Ιωσηφ αυτες ειναι οι αρχες του Πορνοεκδρομεος.Ποτέ σε ξενοδοχειο!και παντα πηγαινει σε μερη με φτηνη εισοδο.οσο πιο φτηνη εισοδο εχει τοσο πιο πολλες γκομενες θα εχει.---η πλακα ειναι αν διαβασεις προσεκτικα λεει οτι εχει μεγαλη εμπειρια απο Μολδαβια!και οτι τα τελευταια 5 χρονια πηγε εκει 39 φορες!εσυ οπως και εγω (με το που ακουσα να λεει για ξενοδοχεια και για ντισκο για ξενους)τον εβγαλες αρχαριο!ανθρωπο που ξερει παρα πολυ λιγα απο πορνοεκδρομες!διαβασε αν εχεις χρονο το Thread απο τη μια θα γελασεις απο την αλλη θα λυπηθεις γιατι εκτος απο τον Σοριτα και τον Μακη οι υπολιποι δινουν τελειως λαθος πληροφωριες!ή το σωστοτερο δεν δινουν καθολου!
Σεβαστοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά
Στην ζωή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον φτωχό που ξαφνικά απέκτησε λεφτά και τον αγάμητο που ξαφνικά βρήκε μουνιά. Κι οι δυο νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ’τ άρχίδια !
Προσφάτως είμεθα όλοι μάρτυρες ενός φαινομένου. Πρόκειται περί ενός ατόμου, το οποίον απ΄ ότι έχω αντιληφθεί από τα ορνιθοσκαλισματά του διότι είναι πάρα πολύ δύσκολον να τα αποκρυπτογραφήσει κανείς, διαμένει στην Ρουμανία και γράφει για την Μολδαβία, Ρουμανία, Ουκρανία κι όποια άλλη χώρα πάρει αμπάριζα. Για την δε Μολδαβία το αντιπαρέρχομαι υπάρχει ειδικώτερος, αλλά για την Ουκρανία η συγχισίς του είναι τέτοια ώστε έχει την εντύπωσιν ότι ανήκει γεωγραφικώς στα Βαλκάνια ! Αρέσκεται σε μίαν ακατάσχετη ανάρτηση τραγουδιών, εκλογικών αποτελεσμάτων, εμπορικών κέντρων από διάφορες χώρες τελείως ασχέτων μεταξύ των, απλώς και μόνον για να γεμίσει την σελίδα.
Κατ’αρχάς το έχω ξαναγράψει αλλά για να το εμπεδώσουμε:
Στην Ουκρανία (και στην Ρωσία) υπάρχουν δύο διαφορετικοί κόσμοι, γκέτο πείτε το όπως θέλετε. Εκείνος στον οποίον κινούνται οι ξένοι κι εκείνος στον οποίον κινούνται όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Σε κάθε πόλη υπάρχουν 50-100-1000 πουτάνες που βγαίνουν αποκλειστικά με ξένους για τον επιούσιον. Τώρα κάποια αμερικανάκια που γράφουν ημιεπαγγελματίες κλπ δεν ξέρουν τι τους γίνεται αυτές στην Ουκρανία είναι και θεωρούνται προστιτούτκιι.
Για κάποιον που δεν γνωρίζει ρωσικά (καλά για σούρζικ...) είναι αδύνατον να μεταπηδήσει από τον ένα κόσμο στον άλλο. Του είναι αδύνατον να συνευρεθεί με γυναίκα χωρίς να πληρώσει ή να ζήσει μία μετρημένη ζωή οικονομικώς..
Επί κομμουνισμού δια νόμου, ο ξένος για το ίδιο προιόν και την ίδια υπηρεσία πλήρωνε τα πολλαπλάσια. Αυτό ίσχυε για τα πάντα είτε ξενοδοχείο, είτε εάν πήγαινε στο τσουμ να πάρει μια ομπρέλα , είτε εισητήριο κλπ.
Τα ξενοδοχεία στην Ουκρανία και στην Ρωσσία ήταν κρατικό μονοπώλειο. Βασίζονταν στην αρχή «ξένε τώρα που έκανες το λάθος να έρθεις θα σε γδάρουμε». Και δεν δέχονταν πληρωμή σε ρούβλια παρα μόνον σε δολλάρια (μην κάνει κανείς τ’αστείο κι αλλάξει στην μαύρη και γυρίσει και τους πληρώσει).
Γι’αυτούς τους ιστορικούς λόγους τα ξενοδοχεία σε Ρωσία – Ουκρανία εξακολουθούν και είναι πανάκριβα ενώ είναι της πλάκας ! Για τους ίδιους λόγους ιστορίας-νοοτροπίας όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται σε ξένους είναι υπερτιμημένες.
Κι έρχομαι τώρα στην κλασσική παραμύθα :
Εάν τώρα έρθει ένας από σας στην Ουκρανία και του χαλάσει ένα πλακάκι σπίτι του και φωνάξει έναν πλακά θα του πει εγώ θέλω 50 δολλάρια να στο φτιάξω. Εσείς θα το σκεφτείτε και θα πείτε «α ωραία λογική τιμή στην ελλάδα θα πλήρωνα 80 ευρώ».
Αμ δε ! πενήντα ρούβλια κάνει! Άμα όμως σας το σκάσω το μυστικό και πείτε στον πλακά εκείνος θα σας πει «Αααα!!!! Αυτά ήτανε παλιά τώρα έχουν αλλάξει !»
Σε αυτήν την παγίδα βλέπω ότι έχουν πέσει κάποιοι οι οποίοι κάνουν ότι τα ξέρουν όλα...
Το χαζό αυτό παράδειγμα ισχύει και για τις πουτάνες εννοείται...
Δυστυχώς όμως ισχύει και για κάθε άλλη δουλειά. Προ μηνών ο Βολταίτρος είχε δημοσιεύσει από αυτό το θέμα παράδειγμα μεγάλης τραπέζης η οποία ήρθε στην ουκρανία και πιάστηκε κώτσος! Γιατί; Διότι κάνανε τον έξυπνο ! Μετά την χασούρα των εκκατομμυρίων τι κάμανε; Απέλυσαν τις τηλεφωνήτριες στην Adina για να κάνουν οικονομία ! Δεν μπορεί ο αγωγιάτης να βαρέσει τον γάιδαρο, βαράει το σαμάρι !
Επί του προκειμένου έεεε δεν μπορεί συμπτωματικώς τρεις άνθρωποι, η ταπεινότης μου, ο Μάκης κι ο Δημητράκης που γνωρίζουμε ρωσικά, που έχουμε μείνει με ρώσους και ουκρανούς (εγώ κι ο Δημητράκης χρόνια) να γράφουμε ότι καλός και συμπαθής ο φίλος αλλά ζει σε μία φούσκα, σε έναν επίπλαστο κόσμο. Για την δε Ουκρανία δια εμέ, είναι ολοφάνερον ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέαν ! Και φυσικά είναι ελεύθερος να γράφει τις ταξιδιωτικές του εντυπώσεις, το εξωφρενικόν όμως της υποθέσεως είναι ότι ετοποθέτησε εαυτόν τιμητήν να κρίνει εάν γνωρίζουν οι υπόλοιποι ή όχι , μία η αλεπού, δέκα τ’αλεπόπουλα .
Λοιπόν πολλάκις έχω δηλώσει, ότι εγώ στην Ουκραίνα δεν έχω πάει κι ότι γράφω είναι αποκυήματα της φαντασίας μου. Στον φίλο όμως που έχει πάει 39 φορές ( τα’χει μπερδεμένα κι αυτός σε ποια χώρα ακριβώς ) θα του συνιστούσα μία από τις 39 φορές να καθότανε Ουκρανία, να αγόραζε ένα διαμέρισμα (οικονομία θα έκανε να μην καταξοδεύεται στα ξενοδοχεία) να μάθαινε ρώσικα και να ξεστράτιζε από την τσιχλόφουσκα στην οποία ζεί προς τον πραγματικό κόσμο.
Φιλικά
Ιωσήφ Μπλάσκος