Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητέ μας Διδάσκαλε Ιωσήφ, Ειλικρινά χαιρόμαστε να σε ακούμε γιατί παραδίδεις μαθήματα ιστορίας
για την δύσμοιρη την Χώρα μας. (Εκτός βέβαια από κάτι Ζουλιάρηδες αλλά τρίκαρδος με ψυχοτραύματα παιδιόθεν)

Το ναρκωτικό αυτό του δημοσίου δεν ήταν απλά ναρκωτικό αλλά και τρομερό δηλητήριο που πότισε και ποτίζει
τις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων και οδήγησε αρκετούς από αυτούς στην διαφθορά στην οποία ή έχουμε γίνει
ή τείνουμε να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου.

Βεβαίως και με την βοήθεια της διδαχής δια του παραδείγματος του ευγενούς πολιτικού μας κόσμου.

Σε διαβεβαιώ ότι η διαφθορά στην ελλάδα είναι  μεγαλύτερη και χειρότερη από την ουκρανία και γενικώς τις ανατολικες χώρες όπου  ειναι διεφθαρμένοι. Μεγαλύτεροι διότι όλοι είναι διεφθαρμένοι και η διαφθορά θεωρείται κατι το φυσιολογικόν. Το φακελακι στον ιατρόν, σπουδάσαντα με κρατικά χρήματα, τον υπάλληλον της πολεοδομιας,  της εφορίας κλπ
Αλλά και όπως έγραψα προ ημερών η διαφθορά ξεκινησε απο την αναξιοκρατία και την αργομισθια στο δημοσιο. Προχωρώ¨: ενώ στην ουκρανία λαδώνονται με 50-100- 200- ευρώ στο γκρετσικισταν ζητάνε χιίαδες ευρώ !
Ο Σταυρόπουλος άυξησε εγκληματικώς τους μισθους των δικαστικων για να μην διεφθειρονται ΧΑ_ΧΑ. ερωτώ ποτε ήσαν πιο διεφθαρμενοι, τοτε (που ησαν διότι αλλέως πως δεν οδηγηθη εις την φυλακή ο κ. Νεάρκος όταν εφόνευσε την γυναίκα του στην μέθη) ή τώρα ???

Επισκέπτης
Ας με  διαψεύσει εις εκ των αναγνωστών που εργάστηκε καιρό σε ανατολική χώρα εάν είδε κάποιο στοιχείον της διαφθοράς που δεν ήξερε? Ή όλα του ηταν γνώριμα ? Σαφώς και ηταν γνωριμα απαντω μόνος διότι η χωρα μας κατηντησε το μεγαλύτερο διαφθορείον.

Επισκέπτης
Πας στην ουκρανία, αποφασίζεις να ανοιξεις ένα εμπορικό να πουλας καποτες, κυλοτες ξερω γω...
Θα σου ρθουν για έλεγχο και καλά η αστυνομια, η πυροσβεστική, η πολεοδομια και η εφορία. Θα πρεπει να τα χωσεις σε όλους. Παραξενευει κανεναν αυτό? Όχι διότι αυτό γίνεται και στην χωρα μας!!!
Η δε ομοιότης βρίσκεται στην δομη του κράτους ότι οι νόμοι ψηφίζονται για την διαφθορά, οι νομοι δημιουργουν την διαφθορά. Στους ορχεις των κ.κ.  πυροσβεστων πχ εάν εσυ έχεις φωτα ασφαλειας, τα λεπτα θελουν να πάρουν !

Επισκέπτης
[Στην ουκρανία αποφασίζει ο κολλητός του δημαρχου Χλέτσικ να βουτήξει το πάρκο και να χτίσει εμπορικό κέντρο.
Βγάνουν μιαν ωραία αποφασιν η κυβέρνησις και λέγει δια λόγους εθνικής ανάγκης  το πάρκο θα αναπλαστεί και α θα χτιστει και ένα μικρακι εμπορικουλι.
Στο Γκρετσικισταν ακόμη πιο πονηροί. Τεχνηέντως αφήνουν το πάρκο να γίνει κωλος και μετά  λένε πω, πω τι χαλια να μπει κάποια τάξις, τι ναι αυτά και να τσουπ έρχεταιο κ. Λατσιος και το βουτά. Νομοτύπως όπως θα λεγε κι ο ξεφτέρης στην ταινία, α έχουν κρατηθει όλα τα παραστατικά. ..

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
συγνώμη δια την καθυστέρηση...αλλά οι οικιακές υποχρεώσεις..

όχι δεν έγινε τίποτα γιατί τα είχε με ένα ουκρανό ποδοσφαιριστή με μακριά μαλλιά τύπου
πως τον λεγαν εκείνο με το μουστάκι που έπαιξε στον ο΄λυμπιακό και στην εθνική

δήλωσε όμως ότι θα ερχόταν ελλάδα....και ότι δεν είχε πρόβλημα με βίζες και τέτοια...

στη πορεία όμως...παρόλο που στο τηλέφωνο κάνει τη πολλή παθιάρα....το γύρισε...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
βρε με τα εμπορικά κέντρα βραδιάτικα...τι Μαριάντζελα Μελάτο...που την ανέφερες κάποτε..τη θυμάσαι που ήταν μούναρος?

Επισκέπτης
συγνώμη δια την καθυστέρηση...αλλά οι οικιακές υποχρεώσεις..

όχι δεν έγινε τίποτα γιατί τα είχε με ένα ουκρανό ποδοσφαιριστή με μακριά μαλλιά τύπου
πως τον λεγαν εκείνο με το μουστάκι που έπαιξε στον ο΄λυμπιακό και στην εθνική

δήλωσε όμως ότι θα ερχόταν ελλάδα....και ότι δεν είχε πρόβλημα με βίζες και τέτοια...

στη πορεία όμως...παρόλο που στο τηλέφωνο κάνει τη πολλή παθιάρα....το γύρισε...

Μουστάκι και μαλλια είχε ο Αναστόπουλας αλλά αυτος έπαιξε στον πανιωνιο και στον Ολυμπιακό.
Ε ξερω γω δεν δοκιμαζεις να αφήσεις και συ μουστακι και χω και  μια μακρυά περουκα να σου δανείσω.
Ρε λες να τανε αυτή που διωξε κακην- κακως ο κ. πρόξενος ???

Επισκέπτης
βρε με τα εμπορικά κέντρα βραδιάτικα...τι Μαριάντζελα Μελάτο...που την ανέφερες κάποτε..τη θυμάσαι που ήταν μούναρος?

Ητανε πολυ καβλά. προσπαθω να θυμηθω σε ποιο εργο ειχε μια σκηνη που εβγαινε με το κυλοτακι

Επισκέπτης
Ητανε πολυ καβλά. προσπαθω να θυμηθω σε ποιο εργο ειχε μια σκηνη που εβγαινε με το κυλοτακι

νομιζω στον "μιμη τον σιδερά"
Και γαμω τα έργα κατι τετοια θα πρεπε να διδασκονται στα σχολεια μαζί με την "ζωή του Μονάσση" και τον "Σημαδεμένο".
Κι ο "γάμος της Μαρίας Μπράουν" ήταν στο ιδιο στυλ με Μίμη αλλα στο σοβαρό...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Οχι αυτή που έδειξε ο πρόξενος ήταν θείτσα..η σπιτονοικακυρά είναι γερό εργαλείο παρά τα χρονάκια....αδύνατη ψηλή ξανθιά..όμορφο πρόσωπο ...εντάξει δεν είναι 23...αλλά άμα την έγερνα εδώ την έντυνα ξέκωλο όπως τισ δικές μας και τη πήγαινα και ένα δύο κομμωτήρια....και τη
κυκλοφορούσα..θα με θυμόντουσαν αίφνης διάφοροι γνωστοί της προσκολλήσεως...

για δε την ενασχόληση μου με Ουκρανία..την έχω κρυφή από το κύκλο μου εκτός ενός παίκτη..γιατί
θα μου ζαλίζαν τα παπάρια με τις γαλιφιές...ασ πάτε στα μπουζουκια κύριοι και στα λίντο...

ελα μωρή ρρρρρρρρρρρρρρίιιιιιιιιιιβεεεεεεερρρρρρρρρ πλλλλλλλλεεεεεεεεεειιιιςςςςςς

ακούγεται σαν αργεντινικη ομάδα...αλλά κάτι κρύα σαβατόβραδα έγραφα στο γήπεδο....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
σε κουρδίζω σε κουρδίζω ...μέχρι το μίμη το σιδερά θυμήθηκες...όταν ο χρόνος σταμάτησε το 79..βρέ σκέτο μπιγκ τσιλ είσαι...

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ωχ κι αμάν αμάν, σε ένα όμως δεν ομοιάζουμε με την Ουκραίναν Αγαπητέ Διδάσκαλε,
στις Ωραίες Γυναίκες !

Τουλάχιστον εάν είχαμε αυτές τις μούνοβες στο Γκρετσικ-ιστάν
θα υποφέραμε ως έναν βαθμόν την διαφθορά και την διάλυση της κοινωνίας, αλλά φεύ !

Και άσχημες επί το πλείστον γυναίκες έχουμε και αβίοτο βίο (όποτε η ατυχία μας
τυγχάνει να συναλλαγούμε μετά του δημοσίου). Δεν ξεύρω αλλά πιστεύω οτι ένα είδος
κατάρας έχει πέσει επί των κεφαλών ημών των Ελλήνων.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
....τσοπανάκοοοοοοος ήηηηηηηημεεεεεεεεενννααααααααα.....πρρρρρρρόοοοοτατττττττττττααααααα
εφύλα-γααααααααααααααα.....

σε γνωρίζω από την όοοοψψψψψηηηηη...

άντε παιδιά καληνύχτα....

Επισκέπτης
Ωχ κι αμάν αμάν, σε ένα όμως δεν ομοιάζουμε με την Ουκραίναν Αγαπητέ Διδάσκαλε,
στις Ωραίες Γυναίκες !

Τουλάχιστον εάν είχαμε αυτές τις μούνοβες στο Γκρετσικ-ιστάν
θα υποφέραμε ως έναν βαθμόν την διαφθορά και την διάλυση της κοινωνίας, αλλά φεύ !

Και άσχημες επί το πλείστον γυναίκες έχουμε και αβίοτο βίο (όποτε η ατυχία μας
τυγχάνει να συναλλαγούμε μετά του δημοσίου). Δεν ξεύρω αλλά πιστεύω οτι ένα είδος
κατάρας έχει πέσει επί των κεφαλών ημών των Ελλήνων.

Κατάρα δεν λες τίποτα.
Το χω ξαναγραψει τετοια σουργελα μονον στην Σμύρνη έχω δει. Κοντα κακομουτσουνα, χοντρά με κωλάθρες ναααα !
Μπλιάχ ! Κι όμως ήτανε πάρα πολυ απλό πρι απο 15 χρόνια να φερνα με όλεςτις μουναρες. Πολιτικη θελησις δεν υπήρχε διότι αυτοι ειναι οποισθογεμεις οι περισσότεροι...  

Επισκέπτης
....τσοπανάκοοοοοοος ήηηηηηηημεεεεεεεεενννααααααααα.....πρρρρρρρόοοοοτατττττττττττααααααα
εφύλα-γααααααααααααααα.....

σε γνωρίζω από την όοοοψψψψψηηηηη...

άντε παιδιά καληνύχτα....

Χμμμμ υπάρχει ο εθνικος ύμνος κατα το περας  του προγραμματος στην ΕΡΤ ;

Σποκόνι νότσι !

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Κατάρα δεν λες τίποτα.
Το χω ξαναγραψει τετοια σουργελα μονον στην Σμύρνη έχω δει. Κοντα κακομουτσουνα, χοντρά με κωλάθρες ναααα !
Μπλιάχ ! Κι όμως ήτανε πάρα πολυ απλό πρι απο 15 χρόνια να φερνα με όλεςτις μουναρες. Πολιτικη θελησις δεν υπήρχε διότι αυτοι ειναι οποισθογεμεις οι περισσότεροι...  

Αγαπητέ Διδάσκαλε, τις καλύτερες των καλυτέρων θα διαλέγαμε επι γιέλτσιν όταν γινόταν ο κακός χαμός,
και θα ομορφαίναμε και σαν ράτσα, αλλά όπως πολύ καλά το είπες,

οι οπισθογεμείς άρχοντες του Γκρετσικ-ιστάν μας γέμισαν άρρενες εξ Ασίας και Αφρικής κατά προτίμηση
Ισλαμιστάς ούτως ώστε να έχουν την διπλήν 'χαράν' του οθωμανικού δικαίου και της Αράπικης διάστασης
μεγάλης και σίγουρης βοήθειά τους.

Με δύο παιδάκια Υπηκοότητα θα έδινα στα κορίτσια, με τρία παιδάκια Ιθαγένεια και σύνταξη.

Καληνυχτίζω κι εγώ ημάς και τας Ουκρανικάς Οπτασίας μια εκ των οποίων κάποτε μου έκλεψε την καρδιά
καθώς και την δυνατότητά μου να αγαπώ αδόλως (ήτοι με 'διακόρευσε' ψυχικώς).

Επισκέπτης
Αγαπητέ Διδάσκαλε, τις καλύτερες των καλυτέρων θα διαλέγαμε επι γιέλτσιν όταν γινόταν ο κακός χαμός,
και θα ομορφαίναμε και σαν ράτσα, αλλά όπως πολύ καλά το είπες,

οι οπισθογεμείς άρχοντες του Γκρετσικ-ιστάν μας γέμισαν άρρενες εξ Ασίας και Αφρικής κατά προτίμηση
Ισλαμιστάς ούτως ώστε να έχουν την διπλήν 'χαράν' του οθωμανικού δικαίου και της Αράπικης διάστασης
μεγάλης και σίγουρης βοήθειά τους.

Με δύο παιδάκια Υπηκοότητα θα έδινα στα κορίτσια, με τρία παιδάκια Ιθαγένεια και σύνταξη.

Καληνυχτίζω κι εγώ ημάς και τας Ουκρανικάς Οπτασίας μια εκ των οποίων κάποτε μου έκλεψε την καρδιά
καθώς και την δυνατότητά μου να αγαπώ αδόλως (ήτοι με 'διακόρευσε' ψυχικώς).

Αγαπητέ φίλε καληνύκτα.
Σε διαβεβαιώ πάντως, όσο γελοιον και εαν ακουγεται, ότι για κάθε άνθρωπον υπάρχει και η ουκρανίδα του.
Απλώς χρειαζεται υπομονή...

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε καληνύκτα.
Σε διαβεβαιώ πάντως, όσο γελοιον και εαν ακουγεται, ότι για κάθε άνθρωπον υπάρχει και η ουκρανίδα του.
Απλώς χρειαζεται υπομονή...

Μια και ο Αγαπητός μας Διδάσκαλος Ιωσήφ δεν εδίδαξε σήμερα, ας μας καληνυχτίσω όλους,
και εμπνευσμένος από τα παραπάνω λόγια του δασκάλου ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί:

"Καλή Ουκρανίδα Σύντροφε."

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
νομιζω στον "μιμη τον σιδερά"
Και γαμω τα έργα κατι τετοια θα πρεπε να διδασκονται στα σχολεια μαζί με την "ζωή του Μονάσση" και τον "Σημαδεμένο".
Κι ο "γάμος της Μαρίας Μπράουν" ήταν στο ιδιο στυλ με Μίμη αλλα στο σοβαρό...

Χαχαχαχαχαχαχ, που τον θυμήθηκες ρε δάσκαλε τον "Γάμο της Μαρίας Μπράουν".

Αμ τον "Μίμη τον Σιδερά". Πάρτε εδώ και ας μην είναι καλοκαιρινό το άσμα:

Αν και εμένα μία από τις αγαπημένες μου σκηνές είναι αυτή:

Τώρα για τον γερο-ξεκούτη τον συμμαθητή μου τον Κάζα που του τρέχουν τα σάλια με την Μελάτο να τι χρειάζεται:

Τότε που το καλοκαίρι ήταν μακρύ, με έρωτα και αναρχία και ο χειμώνας μόνον ένα τραγούδι:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom