Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και μετά έκανε τις τσάρκες του στο Λονδίνο με την Μπέντλευ του άλλου ταπεινού και καταφρονεμένου, αγωνιστού κατα της χουντας κ Bardino που κι αυτός κατα την περίοδο των συνταγματαρχών πήρε κάτι ψιλοχωραφάκια απο το ελληνικο δημόσιο για να τους δώσει αξία!
Τους ευχαριστούμε !

τώρα για να μαστε ειλικρινής δεν τα πήρε ο ίδιος ο κ Bardino τα  πήρε η εταιρία του!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Νύχτες Ακολασίες στο Παγωμένο Κίεβο (σε συνέχειες)

Περίληψη Προηγουμένων

1. Διακοπές με Ουκρανίδα. Κάνουν σα τρελλές...Δώστους το όνειρο (και κάτι άλλο)
2. Το πιο αργό καμάκι της ζωής σου. Κανένα άγχος. Ας το να κυλήσει. Αν το θέλει θα στο δώσει
3. Ερωτας στο παγκάκι

.................

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κύριε Καθηγητά Μπλάσκο...η νοσταλγία σας έχει κτυπήσει κατακούτελα....και ασχολείστε με τα ταπεινά πολιτικά θέματα της χώρας....στο πνεύμα των ευροεκλογών βεβαίως....

δε μας είπατε όμως ότι στη γειτονιά σας υπάρχει και μοντελάδικο δυνατό....είναι δυνατόν να είμαστε στο σκοτάδι τόσους μήνες?...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Αφιερωμενο σε ολους σας!

Δασκαλε, σε αυτη την παραλια, υπαρχει οντως τοσο πραμα οσο βλεπω σε αυτες τις φωτο????

Ο παραδεισος ειναι εκει???

Επισκέπτης
Αφιερωμενο σε ολους σας!

Δασκαλε, σε αυτη την παραλια, υπαρχει οντως τοσο πραμα οσο βλεπω σε αυτες τις φωτο????

εντάξει έχουν εξιδανικευτει οι φωτό στην πραγματικότητα έχει και πολλές φώκιες...
εκείνο που δεν νομίζω να ξερετε ειναι ότι για μπάνιο πάνε στο ποτάμι !
έχει πλαζ ,στο ποτάμι,σε κάθε πολη και χωρίο. Εννοείται ότι η θερμοκρασία του νερού ακόμη και το καλοκαιρι πρεπει να ναι άντε 5 το πολύ... 
Έχω βουτήξει το δακτυλό μου 2 φορές. Άσε που έχει και ρευμα κι αμα σε παρειτο ποτάμι γαμησέ τα ! Μέιχε πάρει μια φορά με βάρκα και μου φυγε ημαγκια στο κουπί.
Επείσης οι 'παραλίες" δεν είναι και πολυ καθαρές. φημολογείται ότι και τα νερά είναι λίγο ραδιενεργά, αλλα κατι ψάρια με δυο κεφάλια που χα δει δε νομιζω να χουν σχεση...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
γενικά ραδιενεργή χώρα....συνάντησα ανθρώπους με εκτρώματα παντού...στη μύτη τους στο προσωπό τους κλπ....ούτε η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εκείνο που δεν νομίζω να ξερετε ειναι ότι για μπάνιο πάνε στο ποτάμι !
έχει πλαζ ,στο ποτάμι,σε κάθε πολη και χωρίο. Εννοείται ότι η θερμοκρασία του νερού ακόμη και το καλοκαιρι πρεπει να ναι άντε 5 το πολύ... 
Έχω βουτήξει το δακτυλό μου 2 φορές. Άσε που έχει και ρευμα κι αμα σε παρειτο ποτάμι γαμησέ τα ! Μέιχε πάρει μια φορά με βάρκα και μου φυγε ημαγκια στο κουπί.
Επίσης οι 'παραλίες" δεν είναι και πολυ καθαρές.
Εγώ από την άλλη τρελαίνομαι για τις ποταμίσιες παραλίες.
Ξέρεις τι είναι να κάθεσαι κατακαλόκαιρο σε παγκακι σου, να απολαμβάνεις μαι κρύα Балтика 7 και να κάνεις οφθαλμόλουτρο στις λουόμενες στο κέντρο της πόλης.
Φυσικά όσα προείπε ο δάσκαλος ισχυουν συν το γεγονός ότι τα νερά ειναι πράσινα ή καφέ (ανάλογα το ποτάμι).!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι όντως υπάρχει, αν και όπως σου είπε ο δάσκαλος εξανιδικεύουν την πραγματικότητα.
Στην Κριμαία έχει πολλές πραλίες γυμνιστών και οι Ουκροανίδες (-Ρωσσίδες) δεν χάνουν την ευκαιρία να τα πετάξουν όλα.
Αν θες περισσότερες πληροφορίες γράψε στο θρεντ "Κριμαία".

Επισκέπτης
γενικά ραδιενεργή χώρα....συνάντησα ανθρώπους με εκτρώματα παντού...στη μύτη τους στο προσωπό τους κλπ....ούτε η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

λοιπόν ο κάζας έθειξε ένα τρομερό θέμα. Ειναι απίστευτο το τι φάτσες συναντά κανείς στο δρομο, είναι σαν να βρίσκεται όντως σε παραμύθι στην ωραία και το τέρας, στον πα-πουτσομένο γάτο ,στην παναγία των παρισίων, τι να σας πω...
Για σας που απλώς τα διαβάζετε, είναι αδιανόητον να τα φανταστείτε. Σημείον συναρθροίσεως όλως αυτών των φαινομένων ειναι ο σιδηροδρομικως σταθμος του Κιεβου όπου συρρέουν από άπασαν την επικράτειαν μισόι άνθρωποι, το φανταζόσαστε άτομο κομμένο στην μέση πάνω σε μια πλατφόρμα με ρόδες να τσουλα όπως στον Ιζνογκούντ?, καμπούρηδες, ξανθοι νάνοι ντυμένοι  σα τρολ, χωριατοπουλες με τοπικες ενδυμασίες φορτωμένες καλάθια, κουλοί, χωλοι, δαιμονισμένοι! γίγαντες, κάτι άτομα με αυτία σαν του Ντάμπο,  ότι μπορείτε να φανταστείτε !

Επισκέπτης
Ενθυμούμαι την πρώτη φορά πουχα πατήσει το ποδάρι μου στην χώρα ήτανε βράδυ, γύρω στις δώδεκα περπάταγα σε μια υπόγειο διάβαση στην Χερτσάτικ,ακουω "κρακ-κρακ" ρε τι ειναι ρε γαμωτο γυρναω πισω και βλέπω εναν άνθρωπο κομμενο στην μεση που τσουλαγε πανω σε μια πλατφόρμα κι ειχε κατι σαν σίδερα σιδερώματος στα χερια για να προωθειται. Ε τετοιο πράμα μονον στις στις ιστοριες του Ιζνογκουντ ειχα δει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα ιωσηφ.
εντελως τυπικη ερωτηση...
γιατι ουκρανιδες?

Επισκέπτης
¨αλλο που μου χει μεινει μια πανέμορφη κοπέλλα που ταν ανάπηρη σε να καροτσακι και ζητιανευε με την μανα της.
Για να γράφω ότι ήτανε πολύ ωραία γυναίκα πα να πειότι ήτανε όχι σαν τα δεκάρια του Καζα ή κάτι πρώτη ετνικί που γράφουν κατι αλλοι σεξοπεινασμενοι...
Σκεφτόμανε άμα αυτή η κοπέλλα ήτανε στην ελλάδα θα χανε πέσει πάνω ο Αντέννας, τοχαμογελο του Μουνιου, ο παπαδάκης δε ξερω ποιοι να το κανουμε καλα το κοριτσι. Εδώ η ζωή ειναι φτηνή...

Επισκέπτης
καλημερα ιωσηφ.
εντελως τυπικη ερωτηση...
γιατι ουκρανιδες?

σόρυ τι εννοεις την γραμματική?
ειναι θεμα που εχει καλυφθει στις πρωτες σελιδες.

ο ουκρανος, η ουκρανίδα οχι ουκρανεζα ειναι φραγκολεβαντινικα, 
ο έλληνας, η ελληνίδα, όχι ελληνέζα, ουτε η ελληνή

Αν εννοεις αυτό να υποθεσω ότι ή είσουν κακος μαθητης ή εισαι κατω των σαραντα κι ειχες τηνευτυχία να διδαχθεις επί ΣΑ.ΠΟΚ. μετα το 81 μαθαινοντας νεες ωραιες λεξεις και έννοιες οπως,τα τουζλουκια, η φοβηκότητα, το ντιμπέιτ, πολυπολυτισμικότητα κλπ, κλπ

Επισκέπτης
Ανδρέας Σταυρόπουλος:

" Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ! "

Επισκέπτης
Ανδρέας Σταυρόπουλος:

" Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ! "

Τον παλιο φασίστα,τον ακροδεξιο τον Σταυρόπουλο.
ενω τώρα με την πολυτισμικοτητα τι ωραία που ειμαστε, σαφως και ανηκει στοιυς ελληνες η ελλάδα μαζί με 2 εκκατομμυρια αδερφια μας αλβανους, κανα εκκατομμυριο μαυρο - πατακιστανο-ινδους, κανα κατομμυριο τουρκους και ολιγους κινεζους για να δινουν χρώμα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σόρυ τι εννοεις την γραμματική?
ειναι θεμα που εχει καλυφθει στις πρωτες σελιδες.

ο ουκρανος, η ουκρανίδα οχι ουκρανεζα ειναι φραγκολεβαντινικα, 
ο έλληνας, η ελληνίδα, όχι ελληνέζα, ουτε η ελληνή

Αν εννοεις αυτό να υποθεσω ότι ή είσουν κακος μαθητης ή εισαι κατω των σαραντα κι ειχες τηνευτυχία να διδαχθεις επί ΣΑ.ΠΟΚ. μετα το 81 μαθαινοντας νεες ωραιες λεξεις και έννοιες οπως,τα τουζλουκια, η φοβηκότητα, το ντιμπέιτ, πολυπολυτισμικότητα κλπ, κλπ
συγγνωμη, να γινω σαφεστερος.
θα μελετησω και επανερχομαι.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
γειά σου Αγωνιστή Μπλάσκο...για το λαικό φηφοδέλτιο σε βλέπω....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πρώτον τον είχε στη λίστα ο πρόεδρος Καρα-τζαφερ αλλά τον έφαγε η Τζαβέλενα (λόγο βιογραφικού) ;)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ναι...όπως είπε και ο μπουμπούκος....με πέντε διδακτορικά είχε άλλο ειδικό βάρος...
καλά από διδακτορικά η ελλάδα να φαν και οι κότες...εκεί στο λαικο κόμμα μου φαίνεται όμως
ότι είναι τελείως αμόρφωτοι....του δημοτικού...

δε πειράζει μεγάλε δάσκαλε...την επόμενη φορά θα είναι και η Ουκρανία στην ΕΕ και θα εκλεγείς ως ομογενής λολ

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δασκαλε την εγινε? χαθηκες παλι.εμπλεξες με τα κοριτσια σου παλι τα ζωηρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom