Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σε σένα...εντάξει...

Τώρα Κε Σιβ Σότα...πείτε μας σας παρακαλώ πόσο θα μείνετε και που να σας κατατοπισω Κιεβομουνολογικώς

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αυτα νομιζω η  δεσποινις Δαρια δεν σας τα εδιδαξεν

Πασλί χούι = ήπαγε συνουσιάσου
Χαρόσαγια πόπιτσκα = καλό (ωραίον) κωλαράκι
χατσού τιμπέ τράχατ = θελω να σε συνουσιάσω
χατσού τιμπε ζανιμαιτ λιουμπόβγιου = θελω να σου καμνω έρωταν
ντίλαε μινιά μινιετ = πάρε μου μιαν πίπαν
μπολσίι σίσκιι = μεγάλα βυζάκια
νταβάι νοτσιβατ σαμνόι = ας διανυκτερευσεις  μαζί μου
νταβάι περισπιμ = ας κοιμηθωμεν μαζί

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι ...πάει να κάνει κανένα τσιγάρο γιατί τα πολλά γραμματα είναι βαριά

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Για πες για Αλούνια ...η κάπως έτσι...τι είναι εκεί?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε καθηγητά,
        λαμβάνω το θάρρος να σε αποτρέψω να επισκεφτείς την υπερτιμημένη Αλούστα. Μια αηδία και μισή είναι. Όλη μα όλη η παραλία καλυμμενη από παράγκες που πουλάνε διαφορες αηδίες, υγρόμπιλε, σκοπευτήρια, τσιγκανες που ρίχνουν τα χαρτιά, μαλί της γριάς και δεν συμμαζεύεται. Οι παραλίες ιδιωτικές και αθλιες. Όσο για ναϊτ λάιφ μάλλον θα απογοητευτείς.
Εκτός αν προτιμάς το ΓουότερΠαρκ !!
Το μονό καλόν είναι ότι έχει 2 παραλίες γυμνιστών εκεί κοντά.
Θα συνιστούσα, με όλο τον σεβασμό, Αλούπκα ή Λεβαντίσκυ ή για πιό μακρυά Σουντακ, εφόσον δεν τιμήσεις την Γιάλτα με την παρουσία σου.
Πότε θα πας. Εγώ θα πάω τον Αυγουστο.

Επισκέπτης
Σύντροφε καθηγητά,
         λαμβάνω το θάρρος να σε αποτρέψω να επισκεφτείς την υπερτιμημένη Αλούστα. Μια αηδία και μισή είναι. Όλη μα όλη η παραλία καλυμμενη από παράγκες που πουλάνε διαφορες αηδίες, υγρόμπιλε, σκοπευτήρια, τσιγκανες που ρίχνουν τα χαρτιά, μαλί της γριάς και δεν συμμαζεύεται. Οι παραλίες ιδιωτικές και αθλιες. Όσο για ναϊτ λάιφ μάλλον θα απογοητευτείς.
Εκτός αν προτιμάς το ΓουότερΠαρκ !!
Το μονό καλόν είναι ότι έχει 2 παραλίες γυμνιστών εκεί κοντά.
Θα συνιστούσα, με όλο τον σεβασμό, Αλούπκα ή Λεβαντίσκυ ή για πιό μακρυά Σουντακ, εφόσον δεν τιμήσεις την Γιάλτα με την παρουσία σου.
Πότε θα πας. Εγώ θα πάω τον Αυγουστο.

υπερτιμημενη; Εδω θεωρειται η πιο φτηνή μαζί με Κυριλοβκιι. Όσο για τις παραγκες μου το χουν πει, αλλα τελος παντων εγω για τα μουνακια θα παω. Σουντα΄κ ειναι πιο κυριλέ = λιγότερες ξεμπαρκες γκομενες (εντάξει παίζουμε με τον πήχυν και μεις). Σκεπτομαι να πάω τον Ιούλιον, κοντός ψαλμος αληλουία. Τον Αυγουστο δεν εχω σκεφτει τι θα καμω, ειναι ο πιο μαλακεια μηνας,δεν υπαρχει ψυχή όλοι ειναι εις τα χωρια των και εις τας παραλίας.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τον Αυγουστο δεν εχω σκεφτει τι θα καμω, ειναι ο πιο μαλακεια μηνας,δεν υπαρχει ψυχή όλοι ειναι εις τα χωρια των και εις τας παραλίας.

Kαι εδω στην Αθηνα, ετσι ακριβως ειναι τον Αυγουστο..

Στις κεντρικες οδους, που ολον τον χρονο σπανια οδηγεις με περισσοτερα απο 15-20 km/h, τον Αυγουστο χτυπας μεχρι 60-70..!! Ασε που σχεδον ολα τα μαγαζια ειναι κλειστα..!

Αυτα..

Επισκέπτης
Τωρα μου χει πει θα ρθει και μια φίλη μου τελη Ιουλιου ειναι αεροσυνοδος στην εμιρατες εις το Δουβάι τωρα, αλλα εγώ την ξερω απο τοτε που ηταν 17 και ξέμπαρκη και ψαχνότανε ανα την πόλιν. Κατι μου λεει ότι ψαχνει να βρει κι αυτη κανενα κουρασμενο παλληκάρι σαν του λόγου μου ύστερα απο κανα δυο γαμους που χει κανει με κατι τριτοκοσμικους σείχηδες-σεήζηδες θα σας γελασω δεν τους ειδα ποτε...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.
δασκαλε εγινε το μεσημερι μετα απο πολυ καιρο συναντηση-γαμησι,με την ανθοπωλησα.τα νεα απο το μετωπο δασκαλε ειναι δυσαρεστα. η μανα ξετιναξε το γαμοξαδερφο για τα καλα,και φευγει απο εβδομαδα για ουκρανια.εμαθε ο γιος του γαμοξαδερφου τι παιζετε με την μανα και γαμησε τα ραμματα και τις μανας και την ειπε να μην ξαναενοχλησουν τον γαμοξαδερφο.η μανα δασκαλε θα ειναι 20 μερες στις ουκρανια να ξεχαστη λιγο και το θεμα.ασχετα τα μπινελικια δασκαλε που επεσαν,τα εισιτηρια τις μανας τα εκανε ο γαμοξαδερφος.δασκαλε η ανθοπωλησα η μαλακισμενη ακομα για την τηλεοραση με ρωταει η ρουφιανα.μαλλον δασκαλε εχουν καβαντζωθει για τα καλα απο τον γαμοξαδερφο.

Επισκέπτης
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.
δασκαλε εγινε το μεσημερι μετα απο πολυ καιρο συναντηση-γαμησι,με την ανθοπωλησα.τα νεα απο το μετωπο δασκαλε ειναι δυσαρεστα. η μανα ξετιναξε το γαμοξαδερφο για τα καλα,και φευγει απο εβδομαδα για ουκρανια.εμαθε ο γιος του γαμοξαδερφου τι παιζετε με την μανα και γαμησε τα ραμματα και τις μανας και την ειπε να μην ξαναενοχλησουν τον γαμοξαδερφο.η μανα δασκαλε θα ειναι 20 μερες στις ουκρανια να ξεχαστη λιγο και το θεμα.ασχετα τα μπινελικια δασκαλε που επεσαν,τα εισιτηρια τις μανας τα εκανε ο γαμοξαδερφος.δασκαλε η ανθοπωλησα η μαλακισμενη ακομα για την τηλεοραση με ρωταει η ρουφιανα.μαλλον δασκαλε εχουν καβαντζωθει για τα καλα απο τον γαμοξαδερφο.

Η αλήθεια ειναι οτι καθε καλοκαιρι παιρνειτο ματι μου κατι γερους εδώ που χουν  έρθει συνηθως με καμια πρωην υπηρεσία τους αλλά έχουν κατι μπάμπουσκες άνω των πενηντα. Τωρα εάν αυτή ειναι 24 η μάνα της πρεπει να ναι 45-50 το λογικωτερον. Γενικά το καλοκαίρι εμφανιζονται απελπισμενοι όλων των ηλικιων εδω περα, σορυ τωρα βλεπω κατι μουνακια απ το παραθυρον  κατω στον  δρόμο...

Επισκέπτης
Ειχα παεινα δω τον τερμινατορα στον καινεματογραφο. πλέρωσα 20 ρουβλια (10+10) ε είχαμε έξοδα σημερις...

Επισκέπτης
Ειχα παεινα δω τον τερμινατορα στον καινεματογραφο. πλέρωσα 20 ρουβλια (10+10) ε είχαμε έξοδα σημερις...

γενικως ειχανε εβγει κατι φοβερες κωλαρες στον δρομο από αυριο καταστρωνω σχεδιον να φωναξω την πολυβολητρια ωστε να τσαντιστει η μαγειρισσα και να την κανει .

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom