Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα ιωσηφ!
θα θελα τη γνωμη σου για το κλιμα που εχει δημιουργηθει κατα των οικονομικων μεταναστων στην Ελλαδα.

επισης θα θελα τη γνωμη σου στο παρακατω θεμα

καλημέρα !

Για το πρώτο:

Γιατί για τους μουσικούς μετανάστες, για τους πόρνο-μετανάστες που λέει ο Δημητράκης ?
Σοβαρολογώντας δεν υπάρχει τέτοιος όρος "οικονομικοι μετανάστες" πρόκειται περί νεολογισμού που εφευρέθηκε εκ του πονηρού διότι ο κανονικός όρος είναι παράνομοι αλλοδαποί.
Αγαπητέ πρέπει όπως έχω ξαναγράψει ας διανοηθώ εγώ να ει΄σελθω παρανόμως στην Ουκρανία ή να παραβιάσω την βιζα μου και να δεις τι εχει να γίνει. Εν ελλάδι ελευθερως όλα τα απορίμματα εξ αφρικής και ασίας εισέρχονται άνευ προβλήματος. Εάν όμως θελήσω να φερω καμια φίλη μου εξ ουκρανίας εκεί εφαρμόζεται ο νόμος εις το ακέραιον.

Για το δεύτερον:

Φοβούμαι ότι ο παρόν χώρος δεν είναι ο κατάλληλος για μια τετοια ανάλυση, εν πάση περιπτώση προ αρχαιοτάτων ετών έχει διατυπωθεί ότι αυτό το οποίον νοούμε ως ζωήν δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ομαδική παραίσθησις προιόν των ατελών αισθησεων ουτε στην πραγματικοτητα υπάρχουν όρια ζωης - θανάτου και κυριως χρόνου ο οποιος ειναι εννιαίος. Διαβασε Αρστοτελους περί ψυχής , φιλοστρατου τα εις τον Τυανέα τονΑπολλώνιον και αρριανου αλεξανδρου ανάβασις και θα ανακαλύψεις ότι πολλά τα οποια θεωρούνται καινοφανή ειναι γνωστά από την αρχαιότητα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Οσον αφορα το δευτερο, οι αποψεις μας ταυτιζονται, παρολο που η δικη μου ειναι βασισμενη στις θετικες επιστημες και οχι στις θεωρητικες.
Εχεις δικιο στο οτι ο παρων χωρος δε μας επιτρεπει τετοιες αναλυσεις.

Οσον αφορα το πρωτο, πιστευεις οτι υπαρχει η απαιτουμενη παιδευσις εις τον ελληνικο λαον,
ουτως ωστε μαζι με τα ξερα να MHN ΚΑΟΥΝ και τα χλωρα?
Χρησιμοποιω αυτο το λάικο δημωδες , ωστε να δωσω εμφαση στο γεγονος οτι παρολο που
προκειται για σαφεστατη κλιμακα -μιλω για το διαχωρισμο των μεταναστων σε λαθραιους
και μη- παρατηρειται στην κοινωνια μας η  "απεχθεια" εναντιον των μεταναστων
να λαμβανει ακραιες εκφρασεις . Με μια προταση, ρώτω γιατι κατι που νομικα ειναι σαφες,
να περνει διαστασεις απεχθειας.

Επισκέπτης
Οσον αφορα το δευτερο, οι αποψεις μας ταυτιζονται, παρολο που η δικη μου ειναι βασισμενη στις θετικες επιστημες και οχι στις θεωρητικες.
Εχεις δικιο στο οτι ο παρων χωρος δε μας επιτρεπει τετοιες αναλυσεις.

Οσον αφορα το πρωτο, πιστευεις οτι υπαρχει η απαιτουμενη παιδευσις εις τον ελληνικο λαον,
ουτως ωστε μαζι με τα ξερα να MHN ΚΑΟΥΝ και τα χλωρα?
Χρησιμοποιω αυτο το λάικο δημωδες , ωστε να δωσω εμφαση στο γεγονος οτι παρολο που
προκειται για σαφεστατη κλιμακα -μιλω για το διαχωρισμο των μεταναστων σε λαθραιους
και μη- παρατηρειται στην κοινωνια μας η  "απεχθεια" εναντιον των μεταναστων
να λαμβανει ακραιες εκφρασεις . Με μια προταση, ρώτω γιατι κατι που νομικα ειναι σαφες,
να περνει διαστασεις απεχθειας.

Ανευ διαθεσεως αστεισμού,  πιστεύω ότι τετοιο ζήτημα δεν υπάρχει,
δεν θα καούν ουτε τα ξερά, ούτε τα χλωρά, παρά ο ελληνικός λαός...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ανευ διαθεσεως αστεισμού,  πιστεύω ότι τετοιο ζήτημα δεν υπάρχει,
δεν θα καούν ουτε τα ξερά, ούτε τα χλωρά, παρά ο ελληνικός λαός...
τελευταια απορια.
ο λογος για τον οποιο ο ελληνικος λαος θα "καει"
ποιος ειναι?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλημέρα στον Κύριο Ουκρανάρχη...(Πως λέμε πλανητάρχη0-οικία των θεών είναι αυτή...

ρε γαμώτο αυτό το παιδί είναι ντούρο δε το συμβουλεύσαμε σωστα χθες...μετά από το καρίμπιαν
έπρεπε να παίξει αρένα....είχε χρόνο και το μαγαζί είναι πιο μεινστριμ στο στυλ του...με κόσμο όπως πχ. κάποια ελληνική ντίσκο...

σήμερα αρένα και μετά άβαλον....το άβαλον έχει κόσμο τη Κυριακή εκεί που τα άλλα δεν έχουν...

Επισκέπτης
Καλημέρα στον Κύριο Ουκρανάρχη...(Πως λέμε πλανητάρχη0-οικία των θεών είναι αυτή...

ρε γαμώτο αυτό το παιδί είναι ντούρο δε το συμβουλεύσαμε σωστα χθες...μετά από το καρίμπιαν
έπρεπε να παίξει αρένα....είχε χρόνο και το μαγαζί είναι πιο μεινστριμ στο στυλ του...με κόσμο όπως πχ. κάποια ελληνική ντίσκο...

σήμερα αρένα και μετά άβαλον....το άβαλον έχει κόσμο τη Κυριακή εκεί που τα άλλα δεν έχουν...

Καλημέρα,

ναι αλλα εάν δεν το εσυμβουλεύσαμε σωστα το παιδί, δεν πταίει αυτό παρα εμείς, πρώτος εγώ και δευτερος εσύ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μα αυτό λέω....τουλάχιστον σήμερα Αρένα-Αβαλον

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δεν τα είπαμε....αλλά δε πειράζει..τα βασικά τα μεταφέραμε...

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.διαβαζω μεγα διδασκαλε τις συμβουλες που δινεις στον τυπο που βρισκετε στην ουκρανια,και εχω να παρατηρησω το εξης.δασκαλε ολα καλα και ωραια και σωστα αυτα που του λες,επισης ο φιλος μου αρεσει που ειναι ειλικρινεστατος στις ανταποκρισεις του απο την ουκρανια,και περιγραφει αναλυτικα τι συνανταει καθε μερα.αλλα νομιζω δασκαλε οτι κατι κανει λαθος ο φιλος μας και δεν μπορει να γαμησι καμια απο αυτες που βγαινει εξω,μηπως δασκαλε δεν τις προλογιαζει καλα? μηπως σαν εικονα δεν καθετε καλα στο ματι τις ουκρανεζα? μηπως εχει καποιο στυλακι το οποιο δεν αρεσει σε αυτες εκει?
δασκαλε πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω,μια και εισαι ο μονος ειδικος που μπορει να το εξηγησει αυτο.

και μια τελευταια ερωτηση δασκαλε.υπαρχει περιπτωση δασκαλε ο φιλος μας να πεσει πανω στην κορη του ιεραποστολου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.διαβαζω μεγα διδασκαλε τις συμβουλες που δινεις στον τυπο που βρισκετε στην ουκρανια,και εχω να παρατηρησω το εξης.δασκαλε ολα καλα και ωραια και σωστα αυτα που του λες,επισης ο φιλος μου αρεσει που ειναι ειλικρινεστατος στις ανταποκρισεις του απο την ουκρανια,και περιγραφει αναλυτικα τι συνανταει καθε μερα.αλλα νομιζω δασκαλε οτι κατι κανει λαθος ο φιλος μας και δεν μπορει να γαμησι καμια απο αυτες που βγαινει εξω,μηπως δασκαλε δεν τις προλογιαζει καλα? μηπως σαν εικονα δεν καθετε καλα στο ματι τις ουκρανεζα? μηπως εχει καποιο στυλακι το οποιο δεν αρεσει σε αυτες εκει?
δασκαλε πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω,μια και εισαι ο μονος ειδικος που μπορει να το εξηγησει αυτο.

και μια τελευταια ερωτηση δασκαλε.υπαρχει περιπτωση δασκαλε ο φιλος μας να πεσει πανω στην κορη του ιεραποστολου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα ρε Αρκάνς που είσαι, μπες στην κριτική επιτροπήν μαζί με τον κ. Κάζαν για να βαθμολογήσομε τας επιδώσεις του καινούργιου μαθητού.

α. Αι επιδώσεις του κ. Αδώνεως είναι μία χαρά, ο άνθρωπος έχει 2 ημέρας στην ουκρανία άνευ χρηματικ΄ς συνδρομής μην περιμενετε να γαμησει καμια τζαμπα. εδώ έχει κατι άλλους που μενουν χρόνια και δεν έχουν γαμήσει τζάμπα, απ αυτόν περιμένετε να τον δουν όλες οι γκόμενες και να πέσουν ξερές κάτω? Για να γμησεις πρέπει να βγεις, να ξαναβγείς, να ξαναβγείς και μετα θα γαμησεις το τοιουτον προυποθετει χρόνον τον οποιον ο επισκέπτης δεν διαθετει. εννοειται και να σε γουσταρει η γκόμενα. Η δευτερη περιπτωσις ειναι να πας σε καμια ντισκο και να πεσεις σε καμια μεθυσμένη απο 30 και άνω η οποία ψαχνει εναγωνιωδώς να γαμηθεί.
β. τα έχουμε πει το αισθητικόν δεδομένον της ουκρανίας είναι διάφορον της ελλάδος, δεν πάει ο τυπος να ναι σαν καλικάτζαρος δεν έχει καμια σημασία φτάνει να ναι νέος (που δεν είναι) και ψηλός (που δεν είναι επίσης!) . Χο-Χό !!! Ούτε κι εγώ είμαι ! Τι απομένει ? Το τρίτον ! Να την πέφτει εξ εφόδου στις γκόμενες  , αυτό ειναι το μυστικόν, όποια πολλα μου σου του, στην επομένη. Να μην βρει καμια μουναρα που δεν του καθεται αλλα επειδή ειναι μουνάρα επιμένει διότι θα χασει τον χρόνον του. Αμα δεν κατσει η γκόμενα την πρώτη,δευτερη άιντε τρίτη πολλές λέω, φορά, δεν θα του  κατσει ποτέ κι ας μείνει μονίμως στην Ουκρανίαν.
γ. αυτό το πουτανάκι η ιεραποστόλισσα, την έχω καμει φιρμα εν ελλάδι και ο κ. καζας διαυτήν με ηρώταγε. Νομιζω ότι οι πιθανότητες να πεσει πανω της ειναι 0,0001 %

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε ειμαι ετοιμος να βαθμολογησω.

δασκαλε ενα το φιλος μας το επαιζε λιγο τρελα,και αρχιζε να ταζει λαγους και πετραχειλια στις ουκρανεζες ισως ητανε καλυτερα?
αν τις εδινε κανενα δωρακι αυτες που συναντουσε θα ηταν καλυτερα?
αν τις ελεγε θα σας παρω στην ελλαδα θα ητανε καλυτερα?
να τις ειχε γενικα στο παραμυθι τις γκομενες.
και στο τελος να γινοτανε καπνος.
δεν θα ητανε καλυτερα?

Επισκέπτης
δασκαλε ειμαι ετοιμος να βαθμολογησω.

δασκαλε ενα το φιλος μας το επαιζε λιγο τρελα,και αρχιζε να ταζει λαγους και πετραχειλια στις ουκρανεζες ισως ητανε καλυτερα?
αν τις εδινε κανενα δωρακι αυτες που συναντουσε θα ηταν καλυτερα?
αν τις ελεγε θα σας παρω στην ελλαδα θα ητανε καλυτερα?
να τις ειχε γενικα στο παραμυθι τις γκομενες.
και στο τελος να γινοτανε καπνος.
δεν θα ητανε καλυτερα?

Διαπράττεις κλασσικά λάθη,

το έχω ξαναγράψει οι τύπισσες θελουν να το δουν εδώ και  τωρα. Ρε τον Πίπη τον Λάτσιο να πάρω μαζί μου άμα πάμε ινκόγκνιτο σε καμια ντισκοτέκ, όπως αυτός κυκλοφοράει, δεν πρόκειται να τον κοιτάξει καμιά γκόμενα ! Και να σου πω και την άλλη αλλήθεια, κι οι τυποι που χουν πολύ χρήμα δεν πάνε σε κανονικές ντισκο να τους πρήζει τ αρχίδια η καθε μαλάκω, φωναζουν ντελίβερι σπίτι.  Όποιος εχει χαρτί, έχει κανα 2-3 -10 γκόμενες ταυτογχρόνως αφού κανει..επενδύσεις. Τα χω ξαναγράψει αυτα στον καζα, οι γκομενες που βλεπετε φτιαγμένες και ντυμένες έχουν καποιον μόνιμον...επενδυτήν.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και εγώ να βαθμολογήσω...μια χαρά τα πάει ο πατριώτης μας για 2 μέρες...κινείται σε πολλούς χώρους, είναι πρόθυμο να παίξει στη θέση που του λέει ο κόουτς Ιωσήφ (Καρίμπιαν), σκοράρει με
πενάλτυ (Ρίβερ), μαρκάρει σε διάφορα μέρη στο χώρο του κέντρου (Χερτσάτικ)...και ειλικρινής-κάτι που αρέσει σε κάθε προπονητή

Απλώς το καμάκι στην Ουκρανία....δεν είναι και καλά εύκολο..τα έχει πεί και ξαναπεί ο δάσκαλος καιτο ξαναλέει πιο πάνω αναλύοντας το παίκτη Αδωνη....οπότε μη λέμε και ότι θέμε....έπρεπε η διδασκαλια αυτή να έχει ήδη αφομειωθεί...(δε λέω Κε Αρκάνς γιατί θα ξαναέχουμε μία έκρηξη συνδρόμου Τουρέ-εντάξει)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Με πρόλαβε ο δάσκαλος με τα κλασικά λάθη....κάνει διόρθωση τακτικής η προπονητάρα μας....

arcans46

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε ο φιλος μας ειναι ομως τουριστας.ας κανει και καμια μαλακια δεν χαλασε ο κοσμος.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
βεβαίως τα έχετε πεί Ουκρανιδάρχα...και έχω ενημερώσει κάτι στρατηγικούς επενδυτές επι τούτω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom