημουν καφρος" Επομενως απο την ιδια εμπειρια της Ζωης γνωριζω ότι ο Παπαδόπουλος καλος-κακος κλέπτης πάντως δεν ητο. Απλα βολευτηκε στην Βιλλα του Μοννάση και στην μαυρη θωρακισμενη Καντιλακ. Αλλα έτσι όπως φτασαμε το 1988 μερσεντες 500 υπουργικη είχε η...Μιμή !
Άλλες φορες μου λεει ο Καζας "μα τι τους γραφεις? Δεν ειναι δυνατον!"
Κοιταχτε να δειτε καποιε ς λεπτομερεις ίσως να τις αλλαζω διοτι 1+1=2 αλλα κατα 90% αυτα που γραφω ειναι αλήθεια και παρα πολλα πολλα δεν τα γραφω για σας αλλα για άλλους που με γνωριζουν προσωπικως, διαβαζουν καθημερινως αλλα ποτε δεν παρουσιαζονται. Ο σκοπος όλων ειναι να βανουμε αυτο το ρημαδι το μυαλό να δουλέψει και να λαβει ο αναγνωστης την δυσκολη προσωπικη αποφασιν, να σταματησει να ναι καρπαζοεισπράκτορας στην ζωή του. Απο κει και περα όλα ξανοιγονται, και ουκρανιδες θα γαμησει και λεφτα θα αποκτησει αλλα πρωτα- πρωτα αυτοπεποιθηση
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ξαδερφε καλησπέρα μαλλον,
κοιτα να δεις που κολλανε τωρα. Διαβα σε μια σελιδα πιο πίσω. Έγραψα στον Καζα ότι συνηντησα μια πως να το πω γνωστη του, όχι ακριβώς και συναδελφο της πολυβολητριας την Σβιετα. Με την πολυβολητρια ειμαστα κανα δυο χρονια μαζί έφυγε ξαναρθε την έστειλα σπιτι της ρπιν κανα εξαμηνο πάλι. Συζήταγα με την Σβιετα" Ξερεις ρε Σβιετα ποιο ήταν το προβλημα μου μ'αυτό το βλήμα? Νόμιζε ότι ήμασταν ίσα κι όμοια. Κι όχι επειδή εγώ μπορεί να έχω το...βιβλιοχαρτωπολειο και το δυαρακι αλλα τουλαχιστον ειχα μια παιδεία στην ζωή μου ,μια εμπειρία και γενικως δεν ημουν καφρος" Επομενως απο την ιδια εμπειρια της Ζωης γνωριζω ότι ο Παπαδόπουλος καλος-κακος κλέπτης πάντως δεν ητο. Απλα βολευτηκε στην Βιλλα του Μοννάση και στην μαυρη θωρακισμενη Καντιλακ. Αλλα έτσι όπως φτασαμε το 1988 μερσεντες 500 υπουργικη είχε η...Μιμή !
Άλλες φορες μου λεει ο Καζας "μα τι τους γραφεις? Δεν ειναι δυνατον!"
Κοιταχτε να δειτε καποιε ς λεπτομερεις ίσως να τις αλλαζω διοτι 1+1=2 αλλα κατα 90% αυτα που γραφω ειναι αλήθεια και παρα πολλα πολλα δεν τα γραφω για σας αλλα για άλλους που με γνωριζουν προσωπικως, διαβαζουν καθημερινως αλλα ποτε δεν παρουσιαζονται. Ο σκοπος όλων ειναι να βανουμε αυτο το ρημαδι το μυαλό να δουλέψει και να λαβει ο αναγνωστης την δυσκολη προσωπικη αποφασιν, να σταματησει να ναι καρπαζοεισπράκτορας στην ζωή του. Απο κει και περα όλα ξανοιγονται, και ουκρανιδες θα γαμησει και λεφτα θα αποκτησει [size=10pt]αλλα πρωτα- πρωτα αυτοπεποιθηση [/size]
Τι είπες τώρα;;;;;;;; ¨ολα τα λέφτά ΕΔΩ είναι.