Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επίσης αυτά που λές ...να δίνεις λίγα σε σημασία ...χρηματικά κτλπ...είναι αλήθεια αν μένεις Ουκρανία...και επομένως αφού και αυτοί είναι αργός λαός με το συγχρωτισμό το καθημερινό
κολλάνε τα πράγματα...

δε νομίζώ ότι πολλοί συναγωνιστές έχουν αυτή τη δυνατότητα....αν τους καταλάβουν ότι είναι απο αλλού, περαστικοί και ότι κάτι ζητάνε επιμόνως ...τότε θα προσπαθήσουν να τους κοροιδεύσουν

εκεί ειναι το λαθος στο επιμονως...
Αν σε καταλάβουν ότι έχεις κάτι αναγκη , σε καβάλησαν.
Η καλή γκόμενα στην Σκυθία έρχεται μόνη της, εκει που δεν το περιμενεις και συνηθως οχι σε ντισκο, καφετεριες κΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...

Επισκέπτης
εκεί ειναι το λαθος στο επιμονως...
Αν σε καταλάβουν ότι έχεις κάτι αναγκη , σε καβάλησαν.
Η καλή γκόμενα στην Σκυθία έρχεται μόνη της, εκει που δεν το περιμενεις και συνηθως οχι σε ντισκο, καφετεριες κΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...

γενικως ολες οι γυναικες θελουν κλαψιμο με σιγμα...

Επισκέπτης
γενικως ολες οι γυναικες θελουν κλαψιμο με σιγμα...

το θεμα ειναι να πηγαινει καποιος σε μερη που υπαρχουν ξεμπαρκες κοπέλες.
Το πρόβλημα ειναι οτι στα μερη που πατ εσείς κατι ντισκο, κατι εμπορικα κεντρα κτλ οχι μονον ξεμπαρκες δεν ειναι αλλα απο το να μπαρκο στο άλλο!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι...θα σου πω ...το μάθημα μου για να καταλάβεις ότι καταλαβαίνω...

έχω πάει στο Καρίμπιαν...ο μπάρμαν με έχει κλέψει εγώ όμως δίνω κάτι τι στον γκαρνταρόμπα...με βλέπει ο ούνος ο μπόντιγκαρντ ήταν και πρωτομαγιά μόνο που δεν έκλαψε...κάτι χαμόγελα..κλπ...

οπότε τη στήνω να γνωρισω καμμιά ξέμπαρκη με την ευλογία του μαγαζιού...

εκεί που περίμενα ΄...βγαίνει ένα ζευγάρι...αυτός κοντός νέος εργατικού προφίλ...αυτή γκόμενα ωραία αλλά δε φαινόταν με τα τζην καιτα λοιπά...με λίγα λόγια δεν ήταν ντυμένη πουτανέ...

καθόντουσαν και ήταν πιωμένοι...και μοιραζόντουσαν ένα τσιγάρο...

αυτή όλο και κοίταγε...αλλά τι να κάνει...ότι μπορούσε να κάνει το έκανε τόσο αργές που είναι...

αυτό καταλάβαινε ...αυτό έκανε....φαντάσου να της μίλαγα...θα νόμιζε ότι ήταν και η πρώτη έσκορτ

συμπέρασμα..άμα είσαι αράουντ...θα έρθει στο λάου λάου...αλλιώς είναι επαγγελματική η σχέση

Επισκέπτης
επίσης αυτά που λές ...να δίνεις λίγα σε σημασία ...χρηματικά κτλπ...είναι αλήθεια αν μένεις Ουκρανία...και επομένως αφού και αυτοί είναι αργός λαός με το συγχρωτισμό το καθημερινό
κολλάνε τα πράγματα...

εδώ κανεις λάθος. Ίσα ίσα δεν θες τον συγχρωτισμο διότι εμτα στην γκομενα δεν κανεις εντυπωση. Πρεπει να της την πεσεις στην ψυχρα την πρωτη φορα που θα την δεις. Γιατί μονον τοτε εχεις το μυστηριον του ξενου. Οι Σκυθες για οτι συνηθιζει το ματι τους παιρνουν ενα  υφος μπλαζε και λένε "ΑΑΑΑΑ...παλί αυτος είναι."

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι εντάξει...εννοώ κυρίως...ότι η εμφάνιση φαινεται καθημερινή νορμάλ...οχι ότι αμάν ήρθαν οι πελάτες...

Επισκέπτης
ναι...θα σου πω ...το μάθημα μου για να καταλάβεις ότι καταλαβαίνω...

έχω πάει στο Καρίμπιαν...ο μπάρμαν με έχει κλέψει εγώ όμως δίνω κάτι τι στον γκαρνταρόμπα...με βλέπει ο ούνος ο μπόντιγκαρντ ήταν και πρωτομαγιά μόνο που δεν έκλαψε...κάτι χαμόγελα..κλπ...

οπότε τη στήνω να γνωρισω καμμιά ξέμπαρκη με την ευλογία του μαγαζιού...

εκεί που περίμενα ΄...βγαίνει ένα ζευγάρι...αυτός κοντός νέος εργατικού προφίλ...αυτή γκόμενα ωραία αλλά δε φαινόταν με τα τζην καιτα λοιπά...με λίγα λόγια δεν ήταν ντυμένη πουτανέ...

καθόντουσαν και ήταν πιωμένοι...και μοιραζόντουσαν ένα τσιγάρο...

αυτή όλο και κοίταγε...αλλά τι να κάνει...ότι μπορούσε να κάνει το έκανε τόσο αργές που είναι...

αυτό καταλάβαινε ...αυτό έκανε....φαντάσου να της μίλαγα...θα νόμιζε ότι ήταν και η πρώτη έσκορτ

συμπέρασμα..άμα είσαι αράουντ...θα έρθει στο λάου λάου...αλλιώς είναι επαγγελματική η σχέση

Εκει σ αυτό το καρίμπιαν πηγαίνανε πάρα πολλές που ψάχνανε σπόνσορα αλλά τωρα ξερεις πρεπει και να σε ψιλογουσταρει γι αυτη την φαση. Λοιπόν καθε φορά που πήγαινα ήμανε και πιο  νεος και πιο μπάνικος μου βαζανε τα τηλεφωνά τους στην παλάμη! Κάθε φορά έφευγα με 3-4 τηλέφωνα. Με κοιτάζανε οι συντροφοι στην παρέα λέγανε καλα ρε πουστη όλες σε σενα!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ξύπνησαν οι αναμνήσεις....

δεν ήσουν πιο μπάνικος μόνο...ήταν και άλλες εποχές...πρώιμες

Επισκέπτης
Γενικώς Καρίμπιαν κα Μπίνγκο τα θεωρώ μακράν καλυτερα του ριβερ εκει η ατμοσφαιρα ήταν σαν να μουνα σε κανα κρεοπωλείον...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μπα μη το λές ...δια τους έχοντες ολίγον χρόνον αλλά χρήμα...το Ρίβερ..ήταν sex circus...

ήταν τέτοια η χαρά μου.. όπως όταν πήγαινα σε λουνα παρκ παιδί η σε τσίρκο...ατελείωτη πλάκα και ευκαιρίες για πολυ καλα τεμάχια...

Επισκέπτης
Μπα μη το λές ...δια τους έχοντες ολίγον χρόνον αλλά χρήμα...το Ρίβερ..ήταν sex circus...

ήταν τέτοια η χαρά μου.. όπως όταν πήγαινα σε λουνα παρκ παιδί η σε τσίρκο...ατελείωτη πλάκα και ευκαιρίες για πολυ καλα τεμάχια...

κυκλοφορούσε πολύ σπιντ και πολύ ηπατητιδα Β από το μακ...
αλλά τωρα εντάξει κάτι τετοια δεν τα λενε...

Επισκέπτης
Είχε το καλό ότι ηταν ανοικτό τριτες - τεταρτες που τα αλλα ηταν κλειστα

Επισκέπτης
αλλά εντάξει το μερος ειναι εντελως για ξενους αν και πανε και κατι πουρέιτζερ ουκρανοί με γιοματο πορτοφόλι...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
είδες που είσαι προκαταλειμένος...τελικά αυτό που θέλεις να πείς είναι ότι μόνο εσύ περνάς καλα?

δεν νομίζω...

εξάλλου και εσύ προέτρεψες τους έλληνες επιχειρηματίες να μιμηθουν το εγχείρημα ρίβερ ....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
για πουρέντζερ ουκρανούς...μου χει μείνει ένας σα το χρουτσώφ σε χιπ χοπ έκδοση...να πώ ότι έχουν πολύ καλό μάτι....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
όπως και ο casablancas..αλλωστε....

δε μας είπες όμως...το μοντελάδικο στη γειτονιά οου το ξέρεις?

Επισκέπτης
είδες που είσαι προκαταλειμένος...τελικά αυτό που θέλεις να πείς είναι ότι μόνο εσύ περνάς καλα?

δεν νομίζω...

εξάλλου και εσύ προέτρεψες τους έλληνες επιχειρηματίες να μιμηθουν το εγχείρημα ρίβερ ....

Τώρα καλά είναι σχετικό για τα γουστα του καθ ενός.
Καποιανου τ αρέσει να τον γαμάει ένας γεροδεμένος αλβανός. Καλά περνάει...

Εκεί γενικώς για τα γούστα τα δικά μου δεν μ άρεσε. Οι γκόμενες ωραίες ήτανε, τότε , τώρα δεν ξερω έχω να πάω χρόνια.
Το όλον πνευμα δεν μου άρεσε πλερωσέ με να με γαμησεις και τα τοιαύτα...
Άμα το θέσουμε έτσι  γενικώς αγόραζα στην ζωήν μου παρά ενοικίαζα πράματα.
Ούτε και με πολυενθουσίαζε η σκεψις να γαμησω κάποιαν που την έχει πηδήξει η μιση Ουκρανία.
Γενικά δεν υπήρχε το challenge...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συντροφε καθηγητά, καλώς ήρθες,
Ολοκλήρωσε σε παρακαλώ την ενδιαφέρουσα ανάλυση σου.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αμα έμενα μόνιμα Κίεβο η όπου αλλού....από challenge να φαν και οι κότες

για λίγο ..το ρίβερ ήταν μια χαρά με πολύ δυνατά τεμάχια....και μερικές αλεξιπτωτίστριες   (γκεστ εμφάνιση)...δηλαδή κορίτσια της διπλανής πόρτας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom