Φίλτατε Ιωσήφ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.
Στην Άπω Ανατολή γαμούσαμε ΠΟΛΥ και ΚΑΛΑ. Οι γκόμενες ερχόντουσαν για όλο το βράδυ, πολλές φορές 2 ή και 3 μαζί και χύναν πριν από εμάς (εκτός αν το έπαιζαν τόσο καλά...)Επίσης μου έδιν αν την εντύπωση ότι ήταν και καλά παιδιά. Καμία απόπειρα εκμετάλλευσης. Ας πάμε στο θέμα μας όμως και όπως είπες και εσύ, περί ορέξεως...
Τι είναι το Ριβερ Παλας? Καζίνο, μπουρδέλο, κλαμπ? Είναι ασφαλές να περπατήσω βράδυ μέχρι εκεί από το ποτάμι ή να πάω στο Καριμπίαν στο αταθμό ή θα μου την πέσει κανας Ουκρανός να με κλεψει και να με γαμήσει?
Η τιμή είναι 80 - 110 την ώρα ή τη νύχτα? (υποθέτω την ώρα, αλλιώς ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩΩ)
Σχετικά με το αεροδρόμιο, προτίμησα να πάρω ένα προπληρωμένο σερβις από το γραφείο που έκλεισα το Ντνίπρο - 35 ευρώ αλλά δε θα χάσω την ώρα μου καθότι θα μείνω μόλις τρια βράδια. Αλήθεια, τα ευρώ μου που θα τα αλλάξω? Και τι νόμισμα έχουν αυτοί. Ρούβλι ή γκνίβρα (ή κάπως έτσι)
Το αισθητήριο του ωραίου που έχουν πως είναι δηλαδή?? Γιατί εγώ καμία σχέση με το Ρίτσαρντ Γκίρ, χοντρός είμαι και κοντός!! Αν βγούν μαζί σου γαμιούνται δηλαδή???
Για αυτές από τα γραφεία συνοικεσίων, έκανα κονέ μόνο με αυτές που μιλούσαν απταιστα αγγλικά. Αν και το έχω ήδη καταλαβει ότι σου πιάνουν τον κώλο...
Αυτά και ευχαριστώ και πάλι
Επί τροχάδην διότι εργαζομεθα δια τον επιανούσιον.
α. Ευγε διότι ρωτας συγκεκριμένες απορίες και οχι αερολογιες
β. το ριβερ πάλας είναι καζινό-μπουρδελο-κλαμπ (όπως λεμε καφε-ζυθε εστιατόριον)
γ. Ειναι ασφαλές αλλά επειδή ειναι κανα 2 χμ πάρε ένα ταξί. Θα σε κλέψουν οι ταξιτζήδες !!!
Το καρίμπιαν ειναι κοντα στον σταθμο του μετρό Βοκζάλνα, βγαίνεις από τον σταθμό κι ανεβαίνεις την ανηφόρα, δρομο παίρνεις δρόμο αφήνεις κανα χμ. Πάει και μαρσούτκα, πάει και ταξί φυσικά...
δ. 80-100 Ε ειναι για την νυχτα υποτιθεται, διαβαζε κανα δυο ώρες προσοχή αρχικα θα σου ζητησουν τα τριπλάσια
ε. Τα 35 Ε ητοι 350 Γκριβεν σου πιασανε τον πωπούλη...
στ. Ρουβλια(ουκρανίας) και Γκρίβεν ειναι ενα και το αυτό, το θεμα εχει καλυφθει σε όχι και τοσο παλιοτερα τευχη 70 σελιδες πιο κατω αλλα επειδη εισαι τεμπελακος βαρεθηκες να διαβασεις νομιζω ο κ. Πριστιν ρωταγε...
ζ. το αισθητηριοντου ωραίοιυ
1. πρώτον η νεότης ή όποιος αυτες οι βλαμενες νομιζουν ότι ειναι νέος
2. η φυσική ασφάλεια (τωρα παμε σε μεγάλες ψυχολογίες δεν εχω χρόνο να το αναλύσω)
3. η οικονομικη ασφάλεια
το ότι εισαι χοντρός ειναι καλό= τρως πολύ = έχεις λεφτά ! απίστευτο κι ομως αληθινον.
Μας τα χαλας στο κοντός μείον η φυσική ασφάλεια.
Μας τα χαλας στα 42 πες 29 ειναι τοσα ζωα θα το χαψουν εκτος αν εχεις βαρεσει καταρευση.
η. λεφτά άλλαξε στον μπένυ ζελο αεροδρόμιο 20 ευρώ θα σου πιασουν λιγακι τον κόλο, ή μολις φτάσεις στο Μπορισπολ παλι 20
και μετά άλλαξε στην Χιερτσάτικ δες τα ρειτ, τα καλυτερα συνηθως εχει το ανταλακτηριο μεσα στο καταστημα οπτικων μετα την διασταυρωση βολοντίμιρσκα (απέναντι απ το τσουμ) ΠΡΟΣΟΧΗ στις ταμπελες ειναι απατέωνες μπορεί όλοι να γράφουν 11.300 και να δεις καπου 11.0500 είναι να σε μπερδεψουν και να σε κλεψουν
η. οι γκομενες απ τα συνοικέσια κατα 99% ειναι πουτανες, μην το πολύ καθυστερεις πεσε την να τις γαμησεις σαν και σενα έχουν συναντηθεί πριν μ άλλους 1000 γι αυτό ειναι πωπω πετσωμενες. Πως γαμας τις κρυφο-πουτανες έχω περιγαραψει προ πολλου, διαβασε !
θ. συνιστω πρώτο βραδυ Ριβερ για να βαλεις γκολ ( οκ με τεχνητη υποβοήθηση βεβαια)και να εχει καλη ψυχολογια η ομαδα.
Μπορεί να πετυχεις και καμια π τα συνοικεσια μεσα!
Γιες δατ'ς ολ φορ νάου ...