Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Φίλε Lefteri,

φυσικά η άποψη μας για το ντύσιμο ή το στυλ κάποιου είναι πάνω απ΄όλα προσωπική καθότι, όπως ο σοφός Μέγας Διδάσκαλος είπε "Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"!!
Δε νομίζω όμως ότι το ντύσιμο των Ουκρανίδων συνάδει με κάποιο από τα αποδεκτά στυλ ντυσίματος του παγκοσμίου στερεώματος, αυτά που βλέπεις στα περιοδικά μόδας και fashion tv για παράδειγμα. Φυσικά η 15ποντη είναι αρεστή σε όλους, αλλά όχι το πρωί, όχι σε κοντή γυναίκα, όχι σε γυναίκα που δεν ξέρει να περπατάει με αυτή, όχι με βερμούδα (εννοώ κοντό παντελόνι ώς το κάτω μέρος της γάμπας,εκτός αν είναι τζην και αυτό με προϋποθέσεις, όχι με τα δάχτυλα να περισσεύουν 2-3 πόντους έξω από το παπούτσι γιατί είναι φτηνιάρικο και δεν κρατάει καλά το πόδι, και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι με κόκκινα τριανταφυλλάκια από πάνω... Μη μου πεις ότι δεν είναι έτσι στην Ουκρανία γιατί μπορεί να μη ζω εκεί, αλλά εχθές γύρισα από εκεί. Επίσης, δεν είναι αποδεκτό το να φοράς κόκκινες πούλιες το πρωί ούτε να έχεις τεράστιες τόκες στη ζώνη που να λένε D G, ή παντελόνι που το ένα μπατζάκι να γράφει VER και το άλλο SACE ώστε όταν σφίγγεις τα ποδαράκια σου να φαίνεται το VERSACE. Εμάς εξάλλου μας ενδιαφέρει το τι κάνουν τα ποδαράκια όταν είναι ανοιχτά, όχι κλειστά!!
Αν μπορείς πες μου μια ταινία του Χόλιγουντ (χρησιμοποιήσε όποιο άλλο γενικώς αποδεκτό πρότυπο θέλεις), όπου η πρωταγωνίστρια φοράει μπλε ελεκτρίκ γόβες ή υπερτονίζει τη μάρκα της μαιμους που φοράει.
Ξαναλέω, ότι μπορεί να μας αρέσει οτιδήποτε και οποιαδήποτε και οι Ουκρανίδες είναι αναμφισβήτητα ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλά η γνώμη μου ότι στυλιστικά είναι απαράδεκτες παραμένει (φυσικά όχι όλες, αλλά οι περισσότερες...). Θα συμφωνήσω και πάλι με τον Ιωσήφ, αυτή τη φορά στο θέμα του ντυσίματος, ο οποίος τους χαρατηρίζει αγροίκους. Δε θέλω να προσβάλω κανέναν φυσικά, αλλά το πιό κοντινό στο ντύσιμο των Ουκρανίδων που έχω δει ήταν προ 10ετίας (και βάλε) στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας όπου πηγαίναμε για να περάσουμε ένα ωραίο ΣΚ (εδώ μπορούμε να αναπολήσουμε πολλά φίλτατοι!!!)
Σε ότι αφορά τώρα τις δικές μας,αν πας στη Μητροπόλεως ή στην Τσιμισκή (από τη Θεσσαλονίκη είμαι) ή στο Κολωνάκι, δε νομίζω ότι θα δεις πολλές παντόφλες, τουλάχιστον όχι παντόφλες που δε παρουσιάζονται από τους μόδιστρους και τα περιοδικά και δεν στοιχίζουν τουλάχιστον ένα 150ρι το ζευγάρι.  

Εδω αγαπητε Αδωνι θα σου βγαλω κιτρινη καρτα. Που τα ειδες τα στυλιστικα εγκληματα? Εκτος αν πισω απο το ψευδωνυμο σου κρυβεται ενας εκ του Μαρκελου Νυχτα, η Τασσου Ρουσσου.
Εγω διαμενοντας Ουκρανια (Κυριως Οδησσο,Κριμαια, Μαριουπολη) πανω απο 3 μηνες το χρονο, κατα τα 3 τελευταια χρονια δεν διαπιστωσα καθολου μα καθολου "στυλιστικα εγκληματα". Βεβαια δεν ειμαι ουτε ο Ρουσσος, ουτε ο Νυχτας.
Μια χαρα ντυνονται οι κοπελες, και σε καμια περιπτωση το προκλητικο ντυσιμο δεν χαρακτηριζεται "στυλιστικο εγκλημα" . Γιατι ντυνονται προκλητικα οι "πουτανιτσες", αυτο εχουμε ολοι μας να το λεμε. :dancing: :dancing: :dancing:  Ξερεις κατι?
Προτιμω την Ουκρανεζα με την 15ποντη πρωι-πρωι στο σουπερ μαρκετ, απο την Ελληνιδα που παει με την παντοφλα. :headbang:

Επισκέπτης
Χο,χο μόλις άλλαξε το συστημα βαθμολογησεως και ειναι στα 100, όπως στην γαλλικη ακαδημια...

Συνεπως πηρε 9+9+10(η Νταριο)+13(δημητρακης)= 41 δια του 4= 4,1 στα 100 ! Ουτε τον τρικαρδο στο παχνι δεν μπορει να ταίσει με τετοια βαθμολογία !

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εχεις το μυστικό αλγόριθμο....χοχο...

σού έγραψα κάτι περι αγροίκων και αστών...ως συνέχεια....

το συμπέρασμα είναι ότι αν ο ξένος αστός θέλει να γαμήσει στην Ουκραίνα...δεν τη στήνει
στο αρένα να τον κοροιδεύει η κάθε χωριάτισα...αλλά ανοίγει μπίζνα που είτε η άλλως θα άνοιγε και γαμάει (τη μουνάρα) γραμματέα του...και τις φίλες της γραμματέως....

ας όψονται οι οχτροί στο γραφείο....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
ΟΠΑ παιδιά. Ότι και να λέτε, και ένα να μου βάλεις δάσκαλε, ΕΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ, συνεπής πάντα !!! Άσε που οι βαθμοί δεν παίρνονται πίσω. 9/10 μου έβαλες, άστα τα άλλα. Πάει τώρα!!

Δημητράκη, ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου. Άστους αυτούς τους είρωνες και συνέχισε.

Μπουρδέλα στην Α. Πετρούπολη??? Μα εγώ δεν πάω σε μπουρδέλα. ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ??? Και να τονίσω ότι η αγκένστβα μου έχει πολύ πράμα στην Πετρούπολη!!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
από το επικοινωνιακό χαμούρεμα του Αδωνη...μάλλον για δημοτικό σύμβουλο στη Καλαμαριά τον έχω....και πήγαινε στο Πετρίτσι με άλλους παράγοντες για να αδελφοποιηθούν οι δήμοι...ρίχναν και μια πούτσα....μπας και ανοίξει κανένας φάκελος ένταξης για τη Βουλγαρία...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201

το συμπέρασμα είναι ότι αν ο ξένος αστός θέλει να γαμήσει στην Ουκραίνα...δεν τη στήνει
στο αρένα να τον κοροιδεύει η κάθε χωριάτισα...αλλά

ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΙΒΕΡ ΠΑΛΑΣ!!!!!

Πάντως φίλτατε Casa αν θέλεις μιλάμε για business!!!

Επισκέπτης
Φίλε Lefteri,

φυσικά η άποψη μας για το ντύσιμο ή το στυλ κάποιου είναι πάνω απ΄όλα προσωπική καθότι, όπως ο σοφός Μέγας Διδάσκαλος είπε "Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"!!
Δε νομίζω όμως ότι το ντύσιμο των Ουκρανίδων συνάδει με κάποιο από τα αποδεκτά στυλ ντυσίματος του παγκοσμίου στερεώματος, αυτά που βλέπεις στα περιοδικά μόδας και fashion tv για παράδειγμα. Φυσικά η 15ποντη είναι αρεστή σε όλους, αλλά όχι το πρωί, όχι σε κοντή γυναίκα, όχι σε γυναίκα που δεν ξέρει να περπατάει με αυτή, όχι με βερμούδα (εννοώ κοντό παντελόνι ώς το κάτω μέρος της γάμπας,εκτός αν είναι τζην και αυτό με προϋποθέσεις, όχι με τα δάχτυλα να περισσεύουν 2-3 πόντους έξω από το παπούτσι γιατί είναι φτηνιάρικο και δεν κρατάει καλά το πόδι, και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι με κόκκινα τριανταφυλλάκια από πάνω... Μη μου πεις ότι δεν είναι έτσι στην Ουκρανία γιατί μπορεί να μη ζω εκεί, αλλά εχθές γύρισα από εκεί. Επίσης, δεν είναι αποδεκτό το να φοράς κόκκινες πούλιες το πρωί ούτε να έχεις τεράστιες τόκες στη ζώνη που να λένε D G, ή παντελόνι που το ένα μπατζάκι να γράφει VER και το άλλο SACE ώστε όταν σφίγγεις τα ποδαράκια σου να φαίνεται το VERSACE. Εμάς εξάλλου μας ενδιαφέρει το τι κάνουν τα ποδαράκια όταν είναι ανοιχτά, όχι κλειστά!!
Αν μπορείς πες μου μια ταινία του Χόλιγουντ (χρησιμοποιήσε όποιο άλλο γενικώς αποδεκτό πρότυπο θέλεις), όπου η πρωταγωνίστρια φοράει μπλε ελεκτρίκ γόβες ή υπερτονίζει τη μάρκα της μαιμους που φοράει.
Ξαναλέω, ότι μπορεί να μας αρέσει οτιδήποτε και οποιαδήποτε και οι Ουκρανίδες είναι αναμφισβήτητα ΜΟΥΝΑΡΕΣ αλλά η γνώμη μου ότι στυλιστικά είναι απαράδεκτες παραμένει (φυσικά όχι όλες, αλλά οι περισσότερες...). Θα συμφωνήσω και πάλι με τον Ιωσήφ, αυτή τη φορά στο θέμα του ντυσίματος, ο οποίος τους χαρατηρίζει αγροίκους. Δε θέλω να προσβάλω κανέναν φυσικά, αλλά το πιό κοντινό στο ντύσιμο των Ουκρανίδων που έχω δει ήταν προ 10ετίας (και βάλε) στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας όπου πηγαίναμε για να περάσουμε ένα ωραίο ΣΚ (εδώ μπορούμε να αναπολήσουμε πολλά φίλτατοι!!!)
Σε ότι αφορά τώρα τις δικές μας,αν πας στη Μητροπόλεως ή στην Τσιμισκή (από τη Θεσσαλονίκη είμαι) ή στο Κολωνάκι, δε νομίζω ότι θα δεις πολλές παντόφλες, τουλάχιστον όχι παντόφλες που δε παρουσιάζονται από τους μόδιστρους και τα περιοδικά και δεν στοιχίζουν τουλάχιστον ένα 150ρι το ζευγάρι.  

Τωρα εδώ θα συμφωνησω με τον τζων. Ναι μεν τα ρουχα στην Ουκρανια ειναι φτηνιαρικα αλλα α. οι ουκρανιδες έχουν ταλέντο στην επιλογη χρωματικων συνδιασμών και β.ντυνονται με ρουχα που ναδικνυουν την θηλυκοτητα.Στην ελλαδα και καποια που δεν ειναι μπαζο έτσι που θα ντυθεί...Αντε να σας πω κι ενα αλλο μυστικο. Οπως για μας πανε γαλλικα, αγγλικά, μαθηματικά εκει πανε σε σχολες μοντέλων χωρίς απαραιτητα να δουλεψουν στην πασαρελλα ή να κανουν φωτογραφήσεις. απλώς για να μαθουν να περπατανε, να ντυνονται, να στεκονται και να βαφονται.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
να μιλήσουμε....γιατί να μη μιλήσουμε....

πως έλεγε το τραγούδι...παιδί της νύχτας...

παιδιά του Ρίβερ Πάλας είμαστε και μείς...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
και έλεγα μπίζνα ..τι μπίζνα....

μοντελάδικο...να μάθουν να περπατάνε τα κορίτσια....με δωρεάν αγγλικά,,,για να συνεννοούνται
με τους κυρίους κυρίους επενδυτάς μετόχους....

Επισκέπτης
και έλεγα μπίζνα ..τι μπίζνα....

μοντελάδικο...να μάθουν να περπατάνε τα κορίτσια....με δωρεάν αγγλικά,,,για να συνεννοούνται
με τους κυρίους κυρίους επενδυτάς μετόχους....

πώς το λεγανε το βιβλιο? "μεγαλες προσδοκίες"

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Αγαπητέ Ιωσήφ, σε παρακαλώ δίδαξέ μας (ξέρω ότι το έχεις θίξει σε παλαιότερο post αλλά όχι εκτενώς):
Γιατί Ουκρανίδα και όχι Ουκρανή? Σέρβα ή Σερβίδα? Γιατί Βουλγάρα και όχι Βουλγαρίδα??? Μήπως ξέρεις τον κανόνα? Από ότι καταλαβαίνω πρέπει η δουλειά σου να είναι σχετική. Ευχαριστώ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εκτενώς το έχει θίξει..κάπου στο 130....εμ μαθητής είσαι..κάνε την έρευνα σου

Επισκέπτης
Αγαπητέ Ιωσήφ, σε παρακαλώ δίδαξέ μας (ξέρω ότι το έχεις θίξει σε παλαιότερο post αλλά όχι εκτενώς):
Γιατί Ουκρανίδα και όχι Ουκρανή? Σέρβα ή Σερβίδα? Γιατί Βουλγάρα και όχι Βουλγαρίδα??? Μήπως ξέρεις τον κανόνα? Από ότι καταλαβαίνω πρέπει η δουλειά σου να είναι σχετική. Ευχαριστώ

AAAA !!!! παλι τα ιδια...
Για την συγκεκριμενη λεξη απαξιω το εχω γραψει 3 φορες. παρε μια άλλη
Για δοκιμασε ο Ρωσ(σ)ος - η Ρώσσα  ή η Ρώσση ?
Βλέπεις που στα αυτακια σου δεν ακουγεται σωστά ?
Επομένως παει ο Ρωσσος - η Ρωσσίδα

Απο που προερχεται το μπερδεμα: απο την μετατροπη στην δημοτική και συγκεκριμενα την μετατροπή της ονομαστικης σε αιτιατική. Για να γινω σαφεστερος: στην πραγματικοτητα ειναι

ο Ρωσσος - η Ρωσσίς αιτιατικη την Ρωσσίδα
Εεπιδη η κλισης ήτο δυσκολος για τους αλλοδαπους που παλια κατοικησαν στην ελλάδα,κυριως σλαυοι, η αιτιατική  (την ρωσσίδαν) μετετραπη σε ονομαστική η Ρωσσίδα. Εχε υπ οψιν οτι  παντοτε σκοτωνουν την γλωσσα οχι οι αγραμματοι διοτι αυτοι ομιλουν ότι εχουν ακουσει αλλα οι αλλοδαποι

Επισκέπτης
επειδή η γλωσσα ειναι ζωντανή εαν πει καποιος μια βλακεια πολλαπλασιαζεται ωστε στο τελος η βλακεια να γινεται δοκιμος πχ

Λες τα χω με μια κρητικια (γυναίκα)
αλλα λες η κρητικη αντίστασις

Το σωστον ειναι  κρητική και στα δυο, προκειται περι της ιδιας λέξεως η κρητική

Επισκέπτης
Τι γινεται τωρα επειδη η λεξις ρωσσος-ρωσσιδα υπαρχει στην  ελληνικη γλωσσα 1000 χρονια υποσυνειδητως ξερεις οτι ρωσσα ή ρωσσή  είναι  μαλακεία. Ουκρανος όμως υπάρχει για 100 χρόνια οποτε εκει τα τουβλα ειναι πιο ευκολα διοτι το αυτι δεν εχει συνηθισει...

Επισκέπτης
Τι γινεται τωρα επειδη η λεξις ρωσσος-ρωσσιδα υπαρχει στην  ελληνικη γλωσσα 1000 χρονια υποσυνειδητως ξερεις οτι ρωσσα ή ρωσσή  είναι  μαλακεία. Ουκρανος όμως υπάρχει για 100 χρόνια οποτε εκει τα τουβλα ειναι πιο ευκολα διοτι το αυτι δεν εχει συνηθισει...

αραψ-αραπίνα αράβω σημαινει χτυπω το τυμπανον , αραβες αυτοι που χτυπουν τα τυμπανα

Επισκέπτης
αραψ-αραπίνα αράβω σημαινει χτυπω το τυμπανον , αραβες αυτοι που χτυπουν τα τυμπανα

Ολες οι λεξεις στην ελληνικη σημαινουν κατι εκτος απο ορισμενες που ειναι ξενοφερτες πχ ρωσσ-(ο κωπηλατης)παλαια σκανδιναυικα

γαμαω = νυμφευόμαι εξ ου και γαμος
μαλακας= μαλακος, μαλθακος
αντε γαμησου = αντε παντρεψου

απλως καθε φορα που εισερχεται νεος πληθυσμος σε μια  χωρα που δεν αντιλαμβανεται ακριβως το νοημα των λεξεων αυτες αποκτουν νοημα παραπλησιο

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ρε γαμώτο...έχω παρακολουθήσει 4 φορές το ίδιο μάθημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom