Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μονο να μην ερ8ει και η κορη του ιεραποστολου ξανα και δεν φευγει απο εκει.

μπα δεν ξερω τι κανει αυτή η μαλακω...Δεν πηγα και ντισκο σε μια συγκεκριμενη δηλαδη ειναι η μερα της σήμερα. Το καλο με την πολυβολητρια ηταν ότι την έπαιρνε ο υπνος και σηκωνομανε κι εφευγα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπα δεν ξερω τι κανει αυτή η μαλακω...Δεν πηγα και ντισκο σε μια συγκεκριμενη δηλαδη ειναι η μερα της σήμερα. Το καλο με την πολυβολητρια ηταν ότι την έπαιρνε ο υπνος και σηκωνομανε κι εφευγα
να μην σου ερ8ει μονο και μενει καμια 9 μηνες δασκαλε.

Επισκέπτης

θα ρθει και η αεροσυνοδός αλλά αυτηνης της ειχε ξεφυγει πριν κατι χρονια οτι ο αντρας της την γαμαγε με καποτα γιατι ειχε ηπατητιδα C. Bεβαιa απο τοτε πρεπει να την εχει γαμησει κανας λοχος δεν νομιζω να τους το ειπε αυτωνων αλλα μπροστα στις καβλες...

Επισκέπτης
να μην σου ερ8ει μονο και μενει καμια 9 μηνες δασκαλε.

οντως αυτη μετα απο μια βδομαδα μου τα χει κανει πουρέ. Δεν μ αρεσει τουτο, δεν μ αρεσει τ αλλο, νυσταζω, ποναει οκωλος μου κλπ,κλπ. Χωρις πλακα εχει ερθει κι εχει φυγει πανω απο 30 φορες. τελυταιο ρεκορ που σπασαμε ητανε ενας εναμισος μηνας χωρις διαλυση του μαγαζιου...

Επισκέπτης
οντως αυτη μετα απο μια βδομαδα μου τα χει κανει πουρέ. Δεν μ αρεσει τουτο, δεν μ αρεσει τ αλλο, νυσταζω, ποναει οκωλος μου κλπ,κλπ. Χωρις πλακα εχει ερθει κι εχει φυγει πανω απο 30 φορες. τελυταιο ρεκορ που σπασαμε ητανε ενας εναμισος μηνας χωρις διαλυση του μαγαζιου...

Η ιεραποστολισσα ειναι βολική σαν την μαγερισσα αλλα φοβερη τεμπέλα δεν την αντέχω.

Επισκέπτης
Η μαγειρισσα κανει δουλειες και γλυφει τα παντα πατωματα, πουλια...

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ε, εντάξει μέσα στον νεανικό του ενθουσιασμό παρασύρθηκε λιγάκι το παιδί δεν είναι λόγος να τον κονιορτοπιήσουμε. Έτσι είναι τα νειάτα...Τουναντίον πρέπει να το βοηθήκουμε όπου το βλέπουμε αδύνατον διότι τέτοιοι λαμπροί νέοι αποτελούν την ελπίδα μας για το μέλλον. Κι επειδή εκεί που βλέπω αδύνατους τους πιο πολλούς είναι στο θέμα της ρωσικής και σούρζικ σκέπτομαι ότι πρέπει να αρχίσω σειρά μαθημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι βαριέμαι γι’αυτό σκέπτομαι να βάνω την μαγείρισσα μιας και είναι δασκάλα. Βέβαια ότι είναι και καλοκαίρι και θα την κάνετε κοπάνα…

Τώρα σχετικώς με την μετριότητα μου δεν θεωρώ και τόσον προσόν να’χει καθήσει κανείς τόσο πολύ μ’αυτούς τους καθυστερημένους, μάλλον περί δυστυχίας πρόκειται. Βέβαια το μουνί, μουνί. Είναι άπαιχτα... έκανα μια γύρα σήμερα. Όλες κυκλοφοράγανε με κάτι άσπρες κολλητές φουστίτσες ή κάτι στενά τζινς κι απαραιτήτως τάνγκα. Δεν έχω δει ποτέ γυναίκα εδώ να κυκλοφοράει με βράκες. Γενικώς οι ουκρανίδες-ρωσίδες  ντυνονται καβλιάρικα  κι αυτή είναι η μεγάλη διαφορά από τις Σκανδιναυίδες. Αυτές θα φορέσουν κάτι σανδάλια σαν τον Ιησού Χριστό με κάτι τσουβάλια και θα βγουν στο δρόμο άβαφτες. Κατά την πρόσφατον επίσκεψιν μου στην Αθήνα, ότι είδα προσπαθώ να το ξεχάσω! Μόνον στην προκυμαία στην  Σμύρνη υπάρχει αηδιαστικότερον θέαμα. Κάτι κοντοκλώτσια, μαυριδερά με κάτι κωλάθρες, πατσές , έλεος, η κάθε μια είναι1.50 και τρώει 20 κεφτέδες καθε μερα.  Ένα μεσημέρι είχα πάει στο RAKTIKER κι έπεσα πάνω σ’έναν ξωμάχο τραβεστί που’χε πάει ν’αλλάξει ροδέλα, άλλο τραγικό θέαμα. Αηδία σκέτη. Το μόνον καλο΄είναι ότι όταν κατεβαίνω είμαι τόσο πολύ απασχολημένος που δεν έχω ώρα να κυκλοφορήσω έξω και ποιος ο λόγος άλλωστε, τι να δω;
Σ’όλους τους δρόμους υπάρχει μία δυσωδία, μια βρωμιά σαν να είμαστε στο Πατακιστάν αλλά με τιμές Ζυρίχης ! Και μια που λέμε για Ζυρίχη, καθόμαναι προχθές στο αεροδρόμιο στην Ζυρίχη κατά της 8μμ σ’ένα μπαρ, πλησιάζει μια γκαρσόνα μου λέει τι κρουασάν θέλετε, με σοκολάτα ή χωρίς; Της λέω δεν θέλω γλυκό ευχαριστώ.
Μου λέει δεν καταλάβατε, πήγε 8 η ώρα και ήδη πρέπει να κλείσουμε ότι μας έχει μείνει το δίνουμε δωρεάν, δεν το κρατάμε γι αύριο ! Είχα πληρώσει 7 Ε για έναν καφέ κι ένα σάντουιτς ότι θα πλήρωνα στο μπορντέλο την Adina.

Αυτά...

Αγαπητε Ιωσηφ, δεν γραφω τακτικα, λογω του οτι ζω στο εξωτερικο & το laptot μου δεν εχει ελληνικα. Ειναι πολυ κουραστικη η συνεχειs μετατροπη. Διαβαζω ομωs τακτιτα τιs αποψειs σου με τιs οποιεs συμφωνω μεγιστα. Ευτυχωs που γραφειs & εσυ διοτι το φορουμ ειναι γεματο απο ασχετουs των χωρων για τισ οποιεs γραφουν, & το χειροτερο ειναι οτι μπορει να συμπαρασυρουν σε μαλακιεs & αλλουs που θελουν να ταξιδεψουν στιs χωρεs αυτεs (Moldova & Ukraine). Μπραβο σου

Επισκέπτης
Αγαπητε Ιωσηφ, δεν γραφω τακτικα, λογω του οτι ζω στο εξωτερικο & το laptot μου δεν εχει ελληνικα. Ειναι πολυ κουραστικη η συνεχειs μετατροπη. Διαβαζω ομωs τακτιτα τιs αποψειs σου με τιs οποιεs συμφωνω μεγιστα. Ευτυχωs που γραφειs & εσυ διοτι το φορουμ ειναι γεματο απο ασχετουs των χωρων για τισ οποιεs γραφουν, & το χειροτερο ειναι οτι μπορει να συμπαρασυρουν σε μαλακιεs & αλλουs που θελουν να ταξιδεψουν στιs χωρεs αυτεs (Moldova & Ukraine). Μπραβο σου

Αγαπητέ φίλε,

σε ευχαριστώ για τα ευμενή σου σχόλια. Δεν φταίνε οι  φίλοι αλλά οι ανατολικές χώρες και οι σκύθες που άλλο παρουσιάζουν κι αλλο ειναι στην πραγματικότητα. Όπως έχω ξαναγράψει εδώ όλα είναι χωρία Ποτέμκιν. Πριν από κάμποσα χρόνια κι εγώ νόμιζα ότι με τέτοιο στρατό οι κομμουνισταί άμα κάνανε ένα ντου θα μας είχανε φάει ωμούς  Μετά αντελήφθην ότι αυτοί δεν είχανε ουτε να φάνε και στον πρώτο που θα τους πέταγε λεφτά με  ένα αεροπλάνο θα παρεδίδοντο αμαχητί.

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αγαπητέ φίλε,

σε ευχαριστώ για τα ευμενή σου σχόλια. Δεν φταίνε οι  φίλοι αλλά οι ανατολικές χώρες και οι σκύθες που άλλο παρουσιάζουν κι αλλο ειναι στην πραγματικότητα. Όπως έχω ξαναγράψει εδώ όλα είναι χωρία Ποτέμκιν. Πριν από κάμποσα χρόνια κι εγώ νόμιζα ότι με τέτοιο στρατό οι κομμουνισταί άμα κάνανε ένα ντου θα μας είχανε φάει ωμούς  Μετά αντελήφθην ότι αυτοί δεν είχανε ουτε να φάνε και στον πρώτο που θα τους πέταγε λεφτά με  ένα αεροπλάνο θα παρεδίδοντο αμαχητί.

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

Δυστηχως Ιωσηφ Μπλασκο υπαρχουν κι αλλοι που εχουν παει στις χωρες αυτες.ας πουμε για την ρωσια.

ξερω οτι εισαι βαθυτατα αντικομμουνιστης και δεν μπορεις να το κρυψεις,

ομως ο λαος της Ρωσιας οσο υπηρχε Σοβιετικη ενωση δεν ειναι ετσι.

Δεν παραδοθηκαν σε κανεναν.σε κανεναν αντιπαλο.για ολα τα πλουτη του κοσμου. ;)

γιατι ο λαος διαφερει απο τους ηγετες που ισως καποιοι να τους προδωσαν.

ο λαος σταθηκε στο υψος του ,παρολι την καταληστευση που δεχτηκε απο τους ολιγαρχες.

ειναι ο μονος λαος που εδιωξε τα φασισταρια του Χιτλερ ,οταν ολοι ειχαν παραλυσει.

σημερα θα ειχαμε μια τελειως φασιστο μιλιταριστικη ευρωπη αν δεν υπηρχε ο λαος

της Σοβιετικης ενωσης για να νικησει τις φασιστικες δυναμεις.

οπου χρειαστηκε ειτε στην ελλαδα ,ειτε στη ρωσια οι κομμουνιστες εκαναν το χρεος τους

και απελευθερωσαν την πατριδα τους,πολεμωντας μεσα στην πεινα και τις αντιξοες συνθηκες.

να μην το ξεχασεις ποτε αυτο.  ;)  και ας γραψεις οτι θελεις,δεν εχει σημασια.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Δεν παραδοθηκαν σε κανεναν.σε κανεναν αντιπαλο.για ολα τα πλουτη του κοσμου. ;)

2) ειναι ο μονος λαος που εδιωξε τα φασισταρια του Χιτλερ ,οταν ολοι ειχαν παραλυσει.

1) Χμμ..Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι παραδοθηκαν χαμογελωντας στον καπιταλισμο ?

2) Νομιζα οτι ο Χιτλερ εχασε την Ρωσσια λογω του χειμωνα...Και αν ειχε ακομα 2-3 μηνες καλοκαιριας, θα ειχε φτασει στο Βλαδιβοστοκ...Τεσπα.

Αυτα..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
1) Χμμ..Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι παραδοθηκαν χαμογελωντας στον καπιταλισμο ?

2) Νομιζα οτι ο Χιτλερ εχασε την Ρωσσια λογω του χειμωνα...Και αν ειχε ακομα 2-3 μηνες καλοκαιριας, θα ειχε φτασει στο Βλαδιβοστοκ...Τεσπα.

Αυτα..

1)Εχεις φαει πολυ προπαγανδα απο τηλεοραση τυπου Πρετεντερη γι αυτο ;)

2)Νομιζες. Ειτε χειμωνας ειτε καλοκαιρι ο λαος της Σοβιετικης ενωσης στο τελος θα νικουσε.
Για τον απλο λογο οτι εχει μαθει να ειναι ελευθερος.και δεν δεχεται κανενα φασισταριο στο κεφαλι του. ;)

Επισκέπτης
Δυστηχως Ιωσηφ Μπλασκο υπαρχουν κι αλλοι που εχουν παει στις χωρες αυτες.ας πουμε για την ρωσια.

ξερω οτι εισαι βαθυτατα αντικομμουνιστης και δεν μπορεις να το κρυψεις,

ομως ο λαος της Ρωσιας οσο υπηρχε Σοβιετικη ενωση δεν ειναι ετσι.

Δεν παραδοθηκαν σε κανεναν.σε κανεναν αντιπαλο.για ολα τα πλουτη του κοσμου. ;)

γιατι ο λαος διαφερει απο τους ηγετες που ισως καποιοι να τους προδωσαν.

ο λαος σταθηκε στο υψος του ,παρολι την καταληστευση που δεχτηκε απο τους ολιγαρχες.

ειναι ο μονος λαος που εδιωξε τα φασισταρια του Χιτλερ ,οταν ολοι ειχαν παραλυσει.

σημερα θα ειχαμε μια τελειως φασιστο μιλιταριστικη ευρωπη αν δεν υπηρχε ο λαος

της Σοβιετικης ενωσης για να νικησει τις φασιστικες δυναμεις.

οπου χρειαστηκε ειτε στην ελλαδα ,ειτε στη ρωσια οι κομμουνιστες εκαναν το χρεος τους

και απελευθερωσαν την πατριδα τους,πολεμωντας μεσα στην πεινα και τις αντιξοες συνθηκες.

να μην το ξεχασεις ποτε αυτο.  ;)  και ας γραψεις οτι θελεις,δεν εχει σημασια.

Αγαπητέ φίλε,

όπως γράφω και στο βιβλίον μου, όντως επί κομμουνισμού έγιναν σοβαρώτατες μεταρρυθμισεις στην Ρωσία:

1. άλλαξε η στολή της αστυνομίας (από μπεζ την κάνανε μπλε σκούρα για να μην  αφήνει λεκέδες το αίμα).
2. δεν χτυπούσαν πλέον τους διαδηλωτές αλλά τους πυροβολούσανε (υπήρχε μπόλικο απόθεμα σφαιρών από το στοκ του Ά Παγκοσμίου Πολέμου).
3. συμπτωματικώς ανέλαβαν τις περισσότερες θέσεις κλειδιά  Ρώσοι πολίτες Ισραηλίται τω θρήσκευμα

παρά ταυτα πεισματικώς οι κατοικοι στην ουκρανια αρνουνται να επιστρεψουν στην προτεραίαν καταστασιν. Αγνώμονες...

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
2)Νομιζες. Ειτε χειμωνας ειτε καλοκαιρι ο λαος της Σοβιετικης ενωσης στο τελος θα νικουσε.
Για τον απλο λογο οτι εχει μαθει να ειναι ελευθερος.και δεν δεχεται κανενα φασισταριο στο κεφαλι του. ;)
δηλαδής αι υπολοιπαι χωραι που υπεκυψον, το εκαναν διοτι ειχαν μαθει να ειναι υπο δουλεία ???? μηπως αρέσκοντο κιολας ?

Επισκέπτης
Χμμμ... ἔχω τὴν ἀμυδρὰν ἐντύπωσιν ὅτι ἡ χώρα μὲ τοὺς περισσοτέρους - ἀναλογικὰ - συνεργάτας τῶν Γερμανῶν κατὰ τὸν Β΄ παγκόσμιον πόλεμον ἦτο ἡ Σοβιετικὴ Ἕνωσις (κυρίως ἡ Οὐκρανία, ἀλλὰ ὑπῆρχαν καὶ πολλοὶ Ρῶσσοι). Ἄσχετον ἐὰν οἱ Γερμανοὶ μὲ τὴν ἐγγενὴν των βραδύνοια δὲν τὸ ἐξεμεταλλεύθησαν.

Ἡ χώρα μὲ τοὺς ὀλιγωτέρους - ἀναλογικὰ - συνεργάτας; Τὸ ἐμαντεύσατε! Η ΕΛΛΑΣ!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Αγαπητέ φίλε,

όπως γράφω και στο βιβλίον μου, όντως επί κομμουνισμού έγιναν σοβαρώτατες μεταρρυθμισεις στην Ρωσία:

1. άλλαξε η στολή της αστυνομίας (από μπεζ την κάνανε μπλε σκούρα για να μην  αφήνει λεκέδες το αίμα).
2. δεν χτυπούσαν πλέον τους διαδηλωτές αλλά τους πυροβολούσανε (υπήρχε μπόλικο απόθεμα σφαιρών από το στοκ του Ά Παγκοσμίου Πολέμου).
3. συμπτωματικώς ανέλαβαν τις περισσότερες θέσεις κλειδιά  Ρώσοι πολίτες Ισραηλίται τω θρήσκευμα

παρά ταυτα πεισματικώς οι κατοικοι στην ουκρανια αρνουνται να επιστρεψουν στην προτεραίαν καταστασιν. Αγνώμονες...

Φιλικά

Ιωσήφ Μπλάσκος

Η κενοτητα σε ολο της το μεγαλειο.

Κανε παρεα με τον πρετεντερη.

φιλικα

Επισκέπτης
οι κομμουνισταί πάντοτε ήταν της φιλοσοφίας ξένος κωλος εκατό ραβδιά.
Μου θυμίζει την Αζδέκα Παπαρχίδα πρόεδρο του ομίλου επιχειρήσεων ΚΟΥ.ΚΟΥ.ΝΑΙ που απαιτεί 1400 Ε κατώτερο μισθό κι οταν την ρώτησαν γιατί αυτή δεν τον δίνει εις τας επιχειρήσεις της απήντησε "α οι δικοί μας εργαζόμενοι ειναι εθελοντές!(μαλάκες ) προσθετω εγώ...

Επισκέπτης
Το δε κωμικο τραγικόν είναι ότι ο σταθμος του ηλεκτρικού στα γραφεία της εταιρίας ΚΟΥ.ΚΟΥ.ΝΑΙ είναι ακριβώς όπως στην ρωσία φτιαγμένος, δεν κανω πλάκα. Παρατηρηστε οτι αρχιτεκτονικως διαφερει απο τους υπολειπους...

askorp

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον σχεδον ποτε δεν γραφω στο forum απλα μπαινω για διαβαζω αλλα με αυτα που εγραψε ο Tommaso τα πηρα κρανιο.

φιλε Tommaso διαβασε και λιγο ιστορια. τον πολεμο δεν τον εχασαν οι Γερμανοι απο τους Ρωσους αλλα επειδη ειχαν ανοιξει μετωπα με ολους.
Οταν μπηκαν οι Αμεικανοι στον πολεμο ηρθε ουσιαστικα το τελος γιατι ειχαν τρομερη υπεροπλια σε σχεση με τους Γερμανους. Μην ξεχνας οτι οι "καλοι"
Ρωσοι ξεκινησαν τον πολεμο σαν συμμαχοι των Γερμανων.
Τωρα για το τι θα γινοταν αν οι Γερμανοι δεν εχαναν τον πολεμο αυτο δεν το ξερει κανεις. Θα σου πω ομως τι εγινε που τον εχασαν. Η μιση Ευρωπη εστεισε κωλο στους Αμερικανους απο την D-Day και μετα και η αλλη μιση egine εγινε το λεγομενο ανατολικο μπλοκ. Τελικα νικησαν οι καλοι ?
Δεν θελω να θεωρηθω ουτε Γερμανοφιλος ουτε φασιστας ουτε ξερω γω τι αλλο. Απλα ανεφερα την αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom