Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Εδώ Κίεβο, εδώ Κίεβο: Η μεσημβρινή σας ενημέρωση από το μέτωπο:
Η μια είναι για κάμπινγκ αλλά θέλει να έρθει Ελλάδα και να ξαναβρεθούμε. Αυτή που έπιασα χέρι. Η μουνάρα διαβάζει για το μεταπτυχιακό της αλλά θα βρεθούμε το βράδυ. Σε 50 λεπτά θα συναντήσω μια άλλη εκ των της αγκενστβας η οποία φαίνεται μουνα΄ρα στις φωτογραφίες και είναι σιτεμένη (ετών 30) για να δουμε και εκεί τι θα γίνει. Καφέ βαλκο΄νσκι ή κάπως έτσι δίπλα στην ιντεπεντενσ σκουεαρ. ΤΟ τραγικό είναι αγαπητοί μου ότι μετά από αυτοψία διαπίστωσα ότι έχει τραπέζια με τις καρέκλες εκατέρωθεν οπότε πάλι στην καλύτερη περίπτωση θα πιάσω χέρι. Για να πιάσω μπούτι ή κώλο θα πρέπει να σηκωθώ, να κάνω γύρο του τραπεζιού και να χουφτώσω. Πράγμα μάλλον δύσκολο σε δημόσιο χώρο...

Όλες οι πληροφορίες πολύτιμες αγαπητοί φίλοι. Και οι συμβουλές επίσης. Φίλε Κάζα, το βράδυ λοιπόν πρώτα Αρένα και μετά άβαλον? Το αρένα είναι αυτό στο τέλος της χριστσατικ? Τι ώρα? Εκεί έχει πουτάνες ή τέλως πάντων επιρρεπή κοριτσάκια στον λουσάτον βίον, έτοιμα να επιδωθούν σε ακόλαστες πράξεις ? Ή απλά μάτι?

Φίλε Αρκανς, φυσικά λέω ότι μαλακία να ναι. Ο σκοπός εξάλλου αγιάζει τα μέσα. Έχω τάξει ταξίδια, κότερα, δώρα, ότι κρίνω κάθε φορά ότι χρειάζεται. Μέχρι και παιδιά έχω τάξει.

Πρόβλημα: Δε μπορώ να τις δω όλες γιατί δεν προλαβαίνω και φοβάμαι μη  χάσω το 10 το καλό που θα μου κάτσει. Δυο μου στείλαν μήνυμα για το που να βρεθούμε και θα τις στήσω. Επαναλαμβάνω, για καμία από αυτές που βρίσκομαι δεν υπάρχει ενδιάμεσος. Τα μόνα εουρα που έχω καταβάλει είναι δια την αλληλογραφία που ε΄χω κάνει από την ΕΛλάδα. Μμμμ και άλλα περίπου 200 δολλαριάκια για να αποσπάσω κάποια τηλέφωνα. Αυτά τα λέω για να μη με περάσετε για τελείως μαλακα.

Μην αυτοκατηγορείστε φίλοι μου για το ότι δε με συμβουλεύσατε σωστά. Οι συμβουλές σας ήταν πολύτιμες και αποτελεσματικότατες

Αυτά. Θα ενημερωθείτε λίαν συντόμως

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το αρένα είναι στο τέλος της Χερτσάτικ σωστα....κατά τις 9 η ωρα...δεν υπόσχομαι πολλά πράγματα καθότι κυριακή....αλλά μετά Αβαλον...

ναι έχει κάποιες πουτάνες..το πιο πιθανό θα ρθούν να σου μιλήσουν...έχει και πολλές που ζητούν χορηγό...απλά Κυριακή σήμερα....μετά κατά τισ 11 ...Αβαλον...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ιωσήφ έτσι ερώτησα γιατί είμαι φιλομαθής...αλλιώς γνωρίζω πολύ καλά

"είναι βαρύ πολύ βαρύ, το επάγγελμα του νταβατζή"...κατά το είναι "λέρα πολύ λέρα..."

Επισκέπτης
Εδώ Κίεβο, εδώ Κίεβο: Η μεσημβρινή σας ενημέρωση από το μέτωπο:
Η μια είναι για κάμπινγκ αλλά θέλει να έρθει Ελλάδα και να ξαναβρεθούμε. Αυτή που έπιασα χέρι. Η μουνάρα διαβάζει για το μεταπτυχιακό της αλλά θα βρεθούμε το βράδυ. Σε 50 λεπτά θα συναντήσω μια άλλη εκ των της αγκενστβας η οποία φαίνεται μουνα΄ρα στις φωτογραφίες και είναι σιτεμένη (ετών 30) για να δουμε και εκεί τι θα γίνει. Καφέ βαλκο΄νσκι ή κάπως έτσι δίπλα στην ιντεπεντενσ σκουεαρ. ΤΟ τραγικό είναι αγαπητοί μου ότι μετά από αυτοψία διαπίστωσα ότι έχει τραπέζια με τις καρέκλες εκατέρωθεν οπότε πάλι στην καλύτερη περίπτωση θα πιάσω χέρι. Για να πιάσω μπούτι ή κώλο θα πρέπει να σηκωθώ, να κάνω γύρο του τραπεζιού και να χουφτώσω. Πράγμα μάλλον δύσκολο σε δημόσιο χώρο...

Όλες οι πληροφορίες πολύτιμες αγαπητοί φίλοι. Και οι συμβουλές επίσης. Φίλε Κάζα, το βράδυ λοιπόν πρώτα Αρένα και μετά άβαλον? Το αρένα είναι αυτό στο τέλος της χριστσατικ? Τι ώρα? Εκεί έχει πουτάνες ή τέλως πάντων επιρρεπή κοριτσάκια στον λουσάτον βίον, έτοιμα να επιδωθούν σε ακόλαστες πράξεις ? Ή απλά μάτι?

Φίλε Αρκανς, φυσικά λέω ότι μαλακία να ναι. Ο σκοπός εξάλλου αγιάζει τα μέσα. Έχω τάξει ταξίδια, κότερα, δώρα, ότι κρίνω κάθε φορά ότι χρειάζεται. Μέχρι και παιδιά έχω τάξει.

Πρόβλημα: Δε μπορώ να τις δω όλες γιατί δεν προλαβαίνω και φοβάμαι μη  χάσω το 10 το καλό που θα μου κάτσει. Δυο μου στείλαν μήνυμα για το που να βρεθούμε και θα τις στήσω. Επαναλαμβάνω, για καμία από αυτές που βρίσκομαι δεν υπάρχει ενδιάμεσος. Τα μόνα εουρα που έχω καταβάλει είναι δια την αλληλογραφία που ε΄χω κάνει από την ΕΛλάδα. Μμμμ και άλλα περίπου 200 δολλαριάκια για να αποσπάσω κάποια τηλέφωνα. Αυτά τα λέω για να μη με περάσετε για τελείως μαλακα.

Μην αυτοκατηγορείστε φίλοι μου για το ότι δε με συμβουλεύσατε σωστά. Οι συμβουλές σας ήταν πολύτιμες και αποτελεσματικότατες

Αυτά. Θα ενημερωθείτε λίαν συντόμως

Επανήλθα.
Λοιπόν την κατασκηνωτρια άστην να στηνει σκηνες μάλλον τα χει με καποιον απ τους... μικρούς εξερευνητές δεν έχει σοβαρόν σκοπόν.
Επικεντρώσου στην  μουναρα, πιο θετική , μάλλον παει για καμια έκτακτη επιχορήγηση η δουλειά. Ειπαμε χουφτωσέ την ! Μην  κολλώσεις, μα-μου-σου-του, μουναρα κι αμα την χουφτώσω θα με περάσει για μαλακα και δεν θα την ξαναδω. Τουναντίον, αμα ΔΕΝ την χουφτώσεις θα σε περασει για μαλάκα...
Πάαινε αρένα όπως λεει ο Καζας κι αμα δεν σε φανε τα λιοντάρια πήγαινε στο Αβαλον...
άμα δεν κατσει τιποτις χτυπα ενα Ριβερ στο τελος που θα κατσει στα σιγουρα με μιαν μικραν χρηματικην επιβαρυνση (πιο φτηνα θα σου ρθει απ όλα τ άλλα !)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Φίλοι μου αγαπητοί, η εξέλιξη αυτή φορά ήταν χειρότερη από την αναμενόμενη... ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ. Μάλιστα, δεν ήρθε... Ήπια λοιπόν το καφεδάκι μου και μετά πήγα βόλτα στα γνωστά και μη εξαιρετέα μέση, Χριατσικ double coffee, globus κ.λπ.
Τώρα προσπαθώ να το σώσω με μια από τις άλλες που θα έστηνα αλλά δεν το βλέπω. Άρα, οι τελευταίες μου ελπίδες για Ουκρανικό κανονικό (μη πληρωμένο) μουνι΄, σιγά σιγά σβήνουν και περιμένω να δω το βράδυ αν θα βγούμε τελικά με τη χθεσινή που διαβάζει... Αλλιώς, Mr Casa, Διδάσκαλε Ιωσήφ, ευχαριστώ για τις οδηγίες. Θα τις ακολουθήσω πιστά. Αρένα κατά τις 9, μετά ταξί και άβαλον. Μετά Ρίβερ στα σίγουρα!!

Επισκέπτης
Φίλοι μου αγαπητοί, η εξέλιξη αυτή φορά ήταν χειρότερη από την αναμενόμενη... ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ. Μάλιστα, δεν ήρθε... Ήπια λοιπόν το καφεδάκι μου και μετά πήγα βόλτα στα γνωστά και μη εξαιρετέα μέση, Χριατσικ double coffee, globus κ.λπ.
Τώρα προσπαθώ να το σώσω με μια από τις άλλες που θα έστηνα αλλά δεν το βλέπω. Άρα, οι τελευταίες μου ελπίδες για Ουκρανικό κανονικό (μη πληρωμένο) μουνι΄, σιγά σιγά σβήνουν και περιμένω να δω το βράδυ αν θα βγούμε τελικά με τη χθεσινή που διαβάζει... Αλλιώς, Mr Casa, Διδάσκαλε Ιωσήφ, ευχαριστώ για τις οδηγίες. Θα τις ακολουθήσω πιστά. Αρένα κατά τις 9, μετά ταξί και άβαλον. Μετά Ρίβερ στα σίγουρα!!

Συνηθισμένον φαινόμενον.
ξεχασε την κι αυτην και την κατασκηνωτρια.
Επίσης αν δεν συναντησεις την μουναρα σημερα- αυριοξ και σου λεει διαβαζω κλπ αρκιντια -ρίγανη ξεχασε την κι αυτήν.
Μην χανεις χρόνο διότι ειναι πολύτιμος, στην επομένη !
Μην φοβεισαι ειναι φυσιολογικον παντα ετσι κανουν αυτες οι καργιόλες...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Ξεχωριστή ανακοίνωση γιατί αξίζει τον κόπο, επαυξάνοντας παλαιότερες αναφορές. Εχθές ήμουνα στο Καριμ πίαν και απολάμβανα μια μπύρα και το εξαίρετο συγκρότημα και βλέπω ξαφνικά ένα μαντράχαλο με ένα γυναικείο τσαντάκι στον ώμο. ΛΟΥΓΚΡΑ σκέφτομαι. Αλλά δε φαινόταν λούγκρα. Και μετά είδα άλλον έναν. Θυμήθηκα λοιπόν αυτό που λέγατε ότι οι ξεφτιλισμένοι τους κρατάνε τα τσαντάκια... Τι φριχτό θέαμα... Και να παίρνει η μουνάρα τα τσιγάρα της ανοίγοντας το τσαντάκι της που κρεμόταν στον ώμο του μαλάκα. Αναρωτιέμαι τι άλλο κάνουν αυτοί οι μαλάκες για αυτές τις μουνάρες.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Δεν φοβούμαι φίλτατε Ιωσήφ. Απλά κάνω το χρέος μου για να κοιμάμαι ήσυχος, γνωρίζοντας ότι εκπροσώπησα έπάξια το φύλο μας. Αν δε μου κάτσει καμία ΣΤ Α..ΠΙΔΙΑ ΜΟΥ. Θα πάω στο Ρίβερ Παλάς. Έτσι κι αλλιώς ωραία περνάω

Συνηθισμένον φαινόμενον.
ξεχασε την κι αυτην και την κατασκηνωτρια.
Επίσης αν δεν συναντησεις την μουναρα σημερα- αυριοξ και σου λεει διαβαζω κλπ αρκιντια -ρίγανη ξεχασε την κι αυτήν.
Μην χανεις χρόνο διότι ειναι πολύτιμος, στην επομένη !
Μην φοβεισαι ειναι φυσιολογικον παντα ετσι κανουν αυτες οι καργιόλες...

Επισκέπτης
Ξεχωριστή ανακοίνωση γιατί αξίζει τον κόπο, επαυξάνοντας παλαιότερες αναφορές. Εχθές ήμουνα στο Καριμ πίαν και απολάμβανα μια μπύρα και το εξαίρετο συγκρότημα και βλέπω ξαφνικά ένα μαντράχαλο με ένα γυναικείο τσαντάκι στον ώμο. ΛΟΥΓΚΡΑ σκέφτομαι. Αλλά δε φαινόταν λούγκρα. Και μετά είδα άλλον έναν. Θυμήθηκα λοιπόν αυτό που λέγατε ότι οι ξεφτιλισμένοι τους κρατάνε τα τσαντάκια... Τι φριχτό θέαμα... Και να παίρνει η μουνάρα τα τσιγάρα της ανοίγοντας το τσαντάκι της που κρεμόταν στον ώμο του μαλάκα. Αναρωτιέμαι τι άλλο κάνουν αυτοί οι μαλάκες για αυτές τις μουνάρες.

τις περιμενουν  μ ενα κοκκινο τριανταφυλλάκι στην γωνία του δρόμου...Ααααχχχχ πόσο ρομαντικόν !

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε ενα μεγαλο ευγε στο φιλο μας για την ειλικρινεια του.
εχει πολυ σημασια που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
ευχομαι να του κατσει το καλυτερο μουνι το βραδυ για να γαμησι.(δωρεαν αν γινετε.)

Επισκέπτης
Δεν μου λες ρε Αδωνι μπάλα επαιζες μικρός?
μαζευες χαρτακια με τον Δομάζο, τον Παπαιωάννου κλπ ?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
έχω μια απορία....απο ποιό ίντερνετ να στέλνει ο αγωνιστής τις ανταποκρίσειες του....από την υπόγα στο χερτσάτικ η από το ίντερνετ δίπλα στο ταχυδρομείο στη μειντάν...

αναμνήσεις....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Ευχαριστώ συναγωνιστή. Ευχαριστώ πολύ

δασκαλε ενα μεγαλο ευγε στο φιλο μας για την ειλικρινεια του.
εχει πολυ σημασια που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
ευχομαι να του κατσει το καλυτερο μουνι το βραδυ για να γαμησι.(δωρεαν αν γινετε.)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Από το δωμάτιό μου στο Ντνιπρο όπου συνδέομαι με wifi και μου πιάνουν και πάλι τον κώλο 50 γκρίβνες την ώρα

έχω μια απορία....απο ποιό ίντερνετ να στέλνει ο αγωνιστής τις ανταποκρίσειες του....από την υπόγα στο χερτσάτικ η από το ίντερνετ δίπλα στο ταχυδρομείο στη μειντάν...

αναμνήσεις....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Δάσκαλε, δεν κατάλαβα το βαθύτερο εκπαιδευτικό νόημα της ερωτήσεώς σου, αλλά όχι δε μάζευα.

Φεύγω για Αρένα σε λίγο. Θα ενημερώσω με συνέπεια αργότερα

Επισκέπτης
Δάσκαλε, δεν κατάλαβα το βαθύτερο εκπαιδευτικό νόημα της ερωτήσεώς σου, αλλά όχι δε μάζευα.

Φεύγω για Αρένα σε λίγο. Θα ενημερώσω με συνέπεια αργότερα

Διότι έχουμε μίαν έτοιμην να της την πέσεις την σπιτονοικοκυρά του κ. Καζα αλλά αυτή ειναι φανατική ποδοσφαιρόφιλη, άστο τοτε...

arcans48

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε ειναι πολυ παλιοι αυτοι που λες.ο συναγωνιστης θα ξερεις τους νεοτερους,ροτσα,ζαετς,βαμβακουλα.κωφιδη.

Επισκέπτης

αναμνήσεις....

ξανα γυρίζουνε και σε πηγαίνουνε στα περασμένα,
στιγμές που φυγαν και δεν γυρίζουνε,
και τα μουνάκια που 'ναι χαμένα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δε πειράζει...ένας πλανήτης γεμάτα μουνάκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom