Aρκετα εχουμε για να στεναχωριομαστε...αν καθομαστε και σκεφτομαστε - παλι- και αυτα τα πηραμε τα αρκιντια μου! πως ομως Δημητρη να πω οτι εχεις αδικο? ειμαστε γεματοι πανους και γυναικες ``πουτανες`` στην ψυχη!Δυστηχως στην Ελλαδα το Λομπι των πουστηδων ειναι πολυ ισχυροτης πορνομεταναστριες της κυνηγανε και δεν της αφηνουν να κατσουν στην Ελλαδα!αν ερθουν πορνομεταναστριες στην Ελλαδα ποιος θα
τους πουστηδες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αρχηστρατηγε τον πουροβατραχων τιν καινουργια μεθοδο παραπλανησης και διαλησης του εχθρου πρεπει να βρουμε και να εφαρμοσουμε τα παλια κολπα τα χερει ο εχθρος διστιχοςΞέρεις είχα δυο θειους που ήτανε στα στρατά και μου μάθανε ούλα τα κόλπα.
Ο ένας ήτανε ο στρατηγός Chu στο πεζικό που τανε πολύ φιλος με τον Ladas
ο άλλος ήτανε ο Little George που τανε στα κουμάντο κι ητανε κολλητός με τον Lion τον αρχηγόν της αστενομίας
Γι αυτό κι εγώ υπερέτησα στα Ο.Υν.Κ.
Συνημμένα
Επισκέπτης
αρχηστρατηγε τον πουροβατραχων τιν καινουργια μεθοδο παραπλανησης και διαλησης του εχθρου πρεπει να βρουμε και να εφαρμοσουμε τα παλια κολπα τα χερει ο εχθρος διστιχος
Μ'αλεξιπτωτο πηδώ
μες τ'...ουκρανικό χωριό
για να λενε τα παιδιά
έχουμε έλληνα μπαμπά
Ο.Υν.Κ, Ο.Υν.Κ !!!
ηθηκον αιμα ηθηκον αιμα και τι αιμα ?????? κοκινο και που θα κολιμπαμε ??????? στο κιεβο και που θα κολιμπαμε????????? στο βοσπορο αρχηγε δικος μας εισε και δεν μιλας τοσο καιρο ???????? πρεπει να βρουμε καινουργια μεθοδο αρχιγε σπαο το κεφαλι μου για καινουργια κολπα
Τώρα εξηγούνται όλα. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μου έκανε εντύπωση το πόσο πολλά μπάζα (αναλογικά πάντα ) είχε!!!
Καλέ πόσες μέρες αναξαρτησίας έχουν αυτοί εκεί...φιλική συμβουλή....επειδή σε αυτές πάνε συνήθως με γκόμενο...όσες είναι μόνες εκεί είναι προς το ελεύθερο..άρα παίζουν....βέβαια γκολ στο 99 λίγο δύσκολο να μπεί...
ευχαριστώ τον Κύριο Πρόεδρο της Κριτικης Επιτροπής...μια στιγμή να βάλω την εφημερίδα μπροστά για να συνεννοηθώ με τα μέλη όπως στα δικαστήρια επι Ξανθόπουλου....
Συμφωνώ με το προλαλήσαντα Πρόεδρο (είδες ομοφωνία), 9 και μπράβο για την φιλότιμη προσπάθεια...
Εεε, όλα κι όλα, κροταλία μου λέγατε!!
Άστα αυτά δάσκαλε για 20/20. Ε'υγε μου έβαλες!!!
Άστα αυτά δάσκαλε για 20/20. Ε'υγε μου έβαλες!!!
Αμ στο'λεγα Κάζα να τον στέλναμε ν 'αγοράσει τις τζιτζικο-μπότες και τους πάτους απ τον Μπακάκο να κυκλοφορει σαν τον ξυλοπόδαρο και να βγάλει και την μπέμπελη καλοκαιριάτικα, αλλά μου λεγες "ασ'τον κακομοίρη..."
Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ αγαπητέ βαθμολογητή!!!
μεγα διδασκαλε ιωσηφ καταθετω και εγω την βαθμολογια.
βαζω 10 στο μαθητη διοτι θελω να του δωσω δυναμη να ερθει στις 28 οκτωμβριου ακομα πιο ορεξατος,αλλα και για το λογο οτι ειναι ειλικρινεις και δεν μας λεει παραμυθια.
χαθηκε μια μαχη αλλα ο πολεμος δεν εχει τελειωσει ακομα.φιλε μου μην στεναχωριεσε,εχεις 2 μηνες μπροστα σου για να ετοιμαστεις καταληλα ωστε η επομενη σου μαχη στο ουκρανικο εδαφος να στεφθει με επιτυχια.ο αρχιστρατηγος ιωσηφ και ο ταξιαρχος καζας,αλλα και ολο το επιτελειο ειναι προθυμο να σε βοηθησει ωστε να μπορεσεις κυριευσεις το ουκρανικο εδαφος.
να παρακολουθης τις αναλυσεις του διδασκαλου που ειναι στρατηγικης σημασιας σε πολλα θεματα ωστε σε ενα διμηνο να νιωσεις οτι ειναι ενα κομαντο που θα μπει και θα αλωση την ουκρανια.
Δεν ξαναπάω Κίεβοοοο
Εκτος του Κιεβου που σαν πρωτευουσα εχει αλλες τιμες.120+ Ευρω το 3ωρο.για της αλλες πολεις αυτες ειναι οι τιμες 250-500 Γκριβ.
Επισκέπτης
ηθηκον αιμα ηθηκον αιμα και τι αιμα ?????? κοκινο και που θα κολιμπαμε ??????? στο κιεβο και που θα κολιμπαμε????????? στο βοσπορο αρχηγε δικος μας εισε και δεν μιλας τοσο καιρο ???????? πρεπει να βρουμε καινουργια μεθοδο αρχιγε σπαο το κεφαλι μου για καινουργια κολπα
εχει κι ένα σάιτ πιο...πολεμικό που παρουσιαζω παιχνίδια που και που εδώ και κατι χρόνια, αλλά εντάξει μην τα λέμε κι όλα διότι 1+1=2 ...
Οι τιμές που πρότεινε ο θυρωρός ήταν 120 ευρώ για 2 ώρες μετά από παζάρι. Αρχική 150. Σε στούντιο 85 την ώρα. Δες περισσότερα στην τελευταία ανταπόκριση από Κίεβο!
Τι λες βρε Δημητρακη?Πας καλα?
Ομολογουμενως δεν εχω εμπειρια Κιεβου, διοτι την βγαζω "φτωχικα" μεταξυ Οδησσου
και Κριμαιας
, αλλα 1500 γρβ για 3 ωρες? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο ανταποκριτης μας στο Κιεβο, ας επιβεβεωσει.
Επισκέπτης
Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ αγαπητέ βαθμολογητή!!!
ευχαριστεις, ευχαριστείς ας όψεται οαρκανς σε ρολο Νταριο που σ έσωσε γιατί ειπαμε με τον Καζα να σε κόψουμε...
Τελευταία αναφορά από το μέτωπο του πολέμου :
Ετοιμαστείτε για μεγάλο κατεβατό...
Έφτασα στο αεροδρόμιο αφού έκανα τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες να διασώσω την τιμή των όπλων. Αυτές ήταν:
Α. Επικοινωνία με email με αυτή που με έστησε εχθές. Μου έστειλε μήνυμα ότι δε μπόρεσε γιατί η δουλειά της και η παπάρα της και το μακρύ και το κοντό της και δεν είχε το κινητό μου για να με ειδοποιήσει και ότι θέλει να βρεθούμε σήμερα. Εγώ της απάντησα πάλι με μειλ λέγοντας ότι μπορεί να πάρει αυτή αν θέλει να βρεθούμε γιατί τα έχω πάρει.
Β. Μίλησα με την άλλη που έστησα εχθές και προσπάθησα να βρεθούμε σήμερα. Τζίφος. Μπορούσε το βράδυ. Επένδυσα για την επόμενη φορά ή αν θέλει να κατέβει Ελλάδα να σπονσάpουμε λιγάκι. Αλήθεια, φίλτατοι γνώστες του Ουκρανικού ζητήματος, τι χρειάζεται για να πάρει βίζα μια από αυτές για να την κουβαλήσουμε για λίγο καιρό στην Ελλάδα? Είναι πρακτικά εφικτό? Οι πουτάνες που εργάζονται στην Ελλάδα πως παίρνουν βίζα?
Γ. Πήγα βόλτα και καφέ στο double coffee για μάτι, αν μη τι άλλο να μείνουν οι εντυπώσεις!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ:
Αξίζει να πάει κανείς για 2-3 μέρες στην Ουκρανία? Μονολεκτικά ΟΧΙ. Καλά περνάς, αλλά όπως εκτενώς αναλύθηκε εδώ και εδιδάχθη από τους μεγάλους Καθηγητάς, οι πιθανότητες να γαμήσεις μη πουτάνα είναι ελάχιστες (και αν συμβεί μάλλον πάλι πουτάνα είναι αλλά δε σου το λέει). Εάν τώρα σκοπεύεις να έρχεσαι συχνά, ή έχεις δουλειά εδώ, τότε ΝΑΙ αξίζει να επενδύσεις σε δικτύωση κ.λπ. γιατί είναι πραγματικά ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Η αίσθησή μου είναι (και πάλι τονίζω ότι είναι η αίσθηση του πρωτάρη), ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγάλεις γκόμενα εδώ κάποια φυσιολογική κοπέλα, που βέβαια θα μοιάζει με σουπερ μοντελ στην Ελλάδα. Φυσικά, καθότι Ουκρανή, λίγο πουτάνα θα είναι...
Το Κίεβο είναι συμπαθητική πόλη αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, έχει πολύ καλύτερες η Ευρώπη. Όσον αφορά στο σεξ που τόσο μας ενδιαφέρει τώρα, πολύ και καλό πληρωμένο αλλά όχι τόσο φτηνό (κάπως φτηνότερο από την Ελλάδα) και όχι τόσο πολύ όσο για παράδειγμα στη Γερμανία. Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει ο σεξοτουρισμός του Σαββατοκύριακου, νομίζω ότι τα FKK δε χτυπιούνται με τίποτα. Αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πείτε μου γιατί εδώ μιλάμε για Ουκρανία και όχι για Γερμανία. Αν σας ενδιαφέρει ο σεξοτουρισμός των περισσοτέρων ημερών τότε μια είναι η λύση. ΜΙΑ ΜΟΝΟ : ΤΑΫΛΑΝΔΗ.
Καταληκτικά, αν ξαναερχόμουνα (που ίσως ξαναέρθω), θα πήγαινα σε όλα τα κλαμπ κ.λπ. που έχουν αναφερθεί για μάτι και πιθανές γνωριμίες και ΜΟΝΟ στο Ριβερ Παλας για να γαμήσω. Κορυφαία ποιότητα σε φυσιολογικές τιμές.
Αγκένστβες (γραφεία γάμων κ.λπ.) : Αυτό εξηγεί και σε μεγάλο βαθμό το γιατί ήρθα: Βλέπεις στο ιντερνετ ασύλληπτα μουνιά τα οποία λένε ότι μαλακία θέλουνε, δεν έχει σημασία. Εσύ σκέφτεσαι πωπω θα πάω, θα γαμήσω αυτές που έχω ήδη κάνει κονέ και μετά θα φέρω και κανα δυο Ελλάδα για κανά μήνα να κάνω το κομμάτι μου. Και αν τύχει και τρελαθώ κιόλας, ας μείνει και παραπάνω. Αυτό, παρά την αντίθετη γνώμη του Διδασκάλου Ιωσήφ, δεν αποκλείεται (πάλι με το μάτι του πρωτάρη – που ΔΕΝ το έχει κάνει). Νομίζω ότι 2-3 από τις 50 που ήρθα σε επαφή με την αγκένστβα ήταν φυσιολογικές κοπέλες που θέλουν απλά να φύγουν από τη μιζέρια και τη φτώχια τους. Αν αξίζει συνολικά να ασχοληθεί κανείς με τις αγκένστβες : ΟΧΙ. Χάνεις λεφτά και τα φυσιολογικά κορίτσια που ανέφερα πρέπει να τα δεις και να τα ξαναδείς και να τα ξαναδείς για να τα γαμήσεις. Και στην τελική: Θέλεις να φας και καμιά καψούρα (γιατί δεν αποκλείεται καθόλου τέτοιες μουνάρες που είναι) με μια πιθανότατα πουτάνα, που ο λόγος που ήρθε μαζί σου είναι το διαβατήριό σου??
Κόστος του καφέ: εισιτήριο 428 (από Θεσαλονίκη) Austrian + Lufthansa. Το προτείνω – πολύ καλές ανταποκρίσεις και καλή τιμή.
Ξενοδοχείο 240
Ταξι από και προς αεροδρόμιο 50, και άλλα 50 το πολύ για όλες τις μετακινήσεις στο Κίεβο. Πουτάνες (χ2): 160 (Ριβερ)+ 85 (διαμέρισμα)
Φαγητά, ποτά, ιντερνετ και λοιπά έξοδα : περίπου άλλα 200.
Κάντε το λογαριασμό και δείτε αν αξίζει. Αυτά από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα.
Στην Ελλάδα θα έκανα μια παρτούζα με 12 γκόμενες με αυτά τα λεφτά! Αλλά ήθελα να δω το πως είναι το Κίεβο και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Πριν κλείσω, γιατί έχω σίγουρα κουράσει με την πολυλογία μου θέλω να θίξω το εξής σημαντικό θέμα:
Ποσο μουνάρες είναι οι Ουκρανίδες??? Απάντηση: Πάρα μα πάρα πολύ αλλά υπάρχουν και αρκετά μπάζα στο δρόμο. Στυλιστικά βέβαια εγκληματούν . Ιδίως τα παπούτσια τους αλλά και τα υπόλοιπα είναι θάνατος. Αν φέρεις μια τέτοια στην Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να τη γδύσεις (μμμ) και να την ξαναντύσεις γιατί θα μοιάζει ή σα να κατέβηκε από τη στάνη ή σα να βγήκε μόλις από στριπτιζάδικο (το πιό πιθανό).Πρέπει να ξέρεις πως θα τα φορέσεις τα 15ποντα κυρία μου για να σου πάνε, όχι όπως να’ναι. Έτσι λοιπόν , επειδή άλλο να είσαι μουνάρα και άλλο να είσαι και στυλάτη – κιμπάρικη μουνάρα, θα πω ότι μάλλος πρώτες στην Ευρώπη (από όσα έχω δει πάντα) είναι οι Σερβίδες (του Βελιγραδίου). Νομίζω ότι είναι εξίσου ωραίες αν όχι και καλύτερες, στυλιστικά ανώτερες (όχι όσο οι δικές μας όμως) και υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες να μιλάνε Ελληνικά. Επίσης σχεδόν όλες λίγα Αγγλικά τα μιλάνε ενώ στην Ουκρανία όχι. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ : Οι Ουκρανίδες γαμιούνται, οι Σερβίδες ΟΧΙ. ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ. Το πιό πιθανό είναι να μη γαμήσεις τίποτα εκεί και δεν υπάρχουν πουτάνες όπως στην Ουκρανία.
Αυτά. Περιμένω απαντήσεις και φυσικά ο σχολιασμός θα συνεχιστεί καθότι αυτό το φορουμ αποτελεί μια εξαιρετική παρέα!!
Ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνατε στο Κίεβο και πάνω από όλα για τις συμβουλές αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη!!
Καλο βράδυ!
Ετοιμαστείτε για μεγάλο κατεβατό...
Έφτασα στο αεροδρόμιο αφού έκανα τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες να διασώσω την τιμή των όπλων. Αυτές ήταν:
Α. Επικοινωνία με email με αυτή που με έστησε εχθές. Μου έστειλε μήνυμα ότι δε μπόρεσε γιατί η δουλειά της και η παπάρα της και το μακρύ και το κοντό της και δεν είχε το κινητό μου για να με ειδοποιήσει και ότι θέλει να βρεθούμε σήμερα. Εγώ της απάντησα πάλι με μειλ λέγοντας ότι μπορεί να πάρει αυτή αν θέλει να βρεθούμε γιατί τα έχω πάρει.
Β. Μίλησα με την άλλη που έστησα εχθές και προσπάθησα να βρεθούμε σήμερα. Τζίφος. Μπορούσε το βράδυ. Επένδυσα για την επόμενη φορά ή αν θέλει να κατέβει Ελλάδα να σπονσάpουμε λιγάκι. Αλήθεια, φίλτατοι γνώστες του Ουκρανικού ζητήματος, τι χρειάζεται για να πάρει βίζα μια από αυτές για να την κουβαλήσουμε για λίγο καιρό στην Ελλάδα? Είναι πρακτικά εφικτό? Οι πουτάνες που εργάζονται στην Ελλάδα πως παίρνουν βίζα?
Γ. Πήγα βόλτα και καφέ στο double coffee για μάτι, αν μη τι άλλο να μείνουν οι εντυπώσεις!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ:
Αξίζει να πάει κανείς για 2-3 μέρες στην Ουκρανία? Μονολεκτικά ΟΧΙ. Καλά περνάς, αλλά όπως εκτενώς αναλύθηκε εδώ και εδιδάχθη από τους μεγάλους Καθηγητάς, οι πιθανότητες να γαμήσεις μη πουτάνα είναι ελάχιστες (και αν συμβεί μάλλον πάλι πουτάνα είναι αλλά δε σου το λέει). Εάν τώρα σκοπεύεις να έρχεσαι συχνά, ή έχεις δουλειά εδώ, τότε ΝΑΙ αξίζει να επενδύσεις σε δικτύωση κ.λπ. γιατί είναι πραγματικά ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Η αίσθησή μου είναι (και πάλι τονίζω ότι είναι η αίσθηση του πρωτάρη), ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγάλεις γκόμενα εδώ κάποια φυσιολογική κοπέλα, που βέβαια θα μοιάζει με σουπερ μοντελ στην Ελλάδα. Φυσικά, καθότι Ουκρανή, λίγο πουτάνα θα είναι...
Το Κίεβο είναι συμπαθητική πόλη αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, έχει πολύ καλύτερες η Ευρώπη. Όσον αφορά στο σεξ που τόσο μας ενδιαφέρει τώρα, πολύ και καλό πληρωμένο αλλά όχι τόσο φτηνό (κάπως φτηνότερο από την Ελλάδα) και όχι τόσο πολύ όσο για παράδειγμα στη Γερμανία. Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει ο σεξοτουρισμός του Σαββατοκύριακου, νομίζω ότι τα FKK δε χτυπιούνται με τίποτα. Αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πείτε μου γιατί εδώ μιλάμε για Ουκρανία και όχι για Γερμανία. Αν σας ενδιαφέρει ο σεξοτουρισμός των περισσοτέρων ημερών τότε μια είναι η λύση. ΜΙΑ ΜΟΝΟ : ΤΑΫΛΑΝΔΗ.
Καταληκτικά, αν ξαναερχόμουνα (που ίσως ξαναέρθω), θα πήγαινα σε όλα τα κλαμπ κ.λπ. που έχουν αναφερθεί για μάτι και πιθανές γνωριμίες και ΜΟΝΟ στο Ριβερ Παλας για να γαμήσω. Κορυφαία ποιότητα σε φυσιολογικές τιμές.
Αγκένστβες (γραφεία γάμων κ.λπ.) : Αυτό εξηγεί και σε μεγάλο βαθμό το γιατί ήρθα: Βλέπεις στο ιντερνετ ασύλληπτα μουνιά τα οποία λένε ότι μαλακία θέλουνε, δεν έχει σημασία. Εσύ σκέφτεσαι πωπω θα πάω, θα γαμήσω αυτές που έχω ήδη κάνει κονέ και μετά θα φέρω και κανα δυο Ελλάδα για κανά μήνα να κάνω το κομμάτι μου. Και αν τύχει και τρελαθώ κιόλας, ας μείνει και παραπάνω. Αυτό, παρά την αντίθετη γνώμη του Διδασκάλου Ιωσήφ, δεν αποκλείεται (πάλι με το μάτι του πρωτάρη – που ΔΕΝ το έχει κάνει). Νομίζω ότι 2-3 από τις 50 που ήρθα σε επαφή με την αγκένστβα ήταν φυσιολογικές κοπέλες που θέλουν απλά να φύγουν από τη μιζέρια και τη φτώχια τους. Αν αξίζει συνολικά να ασχοληθεί κανείς με τις αγκένστβες : ΟΧΙ. Χάνεις λεφτά και τα φυσιολογικά κορίτσια που ανέφερα πρέπει να τα δεις και να τα ξαναδείς και να τα ξαναδείς για να τα γαμήσεις. Και στην τελική: Θέλεις να φας και καμιά καψούρα (γιατί δεν αποκλείεται καθόλου τέτοιες μουνάρες που είναι) με μια πιθανότατα πουτάνα, που ο λόγος που ήρθε μαζί σου είναι το διαβατήριό σου??
Κόστος του καφέ: εισιτήριο 428 (από Θεσαλονίκη) Austrian + Lufthansa. Το προτείνω – πολύ καλές ανταποκρίσεις και καλή τιμή.
Ξενοδοχείο 240
Ταξι από και προς αεροδρόμιο 50, και άλλα 50 το πολύ για όλες τις μετακινήσεις στο Κίεβο. Πουτάνες (χ2): 160 (Ριβερ)+ 85 (διαμέρισμα)
Φαγητά, ποτά, ιντερνετ και λοιπά έξοδα : περίπου άλλα 200.
Στην Ελλάδα θα έκανα μια παρτούζα με 12 γκόμενες με αυτά τα λεφτά! Αλλά ήθελα να δω το πως είναι το Κίεβο και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Πριν κλείσω, γιατί έχω σίγουρα κουράσει με την πολυλογία μου θέλω να θίξω το εξής σημαντικό θέμα:
Ποσο μουνάρες είναι οι Ουκρανίδες??? Απάντηση: Πάρα μα πάρα πολύ αλλά υπάρχουν και αρκετά μπάζα στο δρόμο. Στυλιστικά βέβαια εγκληματούν . Ιδίως τα παπούτσια τους αλλά και τα υπόλοιπα είναι θάνατος. Αν φέρεις μια τέτοια στην Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να τη γδύσεις (μμμ) και να την ξαναντύσεις γιατί θα μοιάζει ή σα να κατέβηκε από τη στάνη ή σα να βγήκε μόλις από στριπτιζάδικο (το πιό πιθανό).Πρέπει να ξέρεις πως θα τα φορέσεις τα 15ποντα κυρία μου για να σου πάνε, όχι όπως να’ναι. Έτσι λοιπόν , επειδή άλλο να είσαι μουνάρα και άλλο να είσαι και στυλάτη – κιμπάρικη μουνάρα, θα πω ότι μάλλος πρώτες στην Ευρώπη (από όσα έχω δει πάντα) είναι οι Σερβίδες (του Βελιγραδίου). Νομίζω ότι είναι εξίσου ωραίες αν όχι και καλύτερες, στυλιστικά ανώτερες (όχι όσο οι δικές μας όμως) και υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες να μιλάνε Ελληνικά. Επίσης σχεδόν όλες λίγα Αγγλικά τα μιλάνε ενώ στην Ουκρανία όχι. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ : Οι Ουκρανίδες γαμιούνται, οι Σερβίδες ΟΧΙ. ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ. Το πιό πιθανό είναι να μη γαμήσεις τίποτα εκεί και δεν υπάρχουν πουτάνες όπως στην Ουκρανία.
Αυτά. Περιμένω απαντήσεις και φυσικά ο σχολιασμός θα συνεχιστεί καθότι αυτό το φορουμ αποτελεί μια εξαιρετική παρέα!!
Ευχαριστώ για την παρέα που μου κάνατε στο Κίεβο και πάνω από όλα για τις συμβουλές αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη!!
Καλο βράδυ!
Επισκέπτης
"τι χρειάζεται για να πάρει βίζα μια από αυτές για να την κουβαλήσουμε για λίγο καιρό στην Ελλάδα? Είναι πρακτικά εφικτό? Οι πουτάνες που εργάζονται στην Ελλάδα πως παίρνουν βίζα?"
Αγαπητό μου παιδί, πολλάκις έχω σχολιάσει αυτό το ζήτημα, τελευταία φο΄ρα υπό τον τίτλον "Διπλομασική ασυλια" .
το γραψε ο κ. Gio Stob. Εάν επρόκειτο για τίποτα γεροδεμένους νεγρους ή πατακιστανούς κατι μπορεί να γινότανε. Αλλά γυναίκες; Τι να τις κανεις ρε παιδάκι μου, μα καλά τι έχουν και δεν σ αρέσουν οι άντρες;
Θεωρητικώς μπορείς να γράψεις μιαν πρόσκλησιν, να επικυρώσεις το γνησιον της υπογραφής και να την στείλεις συστημένη εις την πρεσβείαν του Κιέβρου, όπου θα μετατραπεισε μιαν πολύ χαριτωμενη ιπτάμενη σαίτα προς τον κάλαθον των αχρήστων.
"Γ. Πήγα βόλτα και καφέ στο double coffee για μάτι, αν μη τι άλλο να μείνουν οι εντυπώσεις!!"
Χο.χο πήγες σε λαθος ώραν. Εχει μιαν πολύ ωραίαν γκαρσόναν η οποια όμως εργάζεται μόνο βραδυ ονοματι Σβιετα και με τ α ζημιωτο βεβαια μπορεί να βοηθησει σε καποια ορμονικα προβληματα.
Επισκέπτης
Aρκετα εχουμε για να στεναχωριομαστε...αν καθομαστε και σκεφτομαστε - παλι- και αυτα τα πηραμε τα αρκιντια μου! πως ομως Δημητρη να πω οτι εχεις αδικο? ειμαστε γεματοι πανους και γυναικες ``πουτανες`` στην ψυχη!
Έχουμε γεμίσει πάνηδες καλά τα λες....
Επισκέπτης
. Η αίσθησή μου είναι (και πάλι τονίζω ότι είναι η αίσθηση του πρωτάρη), ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγάλεις γκόμενα εδώ κάποια φυσιολογική κοπέλα, που βέβαια θα μοιάζει με σουπερ μοντελ στην Ελλάδα. Φυσικά, καθότι Ουκρανή, λίγο πουτάνα θα είναι...
Όχι δεν ειναι δυσκολον άμα κατσεις κανα δυο μηνες, απλώς κανείς δεν καθεται κανα δυο μηνες...Όλοι περιμενουν έτοιμο μουνι στο πιατο.
Επισκέπτης
Ε έλα ντε...Ο εγκεφαλός σου έχει αναλυτική ικανότητα και μπορεί να το καταλάβει. Κι απ ΄οτι αντελήφθην και να το σηκώσει κι η τσέπη σου.
Είναι κατι άλλες τραγικές περιπτώσεις που δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Όποιος δεν εχει τα φραγκα και την υπομονη μην κανει τ αστείο κι ανέβει διότι θα απογοητευτεί οικτρά...
Επισκέπτης
Ξερετε ήθος ή έθος δεν ειναι να μην γαμιέσαι, να βρεις ένα πορτοφόλι στον δρόμο και να το επιστρέψεις και τετοια. Η σημασία της λέξεως είναι η συνήθεια και συνηθως η συνηθεια απο τον οικογενειακό χωρο. Γι αυτό αν καποιος προερχεται απο μιαν αγροικία θαειναι αγροίκος και θα εχει και το ηθος αγροίκου. Οι ουκρανοι ειναι αγροίκοι, όπως λεμε αγρος, αγρότης κλπ. Ο αγροτικος βιος ομως εχει παραγκωνισθει εν ελλαδι πενηντα χρόνια πισω. Σε έναν διαγωνισμό αγροικίας δεν μπορεί να κερδίσει ένας αστός
Επισκέπτης
Ξερετε ήθος ή έθος δεν ειναι να μην γαμιέσαι, να βρεις ένα πορτοφόλι στον δρόμο και να το επιστρέψεις και τετοια. Η σημασία της λέξεως είναι η συνήθεια και συνηθως η συνηθεια απο τον οικογενειακό χωρο. Γι αυτό αν καποιος προερχεται απο μιαν αγροικία θαειναι αγροίκος και θα εχει και το ηθος αγροίκου. Οι ουκρανοι ειναι αγροίκοι, όπως λεμε αγρος, αγρότης κλπ. Ο αγροτικος βιος ομως εχει παραγκωνισθει εν ελλαδι πενηντα χρόνια πισω. Σε έναν διαγωνισμό αγροικίας δεν μπορεί να κερδίσει ένας αστός
Το κοινωνικό πλέγμα σε έναν αστό θετει φραγμούς πολυπληθείς. Στον αγροίκο όμως οι φραγμοι ειναι εξαιρετικά ολιγοι, οσο και οι γειτονες του στην αγροικία. Γι αυτο και ο αγροικος παντοτε κερδίζει και για να χασει πρεπει να ευρεθεί ένας μεγαλύτερος αγροικος.
Επισκέπτης
Το κοινωνικό πλέγμα σε έναν αστό θετει φραγμούς πολυπληθείς. Στον αγροίκο όμως οι φραγμοι ειναι εξαιρετικά ολιγοι, οσο και οι γειτονες του στην αγροικία. Γι αυτο και ο αγροικος παντοτε κερδίζει και για να χασει πρεπει να ευρεθεί ένας μεγαλύτερος αγροικος.
και ο μεγαλύτερος εχθρός του αγρ-οίκου έιναι εκείνος που διαβιει στον αγρό αλλα δεν έχει καν οίκο, ο αγριος ο περιπλανωμενος , ο αλήτης (αλσ- είανι η περιπλάνησις αλήτης ειναι ο περιπλανωμενος. Γι αυτό τους γκύθες τους έχουν κανει ζάφτι μονον οι μογγόλοι κι οι Βάραγγοι. Καιγια να έλθουμε σε σημερινούς ορους της εποχής με τους σημερινους Σκύθες μπορεί να τα βγαλει περα μονον καποιος ασυνείδητος, κάποιος τυχοδιώκτης, καποιος με παντελή έλλειψιν οποιουδηποτε ψυχικου φραφμού...