Επισκέπτης
δασκαλε ο φιλος μας ειναι ομως τουριστας.ας κανει και καμια μαλακια δεν χαλασε ο κοσμος.
Και κολάτσισε χθες το βραδυ πριν την πέσει για ύπνο, που το πας αυτό!!!
δασκαλε ο φιλος μας ειναι ομως τουριστας.ας κανει και καμια μαλακια δεν χαλασε ο κοσμος.
δασκαλε οταν θα ερθω ουκρανια θα ανατρεψω τα δεδομενα να ξερεις.θα τρελανω τα μουνια εκει περα να ξερεις.Και κολάτσισε χθες το βραδυ πριν την πέσει για ύπνο, που το πας αυτό!!!
1.ριχνεις τα φραγκα.να ερωτήσω όμως και το διδάσκαλος της Ουκραίνας...μόνο με ντελίβερυ γίνεται η επένδυση?
Εχω ένα φίλο εστιάτορα στο Κίεβο που έχει πολλά εστιατόρια....και πολλές σερβιτόρες...
ας πούμε ότι θέλω να κάνω μια επένδυση σε 2-3 από αυτά....ποιες είναι οι 3 πρώτες επενδύσεις κατά σειρά? Ετσι για να είμαι προετοιμασμένος....
να ερωτήσω όμως και το διδάσκαλος της Ουκραίνας...μόνο με ντελίβερυ γίνεται η επένδυση?
Εχω ένα φίλο εστιάτορα στο Κίεβο που έχει πολλά εστιατόρια....και πολλές σερβιτόρες...
ας πούμε ότι θέλω να κάνω μια επένδυση σε 2-3 από αυτά....ποιες είναι οι 3 πρώτες επενδύσεις κατά σειρά? Ετσι για να είμαι προετοιμασμένος....
Τα χουμε πει αυτά, ξεκιναμε από αρωμα, τσαντα, παπούτσι, ρουχο, κομμωτήριο,δακτυλίδι(άμα ο κ.επενδυτής είναι μικρός ή κρατιέται, διαμοίρασμα (να νοικιάσεις).
¨οτι πλερώσεις παίρνεις αλλά άμα ψαξεις βρίσκεις κατι καλες σχεσεις αποδώσεως κεφαλαίου- επενδύσεως.
Τωρα πρεπει να πεσεις και στην περιπτωση το καταλληλο προσωπο στον καταλληλον χρόνον
Δηλαδη πλακα στην πλάκα θα σου κοστίσει κανα 1000 Ε τον μηνα άντε κατι λιγότερο πες 800, αλλά για να μα στε μεσα.
Δεν συμφέρει ως βραχυπρόθεσμος επένδυσις διότι δίνεις 50-100 Ε και ενοικιάζεις . Ειναι μονον για τον μακροπρόθεσμον κεφαλαιούχον ο οποίος εχει την πολυτελεια να ανταπεξελθει.
δασκαλε υπαρχει περιπτωσει να βρεις ουκρανεζα με φραγκα και να τις τα φας εσυ?
δασκαλε δεν εννοω για εσενα,γενικα μιλαω.τοσα χρονια δεν βρεθηκε κανενας καλος παιχτης?Εγω τοσα χρονια τετοιο πραμα δεν εχω δει. Τωρα τι να πω εγω είμαι γερος κι ασχημος...
έχω μια ερώτηση...ας πούμε αυτή που πάει αγκέντσβα...πάει και ρίβερ...και έρχεται και σε σένα για χορηγία...δε μπορείς να τη κάνεις σίτιτουρίστρια....για το τερπνόν μετά του ωφελίμου?
δασκαλε δεν εννοω για εσενα,γενικα μιλαω.τοσα χρονια δεν βρεθηκε κανενας καλος παιχτης?