Αγαπητοί συναγωνιστές,
Δάσκαλοι και συμμαθητές σε τούτο τον αγώνα της ζωής,
Όπως βλέπετε παλεύω νυχθημερόν για τον απώτερο σκοπό, δια να ειδώ το φως, δηλαδή τον Ουκρανικόν κώλον, ή έστω τις ακτίνες συτού, δηλαδή κάτι σε βυζί, κανα τσιμπούκι κ.λπ.
Δάσκαλε, δάσκαλε, ΔΑΣΚΑΛΕ, είσαι πραγματικά ο Νέστωρ της Ουκρανίας όπως εύστοχα ελέχθη νωρίτερα και οι συμβουλές σου είναι σπουδαίες!
Πάμε τώρα:
Κατ’ αρχήν να αναφερω ότι δε συναντώ καμία από την αγκενστβα που δεν έχει επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου. Για κάμποσες με πήρε κάποιος μαλάκας και μου είπε ότι θα μου κανονίσει ραντεβού σε εστιατόριο και πρέπει να δώσω 70 δολλάρια και μετά άλλα 40 αν χρειαστώ μεταφράστρια και άλλες τέτοιες μαλακίες. Φυσικά αυτά φάγανε ένα Χ αμέσως γιατί είπαμε, να είμαι λίγο μαλάκας, αλλά όχι και ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟμαλακας. Επίσης, όλες με τις οποίες έχω επικοινωνήσει λένε ότι είναι καλές στα αγγλικά. Αυτή που είδα νωρίτερα(και όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ γάμησα), μου έκλεισε ραντεβού λέγοντας μέρος και ώρα. Καμία σχέση με αυτά που αναφέραμε ως τώρα. Καλό κοριτσάκι (ξέρω Δάσκαλε, πουτάνα είναι κι αυτή – φυσικά είναι – ) και ήσυχο, ήπιε μόνο ένα τσάι και γύρισε με λεωφορείο σπίτι. Όμορφο κοριτσάκι, μουνάρα για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά απλά καλή για τα εδώ. Χεράκι έπιασα, μπούτι ήταν μακριά γαμώ το και δεν είχε πολύ κόσμο το εστιατόριο και μετά έπρεπε να φύγει για να κοιμηθεί (ξέρω Δάσκαλε – θα την βρω στο Ριβερ Παλας αργότερα) γιατί αύριο θα πάει καμπινγκ με φίλους της (ξέρω Δάσκαλε – κανα city tour θα κάνει). Μου είπε ότι με γούσταρε και ότι θα ήθελε να ξαναβρεθούμε κ.λπ. Το όλο πράγμα μου βγήκε 200 γκρίβνα και δε μου φάνηκε ότι υπήρχε κάποια σκοπιμότητα. Αλλα το βασικό είναι ότι ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑ. Άρα τσάμπα τα 200.
Μόλις γύρισα στο ξενοδοχείο λοιπόν πήρα μια άλλη με την οποία είχα μιλήσει από την Ελλάδα (αυτή μου έστειλε το κινητό της μέσω μηνύματος της αγκένστβας και πέρασε χωρίς να το σβήσουν) και της είπα να βρεθούμε σήμερα. Είπε ότι είναι με παρέα και ότι σε καμιά ώρα θα τελειώσει και θα έρθει στο ξενοδοχείο μου να πάμε στο εστιατόριο που είναι εδώ μέσα. Άντε να δούμε τώρα.
Σας αφήνω τώρα. Πάλι μπάνιο και πάλι στον αγώνα!!!
Ελπίζω Δάσκαλε πάντως το Καριμπίαν να είναι ανοιχτό μέχρι αργά για τη χειρότερη (πλην όμως πιθανότερη) των περιπτώσεων. Ή αν πάμε πολύ αργά μπορεί να πάω εδώ στο κωλάδικο του Dnipro και αύριο στο Καριμπίαν.
Κώστας από το (μη χιονισμένο φίλε Casa) Κίεβο!
ΥΓ. Δάσκαλε Ιωσήφ, οι αναφορές που έκανα παραπάνω για εσένα στις παρενθέσεις έχουν καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα – ελπίζω να μη παρεξήγησες το ύφος μου.