Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αμ στο'λεγα Κάζα να τον στέλναμε ν 'αγοράσει τις τζιτζικο-μπότες και τους πάτους απ τον Μπακάκο να κυκλοφορει σαν τον ξυλοπόδαρο και να βγάλει και την μπέμπελη καλοκαιριάτικα, αλλά μου λεγες "ασ'τον κακομοίρη..."

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μεγα διδασκαλε ιωσηφ καταθετω και εγω την βαθμολογια.
βαζω 10 στο μαθητη διοτι θελω να του δωσω δυναμη να ερθει στις 28 οκτωμβριου ακομα πιο ορεξατος,αλλα και για το λογο οτι ειναι ειλικρινεις και δεν μας λεει παραμυθια.
χαθηκε μια μαχη αλλα ο πολεμος δεν εχει τελειωσει ακομα.φιλε μου μην στεναχωριεσε,εχεις 2 μηνες μπροστα σου για να ετοιμαστεις καταληλα ωστε η επομενη σου μαχη στο ουκρανικο εδαφος να στεφθει με επιτυχια.ο αρχιστρατηγος ιωσηφ και ο ταξιαρχος καζας,αλλα και ολο το επιτελειο ειναι προθυμο να σε βοηθησει ωστε να μπορεσεις κυριευσεις το ουκρανικο εδαφος.
να παρακολουθης τις αναλυσεις του διδασκαλου που ειναι στρατηγικης σημασιας σε πολλα θεματα ωστε σε ενα διμηνο να νιωσεις οτι ειναι ενα κομαντο που θα μπει και θα αλωση την ουκρανια.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
συγνώμη ...άλλα άμα γαμούσε το παιδί...τι έπρεπε να πάρει 100? τέσπα ..αυτά έχουν οι κριτικές επιτροπές....μια που είπαμε και για ταξίαρχους αρχιστράτηγους κτλπ να πώ και ένα τραγουδάκι
από την εποχή της χούντας φτού φτού..
τσάμικο...μπροστά πηγαιίνει ο αρκάνς και πίσω αυτός ο κάζας...και παραπίσω ο αρχηγός ο ιωσήφ ο μπλάσκος...ο ιωσηηηηφ ο μπλλάααασκος.....

ο ευρών τας αντιστοίχους ονομασίας παίρνει δελτίο ΚΑΠΗ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γρίβα μ' σε θέλει ο βασιληάς.

Ωχχχχχχ, κόπηκα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αντιθέτως...επειδή παραμέμπετε 2 δεκαετίες ακόμη πιο πριν...παίρνετε κοινωνικό δελτίο ΚΑΠΗ....ραντεβού στην Αίγινα....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γοοδμόρνινγκ

α. ουδείς πόλεμος χανεται όσο υπάρχουν τα στρατά. εντάξει μια μικράν καταδρομή πηγες προς αναγνωρισιν  του οχτρού.
β είπον πάαινε Πετρόβκα δεν ήκουσες...Ξανα-μανά τα ίδια...¨ολοι σας διαπράτετε ένα κλασσικό λάθος: Πάτε σε κατι μέρη κυριλέ. Μην περιμενετε να βρειτε εκεί γκόμενα διότι όλες έχουν τον σπονσορά τους.
γ. τα χω γραψει εκατο φόρες. Αυτές απο τις αγκένστβες είναι όλες απατεωνισες και πουτανες. Στην αρχή δημιουργείται ένας ψυχικός τζερτζελές, α τι ωραία έχω γκόμενες να βγω,θα γαμησω, και στο τελος όλοι μενουν με το στρουθείον ανά χείρας. Διότι αυτες τον εχουν δεμενο τον γαιδαρό τους, έχουν ήδη βρει 3-4 μαλακες που στελνουν μονέδα. Βγαίνουν την πρώτη φορά διότι ειναι υποχρεωμνες απο την αγκένστβα διότι αμα παραπονεθεί ο πελατης-μαλακας θα την διαγράψουν από το σαιτ.(στ αρχίδια της βεβαια αυτες ειναι γραμμενες σε 100 αγκένστβες, τζαμπα ειναι!)Το αστειότερον¨: ΄΄ολες κανουν πιατσα ρίβερ !
δ. Οι κανονικές ουκρανίδες δεν πηγαινουν πουθενά. Ειναι σπιτι-δουλεια-πανεπιστημιο-σπίτι. Να μου πειτε και μενα στ αρχίδια μου, να γαμήσω θελω τι με νοιαζει αν αυτη που συναντήσω ειναι πουτανακι. Διότι ειναι υποκρίτριες. Ετσι ειναι η νοοτροπια. Και να τον παίρνουν από χίλιες παντες σε σενα θα κανει την παρθενα, ειδικά απο γνωριμιες στην αγκένστβα διότι εχουν βρει τον πιο τεμπέλικο τρόπο και να μην γαμιούνται και να βγαζουν λεφτά.
ε. έχω και την ηλικίαν και την πείρα όταν διαβαζω κάποιον να ξερω εάν γράφει μούσια ή ειναι...εξωγήινος. Σαν κάποιον σε άλλη χωρα που ντράπηκε να γράψει την αλήθεια και καλά σε μια βδομαδα γαμησε δυο γκομενες και δεν ητανε πουτανες, θα γαμουσε κι άλλες αλλά του κολλησε η μια δια καλον σκοπόν. Ή άλλος θα κανε παρτουζες με τις αδελφές...Καραμαζόφ στην οικίαν του.
Όσο νεος,όσο ωραίος, όσο πλουσιος και να ναι κανείς μην περιμενει οτι θα ρθει και θα χορέψουν οι κοπέλες στην πλατεία του χωριού για πάρτη του διότι η νοοτροπια ειναι διαφορος. Ειναι ζωντανά...Κι εδώ που τα λέμε, συνηθως αυτοι που γραφουν μουσια, δεν ειναι τίποτα απ τα τρεία.

Επομένως εγώ δια την ειλικρίνειαν του μαθητού , θα του βάλω -9-
Παρακαλώ τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής κ. Καζαν και κ. Αρκανς...
+1.000.000
Παρα το γεγονος οτι τα κατα καιρους εμετικα σχολια του αγαπητου Ιωσηφ με εβγαλαν απο τα ρουχα μου, και μονο τασεις εμετου μου προκαλουσαν, εδω δεν μπορω να μη του βγαλω το καπελο, διοτι σε 5 γραμμες εδωσε σε ολους να καταλαβουν οτι δεν μπορεσαν στις +400 προηγουμενες σελιδες.
Μοναδικη ενσταση το το δεν εχει αναφερει πουθενα τη ευκολη οδο για τους ρουκις της μαχης της Ουκρανιας.
Σε οποιοδηποτε ξενοδοχειο ολοκληρης της επικρατειας αν ζητησετε απο τον ρεσεψιονιστα η τον σεκουριτα, να σας στειλει στο δωματιο σας γκομενακι συγκεκριμενων χαρακτηριστικων (ψηλη-κοντη, μελαχρινη-ξανθια, βυζοπουλα-αβυζη, χοντρη η διοπτροφορα μη ζητησεται διοτι δεν υπαρχουν τετοιες στην Ουκρανια) θα το πραξει εντος του επομενου 45λεπτου.
Τιμες ποικιλουν ανα περιοχη. Υπολογιστε 250-500 γρβ (22-44 ευρω) για ενα τριωρο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε οποιοδηποτε ξενοδοχειο ολοκληρης της επικρατειας αν ζητησετε απο τον ρεσεψιονιστα η τον σεκουριτα, να σας στειλει στο δωματιο σας γκομενακι συγκεκριμενων χαρακτηριστικων (ψηλη-κοντη, μελαχρινη-ξανθια, βυζοπουλα-αβυζη, χοντρη η διοπτροφορα μη ζητησεται διοτι δεν υπαρχουν τετοιες στην Ουκρανια) θα το πραξει εντος του επομενου 45λεπτου.
Τιμες ποικιλουν ανα περιοχη. Υπολογιστε 250-500 γρβ (22-44 ευρω) για ενα τριωρο.
Εκτος του Κιεβου που σαν πρωτευουσα εχει αλλες τιμες.120+ Ευρω το 3ωρο.για της αλλες πολεις αυτες ειναι οι τιμες 250-500 Γκριβ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω δεν ειμαι Ουκρανολογος και δεν μπορω να βαλω βαθμο στον φιλο μας.δεν θα του εβαζα (9 με αριστα το 20) αλλα 10-14 ή με το Ρωσσικο συστημα (αριστα το 5) 3 (удовлетворительно). με το Ελληνικο συστημα (20/20) ο βαθμος που θα διαλεγα και θα του εβαζα ειναι 13.---1.ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!2.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ! με μονο του οπλο της συμβουλες μας και τα λιγα Σερβοκροατικα που ηξερε.---πηρε μια γευση απο την Ουκρανια.σιγουρα θα εχει πολυ μεγαλητερη επυτηχια την επομενη φορα που θα παει.εγω θα σε συμβουλευα φιλε Κωστα να πας για λιγο παραπανω (αν μπορεις)Π.Χ. 10 μερες.και να πας με καποιον που εμπειρο στο στυλ που γουσταρουν οι γυναικες εκει (το τι στυλ θελουν οι γυναικες εκει το εχω γραψει επανελημενα στο Thread για τη Ρωσσια).μην παρεις κανα γυφτο ή απειρο γιατι αντι να σε βοηθισει θα σε χαντακωσει :2funny:.-----σεβομαι την αποφαση σας να του βαλεται 9 αλλα εξηγειστε μου το ΓΙΑΤΙ?ολα τα εκανε οπως πρεπει και ακολουθισε της συμβουλες μας.πηγε εκει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.καταφερε να κινηθει στην πολη προσπαθισε να κανει κατι.ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.δεν νομιζω οτι αξιζει 9.τι επρεπε να κανει κατα τη γνωμη σας?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εκτος του Κιεβου που σαν πρωτευουσα εχει αλλες τιμες.120+ Ευρω το 3ωρο.για της αλλες πολεις αυτες ειναι οι τιμες 250-500 Γκριβ.
Τι λες βρε Δημητρακη?  :headbang: Πας καλα?  :headbang:  Ομολογουμενως δεν εχω εμπειρια Κιεβου, διοτι την βγαζω "φτωχικα" μεταξυ Οδησσου  :dancing: και Κριμαιας  :dancing:, αλλα 1500 γρβ για 3 ωρες? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. :headbang:
Ο ανταποκριτης μας στο Κιεβο, ας επιβεβεωσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι λες βρε Δημητρακη?  :headbang: Πας καλα?  :headbang:  Ομολογουμενως δεν εχω εμπειρια Κιεβου, διοτι την βγαζω "φτωχικα" μεταξυ Οδησσου  :dancing: και Κριμαιας  :dancing:, αλλα 1500 γρβ για 3 ωρες? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. :headbang:
Παζάρια στον ταξιτζή και για 50 (πάλι μου τον πιάσανε Ιωσήφ – το ξέρω) πήγα στο Ρίβερ Πάλας. Λοιπόν, το μαγαζί δεν είν αι τίποτα το ιδιαίτερο, κάτω έχει ένα sports bar με μέτριο φαγητό αλλά καλή μπύρα και ζωντανή μουσική και στο ισόγειο έχει ένα night club. Όλο το κόλπο είναι στα μουνιά. ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΚΑΤΙ ΤΤΤΤΡΡΡΡΟΜΕΡΟ. Καμιά 30ριά μουνιά που θα ήταν όλα ΜΟΝΤΕΛΑ στην Ελλάδα. Πουτάνες φυσικά. Είτε τους μιλούσες είτε ερχόντουσαν αυτές – κάποιες μπαίναν στο θέμα κατευθείαν, κάποιες αργότερα. Θυμάμαι που στη διδασκαλία είπατε 80-110 για τη νύχτα. Λοιπον, δεν ξέρω πόσο μαλακας μπορεί αν είμαι αλλά ήταν όλες συνεννοημένες. Ξεκινούσαν από 300 αλλά κάτω από 200 δολλάρια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τις παζάρεψα όλες, ξαναπροσπάθησα και ξαναπροσπάθησα αλλά ΟΥΔΕΝ. 200 δολλαρια ακατέβατα. Φυσικά γλιτώνεις αν πληρώσεις σε γκριβνα γιατί δεν είναι τόσο ενημερωμένες προφανώς για την ισοτιμία!! Και βέβαια όλες μιλάνε αγγλικά.
Πήρα λοιπόν μια ξανθιά γαλαζομάτα, ΑΓΓΕΛΟΣ. Και σε ξ καλούτσικο και όλα εντάξει. Φυσικά το κωλοDnipro για να με αφήσει να μπω μου έφαγε άλλα 200 γκρίβνα λάδωμα για τον σεκιουριτά επειδή δεν ήταν δηλωμένη η πουτάνα. Σύνολο δηλαδή βγήκε 160 ευρώ ο καφές. Με τόσα δίνουν και κώλο στην Ελλάδα. Βέβαια η ποιότητα του προϊόντος εδώ ήταν ΑΑΑ.---------σου βαζω τα γραφομενα του adonis4 για την ντισκο-----Φεύγω λοιπόν και από κει και τι να κάνω??? Ασκώ την βεβαιότερη των πρακτικών. ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ. Με πήγε σε ένα απαρτμεντ λοιπόν πολυτελέστατο όπου και πήρα με 1000 γκρίβνες (μαζί με του ταξιτζή τη μιζούλα) μια εξαίρετη νεαρά, η οποία όμως, προς μεγάλη μου λύπη πηδιόταν οικτρά...  Μετά λοιπόν για να πνίξω τον καυμό μου έβαλα τον ταρίφα να με πάει στο Μίστερ Τσέκ, πήρα δυο σαντουιτσάκια και πίσω στη βάση.------και για το σαλον που πηγε στο Κιεβο  μαλλον εννοει την ωρα 1000 Γκριβνες!!!δυστηχως στο Κιεβο ετσι ειναι.και στη Ρωσσια η ιδια διαφορα τιμων υπαρχει.αλλες τιμες Μοσχα,Αγια Πετρουπολη αλλες τιμες Νοβγκοροντ,Ιβανοβο!!!!

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1ον    ΤΑΓΜΑ  ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ  ΒΑΛΚΑΝΟΣΚΙΛΟΝ          ΠΡΟΣ    ΓΕΝΙΚΩΝ    ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ    ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΥ      ΣΩΜΑΤΟΣ      ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ                                        GENERAL    BLASCO  ………………………………………………………  ευπιθος      αναφέρω    ότι    υστέρα          από    λισαλεα    μάχη    στην  περιοχή    Γιάλτα    τις  Κριμαίας  stop……. ι  ταχιαρχεια      devouska    μας    απώθησε    εις    τα  ενδοτέρα    τις    χωράς    στα  όρια    του    διπνιρου    ποταμου    stop………  οπού    υστέρα    από    ενδόξου      πουτσοαντεπιθεσις        τσιμπουκοσαμε    την  ταχιαρχεια    devouska        και    την    εφεδρική    τις    ρουφοκαβλοβα        stop……    πολεμικούς      χαιρετισμούς    στην    πρώτη    μοίρα    ανιχνεφτον  Κιέβου  άτονης 4    stop………      ΚΥΡΙΕ  ΔΙΟΙΚΗΤΑ      ο εχθρός        έχει  αλλάξει    στρατηγηκιν    και    μας    δυσκολεύει    stop………αναμένουμε    οδηγίες    προ  αντεπίθεσης  στο  μέτωπο  harkov -  donesk  stop…..                αρχιπουροβαλκανοσκηλος        ανιχνευτής        γιαντις    σφεντόνας                                                           

Συνημμένα

• tsolia.jpg
    tsolia.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
εγω δεν ειμαι Ουκρανολογος και δεν μπορω να βαλω βαθμο στον φιλο μας.δεν θα του εβαζα (9 με αριστα το 20) αλλα 10-14 ή με το Ρωσσικο συστημα (αριστα το 5) 3 (удовлетворительно). με το Ελληνικο συστημα (20/20) ο βαθμος που θα διαλεγα και θα του εβαζα ειναι 13.---1.ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!2.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ! με μονο του οπλο της συμβουλες μας και τα λιγα Σερβοκροατικα που ηξερε.---πηρε μια γευση απο την Ουκρανια.σιγουρα θα εχει πολυ μεγαλητερη επυτηχια την επομενη φορα που θα παει.εγω θα σε συμβουλευα φιλε Κωστα να πας για λιγο παραπανω (αν μπορεις)Π.Χ. 10 μερες.και να πας με καποιον που εμπειρο στο στυλ που γουσταρουν οι γυναικες εκει (το τι στυλ θελουν οι γυναικες εκει το εχω γραψει επανελημενα στο Thread για τη Ρωσσια).μην παρεις κανα γυφτο ή απειρο γιατι αντι να σε βοηθισει θα σε χαντακωσει :2funny:.-----σεβομαι την αποφαση σας να του βαλεται 9 αλλα εξηγειστε μου το ΓΙΑΤΙ?ολα τα εκανε οπως πρεπει και ακολουθισε της συμβουλες μας.πηγε εκει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.καταφερε να κινηθει στην πολη προσπαθισε να κανει κατι.ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.δεν νομιζω οτι αξιζει 9.τι επρεπε να κανει κατα τη γνωμη σας?

Ρε συ πλάκα κάνουμε το πίστεψες ?
Νομίζω ότι η ειλικρίνεια του Αδώνιδος ήτο αντιληπτή από όλους, νομίζω ότι αντεληφθησαν και οι υποδέλοιποι μαθηταί αυτό που γράφω πάντα μακρυά από αγκένστβες και σαιτ γνωριμιών, εν πάση περιπτώση πήρε το βάπτισμα του πυρός.
Και το ξαναγράφω για πολλοστή φορά:
Ότι τυχόν και να είδε ο Αδωνις και ο κάθε άδωνις, ναι μεν γεωγραφικώς ήταν στην Ουκρανία αλλά δεν ήταν η πραγματική Ουκρανία. Όλα ήσαν μία βιτρίνα που βλέπει ο ξένος.
Δεύτερον Δημητράκη καμνεις ένα λάθος κατανοητόν εκ μέρους μου: Δεν ισχύουν τα ίδια για την Αγία πετρούπολη και τα ίδια για την Ουκρανία. Η Αγία πετρούπολη ειναι παρασσάγγες μπροστά ή για τους σκοπούς μας πίσω. Η ουκρανία ειναι ένα χωριό. Παρατηρηστε τις φωτογραφίες του Yantis κι αμα δειτε κανεναν με τζιτζικομπότες να μου τρυπήσετε την...μυτη. Το έχω γράψει πα΄λι κι αυτό στις γυναίκες στην Ουκρανία μετρούν κατα μείζονα σειρά:

α. η νεότης
β. το δέμας ήτοι να ναι καποιος ψηλός και γεροδεμένος
γ. η υπόλοιπη σωματική ομορφια, όπως την εννοουν οι ουκρανοι που εδώ παιρνει πολύ νερό
δ. το χρήμα

Τύποι  σοφιστικέ δεν έχουν πέραση οι άνθρωποι είναι σε προιστορικό σταδιον ακόμη και γιαυτό στις επι μερους συζητησεις μας επιμένω οτι ειναι οι πανηλίθιοι.

