Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
"Τότε που το καλοκαίρι ήταν μακρύ, με έρωτα και αναρχία και ο χειμώνας μόνον ένα τραγούδι"
Αναρχία? Πού στο Πλακιά ?
"Τότε που το καλοκαίρι ήταν μακρύ, με έρωτα και αναρχία και ο χειμώνας μόνον ένα τραγούδι"
Αναρχία? Πού στο Πλακιά ?
Χαχαχαχαχαχαχ, που τον θυμήθηκες ρε δάσκαλε τον "Γάμο της Μαρίας Μπράουν".
Τότε που το καλοκαίρι ήταν μακρύ, με έρωτα και αναρχία και ο χειμώνας μόνον ένα τραγούδι:
Ναι, γιατί όχι. Πίνοντας ρακές με τους μαυροπουκαμισάδες.
Δηλαδή τι να έλεγα για να το κάνω ποιητικό;;
Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει ναύτης (Η Κυρία και ο Ναύτης).
κάμει τον Κινέζο για να μην χάσουν τα...εισοδήματα !
Φασμπίντερ δάσκαλε, όντως - η καλύτερη ταινία του. Τις παλιές εποχές, βλέπαμε και καμιά καλή ταινία στην τηλεόραση.Ε ναι βεβαια ο "Γαμος της Μαριας Μπράουν" θα έπρεπε να διδασκεται εις τα σχολεια . Φασμίντερ εαν δεν με απατα η μνήμη μου.
Φασμπίντερ δάσκαλε, όντως - η καλύτερη ταινία του. Τις παλιές εποχές, βλέπαμε και καμιά καλή ταινία στην τηλεόραση.
Τώρα πέρα από Αμερικάνικες παπαριές, δε βλέπεις τίποτα άλλο.
Αλήθεια πως είναι η TV στην Ουκρανία? Ρώσικες κλασσικές ταινίες κυρίως?
Οχι ρε γαμότω. Κατήργησαν το καλύτερο. Ευτυχώς στην ΠΜΡ τάχουμε ακόμη αυτά.κατηργησαν και τα ...εμβατηρια την ώρα που φευγει η αμαξοστοιχεία να πάει στο καλό.
Τώρα τηλεόραση δεν βλέπω, αλλά εν πάση περιπτώση είναι όλο αμερικάνικες ταινίες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Χριστουγεννα και Πάσχα , θυμουνται κατι παλιες ταινιες από την εποχή της ΕΣΣΔ συνηθως κατι σαχλοκομωδιες.
Πάντως παραδόξως βγαίνουν και καλές Ρωσικές ταινίες που δεν είναι στο στυλ αγελόπουλου ένα καρέ επί 5 λεπτά, διότι επί κομμουνισμού αυτό ητο το θεσφατον. Η καλύτερη ταινία που έχω δει ήτο το "Μονγκόλ"
Παλιοτερα μέχρι 4-5 χρόνια πριν παιζανε συνεχεια τις παλιες ΕΣΣΔ ταινιες στο τραίνο καιστο αβτολιουξ αλλα ευτυχώς το κατήργησανόπως κατηργησαν και τα ...εμβατηρια την ώρα που φευγει η αμαξοστοιχεία να πάει στο καλό.
Οχι ρε γαμότω. Κατήργησαν το καλύτερο. Ευτυχώς στην ΠΜΡ τάχουμε ακόμη αυτά.
Όντως τανε το καλυτερο αισθανόμουν οτι πηγαινα στην μαχη του Σταλιγκραντ.
Σοβαρά? Πολύ περίεργο μου φαίνεται.Για να καταλαβένετε η τελεόραση στην Ουκρανια ειναι κυριως δορυφορική, επιγειοι αναμεταδότες δεν υπάρχουν.
Σοβαρά? Πολύ περίεργο μου φαίνεται.
Ευχαριστώ Ιωσήφ
Ναι έλα ντε...
Δεν μπορεσα να το εξηγησω ποτέ.
Το αστειο ειναι οτι στην χρουτσόβκα μαζί με το ηλεκτρικό πληρώνεις και κατι ρουβλια για ένα ράδιο μέσω καλωδίου που υπάρχει μονον σ αυτόν τον τυπο κτηρίου και δεν τ ακουει κανεις εννοείται...
Ολα τα είχε η ψωροουκραίνα ...η τηλεόραση τους έλειπε...αλλα είπαμε μοντέρνος λαός...