Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αγαπητοί συνάδελφοι, καλησπέρα!
Από σήμερα και μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα, θα παρουσιάσω ένα μικρό οδοιπορικό στην πόλη του Κιέβου! …

Φίλε Άδωνη η περιγραφή σου είναι εξαιρετική.
Αναλύεις ακριβώς αυτά που με ενδιαφέρουν και μάλιστα με λεπτομέρεια και αντικειμενικότητα.
Σε παρακαλώ συνέχισε ακάθεκτος τις αναλύσεις σου.

ΥΣ: Μην αισθάνεσαι άβολα αν νιώθεις ότι σου «πιάσαν το κώλο» για 50 ή 100 γκρίβνα κάπου σύμφωνα με τις τιμές που λένε οι διάφοροι «μάγκες» εδώ μέσα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αν είσαι ξένος και πρωτάρης στη χώρα, ιδίως σε μια τέτοια χώρα, να σου κοστίσει κάτι παραπάνω. So, what ?  Τα μουνιά θα σου μείνουν σαν ανάμνηση, όχι τα 50 γκρίβνα παραπάνω.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ως ο βετεράνος Ρίβερ Πλείς (ομαδάρα) σχολιαστής (15 παρουσίες)...και για χάρη της αντικειμενικότητας ....θα ήθηλα να ενημερώσω τους κυρίους κυρίους φοιτητάς του
θρεντ ..ότι στο ΡΠ δεν υπάρχουν 30 μοντέλα...υπάρχουν 30 φανταιζί ξεκωλέ γκόμενες...άλλες
κοντές ...άλλες νταρντάνες....άλλες σα να ήρθαν χθες από το χωριό τους...άλλες γριέντζες...άλλες γυφτογεωργιανές...υπάρχουν κατά μέσο όρο 10-15 καλές ως πολύ καλές επιπέδου ποιοτικού CT και γύρω στις 5 γκόμενες που είναι παρακαλώ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛΣ η και ΣΟΥΠΕΡ αν τύχει...
ποιός τη χάρη μας....

Πολλές δεν είναι συνεννοημένες ...είναι independent...και έρχονται ευκαιριακά...ξέρουν τι τιμές
παίζουν από τις ολιγοπωλιακές συχνάζουσες...αλλά ανάλογα με τις ανάγκες τους και πόσο αργά είναι σορτάρουν....μια από τις πολύ καλές μου τη Μαργαρίτα τη πήρα με 106 ευρώ και 10 επι πλεον για το ταξί τους.

Περισσότερα στο ανάγνωσμα που θα παίζεται παρά του Θρεντ...Καυτές Νύχτες στο Κολασμένο Παγωμένο Κίεβο...με τα πρώτα χιόνια..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Φιλε Casablancas

Μια μετρια γκομενα απο 'κει φανταζει τοπ μοντελ στον Ελληνα....ξερεις τωρα......

Γενικα το λεω οχι για το παλικαρι.......

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
σωστό...επίσης το ΡΠ ...έτσι που βλέπεις 30 ξέκωλα μαζεμένα να χορεύουν να σου μιλάνε
γλυκαίνεσαι...είσαι στη Ντίσνευ του Πορνό....απίστευτη φαντασίωση και πλάκα....ε με τέτοια
χαρά δε θα βάλεις 2 βαθμούς παραπάνω στη καθε μία που έρχεται να σε ζαχαρώσει...οποτε σωστό
και κατανοητό....καθόλου παρεξηγήσιμο...

Επισκέπτης
Από σήμερα και μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα, θα παρουσιάσω ένα μικρό οδοιπορικό στην πόλη του Κιέβου! ΤΟΝΙΖΩ, ότι αυτά που θα διαβάσετε από εμένα, αποτελούν την πρώτη εντύπωση κάποιου που πήγε πρώτη φορά στο Κίεβο. Οι πληροφορίες που παίρνετε από τον διδάσκαλο Ιωσήφ και τον διδάσκαλο Δημητράκη είναι σαφώς πιό αντικειμενικές και αξιόπιστες. Απλά, οι πληροφορίες του πρωτάρη, μπορεί να είναι πιο κοντά στη δική σας πρώτη εντύπωση από το Κίεβο.
Λοιπόν, μετά από μια καλή πτήση ήρθε ο τύπος που είχα κλείσει από το ιντερνετ (και μου  έπιασε τον κώλο - € 35) και ταχύτατα με πήγε στο ξενοδοχείο μου, το Dnipro. Θλιβερό ξενοδοχείο. Απομεινάρι της Σοβιετικής Ένωσης, όπως και αρκετά άλλα που πρόλαβα να δω, καθότι ήρθα στις 22.00 σήμερα. Άθλιο ξενοδοχείο, άθλιο δωμάτιο(πλην όμως καθαρό) αφενός, αφετέρου όμως έχει μόνο evian νερό με 35 γκρίβνες – και το νερό της βρύσης δεν πίνεται.
Βόλτα στη Χερτσατικ όπου είδα λίγες μουνάρες (δυνατές όμως) και ΑΠΕΙΡΟΥΣ να πίνουνε μπύρες και να κάθονται στα παγκάκια. Δεν ένιωσα ανασφάλεια αλλά πιστεύω αν έκανα αυτή τη βόλτα κατά τις 12.00 δε θα ήταν τόσο καλά τα πράγματα.
Παζάρια στον ταξιτζή και για 50 (πάλι μου τον πιάσανε Ιωσήφ – το ξέρω) πήγα στο Ρίβερ Πάλας. Λοιπόν, το μαγαζί δεν είν αι τίποτα το ιδιαίτερο, κάτω έχει ένα sports bar με μέτριο φαγητό αλλά καλή μπύρα και ζωντανή μουσική και στο ισόγειο έχει ένα night club. Όλο το κόλπο είναι στα μουνιά. ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΚΑΤΙ ΤΤΤΤΡΡΡΡΟΜΕΡΟ. Καμιά 30ριά μουνιά που θα ήταν όλα ΜΟΝΤΕΛΑ στην Ελλάδα. Πουτάνες φυσικά. Είτε τους μιλούσες είτε ερχόντουσαν αυτές – κάποιες μπαίναν στο θέμα κατευθείαν, κάποιες αργότερα. Θυμάμαι που στη διδασκαλία είπατε 80-110 για τη νύχτα. Λοιπον, δεν ξέρω πόσο μαλακας μπορεί αν είμαι αλλά ήταν όλες συνεννοημένες. Ξεκινούσαν από 300 αλλά κάτω από 200 δολλάρια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τις παζάρεψα όλες, ξαναπροσπάθησα και ξαναπροσπάθησα αλλά ΟΥΔΕΝ. 200 δολλαρια ακατέβατα. Φυσικά γλιτώνεις αν πληρώσεις σε γκριβνα γιατί δεν είναι τόσο ενημερωμένες προφανώς για την ισοτιμία!! Και βέβαια όλες μιλάνε αγγλικά.
Πήρα λοιπόν μια ξανθιά γαλαζομάτα, ΑΓΓΕΛΟΣ. Και σε ξ καλούτσικο και όλα εντάξει. Φυσικά το κωλοDnipro για να με αφήσει να μπω μου έφαγε άλλα 200 γκρίβνα λάδωμα για τον σεκιουριτά επειδή δεν ήταν δηλωμένη η πουτάνα. Σύνολο δηλαδή βγήκε 160 ευρώ ο καφές. Με τόσα δίνουν και κώλο στην Ελλάδα. Βέβαια η ποιότητα του προϊόντος εδώ ήταν ΑΑΑ.
Το ξενοδοχείο έχει και ένα καλούτσικο στριπτιζάδικο στον πρώτο που από ότι είδα είχε καλά κομμάτια. Θα το έλεγξω αύριο αν δε φορτώσω από το Καριμπίαν (συνεχίζω το πρόγραμμα που μου έβγαλες δάσκαλε!!). Τη μέρα αλήθεια τι να κάνω? Έχει κανένα μέρος που να συχνάζουν τα μουνιά για να πάω να πιώ καφέ και να βλέπω???

Αυτά για τώρα

ΥΓ. Κάτι γίνεται με τα Σερβοκροάτικα που ξέρω. Κουτσά στραβά κάτι συνεννοούμαι με αυτούς που δε ξέρουν γρι αγγλικά

Αγαπητέ φίλε,
εύγε διοτι τα πιανεις γρήγορα και ακολουθεις τις οδηγίες από το Κ.Π.Μ.
Το ξενοδοχείο δεν είναι και τοσο δράμα, θα μπορούσες να μενεις στο...Σαλιούτ !
Δράμα ειναι τα λεφτά που πλερώνεις γι'αυτην την μαλακεία αλλά για το Σαββατοκύριακο κάνει την δουλειά του. Το βράδυ μαζεύονται οι κ.κ. πουτάνες στο μπαρ κατω στην  είσοδο και πάνω στο κλαμπι.
Βγέκα απότην είδοδος στρίψε αριστερά στην χερτσιάτικ προχώρα ευθεία καμια εκατοστή μέτρα , κατεβα τα σκαλάκια στην υπόγειο διαβαση και θα βγεις προ του σταθμου Μειντάν Νεζαλόνεστι. Εδώ έχει μαγαζάκια με νερά, ψωμιά κλπ. Ψώνισε ότι σου χρειάζεται. Στα αριστερά σου στο υπόγειο κέντρο θα δεις σεκιουριτατε και κατι μεγάλες τζαμένιες πόρτες είναι η  είσοδος του "Γλόμπου". Εκείο τριγυρνανε πανω κατω διαφορα πουτανακια αλλα μην χανεις την ωρ σου διότι τα πιο πολλά ειναι να σε κοροιδέψουνε. Σήμερον ειναι Σαββατον. Μπες στον σταθμό και πάενε στον σταθμό Πετρόβκα με το μετρό (προσοχλή οι μαλακες τον γράφουν Πετρίβκα). Εκεί έχει μια τεράστια αγορά την πέφτεις σε όλες τις γκόμενες που θα βρεις μπροστά σου θα φας χιλιες πίττες αλλα στο τελος θα τσιμπήσει και καμια φυσιολογική. Ή αλλέως πάενε Σουλιάσκα.
Αν φας την ωρα σου Χερτσιάτικ ναι μεν ωραία, δεντράκια, παγκάκια, αλλά μουνί δεν θα βγάνεις. Περίμενε μετά το μεσημερι το απογεμα που θα πεζοδρομηθεί ο δρόμος και θα γεμισει αλλά και πάλι δύσκολον.
Αν έχεις πιτσι-πιτσι από την αγκένστβα θα σε πανε κάπου στην χερτσιατικ να καθησετε, προσοχή μην σου πουνε για κανε ουκρανικό γιατι θα σε πανε στο ιβανα γκόροντ και εκι θα σε ξεσκίσουνε.
Το βράδυ καρίμπιαν πέσε την σ όλες τις γκόμενες (εχει τουρλου-τουρλού). Ειδικώς όμως αυτες που καθονται στην μπάρα μονες ή δυο δυο με τις τσάντες πάνω στην μπάρα ειναι πουτανες και πουτανάκια.
Άσχετον αλλα για να μην εισαι ζωντανό. Τα αξιοθεατα του κιέβου βρίσκονται τα πιο πολλά στον σταθμό "Αρσενάλ" στρίβεις αριστερά στην έξοδο κι όλο ντουγρού για κανα 2-3 χμ (σπίτι Υψυλαντου-Λάβρα-η γκόμενα με το παλούκι-πολεμικο μουσείον).
Αν δεν σ αρεσει Καρίμπιαν πες σ ενα ταρίφα να σε πάει Μπίνγκο, ειναι σε διαφορετικό στυλ.

Αυτιά....

Επισκέπτης
Από σήμερα και μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα, θα παρουσιάσω ένα μικρό οδοιπορικό στην πόλη του Κιέβου! ΤΟΝΙΖΩ, ότι αυτά που θα διαβάσετε από εμένα, αποτελούν την πρώτη εντύπωση κάποιου που πήγε πρώτη φορά στο Κίεβο. Οι πληροφορίες που παίρνετε από τον διδάσκαλο Ιωσήφ και τον διδάσκαλο Δημητράκη είναι σαφώς πιό αντικειμενικές και αξιόπιστες. Απλά, οι πληροφορίες του πρωτάρη, μπορεί να είναι πιο κοντά στη δική σας πρώτη εντύπωση από το Κίεβο.
Λοιπόν, μετά από μια καλή πτήση ήρθε ο τύπος που είχα κλείσει από το ιντερνετ (και μου  έπιασε τον κώλο - € 35) και ταχύτατα με πήγε στο ξενοδοχείο μου, το Dnipro. Θλιβερό ξενοδοχείο. Απομεινάρι της Σοβιετικής Ένωσης, όπως και αρκετά άλλα που πρόλαβα να δω, καθότι ήρθα στις 22.00 σήμερα. Άθλιο ξενοδοχείο, άθλιο δωμάτιο(πλην όμως καθαρό) αφενός, αφετέρου όμως έχει μόνο evian νερό με 35 γκρίβνες – και το νερό της βρύσης δεν πίνεται.

Το ξενοδοχείο έχει και ένα καλούτσικο στριπτιζάδικο στον πρώτο που από ότι είδα είχε καλά κομμάτια. Θα το έλεγξω αύριο αν δε φορτώσω από το Καριμπίαν (συνεχίζω το πρόγραμμα που μου έβγαλες δάσκαλε!!). Τη μέρα αλήθεια τι να κάνω? Έχει κανένα μέρος που να συχνάζουν τα μουνιά για να πάω να πιώ καφέ και να βλέπω???

Αυτά για τώρα

ΥΓ. Κάτι γίνεται με τα Σερβοκροάτικα που ξέρω. Κουτσά στραβά κάτι συνεννοούμαι με αυτούς που δε ξέρουν γρι αγγλικά

Πάενε στην Χερτσιάτικ και καθησε όξω στο Double Cofee θα περάσουν όλα τα μουνια μπροστά σου. αλλά λαδι λάδι και τηγανητα τίποτα. Ή αλλιώς ανέβα με τα πο΄δια από το μειντάν νεζαλόνεστι εκεί που είναι η Ραιφάιζεν και κανουν τερμα οι μαρσούτκες όλο ευθεία στην ανηφόρα για να βγεις Αγία σοφία έχει εκεί κατι υπαίθριες καφετεριες, κοσμο κλπ.
Το καλυτερο παντως ειναι πετρό(ι)βκα διότι εκτός απο το να βλέπεις μουνια μονο μπορεί και να κτυπήσεις κανένα. Μην περιμένεις να γαμησεις καμια εκτός αν είναι μεθυσμένη ή ανω των 30...

Επισκέπτης
Φίλε Άδωνη η περιγραφή σου είναι εξαιρετική.
Αναλύεις ακριβώς αυτά που με ενδιαφέρουν και μάλιστα με λεπτομέρεια και αντικειμενικότητα.
Σε παρακαλώ συνέχισε ακάθεκτος τις αναλύσεις σου.

ΥΣ: Μην αισθάνεσαι άβολα αν νιώθεις ότι σου «πιάσαν το κώλο» για 50 ή 100 γκρίβνα κάπου σύμφωνα με τις τιμές που λένε οι διάφοροι «μάγκες» εδώ μέσα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αν είσαι ξένος και πρωτάρης στη χώρα, ιδίως σε μια τέτοια χώρα, να σου κοστίσει κάτι παραπάνω. So, what ?  Τα μουνιά θα σου μείνουν σαν ανάμνηση, όχι τα 50 γκρίβνα παραπάνω.

'Εχει και παραέχει διότι σε παιρνανε για καθυστερημένο.
Η ουκρανία ειναι χωριό. άπαξ και σου βγει το ονομα του μαλακα ειναι δύσκολον να ξεβγεί. έτσι λοιπόν όπως δεν ήθελε μια γκόμενα τον καιρό του 50 να τα'χει με τον χαζό του χωριού στην ελλάδα το ίδιο στην Ουκρανία σήμερα. σε κάποια φάση θα βγαίνετε έξω και θα βλέπετε εκατι μουναρες να καθονται στα παγκακια με κατι χοντρούς για φτυσιμο και θα αναρωτείστε "καλα ρε γαμώτο τι εχει αυτός που δεν έχω εγώ, και γιατι εγώ πρεπει να πληρώνω;". Ειναι διότι θα εχετε ηδη ταυτοποιηθει στον κοινωνικο περιγυρον ως βλάκες.
Ο σκυθικός εγκεφαλος (εαν λειτουργει ακομα διερευναται) απέχει παρασάγγας από τον ελληνικόν.

Επισκέπτης
'Εχει και παραέχει διότι σε παιρνανε για καθυστερημένο.
Η ουκρανία ειναι χωριό. άπαξ και σου βγει το ονομα του μαλακα ειναι δύσκολον να ξεβγεί. έτσι λοιπόν όπως δεν ήθελε μια γκόμενα τον καιρό του 50 να τα'χει με τον χαζό του χωριού στην ελλάδα το ίδιο στην Ουκρανία σήμερα. σε κάποια φάση θα βγαίνετε έξω και θα βλέπετε εκατι μουναρες να καθονται στα παγκακια με κατι χοντρούς για φτυσιμο και θα αναρωτείστε "καλα ρε γαμώτο τι εχει αυτός που δεν έχω εγώ, και γιατι εγώ πρεπει να πληρώνω;". Ειναι διότι θα εχετε ηδη ταυτοποιηθει στον κοινωνικο περιγυρον ως βλάκες.
Ο σκυθικός εγκεφαλος (εαν λειτουργει ακομα διερευναται) απέχει παρασάγγας από τον ελληνικόν.

ειναι η διαφορά του τροπου σκεψεως, η νοοτροπία.
Γιαυτούς ο ξένος είναι ηδη κατα τεκμηριον βλαξ διότι θα πετάξει ένα σωρό λεπτά για κατι που ειναι τζάμπα.
Στο ουκρΑΝΙΚΌ μυαλό είναι αδύνατον ο ακόλουθος λογισμός:
η έννοια του χρόνου. Δεν μπορούν να αντιληφθουν ότι ο ξενος θα καμει παρα  πολλές υποχωρήσεις για μουνί , διότι καποτε πρεπεινα γυρίσει σπίτι του. Αυτοί νομιζουν ότι όλοι εχουν όλον τον χρόνο μπροστα τους . Υπάρχει μια ανατολική αντίληψις του  χρόνου.

Επισκέπτης
Περισσότερα στο ανάγνωσμα που θα παίζεται παρά του Θρεντ...Καυτές Νύχτες στο Κολασμένο Παγωμένο Κίεβο...με τα πρώτα χιόνια..

Ε μ'αυτό το Κολατσιό στο παγωμένο Κίεβο μας έχεις γκαστρώσει ρε Καζα... πότε θα το διαβασουμε; Αν έγραφες το "Πόλεμος και Ειρήνη" ή το "Αδελφοι καραμαζόφ" θα είχες τελειώσει πιο γρήγορα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε μ'αυτό το Κολατσιό στο παγωμένο Κίεβο μας έχεις γκαστρώσει ρε Καζα... πότε θα το διαβασουμε; Αν έγραφες το "Πόλεμος και Ειρήνη" ή το "Αδελφοι καραμαζόφ" θα είχες τελειώσει πιο γρήγορα

Άσε δάσκαλε μην τον πιέζεις. Μάλλον θα έχει επηρεαστεί και αυτός από την Ουκρανική αντίληψη περί χρόνου.

Επισκέπτης
Άσε δάσκαλε μην τον πιέζεις. Μάλλον θα έχει επηρεαστεί και αυτός από την Ουκρανική αντίληψη περί χρόνου.

Καλημέρα Βολταίρε ! Λοιπόν πρεπει να ρωτήσουμε τον κ. Κάζαν εάν το μπότερ-μπρόντε (κοινως ψωμακι με βουτυρακι ,τυρακι, σαλαμακι)που κολατσίζουσι οι ουκρανοι ειναι γερμανική λέξις (οπως υποψιαζομαι) ή οχι.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
άρχοντα  τις  ουκρανίας    να  είσαι  καλά .  πολλές  φορες  είχα  δει  εν  μέρη  και  όχι  100 τις  100  τις  αναλύσεις  σου περί  ουκρανικής  σκέψης  να  ισχύουν  ...  στην  yalta    είδα  άρχοντα  μπλάσκο  ακριβώς    μα  ακριβώς  ότι  έχεις  γράψει  στην  πράξi  εύγε    εγώ  λέω  και  τα  καλά  και  τα  άσχημα .....    θέλω  ne  σε  ρωτήσω  το  φαινόμενο  μισό  εκατομμύριο  κόσμος  στο  δρόμο  και  τα  μαγαζιά  άδεια  διπλα  στον δρόμο    είναι  λόγο  κρίσις???????  η  πάντα  έτσι  είναι    αναλhσε το  μας σε  παρακαλώ  παρα  πολύ  αν  μπορείς  γιατί  "μουρλαθικα"  τελείως    ο θεος    να  σου  δίνει  μέρες  να  μας  φωτίζεις    νέστορα    τις  ουκρανίας  εύγε

Επισκέπτης
άρχοντα   τις   ουκρανίας     να  είσαι   καλά .   πολλές   φορες   είχα   δει   εν   μέρη   και  όχι  100 τις  100  τις  αναλύσεις   σου περί  ουκρανικής  σκέψης  να  ισχύουν  ...  στην   yalta    είδα   άρχοντα   μπλάσκο   ακριβώς    μα  ακριβώς   ότι  έχεις   γράψει  στην  πράξi   εύγε    εγώ  λέω   και  τα  καλά   και   τα  άσχημα .....     θέλω   ne  σε  ρωτήσω  το  φαινόμενο   μισό   εκατομμύριο  κόσμος   στο  δρόμο  και  τα  μαγαζιά  άδεια   διπλα  στον δρόμο    είναι  λόγο  κρίσις???????   η  πάντα   έτσι  είναι    αναλhσε το  μας σε  παρακαλώ  παρα  πολύ   αν  μπορείς   γιατί   "μουρλαθικα"   τελείως     ο θεος    να  σου  δίνει   μέρες  να   μας  φωτίζεις     νέστορα    τις   ουκρανίας   εύγε

Αγαπητέ φίλε Γιαντις,

κατ αρχάς να σε ευχαριστήσω για τα κολακευτικα σχόλια. Με τιμάς.
Κατα δεύτερον επιτρεψατέ μου μίαν προσωπικήν παρατήρησιν: Μου εισαι ιδιαιτέρως συμπαθής διότι είσαι... τζερτζελές !

Στο ερώτημα τώρα:
α. Παλίοτερα, πχ 5 χρόνια πριν δεν υπήρχε ούτε μύιγα στα καφέ ! έχουν αρχίσει και χαλάνε οι Ουκρανοί !
β. γενικώς για τους εκ Ρομανίας εξορμούντας. Παιδιά η Δυτική ουκρανία δεν έχει σχέση με την Κεντρική-Ανατολική. Δεν ήταν καν  Ουκρανία. Κατοικείται από άλλες φυλές και έχει διαφορετική μορφολογία εδάφους. Συνεπώς και η ψυχοσύνθεσις των ανθρώπων είναι διαφορετική.
γ. επί του ζητουμένου. Επί κομμουνισμού το να πας και να καθησεις κάπου έξω θεωρείτο μπουρζουαζίδικο. Σ 'όλο το Κίεβο άντε να υπήρχαν 10 καφεζυθεστιατόρια κι αυτά για τους ξένους (φοιτητας, διπλωμάτας, επιχειρηματίες κλπ). Την πρώτη φορά που πήγα σε ουκρανική ταβέρνα νόμιζα ότι με πηγαίνουν σε... τεκέ ! Τόση ήτο η μυστικοπάθεια . Έμπαινες σ ένα λαβυρινθο και κάτι ξεχωριστά σεπαρέ για να φας ! Αυτό ηταν κατι μόνον για τους κομμισαρίους του κόμματοις, για να μηντους βλέπουν οι υπολοιποι ότι κανουν κατι της αστικής ταξεως. Για τον μεσο ουκρανό να κατσει σε μια ταβερνα θεωρειται κατι το εξαιρετικό, κατι για μια γιορτη, για μια επέτειον. Δεν είναι κατι το καθημερινό. Γι αυτό μην περιμενετε ποτε να δειτε μουνια (ασπονσοράριστα ). ειναι σαν να πηγαίνω εγώ στο Βυζαντινό στην αθηνα  και να περιμένω να βρω ελεύθερα μουνια να κανω καμακι...Από την άλλη εκείνο που δεν κατανοείται ειναι ότι στον ουκρανικό τρόπο σκέψεως εαν μια γκόμενα δεχτεί πρόσκλησιν για δείπνο σημαίνει και αποδοχή για τα περεταίρω.
Ο ουκρανός πρόκειται  περί ρώσσου χωρικού στην πραγματικότητα. Όπως όλα τα απλοικά μυαλά, ότι δεν μπορεί να κατανοήσει, το κοροιδεύει διότι αλλιως η δυναμις του ερωτηματος θα κλαταρει το μυαλό του. Δια τον μεσον ουκρανόν ειναι αδιανόητον ότι εμείς μπορεί να βγαίνουμε καθε μερα σε ταβερνες , καφετεριες κλπ.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Επανήλθε δριμύτερος ο διδάσκαλος.....να συστήσω και εγώ το Αβαλον...αν ο ταξειδιώτης μας είναι σχετικά νεαρός και νοστιμούλης και μπορεί να το κυαλάρει καμμία Κιεβίτισα....

Αυτό με το χρόνο...ορθότατο και με εφαρμογή πολλάκις...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε καθηγητά, θα πας Αλούστα. Εγώ θάμαι εκεί μεθαύριο. Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν με απάντησες όμως. Θα είμαι σε ουκρανικό (τρόπος του λέγειν -Κριμ) έδαφος μέχρι την 30/8.
Υπάρχει πιθανότης να βρεθούμε?
ΟΚ διάβασα το πμ. Next Time.

Επισκέπτης
Ρε σεις το θυμαστε το τακα- τάκα ? εκείνες τις δυο μπαλιτσες ενωμενες με το νημα που τις άφηνες και χτυπαγανε μεταξύ των και μετα το απαγορέψανε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom