Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
mega τις ουκρανίας διδάσκαλε σε διαβάζω ανελλιπώς συνέχισε δυνατά και χαρούμενα επιτελείς κοινωνικό έργο επίσης τραβα τα αυτιά  τον μαθητών σου που σε άφησαν προς σταύρωση  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:επίσης bravo για την αντοχή σου με τους "πεοπεζοντες" τόσο καιρό εδώ                                       μετά τιμής  και σεβασμού kind regards  yάντις

Επισκέπτης
χαιρετώ τους κυρίους κυρίους καθηγητάς....μόλις επέστρεψα απο Αστέρα Βουλιαγμένης εντάξει 25 ευρώ προσπεράστε το μη μου πάθετε κανένα καρδιακό....είχε ωραιότοτα και γυμνασμένα νοτιοπροαστιακά μωρά...

καλοκαιράκι γαρ...πότε θα μας κάνει τη τιμή ο κύριος κύριος καθηγητής να έρθει να κάνει και αυτός τα μπανάκια του..

απευθύνομαι σε όλο το πανουκράνιο...αναλαμβάνω ταξειδιωτικός χορηγός της γερμανόφωνης φίλης της πυροβολήτριας η όποιας ήθελε να βρέξει το κολαράκι της στο Αιγαίο....

Αχχχχχ... θα σε μαλώσω. Δεν σου είπα πάρε με τελέφωνο να σου δώκω το τελεφωνό της;
Κάτσε να βρω την κάρτα αυτής της βλαμένης εταιρίας που έχεις και συ να  την βάνω...

Επισκέπτης
Αχχχχχ... θα σε μαλώσω. Δεν σου είπα πάρε με τελέφωνο να σου δώκω το τελεφωνό της;
Κάτσε να βρω την κάρτα αυτής της βλαμένης εταιρίας που έχεις και συ να  την βάνω...

καλά κι αυτή έχει πολύ κωλάρα μιλάμε...
Θέλω να την δω αλλά αυτην την βδομαδα η μαγείρισσα δεν δουλευει οποτε κανω τον ψόφιο κοριό...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αντε να κινητοποιηθούμε λίγο...να φέρεις και σύ το δικό σου κορίτσι και να το παίξουμε γαμπρούληδες...και σε κάμπινγκ άμα λάχει....πιο ουκρανικό μου φαίνεται...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
έτσι είμαστε εμείς οι παντοφλάκηδες.....κάνουμε το ψόφο κοριό και ανοίγουμε το ματάκι μας σιγά σιγά μη μας πάρει χαμπάρι ο χίτλερ...

Επισκέπτης
mega τις ουκρανίας διδάσκαλε σε διαβάζω ανελλιπώς συνέχισε δυνατά και χαρούμενα επιτελείς κοινωνικό έργο επίσης τραβα τα αυτιά  τον μαθητών σου που σε άφησαν προς σταύρωση  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:επίσης bravo για την αντοχή σου με τους "πεοπεζοντες" τόσο καιρό εδώ                                       μετά τιμής  και σεβασμού kind regards  yάντις

Φίλτατε Yantis,

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς έχεις δίκαιον όντως ορισμένοι από τους κ.κ. μαθητάς είναι κωλόπαιδα διότι όλο λογια είναι εάν δεν ανέβουν ουκρανία θα μείνουν εις την θεωρία και εις τον πνευματικόν αυνανισμό. Σε βλέπω με πολύ κέφι και όρεξη για δουλειά και βεβαίως πρέπει να τοτονισω αυτό, με νεανικό ενθουσιασμό! Εύγε !

φιλικά

Ιωσήφ

Επισκέπτης
Αντε να κινητοποιηθούμε λίγο...να φέρεις και σύ το δικό σου κορίτσι και να το παίξουμε γαμπρούληδες...και σε κάμπινγκ άμα λάχει....πιο ουκρανικό μου φαίνεται...

ε εντάξει έχουμε και μεις μια σκηνή να μείνουμε, έχει ο Θεός, βιζα δεν έχει...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να πώ και γώ ότι το θρεντ είναι ένα κόσμημα για το σάιτ....γεμάτη φερέλπιδες νέους με όρεξη για δουλιά και μόρφωση για τις παλιοσιχαμένες Ουκρανίδες μουνάρες που μας εχουν πάρει τα μυαλά...

πάντα με εκπλήσσει η ευγένεια και η αλληλουποστήριξη των μελών του ιδρύματος ..και σπανίως έχουμε παραδείγματα παραβατικής συμπεριφοράς και ομιλίας όπως σε άλλα θρέντ...

Εύγε λοιπόν και στο θρέντ και στους μαθητάς αλλά και στον αγαπητό μας Διδάσκαλο....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και για αυτό...

Επισκέπτης
Πάντως για τον Αστέρα δεν σε ζηλεύω καθόλου, η θάλασσα αρκετά καλή αλλά ακόμα θυμαμαι τις κωλόγριες από τότε που πήγαινα κι εγώ. Μπλιάχ !

Επισκέπτης
Εχει και από αυτά που σου αρέσουν.....

Για να μαι ειλικρινης φετος σκέπτομαι να παω σε καμια Αλουστα που νια αντρο πολλων ταπεινων και καταφρονεμενων ουκρανων σαν του λογου μου και πολλων πολλων μουνιων ! Αλλα θα κοιταξω να παω με κανα μαντραχαλο γιατι άμα παω με καμια απ αυτες εδω θα ειμαι εγκλωβισμενος...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Απεγκλωβίσου και κινήσου σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή....και στείλε καμμιά πάσσα κατά εδώ μεριά...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ιωσηφ
Θα ειμαι Κιεβο (πρωτη φορα) την επομενη βδομαδα!  Τι να κανω?

Επισκέπτης
Ναι πρεπει να  παω με τον Τσιμπουράσκα μαζί αυτός κανει καμακι ακόμα και σε πεθαμενες κι ευτυχως δεν πινει...

Που ναι ο Δητράκης; Μας έχει γαμησει και το πετρελαιο, ευτυχώς που πεσε χθες στα 68 και κατι ψιλά. Η  σιοτιμια του ρουβλιου ειναι 10.6 ρουβλια = 1 Ε.  

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ναι Κιεβολόγος....πόσο θα μείνεις? που θα μείνεις?

Επισκέπτης
Αυτα νομιζω η  δεσποινις Δαρια δεν σας τα εδιδαξεν

Πασλί χούι = ήπαγε συνουσιάσου
Χαρόσαγια πόπιτσκα = καλό (ωραίον) κωλαράκι
χατσού τιμπέ τράχατ = θελω να σε συνουσιάσω
χατσού τιμπε ζανιμαιτ λιουμπόβγιου = θελω να σου καμνω έρωταν
ντίλαε μινιά μινιετ = πάρε μου μιαν πίπαν
μπολσίι σίσκιι = μεγάλα βυζάκια
νταβάι νοτσιβατ σαμνόι = ας διανυκτερευσεις  μαζί μου
νταβάι περισπιμ = ας κοιμηθωμεν μαζί

Stories

Νέο!