Επισκέπτης
Κριμας ρε γαμωτο δεν σκαμπάζει απο ποδόσφαιρα κι ηθελα να κανω καζουρα του Καζα να του φαει την σπιτονοικοκυρά μπας κι εβανε γκολ αυτός διότι τον Καζαν όλο οφσάιντ τον σφυριζε στο διαμοίρασμα...
δασκαλε ειναι πολυ παλιοι αυτοι που λες.ο συναγωνιστης θα ξερεις τους νεοτερους,ροτσα,ζαετς,βαμβακουλα.κωφιδη.
Από το δωμάτιό μου στο Ντνιπρο όπου συνδέομαι με wifi και μου πιάνουν και πάλι τον κώλο 50 γκρίβνες την ώρα
δασκαλε ειναι πολυ παλιοι αυτοι που λες.ο συναγωνιστης θα ξερεις τους νεοτερους,ροτσα,ζαετς,βαμβακουλα.κωφιδη.
δασκαλε ενα μεγαλο ευγε στο φιλο μας για την ειλικρινεια του.
εχει πολυ σημασια που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
ευχομαι να του κατσει το καλυτερο μουνι το βραδυ για να γαμησι.(δωρεαν αν γινετε.)
Ιωσήφ έτσι ερώτησα γιατί είμαι φιλομαθής...αλλιώς γνωρίζω πολύ καλά
"είναι βαρύ πολύ βαρύ, το επάγγελμα του νταβατζή"...κατά το είναι "λέρα πολύ λέρα..."
Αδέλφια, πάει, τον χάσαμε τον πόλεμο...
Νυκτερινή αναφορά. Κίεβο:
Πάω στο Αρένα. Το night club ήτανε κλειστό μέχρι τις 22.00 και θα άρχιζε να μαζεύει κόσμο στις 11. Οπότε πάω και εγώ στο sports bar, τρώω κάτι αηδίες και μετά τις 23.00 πηγαίνω στο κλαμπ. Επειδή είχε σήμερα κάποιο προσκεκλημμένο Ντι-Τζει από τη Μόσχα, και καλά σπουδαίο και τρανό, έκρινα ότι θα ήταν μάλλον καλύτερα να παραμείνω στο Αρένα και να μη πάω στο Άβαλον, όπως πρότεινε ο κύριος Κάζα. Δε συζητώ. ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙ. Πάρα πολύ όμως. Αλλά παιχνίδι γιοκ. Κάτι ματιές με κάτι γκομενάκια αλλά ουδέν άλλον. Ούτε με προσέγγισε καμία από αυτές ούτε εγώ βρήκα το θάρρος να προχωρήσω σε επίθεση. Οπότε, τώρα έχω επανέλθει στο ξενοδοχείο μου δια την νυκτερινή μου κατάκλιση και αναφέρω εις εσάς όπως έχω υποσχεθεί. Το κωλάδικο στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί αλλά μάλλον έχω τελειώσει για σήμερα, οπότε... εις αύριο ν τα νεώτερα!! Βέβαια, μετά το μεσημέρι αναχωρώ και έτσι η μέρα θα είναι μικρή.
Στο Αρένα έχει και μια έκθεση του Damien Hirst – ξέρετε, εκείνου του τρελού πλην όμως πολυβραβευμένου και διασημότατου Βρετανού, που κόβει κάτι πρόβατα και σκύλους και ψάρια στη μέση, παίρνει μάτια και έμβρυα και τα βάζει σε φορμόλη και τα εκθέτει και βραβεύεται από άλλους ακόμα πιο τρελούς από αυτόν? Πολύ θα ηθελα λοιπόν να δω αυτή την έκθεση που διαρκεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά δυστυχώς το είδα σήμερα και τη Δευτέρα αργεί.... Οπότε πάει και ο Χίρστ. Η έκθεση λέγεται Requiem – πως αλλιώς θα λεγότανε??? !!
Και η όπερα Ιωσήφ είναι κλειστή για το μήνα Αύγουστο και θα ανοίξει, εάν κατάλαβα καλά τα κυριλικά, με Τάρας Μπούλμπα στα μέσα Σεπ τεμβρίου. Απαντώντας στην πρότασή σου να πάω όπερα.
Αυτά για τώρα. Καληνύχτα σε όλους
Τα λέμε αργότερα πάλι. Εν αναμονή βαθμολόγησης από τους υπόλοιπους διδασκάλους. Παρακαλώ όμως και για τη βαθμολόγηση του κ.κ. Δημητράκη! Και Δάσκαλε Ιωσήφ, ευχαριστώ πολύ για το 9. Ίσως τώρα να δεχτείτε αίτηση μου για διδακτορική διατριβή??
ευχαριστώ τον Κύριο Πρόεδρο της Κριτικης Επιτροπής...μια στιγμή να βάλω την εφημερίδα μπροστά για να συνεννοηθώ με τα μέλη όπως στα δικαστήρια επι Ξανθόπουλου....
επίσης ο μαθητής πτυχίο δεν έχει πάρει...όχι μόνο διδακτορικό θέλει...αλλά θέλει και επιτροπή με το Δημητράκη που είναι από άλλο πανεπιστήμιο...δε γνωρίζει (κεραυνός) ότι απαιτείται ειδική άδεια από τον ομότιμο πρύτανη ? τσκ τσκ τσκ...αυτοί οι νέοι