Επισκέπτης
1ον     ΤΑΓΜΑ   ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ   ΒΑΛΚΑΝΟΣΚΙΛΟΝ           ΠΡΟΣ     ΓΕΝΙΚΩΝ     ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ     ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΥ       ΣΩΜΑΤΟΣ       ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ                                         GENERAL    BLASCO   ………………………………………………………   ευπιθος       αναφέρω     ότι    υστέρα           από    λισαλεα     μάχη    στην   περιοχή     Γιάλτα     τις   Κριμαίας   stop……. ι   ταχιαρχεια      devouska    μας     απώθησε    εις    τα   ενδοτέρα     τις     χωράς     στα   όρια     του     διπνιρου     ποταμου    stop………  οπού     υστέρα     από     ενδόξου       πουτσοαντεπιθεσις        τσιμπουκοσαμε    την   ταχιαρχεια    devouska         και    την     εφεδρική    τις    ρουφοκαβλοβα        stop……    πολεμικούς      χαιρετισμούς     στην    πρώτη     μοίρα    ανιχνεφτον  Κιέβου   άτονης 4    stop………      ΚΥΡΙΕ   ΔΙΟΙΚΗΤΑ      ο εχθρός         έχει   αλλάξει    στρατηγηκιν     και    μας     δυσκολεύει     stop………αναμένουμε    οδηγίες    προ   αντεπίθεσης   στο   μέτωπο   harkov -   donesk   stop…..                 αρχιπουροβαλκανοσκηλος        ανιχνευτής         γιαντις    σφεντόνας                                                           

Ξέρεις είχα δυο θειους που ήτανε στα στρατά και μου μάθανε ούλα τα κόλπα.
Ο ένας ήτανε ο στρατηγός Chu στο πεζικό που τανε πολύ φιλος με τον Ladas
ο άλλος ήτανε ο Little George που τανε στα κουμάντο κι ητανε κολλητός με τον Lion  τον αρχηγόν  της αστενομίας
Γι αυτό κι εγώ υπερέτησα στα Ο.Υν.Κ.

Επισκέπτης

Αγαπητέ Τζων,

όπως έγραψα και στον Δημητράκη οι βαθμοί, ειδικά σε ένα  σχολείον δεν έχουν καμία αξία. Το σχολείον και το καθε εκπαιδευτικό ίδρυμα  είναι μία φούσκα διότι η γνωση αλλάζει, επεκτείνεται δεν παραμένει η ιδία στην πραγματική ζωή. Εκείνο που όμως που παραμένει το ίδιο στον μαθητή εάν κάποτε έχει διδαχθεί και εμπεδωθεί και τον αντικατοπτρίζει για το υπόλοιπον του βίου του ειναι το ήθος.

Φιλικα

Ιωσηφ Μπλάσκος

Επισκέπτης
μεγα διδασκαλε ιωσηφ καταθετω και εγω την βαθμολογια.
βαζω 10 στο μαθητη διοτι θελω να του δωσω δυναμη να ερθει στις 28 οκτωμβριου ακομα πιο ορεξατος,αλλα και για το λογο οτι ειναι ειλικρινεις και δεν μας λεει παραμυθια.
χαθηκε μια μαχη αλλα ο πολεμος δεν εχει τελειωσει ακομα.φιλε μου μην στεναχωριεσε,εχεις 2 μηνες μπροστα σου για να ετοιμαστεις καταληλα ωστε η επομενη σου μαχη στο ουκρανικο εδαφος να στεφθει με επιτυχια.ο αρχιστρατηγος ιωσηφ και ο ταξιαρχος καζας,αλλα και ολο το επιτελειο ειναι προθυμο να σε βοηθησει ωστε να μπορεσεις κυριευσεις το ουκρανικο εδαφος.
να παρακολουθης τις αναλυσεις του διδασκαλου που ειναι στρατηγικης σημασιας σε πολλα θεματα ωστε σε ενα διμηνο να νιωσεις οτι ειναι ενα κομαντο που θα μπει και θα αλωση την ουκρανια.

πω ρε αρκάνς ούτε η Νταριο να ήσουνα , παει ποιος τον μαζεύει τωρα αυτόν θα θελει να κανει δισκο σαν τον Αδαμαντίδη...

Επισκέπτης
συγνώμη ...άλλα άμα γαμούσε το παιδί...τι έπρεπε να πάρει 100? τέσπα ..αυτά έχουν οι κριτικές επιτροπές....μια που είπαμε και για ταξίαρχους αρχιστράτηγους κτλπ να πώ και ένα τραγουδάκι
από την εποχή της χούντας φτού φτού..
τσάμικο...μπροστά πηγαιίνει ο αρκάνς και πίσω αυτός ο κάζας...και παραπίσω ο αρχηγός ο ιωσήφ ο μπλάσκος...ο ιωσηηηηφ ο μπλλάααασκος.....

ο ευρών τας αντιστοίχους ονομασίας παίρνει δελτίο ΚΑΠΗ

Μα ρε Καζα αθλοθετείς και συ κατι έπαθλα...
Αμα ήτανε να κερδεψω τιποτις σοβαρό θα στο λεγα εγώ αλλά αφου τετοιος...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ πλάκα κάνουμε το πίστεψες ?
Νομίζω ότι η ειλικρίνεια του Αδώνιδος ήτο αντιληπτή από όλους, νομίζω ότι αντεληφθησαν και οι υποδέλοιποι μαθηταί αυτό που γράφω πάντα μακρυά από αγκένστβες και σαιτ γνωριμιών, εν πάση περιπτώση πήρε το βάπτισμα του πυρός.
και εδωσε μια πολυ ωραια ανταποκριση στο σα'ι'τ.που μου αρεσε παρα πολυ.και ηταν απολυτα ειληκρινης.Μπραβο του ειναι ενας πολυ καλος τιμιος πορνοτουριστας :)που μοιραστηκε της εμπειριες του μαζι μας!

Επισκέπτης
και εδωσε μια πολυ ωραια ανταποκριση στο σα'ι'τ.που μου αρεσε παρα πολυ.και ηταν απολυτα ειληκρινης.Μπραβο του ειναι ενας πολυ καλος τιμιος πορνοτουριστας :)που μοιραστηκε της εμπειριες του μαζι μας!

είδες έχει αμεσότητα στον τρόπο γραφής του, δεν το σκεφτεται 10 χρονια πριν το γράψει...
Τώρα με τις πορνομετανάστριες τι θα γίνει? Μας έχουν γαμησει με τους λέει "οικονομικους μεταναστες"
Να παν να γαμηθούν!
Να αφήσουν ελευθερες μμονον τις πορνο-μεταναστριες , εσύ τι λες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
είδες έχει αμεσότητα στον τρόπο γραφής του, δεν το σκεφτεται 10 χρονια πριν το γράψει...
Τώρα με τις πορνομετανάστριες τι θα γίνει? Μας έχουν γαμησει με τους λέει "οικονομικους μεταναστες"
Να παν να γαμηθούν!
Να αφήσουν ελευθερες μμονον τις πορνο-μεταναστριες , εσύ τι λες?
Δυστηχως στην Ελλαδα το Λομπι των πουστηδων ειναι πολυ ισχυρο :2funny:της πορνομεταναστριες της κυνηγανε και δεν της αφηνουν να κατσουν στην Ελλαδα!αν ερθουν πορνομεταναστριες στην Ελλαδα ποιος θα  :knockinb: τους πουστηδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom