Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6

"Τότε που το καλοκαίρι ήταν μακρύ, με έρωτα και αναρχία και ο χειμώνας μόνον ένα τραγούδι"

Αναρχία? Πού στο Πλακιά ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
"Τότε που το καλοκαίρι ήταν μακρύ, με έρωτα και αναρχία και ο χειμώνας μόνον ένα τραγούδι"

Αναρχία? Πού στο Πλακιά ?

Ναι, γιατί όχι. Πίνοντας ρακές με τους μαυροπουκαμισάδες.

Δηλαδή τι να έλεγα για να το κάνω ποιητικό;;
Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει ναύτης (Η Κυρία και ο Ναύτης).

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Οχι αυτό το Πλακιά..βρε τον άλλο τον αναρχικό ...Πλακιά Αγ. Αννα Νάξος την εποχή
της Μελάτο...

πάντως ευχαριστώ και για την αφιέρωση και για το σχολιασμό....

Επισκέπτης
Χαχαχαχαχαχαχ, που τον θυμήθηκες ρε δάσκαλε τον "Γάμο της Μαρίας Μπράουν".

Τότε που το καλοκαίρι ήταν μακρύ, με έρωτα και αναρχία και ο χειμώνας μόνον ένα τραγούδι:

Χμμμμμ... γλιέπω ότι την ώρα που ήμανε στον μοχθον, είχατε κεφακια.
Ε ναι βεβαια ο "Γαμος της Μαριας Μπράουν" θα έπρεπε να διδασκεται εις τα σχολεια . Φασμίντερ εαν δεν με απατα η μνήμη μου. Δια να μαθαίνουν οι νεοι: Και γαμω το στορυ, ένας Γερμανός στρατιωτης επιστρεφει απο τον πολεμον και βρισκει την γυναικα του, την κ. Μαρίαν, να την γαμα ένας Νέγρος Αμερικανός λοχίας και κάμει τον Κινέζο για να μην χάσουν τα...εισοδήματα !
Το αστείον είναι ότι στην ουκρανίαν πολλάκις έχω δει το έργον  εκ του φυσικού, ήτοι να είναι παντρεμενη κάποια με ναν τύπο, να γνωρίζει κάποιον ξένο, συνηθως μεσω ιντερνετι να αρχίζουν να πεφτουν τα φραγκακια και ο κ. σύζυγος αγρόν να αγοράζει ή αυτοκίνητον με τα λεφτά του γαμόντος!

Επισκέπτης
Ναι, γιατί όχι. Πίνοντας ρακές με τους μαυροπουκαμισάδες.

Δηλαδή τι να έλεγα για να το κάνω ποιητικό;;
Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει ναύτης (Η Κυρία και ο Ναύτης).

Πες του τα, πες του τα γιατι ειναι γκάου.
Άλλο το πουλι του ναυτου, άλλο του καντηλαναφτου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ε ναι βεβαια ο "Γαμος της Μαριας Μπράουν" θα έπρεπε να διδασκεται εις τα σχολεια . Φασμίντερ εαν δεν με απατα η μνήμη μου.
Φασμπίντερ δάσκαλε, όντως - η καλύτερη ταινία του. Τις παλιές εποχές, βλέπαμε και καμιά καλή ταινία στην τηλεόραση.

Τώρα πέρα από Αμερικάνικες παπαριές, δε βλέπεις τίποτα άλλο. :headbang:

Αλήθεια πως είναι η TV στην Ουκρανία? Ρώσικες κλασσικές ταινίες κυρίως?

Επισκέπτης
Φασμπίντερ δάσκαλε, όντως - η καλύτερη ταινία του. Τις παλιές εποχές, βλέπαμε και καμιά καλή ταινία στην τηλεόραση.

Τώρα πέρα από Αμερικάνικες παπαριές, δε βλέπεις τίποτα άλλο. :headbang:

Αλήθεια πως είναι η TV στην Ουκρανία? Ρώσικες κλασσικές ταινίες κυρίως?

Τώρα τηλεόραση δεν βλέπω, αλλά εν πάση περιπτώση είναι όλο αμερικάνικες ταινίες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Χριστουγεννα και Πάσχα , θυμουνται κατι παλιες ταινιες από την εποχή της ΕΣΣΔ συνηθως κατι σαχλοκομωδιες.
Πάντως παραδόξως βγαίνουν και καλές Ρωσικές ταινίες που δεν είναι στο στυλ αγελόπουλου ένα καρέ επί 5 λεπτά, διότι επί κομμουνισμού αυτό ητο το θεσφατον. Η καλύτερη ταινία που έχω δει ήτο το "Μονγκόλ"
Παλιοτερα μέχρι 4-5 χρόνια πριν παιζανε συνεχεια τις παλιες ΕΣΣΔ ταινιες στο τραίνο καιστο αβτολιουξ αλλα ευτυχώς το κατήργησανόπως κατηργησαν και τα ...εμβατηρια την ώρα που φευγει η αμαξοστοιχεία να πάει στο καλό.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Τώρα τηλεόραση δεν βλέπω, αλλά εν πάση περιπτώση είναι όλο αμερικάνικες ταινίες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Χριστουγεννα και Πάσχα , θυμουνται κατι παλιες ταινιες από την εποχή της ΕΣΣΔ συνηθως κατι σαχλοκομωδιες.
Πάντως παραδόξως βγαίνουν και καλές Ρωσικές ταινίες που δεν είναι στο στυλ αγελόπουλου ένα καρέ επί 5 λεπτά, διότι επί κομμουνισμού αυτό ητο το θεσφατον. Η καλύτερη ταινία που έχω δει ήτο το "Μονγκόλ"
Παλιοτερα μέχρι 4-5 χρόνια πριν παιζανε συνεχεια τις παλιες ΕΣΣΔ ταινιες στο τραίνο καιστο αβτολιουξ αλλα ευτυχώς το κατήργησανόπως κατηργησαν και τα ...εμβατηρια την ώρα που φευγει η αμαξοστοιχεία να πάει στο καλό.

Οι δε ρωσικές οι ουκρανικ΄ς ταινίες στο καινεματόγραφο έχουν και φτηνότερο εισητήριο ! Εάν κάνει 20 ρουβλια για την αμερικανική για την ρωσικη κανει 15.
Το δε άλλο ειναι ότι πληρωνουν λιγότερα δικαιωματα στους αμερικανούς αλλά οι ταινιες είναι ντουμπλαρισμενες στα ουκρανικά (που δεν ξερουν ουτε οι ουκρανοί). ¨οχι σαν την ΕΤ σατ που μεταδίδει προγραμμα πετσοκομμένο. Για να καταλαβένετε η τελεόραση στην Ουκρανια ειναι κυριως δορυφορική, επιγειοι αναμεταδότες δεν υπάρχουν.

Επισκέπτης
Όντως τανε το καλυτερο αισθανόμουν οτι πηγαινα στην μαχη του Σταλιγκραντ.

Εν τω μεταξύ ειναι όπως στα χωριά στην ελλαδα το'70. Όπου και να πας εχει μια τελεόραση αναμενη και παιζει συνεχεια και στον απόπατο να πας έχει τελεόραση. Σαν να μην τους φτανουνε βανουν και στον δρομο γιγαντοοθονες.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Στην τελεοραση εχει και πολλες εκπομπές αστυνομικές , που ψαχνουν καταζητουμένους, εξαφανισμενους, πεθαμένους και τα τοιαύτα. Κάτι άλλα περίεργα που ψάχνουν τα τρόφιμα, τα ρουχα που πουλανε στα  παζάρια κλπ

Επισκέπτης
Σοβαρά? Πολύ περίεργο μου φαίνεται.

Ευχαριστώ Ιωσήφ

Ναι έλα ντε...
Δεν μπορεσα να το εξηγησω ποτέ.
Το αστειο ειναι οτι στην χρουτσόβκα μαζί με το ηλεκτρικό πληρώνεις και κατι ρουβλια για ένα ράδιο μέσω καλωδίου που υπάρχει μονον σ αυτόν τον τυπο κτηρίου και δεν τ ακουει κανεις εννοείται...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ολα τα είχε η ψωροουκραίνα ...η τηλεόραση τους έλειπε...αλλα είπαμε μοντέρνος λαός...

Επισκέπτης
Ναι έλα ντε...
Δεν μπορεσα να το εξηγησω ποτέ.
Το αστειο ειναι οτι στην χρουτσόβκα μαζί με το ηλεκτρικό πληρώνεις και κατι ρουβλια για ένα ράδιο μέσω καλωδίου που υπάρχει μονον σ αυτόν τον τυπο κτηρίου και δεν τ ακουει κανεις εννοείται...

Δορυφορική Τελεόραση διανέμουν μεσω καλωδίων απο κτιριο σε κτίριο. Ήτανε 6-7 ρουβλια τώρα έχειπάει 30 νομίζω ή αλλιώς έχεις δικό σου πιάτο. Ο μονος λόγος που σκεφτηκα ήταν πως αλλιως δεν θα δουλευαν αυτες οι ψευτοεταιρίες που μοιράζουν την εικόνα με καλώδια. Μάλιστα ειχε γινεικαι ντόρος γιατί ειχαν απαγορεύσει στο Ντανμπάς τα ρωσικά κανάλια μέσω καλωδίου. αλλέως άμα εχεις πιατο ιδικόν σου στους όρχεις σου βλέπεις οτι γουσταρεις..

Επισκέπτης
Ολα τα είχε η ψωροουκραίνα ...η τηλεόραση τους έλειπε...αλλα είπαμε μοντέρνος λαός...

καλώς την ετην πέρδικα....
καιτελέόραση όχι ότι κι οτι φλατ σκριν και μάλιστα αυτές τις πιο λεπ΄τες πως τις λενε μου διαφευγουν.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ιωσήφ...η σπιτονοικοκυρά με πήρε τηλέφωνο ελλάδα...και μου λέει σε σκέφτομαι...πότε θα έρθεις στο Κίεβο..μπράβο η πουτάνα έκανε...της λέω έλα να πάμε μια βδομάδα μπουντρούμι μου τα μασάει...έχει και κείνο το γκόμενο το βαμβακούλα...πάντως με παίρνει 12.30 που είναι έξω...και μου λέει μη με πάρεις εσύ..θα σε πάρω εγώ...τι λέει η ουκραινική σοφία σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom