Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε Δημήτρη, το Russian sex&Vodka είναι 250 σελίδες. Πως θα βρω αυτό που αναφέρεις εκεί μέσα? Συγνώμη αλλά είμαι και καινούργιος σε αυτό το site
αυτο ειναι το κακο οτι για να βρεις της καταληλες πληροφωριες πρεπει να δεις ολες της σελιδες και εδω και στο Thread για τη Ρωσσια.δυστηχως το 90% ειναι βλακειες.γραφουν ασχετα πραγματα ανθρωποι που εχουν δει τη Ρωσσια και την Ουκρανια μονο απο την τηλεοραση!αλλα αν θελεις να παρεις καποιες πληροφωριες πρεπει πιστευω σιγα σιγα να διαβασεις και τα 2 Thread.με τον Ιωσηφ γραφουμε καπως διαφορετικα.ο Ιωσηφ γραφει με ενα πολυ ευχαριστο στυλ λιγακι σαν μυθηστοριμα που  ελκυει τον αναγνωστη.εγω γραφω θα ελεγα πιο ξερα χωρις ρομαντισμο.προσπαθω να δινω πιο πολυ πληροφωριες απο την εμπειρια που εχω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα Ουκρανικά μοιάζουν καθόλου με τα Σέρβικα τα οποία ομιλώ?
καταρχην ουτε οι ιδιοι οι Ουκρανοι δεν ξερουν τα Ουκρανικα.μονο στη Δυτικη Ουκρανια μιλανε Ουκρανικα (στο δρομο,μεταξυ τους).στην ανατολικη δεν τα ξερει κανεις!στο Κιεβο Ρωσσικα μιλανε.που μοιαζουν παρα πολυ με τα Σερβικα.το θεμα ειναι ποσο καλα ξερεις Σερβικα?αν εχεις ζησει στη Σερβια ή πρω'ι'ν Γιουγκοσλαβια 4+ χρονια και τα μιλας τελεια τοτε ναι θα μπορεσεις να συνενοηθεις.αν τα ξερεις λιγο οχι.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Απάντησα και μάλλον χάθηκε το κείμενο μου οπότε ξαναγράφω:
Σέρβικα ξέρω καλά. Έμενα εκεί 1 χρόνο και είχα γκόμενα 2 χρόνια. Μπορώ να πω ότι μιλάω στο 70% σήμερα - μπορώ δηλαδή να κάνω άριστα μια καθημερινή συζήτηση αλλά όχι μια επιστημονική. Παρ' όλα αυτά, νομίζω ότι δε μοιάζουν και πολύ με τα Ρώσσικα. Αν και δεν έχω προσπαθήσει να συζητήσω με Ρώσσο, ακούγοντας καλαταβαίνω κάποιες λέξεις αλλά δύσκολα βγάζω νόημα.

Σχετικά με τα threads που προτείνεις να διαβάσω, είναι λίγο δύσκολο γιατί συνδέω το κοπιούτερ μου μέσω του κινητού μου εδώ στο εξοχικό στη χαλκιδική. Οι ταχύτητες είναι για τον..λούτσο Πάντως εσύ και ο Ιωσήφ έχετε κάνει αυτά τα threads απίθανα!!

καταρχην ουτε οι ιδιοι οι Ουκρανοι δεν ξερουν τα Ουκρανικα.μονο στη Δυτικη Ουκρανια μιλανε Ουκρανικα (στο δρομο,μεταξυ τους).στην ανατολικη δεν τα ξερει κανεις!στο Κιεβο Ρωσσικα μιλανε.που μοιαζουν παρα πολυ με τα Σερβικα.το θεμα ειναι ποσο καλα ξερεις Σερβικα?αν εχεις ζησει στη Σερβια ή πρω'ι'ν Γιουγκοσλαβια 4+ χρονια και τα μιλας τελεια τοτε ναι θα μπορεσεις να συνενοηθεις.αν τα ξερεις λιγο οχι.

Επισκέπτης
Απάντησα και μάλλον χάθηκε το κείμενο μου οπότε ξαναγράφω:
Σέρβικα ξέρω καλά. Έμενα εκεί 1 χρόνο και είχα γκόμενα 2 χρόνια. Μπορώ να πω ότι μιλάω στο 70% σήμερα - μπορώ δηλαδή να κάνω άριστα μια καθημερινή συζήτηση αλλά όχι μια επιστημονική. Παρ' όλα αυτά, νομίζω ότι δε μοιάζουν και πολύ με τα Ρώσσικα. Αν και δεν έχω προσπαθήσει να συζητήσω με Ρώσσο, ακούγοντας καλαταβαίνω κάποιες λέξεις αλλά δύσκολα βγάζω νόημα.

Σχετικά με τα threads που προτείνεις να διαβάσω, είναι λίγο δύσκολο γιατί συνδέω το κοπιούτερ μου μέσω του κινητού μου εδώ στο εξοχικό στη χαλκιδική. Οι ταχύτητες είναι για τον..λούτσο Πάντως εσύ και ο Ιωσήφ έχετε κάνει αυτά τα threads απίθανα!!

xεΝΤΑΞΕΙ Μ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕς ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. Μοιαζουν πολυ τα ρωσικα με τα σρβοκροατικά. Εγώ ανετως διαβαζα εφημερίδα που στα ουκρανικα μου δημιουργει ορχιτιδα. Τα γραφεία συνοικεσιων γαμησε τα ειναι απάτη. Τις γκόμενες απ τα συνοικεσια, τις ιδιες θα τις δεις το βραδυ στο ριβερ και θα σου δωσουν τελεφωνα και ε μάλε τσαμπα τι ψάχνεσαι;
Και στο Καριμπιαν στην μπαρα θα παρεις τσαμπα τελεφωνα και κανουνε σπρεχεν το εγγλέζικο...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Κι άλλες ερωτήσεις για τους σεβαστούς διδασκάλους:
1.Τι ενδυματολογικός κώδικας υπάρχει στην Ουκρανία? Ότι να'ναι όπως π.χ. στις ΗΠΑ, βερμούδα και παντόφλα ή σακάκια και γραβάτες?
2. Καμιά πρόταση για το που τρώμε και που πίνουμε - επίσης τί τρώμε και τί πίνουμε? Το νερό πίνετε στην Ουκρανία?
3. Καμιά πρόταση για διασκέδαση¨: Κλαμπ.ντισκο, μπαρακια, καφε?
4. Υπάρχει κάτι άλλο να δει και να ενδιαφερθεί κανείς ή μόνο οι μουνάρες (μάλλον μόνο οι μουνάρες...!!!)

Αυτααα μέχρι να μου έρθουν οι επόμενες ερωτήσεις!!

Επισκέπτης
1.Τι ενδυματολογικός κώδικας υπάρχει στην Ουκρανία? Ότι να'ναι όπως π.χ. στις ΗΠΑ, βερμούδα και παντόφλα ή σακάκια και γραβάτες?
2. Καμιά πρόταση για το που τρώμε και που πίνουμε - επίσης τί τρώμε και τί πίνουμε? Το νερό πίνετε στην Ουκρανία?
4. Υπάρχει κάτι άλλο να δει και να ενδιαφερθεί κανείς ή μόνο οι μουνάρες (μάλλον μόνο οι μουνάρες...!!!)

α.Κοιτα αμα θες να μην ξεχωριζεις θα παρεις και θα φορεσεις μια μαυρη φορμα αθλητικη που θα γραφει με μεγαλα γραμματα ADIDAS. Ή οταν κανει ζεστη μαυρο σορτσακι, σαγιοναρες, φανέλα απ αυτη που παμε για υπνο και διαστημικα γυαλια ηλίου.
β. ρε αδερφε τρεις μερες θα μεινεις, μην το πολυψαχνεις δεν θα μεινεις αιχμαλωτος στην ζέντα. Εχει μασουλαδιακα πανω στην χερτσιατικ, εννοια σου και θα σε πανε οι γκομενες...
γ ειπον το πρωτο βραδυ Ριβερ, δευτερο Καριμπιαν τριτο πες σ ενα ταριφα να σε παει μπινγκο
δ εχει την αγια Λάβρα, το οσπίτιον του Υψηλαντου, το πολεμικο μουσειον, ιντροπαρκ,αμα δεν εισαι καφρος συνιστω παρε μια παπαρω και πααινε στην όπερα ...

Επισκέπτης
α.Κοιτα αμα θες να μην ξεχωριζεις θα παρεις και θα φορεσεις μια μαυρη φορμα αθλητικη που θα γραφει με μεγαλα γραμματα ADIDAS. Ή οταν κανει ζεστη μαυρο σορτσακι, σαγιοναρες, φανέλα απ αυτη που παμε για υπνο και διαστημικα γυαλια ηλίου.
β. ρε αδερφε τρεις μερες θα μεινεις, μην το πολυψαχνεις δεν θα μεινεις αιχμαλωτος στην ζέντα. Εχει μασουλαδιακα πανω στην χερτσιατικ, εννοια σου και θα σε πανε οι γκομενες...
γ ειπον το πρωτο βραδυ Ριβερ, δευτερο Καριμπιαν τριτο πες σ ενα ταριφα να σε παει μπινγκο
δ εχει την αγια Λάβρα, το οσπίτιον του Υψηλαντου, το πολεμικο μουσειον, ιντροπαρκ,αμα δεν εισαι καφρος συνιστω παρε μια παπαρω και πααινε στην όπερα ...

Α ξεχασα και το μεγαλυτερο αξιοθεατο εχει και τον Γλόμπο Να δεις σχολεια εκδρομες, φωτογραφιες εκει ουτε στην ακροπολη δεν κανουν ετσι.  Αλλα εκει θα πας ετσι κι αλλιως να τα ακουμπισεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

το ντυσιμο πρεπει να ειναι στυλατο και μοδατο.περιπου οπως εγω.βεβαια εσυ μπορει να εχεις λιγο διαφορετικο στυλ.αλλα σιγουρα δεν θα κοιταξουν τον αντρα που ντυνεται οπως οι περισσοτεροι Ελληνες με τα ορειβατικα μποτακια και κατι φουσκωτα μπουφαν!το χειμωνα πολυ αρεσει στις γυναικες οταν ο αντρας φοραει γουνα.δυστηχως στην Ελλαδα γουνες δεν πουλανε οποτε καλο ειναι να βαλεις ενα καλο δερματινο με γουνιτσα ή καλητερα ενα μοντερνο γυαλιστερο δερματινο δυστηχως δεν ειναι πολυ ζεστα αλλα τι να κανεις (το γραφω και για αλλους που ισως θελησουν να πανε χειμωνα).----βερμουδα και παντοφλα θα γελανε :2funny:----για σακακι και γραβατα εξαρταται απο το μερος.Π.Χ. ειναι μια Ντισκο στην Αγια Πετρουπολη το Παπανιν.εκει εχει γκομενες 28-40 (περιπου) ετων οι περισσοτερες υπαλληλοι γραφειων.εκει πρεπει να πας ντυμενος με κουστουμι και γραβατα.εσενα ομως δεν νομιζω οτι σου παει κουστουμι και γραβατα γιατι οπως λες δεν εισαι ψηλος και εισαι ευσωμος.και το κουστουμι και η γραβατα θα σε διχνουν μεγαλητερο.

Επισκέπτης
Α ξεχασα και το μεγαλυτερο αξιοθεατο εχει και τον Γλόμπο Να δεις σχολεια εκδρομες, φωτογραφιες εκει ουτε στην ακροπολη δεν κανουν ετσι.  Αλλα εκει θα πας ετσι κι αλλιως να τα ακουμπισεις.

απεναντι απ το ξενοδοχειο ανεβαινεις κατι σκαλες αφου περαξεις την υπογεια διαβαση και φτανεις στο παρκο στην εισοδος θα δεις εναν γερο μαλακα με να καουμπόικο καπελο και κατι περιστερια καθως θα αγναντευουν το ποταμι οι γκομενες πιανε κωλους...

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
το ντυσιμο πρεπει να ειναι στυλατο και μοδατο.περιπου οπως εγω.βεβαια εσυ μπορει να εχεις λιγο διαφορετικο στυλ.αλλα σιγουρα δεν θα κοιταξουν τον αντρα που ντυνεται οπως οι περισσοτεροι Ελληνες με τα ορειβατικα μποτακια και κατι φουσκωτα μπουφαν!το χειμωνα πολυ αρεσει στις γυναικες οταν ο αντρας φοραει γουνα.δυστηχως στην Ελλαδα γουνες δεν πουλανε οποτε καλο ειναι να βαλεις ενα καλο δερματινο με γουνιτσα ή καλητερα ενα μοντερνο γυαλιστερο δερματινο δυστηχως δεν ειναι πολυ ζεστα αλλα τι να κανεις (το γραφω και για αλλους που ισως θελησουν να πανε χειμωνα).----βερμουδα και παντοφλα θα γελανε :2funny:----για σακακι και γραβατα εξαρταται απο το μερος.Π.Χ. ειναι μια Ντισκο στην Αγια Πετρουπολη το Παπανιν.εκει εχει γκομενες 28-40 (περιπου) ετων οι περισσοτερες υπαλληλοι γραφειων.εκει πρεπει να πας ντυμενος με κουστουμι και γραβατα.εσενα ομως δεν νομιζω οτι σου παει κουστουμι και γραβατα γιατι οπως λες δεν εισαι ψηλος και εισαι ευσωμος.και το κουστουμι και η γραβατα θα σε διχνουν μεγαλητερο.

Mπραβο Δημητρακη και γαμω τα ντυσιματα.Σε αποκριατικο παρτυ ησουν?

Επισκέπτης

Φτου σου, φτου σου !
αλλα αμα βανει κανα δερματινο ο ανθρωπος τωρα θα βγανει την ιλαρα !

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φτου σου, φτου σου !
αλλα αμα βανει κανα δερματινο ο ανθρωπος τωρα θα βγανει την ιλαρα !
Ιωσηφ μιλαω για χειμωνα.το αντιθετο αν βαλει λεπτο δερματινο το χειμωνα θα κρυωνει.αλλα προκειμενου να φενεσαι ωραιος τι να κανεις?

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Καλα με τετοιο ντυσιμο ουτε γυφτακι στα φαναρια δεν βγαζεις ρε Δημητρη

Επισκέπτης
παει τ αποφασιξα θα παρω κι εγω μποτες. Κανα καλο μαγαζί εχεις να μας συστησεις΄;

Επισκέπτης
Μαλιστα θα παω και στου Μπακακου και θα πάρω και τους πάτους που μου χει πει ο Καζας...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[/quote]εσυ κλωνος ποιανου εισαι?τι χαλας το Thread κακομοιρη!αντε να σε Μουταρουνε να υσηχασουμε!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται μου φαίνεται. Είναι ντύσιμο για να ρίχνει γκόμενες και μάλιστα μικρές που θέλουνε να βλέπουνε και λίγο μπράτσα.

Άποψή μου.

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Θ συμφωνησω εν μερη μαζι σου pristine σιγουρα οι μικρες γιατι θυμιζει κλοουν το ντυσιμο

Αποψη δικη μου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Επισκέπτης
Λοιπον  ειχα εναν φιλο που γαμουσε κατι γυφτακια αλλα χωρις πλακα φορουσε τους πατους απο τον Μπακακο με μποτακια(γιατι αλλιως οι πατοι φαινονται)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom