Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ταράς Μπούλμπα....μήπως 200 ευρώ για Ουκρανική Ιστορία...ούτε τζέμπαρντι νατανε...

Ε εντάξει δεν ειναι υπαρκτο προσωπο μυστηριον παραμενει πως ο γκογκολ απο το Μιργκοροντ δεν έγραψε τιποτα για ουκρανούς !
Αγαπητοι η ιστορία σβιάζεται. πληροφορουμαι οτι υποστηριζουν οι ουκρανοι οτι ο Γκογκολ λεει εγραψε άλλο βιβλιο Ταρας μπουλμπα όπου μιλουσε για Ουκρανία αλλά το..απέσυρε. Εμείς τοσα χρονια διαβαζαμε τον λαθος ταρας Μπουλμπα...

Επισκέπτης
Ως γνωστον οι Κοζακοι όσοι επέζησαν πήγαν εξορία στο καζαχσταν, τους υποδελοιπους τους εκτέλεσε ο σταλιν ως αντιδραστικούς (στην μαλακείαν)

Επισκέπτης
¨οπως κι αυτοι που πολέμησαν στα SS που παραδοθηκανε στους Αγγλους οι βλακες κι αυτοι τους παρεδωσαν  στους Ρωσσους που τους εκτελεσαν.

Επισκέπτης
Στην ουκρανία κοζακοι δεν υπαρχουν δια τον απλουστατον λογο ότι ήτανε έγκλημα κατα του..λαού να εισαι κοζακος γι αυτό και να ηταν καποιος και να χε γλυτωσει φροντιζε να το ξεχασει. Στην ρωσσία σιαχνουν καινουριες οργανωσεις χωρίς φυσικα να εχουν σχεση με τις παλαιές. 

Επισκέπτης
Και γενικώς τους Τουρκους μετά το 1700 οιΚοζακοι τους διαλύσανε και κατεκτησε η Ρωσσία όλη την ασιατική Τουρκία και φτασανε μεχρι το Βλαδιβοστοκ.

Επισκέπτης
Τους δε "δικούς μας" Τουρκους θα τους ειχανε πεταξει προ διακοσιων ετων στην θαλασσα αν δεν σπευδανε καθε φορά να τους βοηθησουν οι "συμμαχοί" μας Άγγλοι, Γαλλοι κι Αμερικανοί μετα τον Β Πόλεμο

Επισκέπτης
Αλλαγη θεματος, παμε στην "σπέκουλαν" που λενε ορισμενοι αγραμματοι, κοινως πρόβλεψιν, δια λογους που αγνοουμε το πως και διατι μεσοκαλόκαιρον η ισοτιμια Γκρίβνα - Εβρό 11,5 Γκριβεν / 1 Ε

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
οι γκόμενες του Καζακστάν τι λένε? και πως ονομάζονται?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αλλαγη θεματος, παμε στην "σπέκουλαν" που λενε ορισμενοι αγραμματοι, κοινως πρόβλεψιν, δια λογους που αγνοουμε το πως και διατι μεσοκαλόκαιρον η ισοτιμια Γκρίβνα - Εβρό 11,5 Γκριβεν / 1 Ε
Καλή αυτή η ισοτιμία δάσκαλε για όσους πάνε διακοπές από Ελλάδα? Πόσα πρέπει να έχει κανείς μαζί του άραγε για να περάσει καλά καμιά 10αριά μέρες?

Ελπίζω να μη σε ζαλίζω, ε? :tooth:

Επισκέπτης
οι γκόμενες του Καζακστάν τι λένε? και πως ονομάζονται?

Οι τυποι ονομαζονται καζάχοι εξ ου και Καζαχ- σταν.
Οι γκόμενες χωρίζονται σε Τουρκάλες και ρωσίδες.
Γενικώς στο καζαχσταν οι ρωσοι θελουν να φυγουν διοτι τους σκοτωνουν οι Τουρκοι.
Οι τουρκαλες δεν ειναι και τοσο χαλι σαν της Σμύρνης πχ (εκεί ειναι αναμεμιγμενοι με αθιγγάνους,αρμενιους και καρες)
Ειχα μια γκομενα προ δεκαετιας ονοματι Ανιέλ.

Επισκέπτης
Καλή αυτή η ισοτιμία δάσκαλε για όσους πάνε διακοπές από Ελλάδα? Πόσα πρέπει να έχει κανείς μαζί του άραγε για να περάσει καλά καμιά 10αριά μέρες?

Ελπίζω να μη σε ζαλίζω, ε? :tooth:

Η σιοτιμιαειναι η μεγαλυτερα της ιστορίας!
κοιτα μεγαλο εξοδο ειναι το σπιτι. Να υπολογιζεις 80-120 $ την ημερα. να μου επις και στο παρισι να πας τα δινεις ναι μεν αλλά
α. εκει ειναι Παρισι
β. τα λεφτα ειναι για ξενοδοχειο όχι ιδιωτικό διαμερισμα

Εισητηρια θες 450 Ε αεροπορικως
και καθημερινα έξοδα γυρω στα 300 ρούβλια υπολογιζε για νορμαλ καταστασεις να τοριξεις έξω 1000 ρουβλια.
Πουταναι στα έξοδα δωρακια στις γκομενες δεν υπολογιζονται, πουταναι γυρω στα 80$-120$ πάλι (εχει και πιο φτηνες αλλα δεν προκειται να τις βρεις) . Υπολόγιζε όλα μαζί γυρω στα 1500 Ε

Επισκέπτης
Η σιοτιμιαειναι η μεγαλυτερα της ιστορίας!
κοιτα μεγαλο εξοδο ειναι το σπιτι. Να υπολογιζεις 80-120 $ την ημερα. να μου επις και στο παρισι να πας τα δινεις ναι μεν αλλά
α. εκει ειναι Παρισι
β. τα λεφτα ειναι για ξενοδοχειο όχι ιδιωτικό διαμερισμα

Εισητηρια θες 450 Ε αεροπορικως
και καθημερινα έξοδα γυρω στα 300 ρούβλια υπολογιζε για νορμαλ καταστασεις να τοριξεις έξω 1000 ρουβλια.
Πουταναι στα έξοδα δωρακια στις γκομενες δεν υπολογιζονται, πουταναι γυρω στα 80$-120$ πάλι (εχει και πιο φτηνες αλλα δεν προκειται να τις βρεις) . Υπολόγιζε όλα μαζί γυρω στα 1500 Ε

γενικως δεν εχει και πολλα πραματα να δεις ή να ψωνισεις και για τα λεφτά το θεωρω υπερβολικο το ποσόν σε σχεση υπηρεσίας-τιμής. Το μονον που εχει ΜΟΥΝΙ αλλα πρεπει να εχεις κονε αλλέως θα γαμησεις ότι γαμανε όλοι οι ξενοι στο Ριβερ Πάλας με 100 Ε

Επισκέπτης
Η ανατολική ευρώπη μεταξύ Πολωνιας, τσεχιας, Σλοβακιας, Ουγγαριας κλπ και Ρωσίας είναι η μερα με την νύκτα. Η διαφορά εγκειται στο ότι οι πρώτοι ανηκαν στην Αυστροουγγαρία κι οι Γερμανοί κανανε πολλά έργα, κτιρια κλπ που τους έχουν μείνει. Αντιθετως στην ρωσσία υπήρχε φτώχια και μονον στην Α. Πετρούπολη και Μοσχα είχαν βιτρίνα. Το Κιεβο πχ επί ρωσσίας και ΕΣΣΔ ήταν η τρίτη πολή στην επικρατεια και τι εχει να επιδείξει; Τίποτα...Την Χερστατικ και την ...Λάβρα. ε με το ένα 100 των χρηματων πας εδώ στην...Αγια Λάβρα και τουμπανιαζεις στο φαί.

Επισκέπτης
Ειναι σαν να απς στην ροδο βλεπεις από δω, βλεπεις απο εκιόλα ωραία αλλά τα εχουν φτιάξει(και αναστυλώσει) όλα οι Ιταλοί.
Το ίδιο και στο Λβοβ πχ τα έχουν σιαξει όλα οι Αυστριακοί κι ειναι το μοναδικόμερος που χουν κατι να επιδείξουν, διοτι τα χουν σιαξει άλλοι...

Επισκέπτης
Προσφατως εχει γεμισει όλη η ουκρανια ξενοδοχεία. Των 20-30 δωματιων. Ταρίφα 100$ είναι τοσο μαλακες που ότι τους καρφωθει στο μυαλό γενικώς, θελουν να το πάρουν. Αποτέλεσμα, σε όλο το κτιριο μενει ενας νοματος, που κιαυτουνου τα πλερωνει η εταιρια, διαβαζε  οι μετοχοι.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
έχεις όρεξη βλέπω...δηλαδή στο Καζακστάν έχει πολλές ρωσοκαζακστάνες?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μου χουν πει να πάω και εκεί κανά μήνα...αλλά βαριέμαι είναι και η πρωτεύουσα στα βάθη της ασίας...και αν είναι πολύ μουσουλμάνοι δε γουστάρω...

Επισκέπτης
έχεις όρεξη βλέπω...δηλαδή στο Καζακστάν έχει πολλές ρωσοκαζακστάνες?

Ειχε και εχει που θελουν να την κανουν...
Στην ουκρανια την κανανε πάρα πολύ αλλα λιγο παλιοτερα 8-10 χρονια πριν
Ξερω πολλές ρωσιδες απο το καζαχ σταν που ρθανε ουκρανία.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δε μπορώ να κρίνω καθόλου αν είναι λίγα ή πολλά - δεν έχω ιδέα από Ουκρανία, Ρωσσία κλπ. Μόνο ο Δημητράκης ξέρει να πει...

Ευχαριστώ και πάλι Ιωσήφ :thumbsup:

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Αγαπητοί φίλοι, Ιωσήφ και άλλοι, γεια σας!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το site αν και το παρακολουθώ πολύ καιρό και έχω βέβαια βοηθηθεί σε περιόδους ισχνών αγελάδων, όπου είχαν τελειώσει τα κονε και ανακυκλώναμε τα ίδια μασατζίδικα και λοιπά ευαγή ιδρύματα.
Έτσι λοιπόν, ζητώ τη βοήθειά σας (Ιωσήφ - νομίζω ότι έπρεπε να πληρώνεσαι για το καλό που κάνεις στον κόσμο με τόσες πληροφορίες που μας δίνεις!!!), σε όποιο επίπεδο νομίζετε ότι θα μπορούσατε - κονέ, πληροφορίες - οδηγίες κ.α. Το επόμενο Σαββατοκύριακο πηγαίνω για πρώτη φορά στο Κίεβο. Δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω και λέω, που έχει τις πιο φοβερές μουνάρες του κόσμου???(Φυσικά έχω πάει επανειλλημένως Ταϋλάνδη, Κούβα κ.α)  Εδώ και κάποιο καιρό έχω κάνει διασυνδέσεις με διάφορες (απάτη ή όχι δε γνωρίζω) μέσω κάποιου site για γάμους κ.λπ. και έτσι συνομιλώ ηλεκτρονικώς ή τηλεφωνικώς με κάποιες Ουκρανίτσες - maximum 27 ετών - να μη πάρουμε και γριές - εγώ είμαι 42). Θα μείνω στο ξενοδοχείο Dnipro που από ότι διάβασα σε αυτό το forum αποτελεί καλή επιλογή και έχει και στον όροφο το στριπτιζάδικο αν όλα τα άλλα στραβώσουν.
Λοιπόν, ΒΟΗΘΕΙΑ συνοδοιπόροι στην οδό των μουνιών της Ουκρανίας.
Τι προσέγγιση να έχω στις μουνίτσες που θα δω? Τι υποσχέσεις θέλουνε? Τι δωράκια να τους πάω? Πως έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα - χώσιμο στα ίσια ή παπαρολογίες όπως με τις δικές μας? Κάθονται εύκολα? Πως οργανώνεσαι για να βλέπεις 2-3 τη μέρα (διάβασα από εσάς ότι γίνεται αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κάτι τέτοιο). Πας τη μια για φαγητό, μετά βόλτα στο πάρκο, μετά ξενοδοχείο να γαμήσεις και μετά λες ότι έχεις επαγγελματικό ραντεβού και βγαίνεις με την άλλη? Είναι επικίνδυνο το Κίεβο? Που να πάω για να γαμήσω καλά αν δε μου κάτσουν αυτές από το ιντερνετ?

Σίγουρα πολλές από τις απαντήσεις που ζητώ είναι μέσα σε αυτές τις σελίδες ήδη και ζητώ συγνώμη που επαναλαμβάνω ίσως τις ίδιες ερωτήσεις - αλλά είναι 397 σελίδες και δεν ξέρω που να ψάξω. Έχω δει πάντως πολλά!!

Σας ευχαριστώ βαθύτατα και εκ των προτέρων!!! Θα ενημερώσω για την πρόοδο των ημών εργασιών!!

Κώστας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom