You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
A βρε Σήφι, πάλι κοινονικοπολιτικες αναλύσεις του λώκου κάνεις φασιστάκο ;)
Αγαπητέ Τρίκαρδε ή Αλ(λο)σόμα,
δεν σε παρεξηγώ. Τελευταία φορά που βρέθηκες εις τας σελίδας αυτάς μετα την αποκάλυψίν σου ότι ειχες πέσει θυμα καοποιήσεως απο καποιον μαναβο-μπακαλη αν θυμαμαι καλά όταν ήσουν μικρός,
ότι και να γραψεις δεν λαμβανεται υπ όψιν. Εν πάση περιπτώση θα σε συμβούλευα ότι και 100 σελιδες πιο πριν, καλό θα ητο να επισκεπτόσουν έναν ειδικόν ώστε να τα βρεις με τον εαυτόν σου και να παψεις να αναλώνεις την ενεργητικοτητά σου σε φθόνον προς τους συνανθρώπους σου.
Επισκέπτης
Συνήθως οι πρωτόβγαλτοι αναγνώστες του Αληθινού Γριμορίου την πατούν διότι,βλακωδώς, καλούν επιμόνως πράγματα για τα οποία έχουν ασαφήν αντίληψιν για το τι πραγματικά μπορουν να είναι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δηλαδη 1400-1600 Ευρω.ειναι ενα μεγαλο ποσο.παντος τα παιδια (Pitsilistis και Chavallier Fidel)που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη για 4 μερες.χαλασαν καπου 1100-1200 Ευρω (η Αγια Πετρουπολη ειναι 30%-40% πιο ακριβη απο το Κιεβο.περιπου)βεβαια του γυριζα εγω.και με 40-50 Ευρω την ωρα.σιγουρα να ερχεσαι συχνα πορνοεκδρομες δεν αξιζει ειναι πολλα τα λεφτα.μια φορα ομως να πας καπου για να δεις την πολη ειναι ευχαριστο.βεβαια στην Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση το επιπεδο!της κουκλαρες που εχει στην Ουκρανια στην Ελλαδα μονο στα περιοδικα της βλεπεις ---Το καλητερο που εχει να κανει κανεις ειναι να ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ!σκεψου να ζεις σε αυτον τον παραδισο για παντα!!!!!Κόστος του καφέ: εισιτήριο 428 (από Θεσαλονίκη) Austrian + Lufthansa. Το προτείνω – πολύ καλές ανταποκρίσεις και καλή τιμή.
Ξενοδοχείο 240
Ταξι από και προς αεροδρόμιο 50, και άλλα 50 το πολύ για όλες τις μετακινήσεις στο Κίεβο. Πουτάνες (χ2): 160 (Ριβερ)+ 85 (διαμέρισμα)
Φαγητά, ποτά, ιντερνετ και λοιπά έξοδα : περίπου άλλα 200.
Κάντε το λογαριασμό και δείτε αν αξίζει. Αυτά από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα.
Στην Ελλάδα θα έκανα μια παρτούζα με 12 γκόμενες με αυτά τα λεφτά! Αλλά ήθελα να δω το πως είναι το Κίεβο και δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Πριν κλείσω, γιατί έχω σίγουρα κουράσει με την πολυλογία μου θέλω να θίξω το εξής
Καλο βράδυ!
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αγαπητέ Ιωσήφ ....εις την ανάλυση περί αγροίκων....ceteris paribus που έλεγε ο Τσίτσερο....
αν στη λέξη αγροίκοι προσθέσεις τη λέξη μπουρτζόβλαχοι....το ίδιο ισχύοι για ελλάδα...
βέβαια περί αστών θα ήθελα να ξέρεις τούτο....οι αστοί δε μπλέκουν με τους αγροίκους...δεν μπαίνουν στα χωράφια τους...ασχολούνται με κάτι καλύτερο και πιο προσεγγίσιμο...κάνουν τους δρόμους, τα γεφύρια, τα τραίνα, τα νοσοκομεία που χρησιμοποιούν οι αγροίκοι...
αν στη λέξη αγροίκοι προσθέσεις τη λέξη μπουρτζόβλαχοι....το ίδιο ισχύοι για ελλάδα...
βέβαια περί αστών θα ήθελα να ξέρεις τούτο....οι αστοί δε μπλέκουν με τους αγροίκους...δεν μπαίνουν στα χωράφια τους...ασχολούνται με κάτι καλύτερο και πιο προσεγγίσιμο...κάνουν τους δρόμους, τα γεφύρια, τα τραίνα, τα νοσοκομεία που χρησιμοποιούν οι αγροίκοι...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
έτσι πχ. το μεγάλο κλέπτη από τη Βουλγαρία και τη Κρήτη και σύν αυτώ....τον νοιάζει η χερούκλα του και η κυριλέ αρπαχτή και ποσώς οι ηθικομαλακίες που ξεφουρνάει ο καθ ύλην μπουρτζόβλαχος λαζόπουλος και χάσκει το πόπολο ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Nα ευχαριστήσω και εγώ τον Αδωνη για τις ενημερώοεις του και τη τελική του έκθεση και
για τα καλά του λόγια προς τα μέλη της σχολής...μου άρεσε που άνοιξε το θέμα Βελιγράδι και ΦΚΚ
και Ταυλάνδη....και ελπίζω να είναι μαζί μας αυτό το δύσκολο χειμώνα που έρχεται με μεγάλες
μουνολογικές προκλήσεις στη λασπουριά και στα χιόνια...
τον καλοσορίζω λοιπόν στην αξιότιμη παρέα μας του θρεντ...
για τα καλά του λόγια προς τα μέλη της σχολής...μου άρεσε που άνοιξε το θέμα Βελιγράδι και ΦΚΚ
και Ταυλάνδη....και ελπίζω να είναι μαζί μας αυτό το δύσκολο χειμώνα που έρχεται με μεγάλες
μουνολογικές προκλήσεις στη λασπουριά και στα χιόνια...
τον καλοσορίζω λοιπόν στην αξιότιμη παρέα μας του θρεντ...
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εδω αγαπητε Αδωνι θα σου βγαλω κιτρινη καρτα. Που τα ειδες τα στυλιστικα εγκληματα? Εκτος αν πισω απο το ψευδωνυμο σου κρυβεται ενας εκ του Μαρκελου Νυχτα, η Τασσου Ρουσσου.θέλω να θίξω το εξής σημαντικό θέμα:
Ποσο μουνάρες είναι οι Ουκρανίδες??? Απάντηση: Πάρα μα πάρα πολύ αλλά υπάρχουν και αρκετά μπάζα στο δρόμο. Στυλιστικά βέβαια εγκληματούν . Ιδίως τα παπούτσια τους αλλά και τα υπόλοιπα είναι θάνατος. Αν φέρεις μια τέτοια στην Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να τη γδύσεις (μμμ) και να την ξαναντύσεις γιατί θα μοιάζει ή σα να κατέβηκε από τη στάνη ή σα να βγήκε μόλις από στριπτιζάδικο (το πιό πιθανό).Πρέπει να ξέρεις πως θα τα φορέσεις τα 15ποντα κυρία μου για να σου πάνε, όχι όπως να’ναι. Έτσι λοιπόν , επειδή άλλο να είσαι μουνάρα και άλλο να είσαι και στυλάτη – κιμπάρικη μουνάρα, θα πω ότι μάλλος πρώτες στην Ευρώπη (από όσα έχω δει πάντα) είναι οι Σερβίδες (του Βελιγραδίου). Νομίζω ότι είναι εξίσου ωραίες αν όχι και καλύτερες, στυλιστικά ανώτερες (όχι όσο οι δικές μας όμως) και υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες να μιλάνε Ελληνικά. Επίσης σχεδόν όλες λίγα Αγγλικά τα μιλάνε ενώ στην Ουκρανία όχι. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ : Οι Ουκρανίδες γαμιούνται, οι Σερβίδες ΟΧΙ. ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ. Το πιό πιθανό είναι να μη γαμήσεις τίποτα εκεί και δεν υπάρχουν πουτάνες όπως στην Ουκρανία.
Αυτά. Περιμένω απαντήσεις και φυσικά ο σχολιασμός θα συνεχιστεί καθότι αυτό το φορουμ αποτελεί μια εξαιρετική παρέα!!
Εγω διαμενοντας Ουκρανια (Κυριως Οδησσο,Κριμαια, Μαριουπολη) πανω απο 3 μηνες το χρονο, κατα τα 3 τελευταια χρονια δεν διαπιστωσα καθολου μα καθολου "στυλιστικα εγκληματα". Βεβαια δεν ειμαι ουτε ο Ρουσσος, ουτε ο Νυχτας.
Μια χαρα ντυνονται οι κοπελες, και σε καμια περιπτωση το προκλητικο ντυσιμο δεν χαρακτηριζεται "στυλιστικο εγκλημα" . Γιατι ντυνονται προκλητικα οι "πουτανιτσες", αυτο εχουμε ολοι μας να το λεμε. Ξερεις κατι?
Προτιμω την Ουκρανεζα με την 15ποντη πρωι-πρωι στο σουπερ μαρκετ, απο την Ελληνιδα που παει με την παντοφλα.
Λες να έρθω Αγ. Πετρούπολη την 28η Οκτωβρίου??? Η αλήθεια είναι ότι Αγ. Πετρούπολη θα ερχόμουνα (έχω ένα φίλο που πηγαινοέρχεται για business) αλλά λόγω βίζας + απόφασης της τελευταίας στιγμής + Ουκρανικού μουνιού που είναι στο ταπεινό μυαλό μου ότι πιο όμορφο και εύκολο, επέλεξα Κίεβο. Πάντως η Αγ. Πετρούπολη, από ότι ακούω από όλες τις πηγές, πρέπει να είναι ωραία εμπειρία.!
δηλαδη 1400-1600 Ευρω.ειναι ενα μεγαλο ποσο.παντος τα παιδια (Pitsilistis και Chavallier Fidel)που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη για 4 μερες.χαλασαν καπου 1100-1200 Ευρω (η Αγια Πετρουπολη ειναι 30%-40% πιο ακριβη απο το Κιεβο.περιπου)βεβαια του γυριζα εγω.και με 40-50 Ευρω την ωρα.σιγουρα να ερχεσαι συχνα πορνοεκδρομες δεν αξιζει ειναι πολλα τα λεφτα.μια φορα ομως να πας καπου για να δεις την πολη ειναι ευχαριστο.βεβαια στην Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση το επιπεδο!της κουκλαρες που εχει στην Ουκρανια στην Ελλαδα μονο στα περιοδικα της βλεπεις ---Το καλητερο που εχει να κανει κανεις ειναι να ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ!σκεψου να ζεις σε αυτον τον παραδισο για παντα!!!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι η Αγια Πετρουπολη ειναι Πανεμορφη αλλα κανει πιο κρυο και ειναι λιαγκι ακριβοτερη απο το Κιεβο.Λες να έρθω Αγ. Πετρούπολη την 28η Οκτωβρίου??? Η αλήθεια είναι ότι Αγ. Πετρούπολη θα ερχόμουνα (έχω ένα φίλο που πηγαινοέρχεται για business) αλλά λόγω βίζας + απόφασης της τελευταίας στιγμής + Ουκρανικού μουνιού που είναι στο ταπεινό μυαλό μου ότι πιο όμορφο και εύκολο, επέλεξα Κίεβο. Πάντως η Αγ. Πετρούπολη, από ότι ακούω από όλες τις πηγές, πρέπει να είναι ωραία εμπειρία.!
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ετσι εξηγούνται τα κολλητιλίκια περί βαθμολόγησης από το Δημητράκη....ήταν για κονε η δουλιά...
Επισκέπτης
ετσι εξηγούνται τα κολλητιλίκια περί βαθμολόγησης από το Δημητράκη....ήταν για κονε η δουλιά...
Tαπεινα ελατηρια που λενε...
Επισκέπτης
Tαπεινα ελατηρια που λενε...
Αλλά πισω εει η αχλάδα την ουρά διοτι αυτος εχει μπλεξει με την αγκένστβα και το καλοσκεφφτεται, σου λεει κατσε μην πιασω καμια γκόμενα στο Κιεβο, διοτι στην Πετρούπολη μονον στα μπουρδελλα ...
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
του ψαρά και του κυνηγού το πιάτο....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οχι βρε παιδια απλως το παιδι προσπαθησε και δε νομιζω οτι αξιζει να του βαλεται 9.ετσι εξηγούνται τα κολλητιλίκια περί βαθμολόγησης από το Δημητράκη....ήταν για κονε η δουλιά...
Επισκέπτης
οχι βρε παιδια απλως το παιδι προσπαθησε και δε νομιζω οτι αξιζει να του βαλεται 9.
9 ????? Τι λες τώρα? 4 και πολύ της ειναι της σουπιάς !
Επισκέπτης
9 ????? Τι λες τώρα? 4 και πολύ της ειναι της σουπιάς !
ηθελε και διδακτορικό ! Η νατασια εχει κι εναν χοντρό που τον γαμανε, αυτός τι εχει???
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
σωστος...έπρεπε να του βάλουμε 19...η έστω 14....που τουβαλες εσύ...
και στά λεγα μπαρμπα σήφη ...να κάνουμε βαθμολόγηση με το 31...για να ξεπεράσουμε το 14 του Δημητράκη ...χωρίς όμως να καούμε...μπας και κρατούσαμε το παίδί στην Ουκραίνα...πάει τη χάσαμε αυτή την εγγραφή και αρχίζουν τα σχολεία συντόμως
και στά λεγα μπαρμπα σήφη ...να κάνουμε βαθμολόγηση με το 31...για να ξεπεράσουμε το 14 του Δημητράκη ...χωρίς όμως να καούμε...μπας και κρατούσαμε το παίδί στην Ουκραίνα...πάει τη χάσαμε αυτή την εγγραφή και αρχίζουν τα σχολεία συντόμως
Επισκέπτης
σωστος...έπρεπε να του βάλουμε 19...η έστω 14....που τουβαλες εσύ...
Χο,χο μόλις άλλαξε το συστημα βαθμολογησεως και ειναι στα 100, όπως στην γαλλικη ακαδημια...