Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τάκα τάκα τάκα τα, καρδιά μου πως χτυπάς
Τάκα τάκα τάκα τα
τάκα τάκα τάκα τα
τάκα τάκα τάκα τα, το ξέρω αγαπάς !

Δεν είναι τυχαίον ότι έχω μαζέψει όλη την νεολαία του σάιτ !

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ποιός δε θυμάται το τάκα-τάκα, το ντρίγκι ντρίγκι και το λαλα ντιρλανταντα....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Αγαπητοί φίλοι,

σύντομη ενημέρωση και ερωτήσεις καθότι ο χρόνος περνά γρήγορα και εγώ πρέπει να πορευθώ στην οδό της Ουκρανικής λαγνείας και το κυνήγι του μουνιού για σήμερα!!

Το απόγευμα έχω ραντεβού με γκομενάκι από την αγκένστβα στις 18.00 στο Varenichnaya. Στη Χρεστσιάτικ 14. Τι θα πάθω εκεί??? ΔΑΣΚΑΛΕ, προτείνεις αν και πρώτο ραντεβού αμέσως μετά τη μάσα να προτείνω ξενοδοχείο ή να τη βγάλω και το βράδυ να καταθεσω λίγο χρήμα ακόμα και μετά?? Άντε τώρα εγώ να φάω στις 6 που έχω συνηθίσει να τρώω μετά τη μια κάθε βράδυ...

Λίγα σχόλια σε αυτά που γράψατε, αφού ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας!!! Στη Ντίσκο δε θα περίμενα μέχρι τις 5 το πρωί που κλείνει για να γαμήσω με 30 ευρώ φτηνότερα. Άσε που θα ρισκάριζα τα καλά να τα έχουν πάρει. Γενικά νομίζω ότι τις πουτάνες πρέπει να τις τιμάμε και να τους δίνουμε και κάτι λίγο παραπάνω από αυτό που ζητάνε (μετά το παζάρι εννοείται)
Το Dnipro Ιωσήφ δεν είναι ακριβό. Πληρώνω 80 έουρα τη βραδυά με πρωινό. Αλλά είναι τρισάθλιο και σα χώρος αλλά και σα συμπεριφορά προσωπικού. Μόνο να σου τα πάρουν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Τι είναι ο Γλόμπος? Μπαρ, εμπορικό κέντρο? Και πότε πάνε τα πουτανάκια εκεί? Τι ώρα εννοώ?
η Πετροβκα είναι για Κυριακή γιατί σήμερα δε με βλέπω να παρολαβαίνω

Ευχαριστω και πάλι και αναμείνατε τη νυκτερινή ενημέρωση!!!

Κώστας

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Eπειδή ειναι Σάββατο...και πάνε στα μουσεια τα χρυσά μου...για στήστην όρθιος μεταξύ Αρένα Φόρουμ (Μάνταριν) και Λαχαναγοράς που έχει μια πιτσαρία....περνάνε πολλά και καλά το απογευματάκι...είναι 100 μέτρα από το Τ ζ Φράιντεις...Παρασκευάς...

Δεν αξίζει να τη στήνεις σε καφέ ..Καλύτερα στο όρθιο.....και αμέσως κουβεντούλα άμα σου αρέσει κάτι...που είναι το ταδε η το δείνα...καλό βόλι...

για το ραντεβουδάκι σου ο δάσκαλος...πάντως η αρχή είναι χούφτωνε χούφτωνε τώρα...η ποτέ...

Επισκέπτης
Αγαπητοί φίλοι,

σύντομη ενημέρωση και ερωτήσεις καθότι ο χρόνος περνά γρήγορα και εγώ πρέπει να πορευθώ στην οδό της Ουκρανικής λαγνείας και το κυνήγι του μουνιού για σήμερα!!

Το απόγευμα έχω ραντεβού με γκομενάκι από την αγκένστβα στις 18.00 στο Varenichnaya. Στη Χρεστσιάτικ 14. Τι θα πάθω εκεί??? ΔΑΣΚΑΛΕ, προτείνεις αν και πρώτο ραντεβού αμέσως μετά τη μάσα να προτείνω ξενοδοχείο ή να τη βγάλω και το βράδυ να καταθεσω λίγο χρήμα ακόμα και μετά?? Άντε τώρα εγώ να φάω στις 6 που έχω συνηθίσει να τρώω μετά τη μια κάθε βράδυ...

Λίγα σχόλια σε αυτά που γράψατε, αφού ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας!!! Στη Ντίσκο δε θα περίμενα μέχρι τις 5 το πρωί που κλείνει για να γαμήσω με 30 ευρώ φτηνότερα. Άσε που θα ρισκάριζα τα καλά να τα έχουν πάρει. Γενικά νομίζω ότι τις πουτάνες πρέπει να τις τιμάμε και να τους δίνουμε και κάτι λίγο παραπάνω από αυτό που ζητάνε (μετά το παζάρι εννοείται)
Το Dnipro Ιωσήφ δεν είναι ακριβό. Πληρώνω 80 έουρα τη βραδυά με πρωινό. Αλλά είναι τρισάθλιο και σα χώρος αλλά και σα συμπεριφορά προσωπικού. Μόνο να σου τα πάρουν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Τι είναι ο Γλόμπος? Μπαρ, εμπορικό κέντρο? Και πότε πάνε τα πουτανάκια εκεί? Τι ώρα εννοώ?
η Πετροβκα είναι για Κυριακή γιατί σήμερα δε με βλέπω να παρολαβαίνω

Ευχαριστω και πάλι και αναμείνατε τη νυκτερινή ενημέρωση!!!

Κώστας

"Το απόγευμα έχω ραντεβού με γκομενάκι από την αγκένστβα στις 18.00 στο Varenichnaya. Στη Χρεστσιάτικ 14. Τι θα πάθω εκεί??? ΔΑΣΚΑΛΕ, προτείνεις αν και πρώτο ραντεβού αμέσως μετά τη μάσα να προτείνω ξενοδοχείο ή να τη βγάλω και το βράδυ να καταθεσω λίγο χρήμα ακόμα και μετά?? Άντε τώρα εγώ να φάω στις 6 που έχω συνηθίσει να τρώω μετά τη μια κάθε βράδυ..."

Αυτή εκτός αν εχει δηλωσει αγγλομαθης θα σου ρθει με μια αρχιδω να σου μεταφρασει και να σου πιασει τον πάνο. Αυτό ειναι επιτηδες για να μην γαμησεις. Τα χουμε γραψει αυτά... Αν έρθει μόνη της υπάρχει πιθανότης να γαμήσεις αλλά θελει προσοχή στον τρόπο που θα χειριστεις το θεμα των φράγκων, θα της πεις να της δείξεις φωτό απο την πατρίδα σου, αρχίδια ξύδι δηλ, και ότι θα της πληρώσεις το ταξί, και καλά εν πάση περιπτώση θα σου στοιχείσει καμια 500 ρούβλια αν πάρει μπρος. Χουφτωσέ την κι εκεί θα καταλάβεις αν εννοεί μπίζνες ή αρχίδια να σου σπάσει. Αν δεν σου κατσει στο χουφτ , γαμησέ την , δώσε της ένα ΑΡΧΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙ μην κολλώσεις γιατι θα σου ζητήσει και πηγαινε στο καρίμπιαν στα σίγουρα διοτιυπάρχειπερίπτωση να ξοδεψεις ενα σωρό λεφτά κιαυτή να σου πει πακά-πακά και να μείνεις με το στρουθίον στο χέρι. ειπαμε Καρίβιαν στην μπάρα.

"Τι είναι ο Γλόμπος? Μπαρ, εμπορικό κέντρο? Και πότε πάνε τα πουτανάκια εκεί? Τι ώρα εννοώ?"

Κοινως γκλομπους εμπορικον κεντρον στο κεντρο προσοχή διοτιεκει έχει και πολλές που ψαχνουν να σε κοροιδέψουν

¨Αλλο: προσοχή στις πουτανες στο ποτό σου διότι είναι καποιες που ριχνουν υπνωτικά δισκία για να σε γδύσουν. Μην αφήνεις το ποτο σου μόνο στο τραπέζι και μετα γυρισεις και πιεις...

"Το Dnipro Ιωσήφ δεν είναι ακριβό. Πληρώνω 80 έουρα τη βραδυά με πρωινό. "

τωρα με εντυπωσίασες... ¨εμενα πίσω απο την αυλήν του ακριβώς λες να μην ξερω ?

Αυτιά !

Good Luck  !!!

Επισκέπτης
Eπειδή ειναι Σάββατο...και πάνε στα μουσεια τα χρυσά μου...για στήστην όρθιος μεταξύ Αρένα Φόρουμ (Μάνταριν) και Λαχαναγοράς που έχει μια πιτσαρία....περνάνε πολλά και καλά το απογευματάκι...είναι 100 μέτρα από το Τ ζ Φράιντεις...Παρασκευάς...

Δεν αξίζει να τη στήνεις σε καφέ ..Καλύτερα στο όρθιο.....και αμέσως κουβεντούλα άμα σου αρέσει κάτι...που είναι το ταδε η το δείνα...καλό βόλι...

για το ραντεβουδάκι σου ο δάσκαλος...πάντως η αρχή είναι χούφτωνε χούφτωνε τώρα...η ποτέ...

Ακου τον κ. Κάζαν...
Στην αρχή πιασε χεράκι στο τραπέζι καθως της μιλας και κατόπιν αμα δεν στο παρει πιασε κωλο.
Δεν κανουμε πλακα σοβαρολογούμε.
Αμα σου παρει το χέρι ή το κωλόχερο, γαμησέ την δεν ειναι σοβαρη, θελει να σου φαει  λεφτά , προχώρησε στην επομένη ...
Προσοχή μην ειναι κανα θεόμουνο και κωλώσεις. ¨οποια κι αν ειναι αν δεν την χουφτώσεις καλά δεν καθεται να την γαμησεις παρα εχει σκοπό να σε κοροιδέψει...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Ήρθα να κάνω μπάνιο πριν πάω στη μουνίτσα και γράφω στα γρήγορα:
Βρηκα το Γλόμπο, πολλά καλά μαγαζιά αλλά καθόλου κόσμος μέσα. Επαναλαμβάνω : 0 παιχνίδι και μουνάκια μέσα
Βόλτα στην Χριατσικ (ή κάπως έτσι) καλή. Ωραίος καιρός αρκετά μουνιά για μάτι.
Ευχαριστώ Mr Casa  - σα να το ήξερα στήθηκα εκεί μετά την ΑΡΕΝΑ που είπες και είχε όντως καλό ματάκι!!

Λοιπόν, ξέρω καλά για τι μιλάτε. Άπειρος από Ουκρανία αλλά χρόνια στο κουρμπέτι του εύκολου και/η πληρωμένου μουνιού.

Πάω, χουφτώνω χεράκι και μετά μπουτάκι - κωλαράκι και μετά λέω για φωτογραφίες από τον πούτσο μου και την πάω ξενοδοχείο!! Το θέμα είναι αν πάω και είναι με την παπάρωμεταφραστρια (αν και έχει δηλώσει καλο-αγγλομαθής), τι κάνω?? Στρίβω και δε λέω ούτε γειά ή κάθομαι και κερνάω σα μαλάκας??? Το δε εστιατόριο το βρήκα είναι μέσα στο hotel Χριατσικ και μάλλον θα μου πιάσουν τον κώλο (άρχισα να συνηθίζω πια...)

Αυτά για τώρα. Και πάλι ευχαριστώ

Κωστας

Επισκέπτης
Ήρθα να κάνω μπάνιο πριν πάω στη μουνίτσα και γράφω στα γρήγορα:
Βρηκα το Γλόμπο, πολλά καλά μαγαζιά αλλά καθόλου κόσμος μέσα. Επαναλαμβάνω : 0 παιχνίδι και μουνάκια μέσα
Βόλτα στην Χριατσικ (ή κάπως έτσι) καλή. Ωραίος καιρός αρκετά μουνιά για μάτι.
Ευχαριστώ Mr Casa  - σα να το ήξερα στήθηκα εκεί μετά την ΑΡΕΝΑ που είπες και είχε όντως καλό ματάκι!!

Λοιπόν, ξέρω καλά για τι μιλάτε. Άπειρος από Ουκρανία αλλά χρόνια στο κουρμπέτι του εύκολου και/η πληρωμένου μουνιού.

Πάω, χουφτώνω χεράκι και μετά μπουτάκι - κωλαράκι και μετά λέω για φωτογραφίες από τον πούτσο μου και την πάω ξενοδοχείο!! Το θέμα είναι αν πάω και είναι με την παπάρωμεταφραστρια (αν και έχει δηλώσει καλο-αγγλομαθής), τι κάνω?? Στρίβω και δε λέω ούτε γειά ή κάθομαι και κερνάω σα μαλάκας??? Το δε εστιατόριο το βρήκα είναι μέσα στο hotel Χριατσικ και μάλλον θα μου πιάσουν τον κώλο (άρχισα να συνηθίζω πια...)

Αυτά για τώρα. Και πάλι ευχαριστώ

Κωστας

Ωχ-ωχ-ωχ ! Αρχίσαμε τα ραντεβου στα ξενοδοχεία και τα τέτοια ... ¨Αν έρθει με την μεταφράστρια εσύ χουφτώνεις έτσι κι αλλιώς και της προτείνεις μετά απο κει να πατε καπου αλλού αφου χουφτώσεις και δεχτεί το χουφτωμα. Εάν δεν χουφτωθει δεν πας πουθενα, στραφι θα πάνε τα λεφτά. Αλλά δεν νομιζω, συνηθως στο λενε απο την αγκένστβα ότι θα ρθει η μεταφράστρια διότι πρεπει και να πλερώσεις, εκτός αν σε περάσανε ντιπ για ζωντανό και λενε κατσε να τον κανουμε οτι θεμε...Μάλλον μονη θα ρθει εκτός αν ειναι τελειως απατεωνες...

Επισκέπτης
Ωχ-ωχ-ωχ ! Αρχίσαμε τα ραντεβού στα ξενοδοχεία και τα τέτοια ... ¨Αν έρθει με την μεταφράστρια εσύ χουφτώνεις έτσι κι αλλιώς και της προτείνεις μετά απο κει να πατε καπου αλλού αφου χουφτώσεις και δεχτεί το χουφτωμα. Εάν δεν χουφτωθει δεν πας πουθενα, στραφι θα πάνε τα λεφτά. Αλλά δεν νομιζω, συνηθως στο λενε απο την αγκένστβα ότι θα ρθει η μεταφράστρια διότι πρεπει και να πλερώσεις, εκτός αν σε περάσανε ντιπ για ζωντανό και λενε κατσε να τον κανουμε οτι θεμε...Μάλλον μονη θα ρθει εκτός αν ειναι τελειως απατεωνες...

Αλλά αμα ερθει στο ξενοδοχείον προσοχή πρεπει με τρόπο  να της δωσεις το κατι τις της (όχι αυτό που χεις στο παντελόνι αλλά στο πορτοφόλι). Αλλέως θα στην κάνει...Σοβαρή κορασίδα αποκλείεται να είναι απλώς έχει κατι ψωλαρπάχτρες που τα μασανε απο τους ξενους , στελνουν δωρα και λεφτά οι μαλάκες στην αγαπημένη τους χωρίς να γαμανε ! οπότε μπορεί να στο παιξει παρθενα.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και μένα με έχει φάει η αγωνία...το παληκάρι φαίνεται δε μασάει...αλλά μάλλον του την έχουν στημένη..άκου ραντεβού μέσα στο ξενοδοχείο...

Επισκέπτης
Και μένα με έχει φάει η αγωνία...το παληκάρι φαίνεται δε μασάει...αλλά μάλλον του την έχουν στημένη..άκου ραντεβού μέσα στο ξενοδοχείο...

Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι,
αγωνία δυστυχώς να σε μοιράζομαι !

Αν θυμαμαι καλά έχει ΄καθισματα όξω αυτό το καφε-ζυθε-εστιατόριον , δεν έχω κατσει καμια φορά, ειναι ολιγον απομερον ήτοι ειναι απο την μερά της Χερτσιάτικ που δεν περπατα πολύς κοσμός. Εν παση περιπτώση εαν μετα το αραντεβου γυρίξει με την καρδιά του πληγωμένη
    σαν καμπάνα ραγισμένη,
    μυστικά να τον  βασανίζει με μανία
    η ζωή πριν τον γαμησει 
    προσπαθώντας να βρει μια λύση

υπάρχει και λέγεται Καρίμπιαν...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Aντε Κύριε Μπλάσκο με φτιάξατε απογευματιάτικα με τα άσματα του Βοσκόπουλου και
με τη κάθοδο σας ...θα πάμε Φραντζέλικο...εκεί κοντά στο Καλαμάκι αν ξέρετε....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Δάσκαλοι και συμμαθητές σε τούτο τον αγώνα της ζωής,
Όπως βλέπετε παλεύω νυχθημερόν για τον απώτερο σκοπό, δια να ειδώ το φως, δηλαδή τον Ουκρανικόν κώλον, ή έστω τις ακτίνες συτού, δηλαδή κάτι σε βυζί, κανα τσιμπούκι κ.λπ.
Δάσκαλε, δάσκαλε, ΔΑΣΚΑΛΕ, είσαι πραγματικά ο Νέστωρ της Ουκρανίας όπως εύστοχα ελέχθη νωρίτερα και οι συμβουλές σου είναι σπουδαίες!

Πάμε τώρα:
Κατ’ αρχήν να αναφερω ότι δε συναντώ καμία από την αγκενστβα που δεν έχει επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου. Για κάμποσες με πήρε κάποιος μαλάκας και μου είπε ότι θα μου κανονίσει ραντεβού σε εστιατόριο και πρέπει να δώσω 70 δολλάρια και μετά άλλα 40 αν χρειαστώ μεταφράστρια και άλλες τέτοιες μαλακίες. Φυσικά αυτά φάγανε ένα Χ αμέσως γιατί είπαμε, να είμαι λίγο μαλάκας, αλλά όχι και ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟμαλακας. Επίσης, όλες με τις οποίες έχω επικοινωνήσει λένε ότι είναι καλές στα αγγλικά. Αυτή που είδα νωρίτερα(και όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ γάμησα), μου έκλεισε ραντεβού λέγοντας μέρος και ώρα. Καμία σχέση με αυτά που αναφέραμε ως τώρα. Καλό κοριτσάκι (ξέρω Δάσκαλε, πουτάνα είναι κι αυτή – φυσικά είναι – ) και ήσυχο, ήπιε μόνο ένα τσάι και γύρισε με λεωφορείο σπίτι. Όμορφο κοριτσάκι, μουνάρα για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά απλά καλή για τα εδώ. Χεράκι έπιασα, μπούτι ήταν μακριά γαμώ το και δεν είχε πολύ κόσμο το εστιατόριο και μετά έπρεπε να φύγει για να κοιμηθεί (ξέρω Δάσκαλε – θα την βρω στο Ριβερ Παλας αργότερα) γιατί αύριο θα πάει καμπινγκ με φίλους της (ξέρω Δάσκαλε – κανα city tour θα κάνει). Μου είπε ότι με γούσταρε και ότι θα ήθελε να ξαναβρεθούμε κ.λπ. Το όλο πράγμα μου βγήκε 200 γκρίβνα και δε μου φάνηκε ότι υπήρχε κάποια σκοπιμότητα. Αλλα το βασικό είναι ότι ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑ. Άρα τσάμπα τα 200.
Μόλις γύρισα στο ξενοδοχείο λοιπόν πήρα μια άλλη με την οποία είχα μιλήσει από την Ελλάδα (αυτή μου έστειλε το κινητό της μέσω μηνύματος της αγκένστβας και πέρασε χωρίς να το σβήσουν) και της είπα να βρεθούμε σήμερα. Είπε ότι είναι με παρέα και ότι σε καμιά ώρα θα τελειώσει και θα έρθει στο ξενοδοχείο μου να πάμε στο εστιατόριο που είναι εδώ μέσα. Άντε να δούμε τώρα.
Σας αφήνω τώρα. Πάλι μπάνιο και πάλι στον αγώνα!!!
Ελπίζω Δάσκαλε πάντως το Καριμπίαν να είναι ανοιχτό μέχρι αργά για τη χειρότερη (πλην όμως πιθανότερη) των περιπτώσεων. Ή αν πάμε πολύ αργά μπορεί να πάω εδώ στο κωλάδικο του Dnipro και αύριο στο Καριμπίαν.
Κώστας από το (μη χιονισμένο φίλε Casa) Κίεβο!

ΥΓ. Δάσκαλε Ιωσήφ, οι αναφορές που έκανα παραπάνω για εσένα στις παρενθέσεις έχουν καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα – ελπίζω να μη παρεξήγησες το ύφος μου.

Επισκέπτης
Αγαπητοί συναγωνιστές,
Δάσκαλοι και συμμαθητές σε τούτο τον αγώνα της ζωής,
Όπως βλέπετε παλεύω νυχθημερόν για τον απώτερο σκοπό, δια να ειδώ το φως, δηλαδή τον Ουκρανικόν κώλον, ή έστω τις ακτίνες συτού, δηλαδή κάτι σε βυζί, κανα τσιμπούκι κ.λπ.
Δάσκαλε, δάσκαλε, ΔΑΣΚΑΛΕ, είσαι πραγματικά ο Νέστωρ της Ουκρανίας όπως εύστοχα ελέχθη νωρίτερα και οι συμβουλές σου είναι σπουδαίες!

Πάμε τώρα:
Κατ’ αρχήν να αναφερω ότι δε συναντώ καμία από την αγκενστβα που δεν έχει επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου. Για κάμποσες με πήρε κάποιος μαλάκας και μου είπε ότι θα μου κανονίσει ραντεβού σε εστιατόριο και πρέπει να δώσω 70 δολλάρια και μετά άλλα 40 αν χρειαστώ μεταφράστρια και άλλες τέτοιες μαλακίες. Φυσικά αυτά φάγανε ένα Χ αμέσως γιατί είπαμε, να είμαι λίγο μαλάκας, αλλά όχι και ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟμαλακας. Επίσης, όλες με τις οποίες έχω επικοινωνήσει λένε ότι είναι καλές στα αγγλικά. Αυτή που είδα νωρίτερα(και όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ γάμησα), μου έκλεισε ραντεβού λέγοντας μέρος και ώρα. Καμία σχέση με αυτά που αναφέραμε ως τώρα. Καλό κοριτσάκι (ξέρω Δάσκαλε, πουτάνα είναι κι αυτή – φυσικά είναι – ) και ήσυχο, ήπιε μόνο ένα τσάι και γύρισε με λεωφορείο σπίτι. Όμορφο κοριτσάκι, μουνάρα για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά απλά καλή για τα εδώ. Χεράκι έπιασα, μπούτι ήταν μακριά γαμώ το και δεν είχε πολύ κόσμο το εστιατόριο και μετά έπρεπε να φύγει για να κοιμηθεί (ξέρω Δάσκαλε – θα την βρω στο Ριβερ Παλας αργότερα) γιατί αύριο θα πάει καμπινγκ με φίλους της (ξέρω Δάσκαλε – κανα city tour θα κάνει). Μου είπε ότι με γούσταρε και ότι θα ήθελε να ξαναβρεθούμε κ.λπ. Το όλο πράγμα μου βγήκε 200 γκρίβνα και δε μου φάνηκε ότι υπήρχε κάποια σκοπιμότητα. Αλλα το βασικό είναι ότι ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑ. Άρα τσάμπα τα 200.
Μόλις γύρισα στο ξενοδοχείο λοιπόν πήρα μια άλλη με την οποία είχα μιλήσει από την Ελλάδα (αυτή μου έστειλε το κινητό της μέσω μηνύματος της αγκένστβας και πέρασε χωρίς να το σβήσουν) και της είπα να βρεθούμε σήμερα. Είπε ότι είναι με παρέα και ότι σε καμιά ώρα θα τελειώσει και θα έρθει στο ξενοδοχείο μου να πάμε στο εστιατόριο που είναι εδώ μέσα. Άντε να δούμε τώρα.
Σας αφήνω τώρα. Πάλι μπάνιο και πάλι στον αγώνα!!!
Ελπίζω Δάσκαλε πάντως το Καριμπίαν να είναι ανοιχτό μέχρι αργά για τη χειρότερη (πλην όμως πιθανότερη) των περιπτώσεων. Ή αν πάμε πολύ αργά μπορεί να πάω εδώ στο κωλάδικο του Dnipro και αύριο στο Καριμπίαν.
Κώστας από το (μη χιονισμένο φίλε Casa) Κίεβο!

ΥΓ. Δάσκαλε Ιωσήφ, οι αναφορές που έκανα παραπάνω για εσένα στις παρενθέσεις έχουν καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα – ελπίζω να μη παρεξήγησες το ύφος μου.

επί τροχάδην:

Το καρίμπιαν ειναι ανοικτό μεχρι τις 3πμ. Προσοχή διότι εκεί πάει και νορμάλ κοσμος . Πέσε την σε όλες αλλα είπαμε πουτανες κυρίως στην μπάρα.
Κοίταξε να βγεις όξω σημερα και αυριο  διότι από δευτέρα οι κ.κ. ουκρανοί καθονται στα οσπιτιά των κι αποκλείεται να βρεις κοσμο στις ντισκο εκτός απ το ντισκο- μπορντέλο Ρίβερ. Δοκίμασε να χουφτώσεις την δεύτερη που θα ρθει να δουμε τι θα γίνει...
Παρατήρησις:

Είσαι γρήγορο παιδί και τα πιάνεις αμέσως διότι κάποιοι άλλοι ειναι "μαγίι ζαβούτνικκιι μέντλενι".
Ευχαριστώ για τα ευμενή σχόλια, αλλά από Κίεβο και ουκρανία  είμαι τελείως άσχετος και συνηθως γράφω ότι  μου κατεβει από την κούτρα μου.

Μην ξεχνάς ότι σε παρακολουθει όλο το έθνος !
Ουντάτσι !

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ω ρε εμείς καιγόμαστε εδώ με τις φωτιές...αλλά πέφτουν κάποιοι χοροί στο Καρίμπιαν απόψε....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Νυκτερινή αναφορά από Κίεβο: Ημέρα 2η: Σχόλιο ημέρας: o tempora (Σάββατο), o mores (και να μη γαμάς)
Αυτή η αποφράδα ημέρα θα μείνει στη μνήμη μου σαν η μέρα που δε γαμάς. Καλά που ήρθε το ξημέρωμα της Κυριακής.
Πάμε στην ανταπόκριση τώρα:
Μετά το τρίτο μπάνιο της ημέρας έρχεται η δεύτερη από την αγκένστβα και είναι φίλοι μου ΜΟΥΝΑΡΑ. Τρέμανε τα πόδια μου. Καλά που είχα τα νιτρώδη υπογλώσσια μαζί μου για την περίπτωση που θα μου καθότανε, για να αποφύγω το έμφραγμα. Πήγαμε στον τελευταίο όροφο του Dnipro (ομολογουμένως θαυμάσιος χώρος με εξαιρετική θέα) και πάλι καμία σχέση με τα προβλεπόμενα. Ήπιαμε ένα τσάι από μισό, μου βγήκε (μαζί με το pour boir) 50 γκρίβνες το μαλλί και πάλι ΔΕ γάμησα. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά αυτές δεν πρέπει να είναι πουτάνες. Κανένα υπονοούμενο και καθόλου χώρος για πέσιμο. Έφυγε λοιπόν νωρίς και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αύριο( εγώ της έλεγα ΔΕΙΠΝΟ νταρλινγκ – για να εξασφαλισω οτι θα μου κατσει – οπως είπες Δάσκαλε αν συμφωνήσουν σε δειπνο συμφωνούν και με τα άλλα – αυτή βόλτα. ΔΕΙΠΝΟ εγώ – βόλτα αυτή και μετά να διαβάσει για το μεταπτυχιακό της. Βρε ΔΕΙΠΝΟΟΟΟ εγώ – Πάρκο βόλτα - τα ίδια αυτή. Βλέπουμε αύριο και με αυτήν και με μια άλλη. Θα τις πάρω και τις 2 στις 11 και να δούμε πως θα τα καταφέρω να τις βολέψω.
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ – ΔΑΣΚΑΛΟΣ που είπε σοφά: Καριμπίαν. Πάω λοιπόν αλλά (μάλλον η μέρα θα ήταν), ΟΥΔΕΝ. Μόνο ζευγάρια και παρέες. Και κανα δυο ντουέτα από γκόμενες που ήτανε, θα πλήρωνα για να τις γαμήσω μόνο στη Σαουδική Αραβία. Παρ’ όλα αυτά το μαγαζί είναι θαυμάσιο και έπαιζε ένα γκρουπάκι που ήταν Εξεπσιονέλ.
Φεύγω λοιπόν και από κει και τι να κάνω??? Ασκώ την βεβαιότερη των πρακτικών. ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ. Με πήγε σε ένα απαρτμεντ λοιπόν πολυτελέστατο όπου και πήρα με 1000 γκρίβνες (μαζί με του ταξιτζή τη μιζούλα) μια εξαίρετη νεαρά, η οποία όμως, προς μεγάλη μου λύπη πηδιόταν οικτρά...  Μετά λοιπόν για να πνίξω τον καυμό μου έβαλα τον ταρίφα να με πάει στο Μίστερ Τσέκ, πήρα δυο σαντουιτσάκια και πίσω στη βάση.
Αύριο τα νεώτερα. Και συγνώμη αν κουράζω με την πολυλογία.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καθόλου γίγαντα - στέλνε report κανονικά.

Κοίτα να περάσεις καλά - πέρα απ' το σκοράρισμα δηλ. ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι συνεχισε!τα λες πολυ ωραια!

Επισκέπτης
Νυκτερινή αναφορά από Κίεβο: Ημέρα 2η: Σχόλιο ημέρας: o tempora (Σάββατο), o mores (και να μη γαμάς)
Αυτή η αποφράδα ημέρα θα μείνει στη μνήμη μου σαν η μέρα που δε γαμάς. Καλά που ήρθε το ξημέρωμα της Κυριακής.
Πάμε στην ανταπόκριση τώρα:
Μετά το τρίτο μπάνιο της ημέρας έρχεται η δεύτερη από την αγκένστβα και είναι φίλοι μου ΜΟΥΝΑΡΑ. Τρέμανε τα πόδια μου. Καλά που είχα τα νιτρώδη υπογλώσσια μαζί μου για την περίπτωση που θα μου καθότανε, για να αποφύγω το έμφραγμα. Πήγαμε στον τελευταίο όροφο του Dnipro (ομολογουμένως θαυμάσιος χώρος με εξαιρετική θέα) και πάλι καμία σχέση με τα προβλεπόμενα. Ήπιαμε ένα τσάι από μισό, μου βγήκε (μαζί με το pour boir) 50 γκρίβνες το μαλλί και πάλι ΔΕ γάμησα. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά αυτές δεν πρέπει να είναι πουτάνες. Κανένα υπονοούμενο και καθόλου χώρος για πέσιμο. Έφυγε λοιπόν νωρίς και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αύριο( εγώ της έλεγα ΔΕΙΠΝΟ νταρλινγκ – για να εξασφαλισω οτι θα μου κατσει – οπως είπες Δάσκαλε αν συμφωνήσουν σε δειπνο συμφωνούν και με τα άλλα – αυτή βόλτα. ΔΕΙΠΝΟ εγώ – βόλτα αυτή και μετά να διαβάσει για το μεταπτυχιακό της. Βρε ΔΕΙΠΝΟΟΟΟ εγώ – Πάρκο βόλτα - τα ίδια αυτή. Βλέπουμε αύριο και με αυτήν και με μια άλλη. Θα τις πάρω και τις 2 στις 11 και να δούμε πως θα τα καταφέρω να τις βολέψω.
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ – ΔΑΣΚΑΛΟΣ που είπε σοφά: Καριμπίαν. Πάω λοιπόν αλλά (μάλλον η μέρα θα ήταν), ΟΥΔΕΝ. Μόνο ζευγάρια και παρέες. Και κανα δυο ντουέτα από γκόμενες που ήτανε, θα πλήρωνα για να τις γαμήσω μόνο στη Σαουδική Αραβία. Παρ’ όλα αυτά το μαγαζί είναι θαυμάσιο και έπαιζε ένα γκρουπάκι που ήταν Εξεπσιονέλ.
Φεύγω λοιπόν και από κει και τι να κάνω??? Ασκώ την βεβαιότερη των πρακτικών. ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ. Με πήγε σε ένα απαρτμεντ λοιπόν πολυτελέστατο όπου και πήρα με 1000 γκρίβνες (μαζί με του ταξιτζή τη μιζούλα) μια εξαίρετη νεαρά, η οποία όμως, προς μεγάλη μου λύπη πηδιόταν οικτρά...  Μετά λοιπόν για να πνίξω τον καυμό μου έβαλα τον ταρίφα να με πάει στο Μίστερ Τσέκ, πήρα δυο σαντουιτσάκια και πίσω στη βάση.
Αύριο τα νεώτερα. Και συγνώμη αν κουράζω με την πολυλογία.

Goodmorning

Κατα αρχάς δια ορισμένους που καυλομαχούν συνέχεια παρατηρησατε τι ώρα ξυπνάω την πρωίαν και ημέραν αργίας...
Πάμε στον σχολιασμό απο το πολεμικό μετωπον:

α. ε... τα είπαμε αυτά. Μην σου έρθει καμια μουναρα και κολλώσεις να της την πέσεις. Κοίτα παλια στην αγκένστβα έδινες το διαβατηξριό σου να το δούνε αν οντως είσαι αυτός που λες (το αυτό και για την γκόμενα). Αυτό ειχε το κακό οτι δεν μπορούσες να πεις μουσι ποσο χρονων είσαι. Τωρα αεσυ έχεις πεσει σε κατι μαλακισμενες  οι οποιες απ έξω παρθενα κι απο μεσα περνανε τραίνα...Αυτες τι κανουν: Πάνε στην αγκένστβα, βγαίνουν μ ενα σωρό μαλάκες, πολλοί θα έρθουν, πολλοί θα φύγουν όσοι θα μεινουν κάτι θ αφήνουν κάνα δωράκι, κανα χρηματάκι κλπ,κλπ να μην στα πολυλογώ οι μαλάκες οι ξενοι δεν γαμανε κι αυτες έχουν κανα γκόμενο ουκρανό και τις γαμαει, παίρνουν το χαρτάκι και το παίζουν μυξοπαρθενες.
Ηλικίες δεν μας έχεις πει δια περαιτερω ανάλυση εν πάση περιπτώση άμα τις παρεις σημερα και δεχτουν να ξαναβγείτε πάει να πει σε ψιλογουσταρουν. Αμα σου πουνε έχουνε διάβασμα, ψόφησε η γάτα τους, εχουνε περίοδο κλπ πίτσες μπλε δεν γουσταρουνε και σε κοροιδεύουν. Αυτές έχουνε βγει μ άλλους 1000 πριν από την αγκένστβα και ηδη έχουνε κάνα 2-3 μαλάκες (συνηθως υπερατλαντικοί υπήκοοι) που κάνουνε...επενδύσεις χωρίς να γαμάνε, για την καλή τους...Εμμμ έτσι ειναι ο πραγματικός έρως αμόλυντος, χωρίς σαρκικά ανταλλάγματα.

β. στην καραιβική δεν είχε κόσμο ημερα Σαββατον , τωρα εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...Για δοκιμασε σήμερις να πας καμια αρένα ή ντεκαντάνς διότι την Κυριακή έχει πιο λιγο κοσμο παντού.

γ. Μπράβο καλά έκανες κι έφαγες τα δυο σαντουιτσάκια διότι ο κ. Κάζας εκάθευδε θεονήστικος και μετά σκεπτόταν όλο για κολατσιό τουρτουρίζοντας στον κραββατόν του

Άιντε, άλλη μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε στην κατοικία των θεών...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Stories

Νέο!