Επισκέπτης
καλημερα ιωσηφ!
θα θελα τη γνωμη σου για το κλιμα που εχει δημιουργηθει κατα των οικονομικων μεταναστων στην Ελλαδα.
επισης θα θελα τη γνωμη σου στο παρακατω θεμα
καλημέρα !
Για το πρώτο:
Γιατί για τους μουσικούς μετανάστες, για τους πόρνο-μετανάστες που λέει ο Δημητράκης ?
Σοβαρολογώντας δεν υπάρχει τέτοιος όρος "οικονομικοι μετανάστες" πρόκειται περί νεολογισμού που εφευρέθηκε εκ του πονηρού διότι ο κανονικός όρος είναι παράνομοι αλλοδαποί.
Αγαπητέ πρέπει όπως έχω ξαναγράψει ας διανοηθώ εγώ να ει΄σελθω παρανόμως στην Ουκρανία ή να παραβιάσω την βιζα μου και να δεις τι εχει να γίνει. Εν ελλάδι ελευθερως όλα τα απορίμματα εξ αφρικής και ασίας εισέρχονται άνευ προβλήματος. Εάν όμως θελήσω να φερω καμια φίλη μου εξ ουκρανίας εκεί εφαρμόζεται ο νόμος εις το ακέραιον.
Για το δεύτερον:
Φοβούμαι ότι ο παρόν χώρος δεν είναι ο κατάλληλος για μια τετοια ανάλυση, εν πάση περιπτώση προ αρχαιοτάτων ετών έχει διατυπωθεί ότι αυτό το οποίον νοούμε ως ζωήν δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ομαδική παραίσθησις προιόν των ατελών αισθησεων ουτε στην πραγματικοτητα υπάρχουν όρια ζωης - θανάτου και κυριως χρόνου ο οποιος ειναι εννιαίος. Διαβασε Αρστοτελους περί ψυχής , φιλοστρατου τα εις τον Τυανέα τονΑπολλώνιον και αρριανου αλεξανδρου ανάβασις και θα ανακαλύψεις ότι πολλά τα οποια θεωρούνται καινοφανή ειναι γνωστά από την αρχαιότητα.