Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ιωσήφ...η σπιτονοικοκυρά με πήρε τηλέφωνο ελλάδα...και μου λέει σε σκέφτομαι...πότε θα έρθεις στο Κίεβο..μπράβο η πουτάνα έκανε...της λέω έλα να πάμε μια βδομάδα μπουντρούμι μου τα μασάει...έχει και κείνο το γκόμενο το βαμβακούλα...πάντως με παίρνει 12.30 που είναι έξω...και μου λέει μη με πάρεις εσύ..θα σε πάρω εγώ...τι λέει η ουκραινική σοφία σου?

Είναι ζώα ρε συ και είναι σαν τους κουφούς που επειδή δεν ακούνε αυτοί φωνάζουν και στους άλλους !
Αυτοί ειναι τοσο βλάκες που νομιζουν και μας για τόσο ηλίθιους όσο ειναι αυτοι.
Προφανώς μένει με τον γκόμενο ή έχει πάει διακοπές με  τον γκόμενο μαζί. Για την συγκεκριμενη δεν ξερω αλλά προσοχή σε ουκρανιδες που χουν δωσει χυλό και μετά λένε πότε θα ρθεις, σε σκέπτομαι και συ πας και σε γράφουν στην μουναρα τους! Ειναι κλασσικό...

Επισκέπτης
Τωρα με βαλατε κι εκανα ζάπινγκ ευτυχώς στο ΟΣΚ ΟΝΤΕΣΣΑ μιλανε ρωσικά. ¨εχω βρει το μπελά μου μ αυτούς τους μαλακες και την μαλακεια που τους βαραει...

Επισκέπτης
Τωρα με βαλατε κι εκανα ζάπινγκ ευτυχώς στο ΟΣΚ ΟΝΤΕΣΣΑ μιλανε ρωσικά. ¨εχω βρει το μπελά μου μ αυτούς τους μαλακες και την μαλακεια που τους βαραει...

Το ουκρανικό σταρι έχει διαφηνησεις, νόβι καναλ ειδήξεις...
Ιντερ Πλους ένα σηριαλ με μια πουρέιτζερ με κατι βυζους...
¨ελα πριστιν, Εντερ Φιλμ παιζει μια πολεμική ταινία από την εποχή ττης ΕΣΣΔ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εχουν και βραδιές ταλέντων....πολύ γέλιο...

Επισκέπτης
Το ουκρανικό σταρι έχει διαφηνησεις, νόβι καναλ ειδήξεις...
¨ελα πριστιν, Εντερ Φιλμ παιζει μια πολεμική ταινία από την εποχή ττης ΕΣΣΔ

Εν τω μεταζύ βλέπω το πολεμικό έργο κι οι πουστηδες έχουν κατι κανονικά Τάιγκερ γιατους γερμανούς.
Οι ρώσσοι ότι βρήκανε στην γερμανία το βουτηξανε και το βανανε σε αποθηκες.

Επισκέπτης
εχουν και βραδιές ταλέντων....πολύ γέλιο...

Ειναι η ίδια εκπομπή με το ελλάντα έχεις ταλέντο.

Έχει και μια άλλη εκπομπήπου ναι ένας τυπος σαν τον Μασαβέττα και βρίσκει μια και την πηγαινει κομμωτηριο, μοδ΄στα, γυμναστηριο κλπ και την κανει μοντέλο ! Αυτό το κανα και γω...

Επισκέπτης
Εξ αιτιας του κ πριστιν έμεινα στην πολεμική τ αινία, πάντως τις καλύτερες ταινιες παιζουσι Κ1 και Κ2 αλλά μου έχει καεί ένα τροφοδοτικό κι εχω μεινει εκτός.

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ στις αμερικανικες ταινιες προ 25-30 ετών όλοι οι κακοι είχαν ΑΚ 47. Στις αντίστοιχες της ΕΣΣΔ οι κακοι είχαν Τόμμυ γκαν (τους είχαν μεινει απο την αμερικανικη βοήθεια) και Μ 16 (τα πηραν απ το Βιετ Ναμ)

Επισκέπτης
Στο KRT  πήρε ένας τυπος τελεφωνο τώρα και είπε την αλήθεια ότι τόσα χρόνια ζούσανε μια χαρά με τους ρώσους κι Ο Τσουτσενκα τώρα τους βανει να μαλώνουν. Εν τω μεταξύ τον τυπο που πηρε τελεφωνο τον καταλαβαινα μιλαγε ρωσικά η ψωλιέγκω που κανει την τηλεπαρουσιάστρια μιλαγε "Ουκρανικά"

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
για πες μας και για τον ήρωα σου που μας είχες ζαλίσει όλο το χειμώνα ....εκείνο
από το Μεσαίωνα...λολ

Επισκέπτης
Η δευτερη γυναικα του τσου τσεν Κα είναι από τα υπολείματα της Αυστροουγγαρίας κι ήρθε στην Ουκρανία μέσω Αμερικής. Εννοείται ότι ειναι σφόδρα αντι  ρωσσοι

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πως τον λένε ...πως τον λένε...φτού γαμώτο μεταξεταστείος έμεινα...κανένας συμμαθητής ίσως?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
που τον κάναν φέτος ταινία και ξεσκίστηκαν στα εισητήρια ..ένα αγριάνθρωπο ....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εξ αιτιας του κ πριστιν έμεινα στην πολεμική τ αινία, πάντως τις καλύτερες ταινιες παιζουσι Κ1 και Κ2 αλλά μου έχει καεί ένα τροφοδοτικό κι εχω μεινει εκτός.
Έτσι όπως το θέτεις δάσκαλε, μάλλον θα πήγαινα σε αυτό πάντως... :tooth:

Είναι και στα κιλά μου βλέπεις... :grin:

Επισκέπτης
Εκανες ζαβολια ! Δεν ειναι μεσαίων ! Μιλάμε για 1650 περίπου.
Πάντως ήτανε και γαμώ τις ταινίες φετος.
Στο τελος  οι παπισταί τον πιασανε και του βανανε φόκο ενώ έβλεπε τ άτια να καλπάζουνε προς την ελευθερια με τους συντρόφους του.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Προκαλώ λοιπόν τους συμμαθητές να πουν το όνομα του....ο ευρών θα πάρει έπαινο από το δάσκαλο..

Επισκέπτης
Έτσι όπως το θέτεις δάσκαλε, μάλλον θα πήγαινα σε αυτό πάντως... :tooth:

Είναι και στα κιλά μου βλέπεις... :grin:

Καιμενα στα κιλα μου είναι αλλά ειμαι σαν την ταινιαμε τον Βεγγο που αλλαζει δουλειες και κανει τον διαιτητη μποξ σε έναν αγωνα που παιζει ενας συγχωριανος του με να θηρίο και του λέει "εισαι σιγουρος βρε ...(δεν θυμαμαι τ'όνομα) ότι θες να παίξεις;

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ταράς Μπούλμπα....μήπως 200 ευρώ για Ουκρανική Ιστορία...ούτε τζέμπαρντι νατανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom