Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
προς το παρον όμως....δεν έχουν στυλό γιατί έχουν τη σφαίρα στα δόντια....

arcans11

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι γινετε ρε συμμαθητες? ο δασκαλος εχει χαθει εντελως.το εχουν στριμωξει η γκομενες του εντελως τον δασκαλο? καζα η αναζητηση μεσω ερυθρου σταυρου αρχιζει απο αυριο? αν δεν βρεθει μεχρι και την τεταρτη ο δασκαλος,αρχιζει ερευνες και η νικολουλη απο παρασκευη.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τι γινετε ρε συμμαθητες? ο δασκαλος εχει χαθει εντελως.το εχουν στριμωξει η γκομενες του εντελως τον δασκαλο? καζα η αναζητηση μεσω ερυθρου σταυρου αρχιζει απο αυριο? αν δεν βρεθει μεχρι και την τεταρτη ο δασκαλος,αρχιζει ερευνες και η νικολουλη απο παρασκευη.

Και σε λιγο Arcans(ν), οπου (ν) τεινει στο απειρο.. :2funny: :2funny:

Αυτα..

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αν δεν εμφανιστεί ο δάσκαλος...προβλέπω θα γίνει πραξικόπημα στο θρεντ και θα συσταθεί
επαναστατικό διδασκαλείο......

σίγουρα υπάρχει κενό εξουσίας....

Επισκέπτης
αν δεν εμφανιστεί ο δάσκαλος...προβλέπω θα γίνει πραξικόπημα στο θρεντ και θα συσταθεί
επαναστατικό διδασκαλείο......

σίγουρα υπάρχει κενό εξουσίας....

Κενόν υπάρχει στον εγκεφαλόν σου!
Επανήλθον δριμύτερος απλώς ήμουν ολίγον απησχολημένος με διάφορας εργασίας.
Άντε σταματήστε να κλαίτε...

Επισκέπτης

Παρατηρώ σ'εκείνη την πολύπαθην την Μολδοβλαχία έχει γίνει της βλαχίας , εμείς οι βλάχοι όπως λάχει...
Αχχχ... καλά τόλεγε ο δασκαλός μου ο άφραγκος ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...

Επισκέπτης
Για να χει κάποιος επιτυχία στις γυναίκες, πουτάνες και μη Ανατολικές χώρες πρέπει να’χει  δύο όπλα  :

1. να είναι κάφρος, σκληραγωγημένος, θρασύς, ψημένος πείτε το όπως θέλετε...
2. να γνωρίζει την γλώσσα

με άλλα λόγια να είναι ότι ακριβώς και οι ιθαγενείς. Συνήθως κάποιος Δυτικός δεν μπορεί να φτάσει σε τέτοια επίπεδα βλακείας  κάποιος όμως Γεωργιανός, Αζερμπαιτζανός παρ’ότι ξένος μπορεί ανέτως να  ανταγωνιστεί  τους Σκύθες. 

Επισκέπτης
Θα μου ήταν πολύ εύκολο να κάτσω να γράφω «και που λέτε προχθές ήρθε η Αξάνα από το σπίτι την έβαλα κάτω, με τ’αριστερό άρχισα να της τραβάω το κυλοτάκι ενώ  με το δεξί της χούφτωνα τα βυζάκια της. Άρχισα να της γλύφω την κλειτορίδα κι έκανε σαν τρελή ενώ το δακτυλό μου άρχισε να εξερευνά την σφιχτή ροζ κωλοτρυπίδα της βασλίλισσα κι αρχόντισσα ανάμεσα στα περήφανα στητά κωλομέρια» κλπ...
Εκτός από μίαν προσωρινή ανακούφιση με την δεξιά δεν νομίζω να σας ωφελήσει σε τίποτα.
Προσπαθώ, ματαίως, να σας μάθω τις βασικές αρχές τους βασικούς κοινωνικούς νόμους που διέπουν την ουκρανία και κατ’επέκτασιν και τις υπόλοιπες χώρες της πρωην ΕΣΣΔ.

Η αλλαγή δεν πρέπει να ξεκινήσει από την χώρα, άντε και ήρθαμε στην ουκρανία, στην ρωσία δεν ξέρω που  αλλά από τον ίδιο σας τον εαυτό. Τέτοια μπουζούκια που’ναι ορισμένοι και στο Τιμπουκτού να πάνε θα εξακολουθούνε να’ναι μπουζούκια και να τους δουλεύουν οι ιθαγενείς...

Επισκέπτης
Βλέπω τις μουνάρες στην Ουκρανίαν που εργάζονται 14 ώρες την ημέραν, 18 ημέρας τον μήναν με αμοιβήν 100 Ε δια να ημπορούν να πληρώνουν τα διδακτρά των και τα μαθήματα εις το πανεπιστήμιον. Ενθυμούμαι τα νειάτα μου.  Παιδική εργασία και άλλες ανοησίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινώς, ας μειδιάσω κινέζικα τσι-τσι-τσι....
Δεκαετηκούτης ηργαζόμουν σε ένα εμπορικό κάμνοντας θελήματα...
Κάθε καλοκαίρι έκλεινε το σχολείον και μετά ξαν’ανοίγοντας το φθινόπωρο περιμέναμε ν’ακούσουμε που είχε δουλέψει ο καθ’ένας. Εκείνοι που την είχαν ζάχαρη ήσαν όσων ο πατήρ είχε κάποιο κατάστημα, εργαστήριον οι δε υποδέλοιποι βρίσκαμε δουλειά στον μανάβη, μπακαλόγατοι, σε κάνα βιβλιοπωλείον, τσαγκαράδικον. Όμως ήτανε πανεύκολον να βρει κάποιος δουλειά. Πέρναγες όξω από ’να μαγαζί έβλεπες «ζητείται μικρός.».  Και βέβαια δεν υπήρχε αυτό το εκμαυλείον που λέγεται ΙΚΑ να πιάσει τον μαγαζάτορα να τον ξεσκίσει επειδή έκανε το λάθος να μας δώσει ένα κομάτι ψωμί. Εκείνοι που’τανε τελείως τεμπέληδες ή κομμουνιστοφιλοσοφούσανε ήτανε κάτι πουστράκια υιοί  παπάδων, καθηγητών, δασκάλων, γιατρών, δικηγόρων και τα τοιαύτα...
Τελειώνοντας το γυμνάσιον ούτε και καμιά γκόμενα τους γούσταρε διότι εθεωρούντο χλεχλέδες, μπούληδες...

Επισκέπτης
Και αυτό είναι που δεν μπορεί να κατανοήσει η πλειονότης των  μαθητών:
Ότι όσα πιο πολλά προσφέρεις στις Σκύθισσες τόσο πιο πολύ μπούλη, κουτό χαζόν σε θεωρούν και δεν σου κάθονται!

Επισκέπτης
Ο έλλην έχει μετατραπεί σε πελάτην.
Του λες «Ρε που πας από κει είναι γκρεμός θα τσακιστείς»
«Δεν με νοιάζει εγώ θέλω να γαμήσω...»
«Ρε θα σε κοροιδέψουνε, θα σε κάνουνε...»
«Δεν με νοιάζει φράγκα έχω ας με κοροιδέψουν φτάνει να γαμήσω !»

Εν τω μεταξύ οι πιο πολλοί που τα γράφουνε αυτά δεν είναι τίιποτα μεγιστάνες του πλούτου, ο γυιός του Μονάσση ξέρω γω...Κάτι φουκαράδες είναι που είτε έχουν καμιά αργομισθία στο Δημόσιο, σε  καμιά ΔΕΗς  ή δουλεύουνε σε κάνα συνεργείο αυτοκινήτων, τίποτα πλακάδες τέτοια πράματα...

Με άλλα λόγια ότι βγάλαμε να τα φάμε στις πουτάνες. Κοιτάξτε από μίαν άποψιν από κάτι ζάρια, νταμίρες, αλόγατα σαφώς καλύτερον κάποιος να τα φάει στις πουτάνες . Και γιατί όχι στις αλλοδαπές, κάθε χώρα κι ένα γαμήσι, πώς μπορείς να μπεις στο πετσί (ή κωλί) των κατοίκων αν δεν του έχεις γαμήσει;

Επισκέπτης
Στην Σκυθία όμως  όσο πιο πολλά προσφέρεις, όσο σε πιο εξεζητημένα μέρη πηγαίνεις,
τόσο λιγότερες γκόμενες (και χειρότερες) θα γαμάς...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είναι φανερό ότι η απειλή πραξικοπήματος...επανέφερε το δάσκαλο στη τάξη....

για αυτό μην υποτιμάτε τα ριζοσπαστικά κινήματα....

εντάξει Ιωσήφ..τόπιασε το υπονοούμενο και επιστρέφω τη μπάλα πίσω...

Η Αξάνα .....είναι καινούργιο μπιμπελό?

Επισκέπτης
Μην κάμετε το λάθος να πάτε και να κλειστείτε σε 3-4 κυριλέ μέρη, να σας πιάνουν τον κώλο και να πληρώνεται όλες τις πουτάνες. Ούτε καμιά γκόμενα της προκοπής θα γνωρίσετε και θα πληρώσετε σε μια φτωχή χώρα τα έξοδα διαμονής στην... Ελβετία.
Βέβαια ατυχώς σ’αυτόν τον κυκαιώνα μπλέκουν οι άνθρωποι που θα ρθουνε 3-4 φορές και δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ...

Επισκέπτης
Είναι φανερό ότι η απειλή πραξικοπήματος...επανέφερε το δάσκαλο στη τάξη....

για αυτό μην υποτιμάτε τα ριζοσπαστικά κινήματα....

εντάξει Ιωσήφ..τόπιασε το υπονοούμενο και επιστρέφω τη μπάλα πίσω...

Η Αξάνα .....είναι καινούργιο μπιμπελό?

Oxi ρε πλάκα κάνω...
Μάλιστα περίμενα ν'αρχίσεις εσύ να κάνεις μάθημα αλλά είπες έγραψες διατριβή κι ακόμα περιμένω να την δω...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Η διατριβή ανακοινώνεται ενώπιον κοινού....

από τη γραμματεία μου ανέβαλαν συνέχεια τη μέρα της ανακοίνωσης....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
να μαζευτούν και οι υπόλοιποι μαθητές...και θα ξαναρχίσω....

πάντως σου έγραψα στη γειτονιά σου υπάρχει μοντελάδικο...το ξέρεις?

Επισκέπτης
Η διατριβή ανακοινώνεται ενώπιον κοινού....

από τη γραμματεία μου ανέβαλαν συνέχεια τη μέρα της ανακοίνωσης....

Πριν καμιά δεκαριά χρόνια είχα ένα φίλο που'χε καψουρευτεί μια μαλάκω από κει μέσα και με σερνε κάθε βράδυ.
έπιανα μια πολυθρόνα και την έπεφτα για ύπνο!
Το καλό είναι ότι επειδή είναι ουκρανία κι όχι ελλάδα άμα δεν τους μιλησεις δεν σε ενοχλούνε για ποτά και τέτοιες ανοησίες. Η πλάκα είναι ότι έπαιρνε το μάτι μου και διάφορες γκόμενες που μου τις είχαν συστήσει διαφοροι ως φιλενάδες τους επίσημες για γάμους και τα τοιαύτα, τέτοιοι μαλάκες ήτανε!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
επίσης αυτά που λές ...να δίνεις λίγα σε σημασία ...χρηματικά κτλπ...είναι αλήθεια αν μένεις Ουκρανία...και επομένως αφού και αυτοί είναι αργός λαός με το συγχρωτισμό το καθημερινό
κολλάνε τα πράγματα...

δε νομίζώ ότι πολλοί συναγωνιστές έχουν αυτή τη δυνατότητα....αν τους καταλάβουν ότι είναι απο αλλού, περαστικοί και ότι κάτι ζητάνε επιμόνως ...τότε θα προσπαθήσουν να τους κοροιδεύσουν

Επισκέπτης
να μαζευτούν και οι υπόλοιποι μαθητές...και θα ξαναρχίσω....

πάντως σου έγραψα στη γειτονιά σου υπάρχει μοντελάδικο...το ξέρεις?

εχει στο δρόμο όλα τα μονδέλα!
τελος πάντων ξερω τι λες μάλιστα είχα γνωρίσει και μια γκόμενα απο εκι σε μια επειδειξγ  που γινε σε μια ντισκο,
ήρθε σπίτι, μ άρχισε τα μου σου του, της λεω δεν πλερώνω ξεχασέ το, άντε και γαμήσου.
Την πήρε ο υπνος στον καναπέ.
Κατα της 5 η ώρα το πρωί ξυπνάω ακούω μια γριά να φωναζει.
Ρε γαμωτο τι γίνεται άνοιξε η μαλακω την πορτα και μπηκε μεσα η γιαγια της?
Πάω στο σαλόνι τι βλέπω ¨: αυτή ήτανε και φωναζε στον ύπνο της με φωνή γριάς !
Twilight...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom