Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
να ερωτήσω όμως και το διδάσκαλος της Ουκραίνας...μόνο με ντελίβερυ γίνεται η επένδυση?

Εχω ένα φίλο εστιάτορα στο Κίεβο που έχει πολλά εστιατόρια....και πολλές σερβιτόρες...

ας πούμε ότι θέλω να κάνω μια επένδυση σε 2-3 από αυτά....ποιες είναι οι 3 πρώτες επενδύσεις κατά σειρά? Ετσι για να είμαι προετοιμασμένος....

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να ερωτήσω όμως και το διδάσκαλος της Ουκραίνας...μόνο με ντελίβερυ γίνεται η επένδυση?

Εχω ένα φίλο εστιάτορα στο Κίεβο που έχει πολλά εστιατόρια....και πολλές σερβιτόρες...

ας πούμε ότι θέλω να κάνω μια επένδυση σε 2-3 από αυτά....ποιες είναι οι 3 πρώτες επενδύσεις κατά σειρά? Ετσι για να είμαι προετοιμασμένος....
1.ριχνεις τα φραγκα.
2.γαμας οποια σερβιτορα σου αρεσει.
3.μολις παρεις το κεφαλαιο σου πισω πουλας το ποσοστο σου ξανα,για να βγαλεις και κερδος.
4.γινεσε καπνος.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
χμ...δεν εννοώ αυτό....ας δούμε τι συγκεκριμμένο θα πεί ο δάσκαλος

Επισκέπτης

Τα χουμε πει αυτά, ξεκιναμε από αρωμα, τσαντα, παπούτσι, ρουχο, κομμωτήριο,δακτυλίδι(άμα ο κ.επενδυτής είναι μικρός ή κρατιέται, διαμοίρασμα (να νοικιάσεις).
¨οτι πλερώσεις παίρνεις αλλά άμα ψαξεις βρίσκεις κατι καλες σχεσεις αποδώσεως κεφαλαίου- επενδύσεως.
Τωρα πρεπει να πεσεις και στην περιπτωση το καταλληλο προσωπο στον καταλληλον χρόνον

Επισκέπτης
Τα χουμε πει αυτά, ξεκιναμε από αρωμα, τσαντα, παπούτσι, ρουχο, κομμωτήριο,δακτυλίδι(άμα ο κ.επενδυτής είναι μικρός ή κρατιέται, διαμοίρασμα (να νοικιάσεις).
¨οτι πλερώσεις παίρνεις αλλά άμα ψαξεις βρίσκεις κατι καλες σχεσεις αποδώσεως κεφαλαίου- επενδύσεως.
Τωρα πρεπει να πεσεις και στην περιπτωση το καταλληλο προσωπο στον καταλληλον χρόνον

Δηλαδη πλακα στην πλάκα θα σου κοστίσει κανα 1000 Ε τον μηνα άντε κατι λιγότερο πες 800, αλλά για να μα στε μεσα.
Δεν συμφέρει ως βραχυπρόθεσμος επένδυσις διότι δίνεις 50-100 Ε και ενοικιάζεις . Ειναι μονον για τον μακροπρόθεσμον κεφαλαιούχον  ο οποίος εχει την πολυτελεια να ανταπεξελθει.

Επισκέπτης
Δηλαδη πλακα στην πλάκα θα σου κοστίσει κανα 1000 Ε τον μηνα άντε κατι λιγότερο πες 800, αλλά για να μα στε μεσα.
Δεν συμφέρει ως βραχυπρόθεσμος επένδυσις διότι δίνεις 50-100 Ε και ενοικιάζεις . Ειναι μονον για τον μακροπρόθεσμον κεφαλαιούχον  ο οποίος εχει την πολυτελεια να ανταπεξελθει.

το κακό στην περίπτωση που ενοικιάζεις ειναι οτι το κοτερον φυσικα δεν ειναι δικό σου και δεν μπορείς ουτε να το πας όπου θελεις ουτε να το δανείσεις σε φίλους. Είναι επομένως κυρίως θεμα prestige...

Επισκέπτης
Εμ ετσι ειναι, τα σκαφη αναψυχής ειναι ακριβα, αντε πες μαζεψες τα λεφτά το πήρες, αλλα μετα θελει και την συντηρησή του, πλήρωμα, τροφοδοσίες, τελη ελλιμενισμού...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μάλιστα εννόησα πλήρως...βεβαιως βεβαίως...κάτσε να κάνω κόπυ-παστ την λίστα δώρων....

Επισκέπτης
Τωρα αυτες τι κανουνε¨:
Πάνε στην αγκένστβα συναντουνε 100 μαλακες οι 10 θα στειλουνε το κατι τις γιατι ειναι λιγουρια, γιατι κλέγεται, γιατι νομιζουν οτι ειναι η γκομενα τους κλπ. Θα μαζέψουν εκτός από δωρα κανα 300-400 μετρητό το μηνα. Θα πανε και στο ρίβερ χαλαρα άλλες 4-5 φορές να η χιλιάρα. Θα βρουνε και κανα μαλάκα να του φορτωθούνε για ενα δυο-τρεις μηνες όσο αντέξει κι η ζωη τραβα την ανηφόρα...Κι απ το ριβερ όλες σε επενδυτες πάνε αλλά με την ζωη που χουν μαθει δεν φτάνει 2-3 χιλιάρικα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εντάξει...το κατάλαβα...ε  να το πάρουμε το κότερο ...να το δανείζουμε και σε κανένα φίλο....

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε υπαρχει περιπτωσει να βρεις ουκρανεζα με φραγκα και να τις τα φας εσυ?

Επισκέπτης
Αυτό συζητουμε με τον κ. Δημητριον πολλές φορές ότι αμα καποιος βγανει 1500 Ε δεν ειναι για τετοια, καλύτερα να κατσει στο οσπιτιόν του διότι θα το μετανιώσει...

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
έχω μια ερώτηση...ας πούμε αυτή που πάει αγκέντσβα...πάει και ρίβερ...και έρχεται και σε σένα για χορηγία...δε μπορείς να τη κάνεις σίτιτουρίστρια....για το τερπνόν μετά του ωφελίμου?

Επισκέπτης
έχω μια ερώτηση...ας πούμε αυτή που πάει αγκέντσβα...πάει και ρίβερ...και έρχεται και σε σένα για χορηγία...δε μπορείς να τη κάνεις σίτιτουρίστρια....για το τερπνόν μετά του ωφελίμου?

Ρε συ μα καλα εισαι τοσο αφελής;
α. Νομίζεις ότι αντε  έτσι ερχονται οι σιτεμενες τουρίστριες , διαφημίζονται στο ιντερνέτι, απο δω κι απο κει και δεν πέφτει χρημα σε καποιο δημοσιον κυκλωμα; Πώς παίρνουν βιζες κι ερχονται; Δευτερον αν ειναι να πιασουν κάποιον, πρώτον-πρώτον, εσένα θα πιασουνε !
β. αυτες ειναι δουλειες σαν τα παραγωγα, θελουν γερά στομαχια δεν ειναι για τον πασα ένα. το Ριβερι ειναι γνωστου κομμισαρίου, ντε- πουτανου νομιζεις ότι αυτες πλερωνουν μονον το εισητηριό τους και το ποτό τους;
γ. ναι μεν κονομας αλλα ξοδευεις και πολλα και ειναι "δουλεια" που θελει τρεξιμο δεν ειναι αντε έτσι...

Επισκέπτης
δασκαλε δεν εννοω για εσενα,γενικα μιλαω.τοσα χρονια δεν βρεθηκε κανενας καλος παιχτης?

δεν ξερω το αγνοώ τελείως αλλα και να υπήρχε, συνηθως στην ελλάδα οι ουκρανίδες τα τρώνε από κατι 20/χρονους παιδαραδες ή από κατι χοντρούς πουρειτζερ 45 και άνω? Και να υπήρχε κατι αναλογο θα ηταν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom