Αγαπητοί φίλοι, Ιωσήφ και άλλοι, γεια σας!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το site αν και το παρακολουθώ πολύ καιρό και έχω βέβαια βοηθηθεί σε περιόδους ισχνών αγελάδων, όπου είχαν τελειώσει τα κονε και ανακυκλώναμε τα ίδια μασατζίδικα και λοιπά ευαγή ιδρύματα.
Έτσι λοιπόν, ζητώ τη βοήθειά σας (Ιωσήφ - νομίζω ότι έπρεπε να πληρώνεσαι για το καλό που κάνεις στον κόσμο με τόσες πληροφορίες που μας δίνεις!!!), σε όποιο επίπεδο νομίζετε ότι θα μπορούσατε - κονέ, πληροφορίες - οδηγίες κ.α. Το επόμενο Σαββατοκύριακο πηγαίνω για πρώτη φορά στο Κίεβο. Δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω και λέω, που έχει τις πιο φοβερές μουνάρες του κόσμου???(Φυσικά έχω πάει επανειλλημένως Ταϋλάνδη, Κούβα κ.α) Εδώ και κάποιο καιρό έχω κάνει διασυνδέσεις με διάφορες (απάτη ή όχι δε γνωρίζω) μέσω κάποιου site για γάμους κ.λπ. και έτσι συνομιλώ ηλεκτρονικώς ή τηλεφωνικώς με κάποιες Ουκρανίτσες - maximum 27 ετών - να μη πάρουμε και γριές - εγώ είμαι 42). Θα μείνω στο ξενοδοχείο Dnipro που από ότι διάβασα σε αυτό το forum αποτελεί καλή επιλογή και έχει και στον όροφο το στριπτιζάδικο αν όλα τα άλλα στραβώσουν.
Λοιπόν, ΒΟΗΘΕΙΑ συνοδοιπόροι στην οδό των μουνιών της Ουκρανίας.
Τι προσέγγιση να έχω στις μουνίτσες που θα δω? Τι υποσχέσεις θέλουνε? Τι δωράκια να τους πάω? Πως έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα - χώσιμο στα ίσια ή παπαρολογίες όπως με τις δικές μας? Κάθονται εύκολα? Πως οργανώνεσαι για να βλέπεις 2-3 τη μέρα (διάβασα από εσάς ότι γίνεται αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κάτι τέτοιο). Πας τη μια για φαγητό, μετά βόλτα στο πάρκο, μετά ξενοδοχείο να γαμήσεις και μετά λες ότι έχεις επαγγελματικό ραντεβού και βγαίνεις με την άλλη? Είναι επικίνδυνο το Κίεβο? Που να πάω για να γαμήσω καλά αν δε μου κάτσουν αυτές από το ιντερνετ?
Σίγουρα πολλές από τις απαντήσεις που ζητώ είναι μέσα σε αυτές τις σελίδες ήδη και ζητώ συγνώμη που επαναλαμβάνω ίσως τις ίδιες ερωτήσεις - αλλά είναι 397 σελίδες και δεν ξέρω που να ψάξω. Έχω δει πάντως πολλά!!
Σας ευχαριστώ βαθύτατα και εκ των προτέρων!!! Θα ενημερώσω για την πρόοδο των ημών εργασιών!!
Κώστας