Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κριμας ρε γαμωτο δεν σκαμπάζει απο ποδόσφαιρα κι ηθελα να κανω καζουρα του Καζα να του φαει την σπιτονοικοκυρά μπας κι εβανε γκολ αυτός διότι τον Καζαν όλο οφσάιντ τον σφυριζε στο διαμοίρασμα...

Επισκέπτης
Από το δωμάτιό μου στο Ντνιπρο όπου συνδέομαι με wifi και μου πιάνουν και πάλι τον κώλο 50 γκρίβνες την ώρα

Xmmmm με άλλο ενα πενηνταρακι θα μπορουσες να συνουσιασεις στην τρασσα αλλα αυτό δεν το γνωρίζεις ακόμα...

Επισκέπτης
δασκαλε ειναι πολυ παλιοι αυτοι που λες.ο συναγωνιστης θα ξερεις τους νεοτερους,ροτσα,ζαετς,βαμβακουλα.κωφιδη.

Ο ρότσα ειναι ο κ. χουαν ραμον ροτσα Μπουμπλής ομογενής εξ αργεντινής ?
Επαιζε καλη κιθαρα και τραγουδουσε κι ωραία, μαλιστα ειχε κανονισει να κανει τριο με τους αδελφους κατσάμπα όταν τελείωσε την μπάλα αλλα τελικα νομιζω έγινε προπονητης-μανατζερ κατι τετοιο...

Επισκέπτης
δασκαλε ενα μεγαλο ευγε στο φιλο μας για την ειλικρινεια του.
εχει πολυ σημασια που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
ευχομαι να του κατσει το καλυτερο μουνι το βραδυ για να γαμησι.(δωρεαν αν γινετε.)

χμμμμ τωρα αυτο το δωρεάν, δυστυχως στην ζωήν τα παντα εχουν καποιο τιμημα κύριοι...

Επισκέπτης
Ιωσήφ έτσι ερώτησα γιατί είμαι φιλομαθής...αλλιώς γνωρίζω πολύ καλά

"είναι βαρύ πολύ βαρύ, το επάγγελμα του νταβατζή"...κατά το είναι "λέρα πολύ λέρα..."

Σε φαντάζομαι να λες το "πρόγραμμα" εις τους πελάτας: περιποίηση, ελεύθερα πιασίματα, πισωκολλητό...

Επισκέπτης
Ως νεομάρτυρας το παιδί παλεύει στην αρένα για του μουνιού την πίστη την αγία, να δούμε θα κανει ο Μεγαλοδύναμος το θαμα του να κτυπήσει καμια γκόμενα???

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Αδέλφια, πάει, τον χάσαμε τον πόλεμο...
Νυκτερινή αναφορά. Κίεβο:
Πάω στο Αρένα. Το  night club ήτανε κλειστό μέχρι τις 22.00 και θα άρχιζε να μαζεύει κόσμο στις 11. Οπότε πάω και εγώ στο sports bar, τρώω κάτι αηδίες και μετά τις 23.00 πηγαίνω στο κλαμπ. Επειδή είχε σήμερα κάποιο προσκεκλημμένο Ντι-Τζει από τη Μόσχα, και καλά σπουδαίο και τρανό, έκρινα ότι θα ήταν μάλλον καλύτερα να παραμείνω στο Αρένα και να μη πάω στο Άβαλον, όπως πρότεινε ο κύριος Κάζα. Δε συζητώ. ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙ. Πάρα πολύ όμως. Αλλά παιχνίδι γιοκ. Κάτι ματιές με κάτι γκομενάκια αλλά ουδέν άλλον. Ούτε με προσέγγισε καμία από αυτές ούτε εγώ βρήκα το θάρρος να προχωρήσω σε επίθεση. Οπότε, τώρα έχω επανέλθει στο ξενοδοχείο μου δια την νυκτερινή μου κατάκλιση και αναφέρω εις εσάς όπως έχω υποσχεθεί.  Το κωλάδικο στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί αλλά μάλλον έχω τελειώσει για σήμερα, οπότε... εις αύριο ν τα νεώτερα!! Βέβαια, μετά το μεσημέρι αναχωρώ και έτσι η μέρα θα είναι μικρή.

Στο Αρένα έχει και μια έκθεση του Damien Hirst – ξέρετε, εκείνου του τρελού πλην όμως πολυβραβευμένου και διασημότατου Βρετανού, που κόβει κάτι πρόβατα και σκύλους και ψάρια στη μέση, παίρνει μάτια και έμβρυα και τα βάζει σε φορμόλη και τα εκθέτει και βραβεύεται από άλλους ακόμα πιο τρελούς από αυτόν? Πολύ θα ηθελα λοιπόν να δω αυτή την έκθεση που διαρκεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά δυστυχώς το είδα σήμερα και τη Δευτέρα αργεί.... Οπότε πάει και ο Χίρστ. Η έκθεση λέγεται Requiem – πως αλλιώς θα λεγότανε??? !!
Και η όπερα Ιωσήφ είναι κλειστή για το μήνα Αύγουστο και θα ανοίξει, εάν κατάλαβα καλά τα κυριλικά, με Τάρας Μπούλμπα στα μέσα Σεπ τεμβρίου. Απαντώντας στην πρότασή σου να πάω όπερα.

Αυτά για τώρα. Καληνύχτα σε όλους

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Μπα, εδώ στην Ουκρανία το παίζω τζόβενο, οπότε μόνο Ντέμη Νικολαΐδη θυμάμαι!!!

δασκαλε ειναι πολυ παλιοι αυτοι που λες.ο συναγωνιστης θα ξερεις τους νεοτερους,ροτσα,ζαετς,βαμβακουλα.κωφιδη.

Επισκέπτης
Αδέλφια, πάει, τον χάσαμε τον πόλεμο...
Νυκτερινή αναφορά. Κίεβο:
Πάω στο Αρένα. Το  night club ήτανε κλειστό μέχρι τις 22.00 και θα άρχιζε να μαζεύει κόσμο στις 11. Οπότε πάω και εγώ στο sports bar, τρώω κάτι αηδίες και μετά τις 23.00 πηγαίνω στο κλαμπ. Επειδή είχε σήμερα κάποιο προσκεκλημμένο Ντι-Τζει από τη Μόσχα, και καλά σπουδαίο και τρανό, έκρινα ότι θα ήταν μάλλον καλύτερα να παραμείνω στο Αρένα και να μη πάω στο Άβαλον, όπως πρότεινε ο κύριος Κάζα. Δε συζητώ. ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙ. Πάρα πολύ όμως. Αλλά παιχνίδι γιοκ. Κάτι ματιές με κάτι γκομενάκια αλλά ουδέν άλλον. Ούτε με προσέγγισε καμία από αυτές ούτε εγώ βρήκα το θάρρος να προχωρήσω σε επίθεση. Οπότε, τώρα έχω επανέλθει στο ξενοδοχείο μου δια την νυκτερινή μου κατάκλιση και αναφέρω εις εσάς όπως έχω υποσχεθεί.  Το κωλάδικο στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί αλλά μάλλον έχω τελειώσει για σήμερα, οπότε... εις αύριο ν τα νεώτερα!! Βέβαια, μετά το μεσημέρι αναχωρώ και έτσι η μέρα θα είναι μικρή.

Στο Αρένα έχει και μια έκθεση του Damien Hirst – ξέρετε, εκείνου του τρελού πλην όμως πολυβραβευμένου και διασημότατου Βρετανού, που κόβει κάτι πρόβατα και σκύλους και ψάρια στη μέση, παίρνει μάτια και έμβρυα και τα βάζει σε φορμόλη και τα εκθέτει και βραβεύεται από άλλους ακόμα πιο τρελούς από αυτόν? Πολύ θα ηθελα λοιπόν να δω αυτή την έκθεση που διαρκεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά δυστυχώς το είδα σήμερα και τη Δευτέρα αργεί.... Οπότε πάει και ο Χίρστ. Η έκθεση λέγεται Requiem – πως αλλιώς θα λεγότανε??? !!
Και η όπερα Ιωσήφ είναι κλειστή για το μήνα Αύγουστο και θα ανοίξει, εάν κατάλαβα καλά τα κυριλικά, με Τάρας Μπούλμπα στα μέσα Σεπ τεμβρίου. Απαντώντας στην πρότασή σου να πάω όπερα.

Αυτά για τώρα. Καληνύχτα σε όλους

Γοοδμόρνινγκ

α. ουδείς πόλεμος χανεται όσο υπάρχουν τα στρατά. εντάξει μια μικράν καταδρομή πηγες προς αναγνωρισιν  του οχτρού.
β είπον πάαινε Πετρόβκα δεν ήκουσες...Ξανα-μανά τα ίδια...¨ολοι σας διαπράτετε ένα κλασσικό λάθος: Πάτε σε κατι μέρη κυριλέ. Μην περιμενετε να βρειτε εκεί γκόμενα διότι όλες έχουν τον σπονσορά τους.
γ. τα χω γραψει εκατο φόρες. Αυτές απο τις αγκένστβες είναι όλες απατεωνισες και πουτανες. Στην αρχή δημιουργείται ένας ψυχικός τζερτζελές, α τι ωραία έχω γκόμενες να βγω,θα γαμησω, και στο τελος όλοι μενουν με το στρουθείον ανά χείρας. Διότι αυτες τον εχουν δεμενο τον γαιδαρό τους, έχουν ήδη βρει 3-4 μαλακες που στελνουν μονέδα. Βγαίνουν την πρώτη φορά διότι ειναι υποχρεωμνες απο την αγκένστβα διότι αμα παραπονεθεί ο πελατης-μαλακας θα την διαγράψουν από το σαιτ.(στ αρχίδια της βεβαια αυτες ειναι γραμμενες σε 100 αγκένστβες, τζαμπα ειναι!)Το αστειότερον¨: ΄΄ολες κανουν πιατσα ρίβερ !
δ. Οι κανονικές ουκρανίδες δεν πηγαινουν πουθενά. Ειναι σπιτι-δουλεια-πανεπιστημιο-σπίτι. Να μου πειτε και μενα στ αρχίδια μου, να γαμήσω θελω τι με νοιαζει αν αυτη που συναντήσω ειναι πουτανακι. Διότι ειναι υποκρίτριες. Ετσι ειναι η νοοτροπια. Και να τον παίρνουν από χίλιες παντες σε σενα θα κανει την παρθενα, ειδικά απο γνωριμιες στην αγκένστβα διότι εχουν βρει τον πιο τεμπέλικο τρόπο και να μην γαμιούνται και να βγαζουν λεφτά.
ε. έχω και την ηλικίαν και την πείρα όταν διαβαζω κάποιον να ξερω εάν γράφει μούσια ή ειναι...εξωγήινος. Σαν κάποιον σε άλλη χωρα που ντράπηκε να γράψει την αλήθεια και καλά σε μια βδομαδα γαμησε δυο γκομενες και δεν ητανε πουτανες, θα γαμουσε κι άλλες αλλά του κολλησε η μια δια καλον σκοπόν. Ή άλλος θα κανε παρτουζες με τις αδελφές...Καραμαζόφ στην οικίαν του.
Όσο νεος,όσο ωραίος, όσο πλουσιος και να ναι κανείς μην περιμενει οτι θα ρθει και θα χορέψουν οι κοπέλες στην πλατεία του χωριού για πάρτη του διότι η νοοτροπια ειναι διαφορος. Ειναι ζωντανά...Κι εδώ που τα λέμε, συνηθως αυτοι που γραφουν μουσια, δεν ειναι τίποτα απ τα τρεία.

Επομένως εγώ δια την ειλικρίνειαν του μαθητού , θα του βάλω -9-
Παρακαλώ τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής κ. Καζαν και κ. Αρκανς...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Αγαπητέ Ιωσήφ,
Καλημέρα και ιδού οι απαντήσεις επί των σχολίων σου:
α. Φυσικά και δεν απογοητευόμαστε ποτέ!!. Ο πόλεμος χάθηκε και για αυτό πρέπει να κάνουμε επανάσταση!!! Έτσι λοιπόν, θα το σκεφτώ σοβαρά να ξαναέρθω την 28η Οκτωβρίου!!!
β.Δεν το κατάλαβα ότι η Πετρόβκα ήταν για καθημερινές Ουκρανίδες. Το Σάββατο το πρωί κοιμόμουνα μέχρι αργά λόγω του ξενυχτιού με την ποταμοπαλατινή (γλωσσοπλασία!!) γκόμενα και μετά είχα ραντεβού με το κοριτσάκι που έπιασα χέρι και πήγε κάμπινγκ. Οπότε δε πρόλαβα την Πετρόβκα. Για Κυριακή δεν ήξερα αν είναι ανοιχτή η αγορά (από ότι καταλαβαίνω η Πετρόβκα είναι αγορά) οπότε δεν πήγα.Μήπως είναι κοντά και είναι εύκολο να πάω τώρα?? Φεύγω από το κέντρο στις 14.30.  Ένα ακόμα όμως δάσκαλε: Δεν ξέρω Ρώσικα παρά μόνο μερικές λέξεις. Τι ελπίδες θα είχα στην Πετρόβκα? Και δε συνάδει με το ύφος (και το θάρρος) μου το να την πέφτω σε χιλιάδες γκόμενες στο δρόμο.
δ.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σε νοιάζει αν θα γαμήσεις ένα κοριτσάκι να ξέρεις αν είναι πουτάνα ή όχι. Κανένα πρόβλημα με τις πουτάνες και δεχόμαστε ευχαρίστως τις υπηρεσίες τους αλλά όταν γαμάω πουτάνα και νομίζω ότι γαμάω την καλή μου είμαι απλά ένας ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι πολλοί το έχουμε κάνει (ιδίως ομιλώντας και για την ψυχική πλην της σωματικής πουτανιάς, στην Ελλάδα μάλλον όλοι το έχουμε κάνει)χωρίς βέβαια να το γνωρίζουμε, γι αυτό και μας ενοχλεί ιδιαιτέρως.
ε.Εγώ πάντως στην Ταϋλάνδη γάμησα μαμά και κόρη μαζί. Μέχρι που κατάλαβα βέβαια ότι ήταν συνήθεια να λένε δύο γκόμενες ότι ήταν αδελφές ή μαμά και κόρη για να ξυπνήσουν τα ανώμαλα ένστικτα μεσα σου και να σου πάρουν περισσότερα λεφτά. Αχ, τι κινητήριος δύναμη αυτό το χρήμα... Οι δικές μου πάντως ακόμη πιστεύω ότι ήταν μαμά και κόρη!!! Μοιάζανε. Είχαν και οι δυο σχιστά μάτια!!
<<Όσο νεος,όσο ωραίος, όσο πλουσιος και να ναι κανείς μην περιμενει οτι θα ρθει και θα χορέψουν οι κοπέλες στην πλατεία του χωριού για πάρτη του διότι η νοοτροπια ειναι διαφορος>> Τελικά όμως αυτό δεν γίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο. Σκεφτείτε το. ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς λεφτά (τουλάχιστον από τις χώρες που έχω επισκεφτεί και δεν είναι λίγες). Και φυσικά έτσι είναι. Γιατί να το κάνουν? Σκεπτόμενοι τον βασικό τρόπο σκέψης της γυναίκας που βασίζεται στην ασφάλεια (χρηματική, συναισθηματική, οικογενειακής σταθερότητας) που πολύ ωραία έχει αναλυθεί σε μια πυραμίδα 5 βαθμίδων (μου διαφεύγει το όνομα του φιλόσοφου) νομίζω ότι κάποια γυναίκα δεν έχει κανένα λόγο να πάει με κάποιον απλά επειδή είναι από αλλού. Πάντα ο συντοπίτης τους θα μπορεί να τος παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια, απλά και μόνο επειδή...είναι εκεί.
Και όσα τυχόν καλά κοριτσάκια θα πηδιόντουσαν (ή θα σχετιζόντουσαν) με εμάς τους Έλληνες της Ελλάδας, θα το έκαναν με κάποια σκοπιμότητα, δηλαδή το να φύγουν από την Ουκρανία και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον σε έναν άλλο τόπο. Και ευτυχώς που τα σύνορά τους είναι κλειστά, αλλιώς, η αίσθησή μου είναι ότι θα φεύγανε όλες και θα γινόντουσαν οι μισές πουτάνες στη Γερμανία και οι άλλες μισές νύφες στην Αμερική (και μερικές πουτάνες και νύφες στην Ελλάδα!). Πολλές βέβαια θα γινόντουσαν και τα δύο.
Σήμερα έχουνε εδώ την ημέρα της ανεξαρτησίας τους και γίνονται παρελάσεις και λοιπές αηδίες. Το αστειότερο ήτανε εχθές που κάποιοι μεθυσμένοι πειράζανε τους φαντάρους στα άρματα (από το βράδυ αργά τα είχαν στήσει) και αυτοί απλά το υπέμεναν. Ε, ρε, που’σαι ΣΟΒΙΕΤ??. Εκει να δεις πως θα τρέματε καριόληδες και πως οι γκόμενες θα γαμιόντουσαν για ένα καλσόν ή για ένα σαπούνι.

Τα λέμε αργότερα πάλι. Εν αναμονή βαθμολόγησης από τους υπόλοιπους διδασκάλους. Παρακαλώ όμως και για τη βαθμολόγηση του κ.κ. Δημητράκη! Και Δάσκαλε Ιωσήφ, ευχαριστώ πολύ για το 9. Ίσως τώρα να δεχτείτε αίτηση μου για διδακτορική διατριβή??

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλέ πόσες μέρες αναξαρτησίας έχουν αυτοί εκεί...φιλική συμβουλή....επειδή σε αυτές πάνε συνήθως με γκόμενο...όσες είναι μόνες εκεί είναι προς το ελεύθερο..άρα παίζουν....βέβαια γκολ στο 99 λίγο δύσκολο να μπεί...

ευχαριστώ τον Κύριο Πρόεδρο της Κριτικης Επιτροπής...μια στιγμή να βάλω την εφημερίδα μπροστά για να συνεννοηθώ με τα μέλη όπως στα δικαστήρια επι Ξανθόπουλου....

Συμφωνώ με το προλαλήσαντα Πρόεδρο (είδες ομοφωνία), 9 και μπράβο για την φιλότιμη προσπάθεια...

Επισκέπτης
Τα λέμε αργότερα πάλι. Εν αναμονή βαθμολόγησης από τους υπόλοιπους διδασκάλους. Παρακαλώ όμως και για τη βαθμολόγηση του κ.κ. Δημητράκη! Και Δάσκαλε Ιωσήφ, ευχαριστώ πολύ για το 9. Ίσως τώρα να δεχτείτε αίτηση μου για διδακτορική διατριβή??

Εσύ παιδάκι μου δεν έχεις πάρει πτυχίον ακόμη,προχθες ήρθες και θες διδακτορικό; Μα ποιός είσαι η Νατάσσα είσαι;

Επισκέπτης
ευχαριστώ τον Κύριο Πρόεδρο της Κριτικης Επιτροπής...μια στιγμή να βάλω την εφημερίδα μπροστά για να συνεννοηθώ με τα μέλη όπως στα δικαστήρια επι Ξανθόπουλου....

Τελικά τον ξαναβρήκε τον γερο-του πατερα μετα την καταστροφή της Σμύρνης ήτον έφαγε η αρκούδα?
επίσης ρε Καζα τώρα που πήραμε τον Πούσκας προπονητή θα ξανα πάρουμε πρωτάθλημα ή ο Τσαικόβσκιι ήταν καλύτερος?
Τι λες???

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
....Δεν τον ξαναβρήκε...αλλά έχει τη φωτογραφία του στη κουζίνα στη Ν. Ιωνία...

Μεγάλοι προπονητές και οι 2...λόγω ΑΕΚ ταυτίζομαι με Τσαικόφσκι....αλλά και Ο
Πούσκας ήταν χιουμορίστας...βοήθησε βέβαια και ο Ασλανίδης ..

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
επίσης ο μαθητής πτυχίο δεν έχει πάρει...όχι μόνο διδακτορικό θέλει...αλλά θέλει και επιτροπή με το Δημητράκη που είναι από άλλο πανεπιστήμιο...δε γνωρίζει (κεραυνός) ότι απαιτείται ειδική άδεια από τον ομότιμο πρύτανη ? τσκ τσκ τσκ...αυτοί οι νέοι

Επισκέπτης
επίσης ο μαθητής πτυχίο δεν έχει πάρει...όχι μόνο διδακτορικό θέλει...αλλά θέλει και επιτροπή με το Δημητράκη που είναι από άλλο πανεπιστήμιο...δε γνωρίζει (κεραυνός) ότι απαιτείται ειδική άδεια από τον ομότιμο πρύτανη ? τσκ τσκ τσκ...αυτοί οι νέοι

έτσι ειναι αγαπητέ. Το παίξαμε Ντάριο και σηκωθηκανε τ αγγούρια να γαυγίσουνε τον Μανάβη...Για κάτσε να φωνάξω τον παπαδόπουλο να τον πετσοκόψει...

Επισκέπτης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Υπενθυμίζεται εις τους διαγωνιζομένους μαθητάς ότι η βαθμολόγησις της κριτικής επιτροπής είναι 20/20 με βάσιν το 10.

(Χο,χό !!! πάει του την κάναμε καζα για να μαθει να μας την μπαίνει  !!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom