Επισκέπτης
Σου στειλα και σμσ και προσωπικό μήνυμα...
προσωπικο μηνυμα; αυτοπροσωπως, προσωπικα, σ εμένα τον ίδιον;
απήντησον. πες στο παιδί που να παει ...
Σου στειλα και σμσ και προσωπικό μήνυμα...
Αυτα νομιζω η δεσποινις Δαρια δεν σας τα εδιδαξεν
Πασλί χούι = ήπαγε συνουσιάσου
Χαρόσαγια πόπιτσκα = καλό (ωραίον) κωλαράκι
χατσού τιμπέ τράχατ = θελω να σε συνουσιάσω
χατσού τιμπε ζανιμαιτ λιουμπόβγιου = θελω να σου καμνω έρωταν
ντίλαε μινιά μινιετ = πάρε μου μιαν πίπαν
μπολσίι σίσκιι = μεγάλα βυζάκια
νταβάι νοτσιβατ σαμνόι = ας διανυκτερευσεις μαζί μου
νταβάι περισπιμ = ας κοιμηθωμεν μαζί
Αλούστα.....
Σύντροφε καθηγητά,
λαμβάνω το θάρρος να σε αποτρέψω να επισκεφτείς την υπερτιμημένη Αλούστα. Μια αηδία και μισή είναι. Όλη μα όλη η παραλία καλυμμενη από παράγκες που πουλάνε διαφορες αηδίες, υγρόμπιλε, σκοπευτήρια, τσιγκανες που ρίχνουν τα χαρτιά, μαλί της γριάς και δεν συμμαζεύεται. Οι παραλίες ιδιωτικές και αθλιες. Όσο για ναϊτ λάιφ μάλλον θα απογοητευτείς.
Εκτός αν προτιμάς το ΓουότερΠαρκ !!
Το μονό καλόν είναι ότι έχει 2 παραλίες γυμνιστών εκεί κοντά.
Θα συνιστούσα, με όλο τον σεβασμό, Αλούπκα ή Λεβαντίσκυ ή για πιό μακρυά Σουντακ, εφόσον δεν τιμήσεις την Γιάλτα με την παρουσία σου.
Πότε θα πας. Εγώ θα πάω τον Αυγουστο.
Τον Αυγουστο δεν εχω σκεφτει τι θα καμω, ειναι ο πιο μαλακεια μηνας,δεν υπαρχει ψυχή όλοι ειναι εις τα χωρια των και εις τας παραλίας.
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.
δασκαλε εγινε το μεσημερι μετα απο πολυ καιρο συναντηση-γαμησι,με την ανθοπωλησα.τα νεα απο το μετωπο δασκαλε ειναι δυσαρεστα. η μανα ξετιναξε το γαμοξαδερφο για τα καλα,και φευγει απο εβδομαδα για ουκρανια.εμαθε ο γιος του γαμοξαδερφου τι παιζετε με την μανα και γαμησε τα ραμματα και τις μανας και την ειπε να μην ξαναενοχλησουν τον γαμοξαδερφο.η μανα δασκαλε θα ειναι 20 μερες στις ουκρανια να ξεχαστη λιγο και το θεμα.ασχετα τα μπινελικια δασκαλε που επεσαν,τα εισιτηρια τις μανας τα εκανε ο γαμοξαδερφος.δασκαλε η ανθοπωλησα η μαλακισμενη ακομα για την τηλεοραση με ρωταει η ρουφιανα.μαλλον δασκαλε εχουν καβαντζωθει για τα καλα απο τον γαμοξαδερφο.
Ειχα παεινα δω τον τερμινατορα στον καινεματογραφο. πλέρωσα 20 ρουβλια (10+10) ε είχαμε έξοδα σημερις...
δασκαλε παλι μπερδεμα ετοιμαζεις?γενικως ειχανε εβγει κατι φοβερες κωλαρες στον δρομο από αυριο καταστρωνω σχεδιον να φωναξω την πολυβολητρια ωστε να τσαντιστει η μαγειρισσα και να την κανει .
δασκαλε παλι μπερδεμα ετοιμαζεις?
μονο να μην ερ8ει και η κορη του ιεραποστολου ξανα και δεν φευγει απο εκει.γιες βαρεθηκα...