Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αμα έμενα μόνιμα Κίεβο η όπου αλλού....από challenge να φαν και οι κότες

για λίγο ..το ρίβερ ήταν μια χαρά με πολύ δυνατά τεμάχια....και μερικές αλεξιπτωτίστριες   (γκεστ εμφάνιση)...δηλαδή κορίτσια της διπλανής πόρτας

Κι όμως πρόσεξε:

Θα υπήρχαν βδομάδες που δεν θα σταυρωνες γκόμενα (αμισθί)
και βδομάδες ποθ θα στην πέφταν τρεις τρεις μαζί!
ποτε δεν μπορεσα να εξηγησω επιστημονικως αυτο το φαινομενον...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
αυτά ως προς την ουσία...

ως προς τις ιδεολογικές προτιμήσεις ...κολοκυθόπιτα...

εμένα πχ. το challenge της αυτοεπιβεβαίωσης δε με ενδιαφέρει....μόνο να σκοράρει η ομάδα...λάτρης του επιθετικού γαρ...

τώρα άλλον μπορεί να τον ενδιαφέρει....πολύ ωραία...αλλά δεν είναι το ένα καλύτερο του αλλου

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και τη τρίτη φορά ανέκραξε....

το μοντελάδικο το ξερεις? λολ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε, τι να πώ.
Εγώ φαίνεται δεν ξέρω τη χώρα.
Αφού προτιμούν να πηδούν Α Εθνική με 1000€ , εγώ τι να κάνω.

Επισκέπτης
Σύντροφε, τι να πώ.
Εγώ φαίνεται δεν ξέρω τη χώρα.
Αφού προτιμούν να πηδούν Α Εθνική με 1000€ , εγώ τι να κάνω.

καλά αυτός ο φίλος έχει φοβερή πλάκα !
Πρέπει να  μην γαμούσε καθόλου στην ελλάδα κι είδε εκεί κάτι σαν  την κόρη  του ιατρού και του έστριψε!

Επισκέπτης
Και τη τρίτη φορά ανέκραξε....

το μοντελάδικο το ξερεις? λολ
αντέγραψα τον εαυτόν μου από την προηγουμενη σελιδαν...

εχει στο δρόμο όλα τα μονδέλα!
τελος πάντων ξερω τι λες μάλιστα είχα γνωρίσει και μια γκόμενα απο εκι σε μια επειδειξγ  που γινε σε μια ντισκο,
ήρθε σπίτι, μ άρχισε τα μου σου του, της λεω δεν πλερώνω ξεχασέ το, άντε και γαμήσου.
Την πήρε ο υπνος στον καναπέ.
Κατα της 5 η ώρα το πρωί ξυπνάω ακούω μια γριά να φωναζει.
Ρε γαμωτο τι γίνεται άνοιξε η μαλακω την πορτα και μπηκε μεσα η γιαγια της?
Πάω στο σαλόνι τι βλέπω ¨: αυτή ήτανε και φωναζε στον ύπνο της με φωνή γριάς !
Twilight...

Επισκέπτης
αυτά ως προς την ουσία...

ως προς τις ιδεολογικές προτιμήσεις ...κολοκυθόπιτα...

εμένα πχ. το challenge της αυτοεπιβεβαίωσης δε με ενδιαφέρει....μόνο να σκοράρει η ομάδα...λάτρης του επιθετικού γαρ...

τώρα άλλον μπορεί να τον ενδιαφέρει....πολύ ωραία...αλλά δεν είναι το ένα καλύτερο του αλλου

είναι σαν να πηγαίνεις να κυνηγήσεις ορτύκια.
Μπορείς να πας μ ενα δίκαννο μπορείς να πας με αντιαρεπορικό BOFORS.
Ο σκοπός είναι πόσον κατω τον ριχνουμε τον πηχυν;
πάμε στην Ουκραίνα (τον ρίξαμε)
πάμε φραγκάτοι (τον ρίξαμε)
πάμε βουρ στις πουτάνες (καλα από 25 εκκατομμυρια γυναίκες άμα δεν μπορούμε να βρουμε και μια...)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βλέπω τις μουνάρες στην Ουκρανίαν που εργάζονται 14 ώρες την ημέραν, 18 ημέρας τον μήναν με αμοιβήν 100 Ε δια να ημπορούν να πληρώνουν τα διδακτρά των και τα μαθήματα εις το πανεπιστήμιον. Ενθυμούμαι τα νειάτα μου.  Παιδική εργασία και άλλες ανοησίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινώς, ας μειδιάσω κινέζικα τσι-τσι-τσι....
Δεκαετηκούτης ηργαζόμουν σε ένα εμπορικό κάμνοντας θελήματα...
Κάθε καλοκαίρι έκλεινε το σχολείον και μετά ξαν’ανοίγοντας το φθινόπωρο περιμέναμε ν’ακούσουμε που είχε δουλέψει ο καθ’ένας. Εκείνοι που την είχαν ζάχαρη ήσαν όσων ο πατήρ είχε κάποιο κατάστημα, εργαστήριον οι δε υποδέλοιποι βρίσκαμε δουλειά στον μανάβη, μπακαλόγατοι, σε κάνα βιβλιοπωλείον, τσαγκαράδικον. Όμως ήτανε πανεύκολον να βρει κάποιος δουλειά. Πέρναγες όξω από ’να μαγαζί έβλεπες «ζητείται μικρός.».  Και βέβαια δεν υπήρχε αυτό το εκμαυλείον που λέγεται ΙΚΑ να πιάσει τον μαγαζάτορα να τον ξεσκίσει επειδή έκανε το λάθος να μας δώσει ένα κομάτι ψωμί. Εκείνοι που’τανε τελείως τεμπέληδες ή κομμουνιστοφιλοσοφούσανε ήτανε κάτι πουστράκια υιοί  παπάδων, καθηγητών, δασκάλων, γιατρών, δικηγόρων και τα τοιαύτα...
Τελειώνοντας το γυμνάσιον ούτε και καμιά γκόμενα τους γούσταρε διότι εθεωρούντο χλεχλέδες, μπούληδες...

Δάσκαλε ο νοσταλγικός σου λόγος με συνετάραξε ψυχικός. Αναμνήσεις πλημήρισαν τον κενόν μου εγκέφαλο. Να ενθυμούμε τα όσα μας διηγήσε και κλαίω γοερά. Ηταν οι ένδοξες ημέρες της ενθοσωτηρίου επαναστάσεως, τότε που δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες αλβανοπακιστανοι αλλά Έλληνες παράνομοι εργάτες στην Γερμανία και το Βέλγιο. Τότε που στέλνανε τσάμπα τους κομμουνιστές διακοπές στα ομορφότερα αιγαιοπελεγίτικα νησιά.
Ο αγαπητός αδελφός μου μου ενθύμησε που σε θοπέβαν οι μαγαζότορες στα μπουτάκια για ένα παγωτο, αλλες εποχες αγνές που οι μαστροποί γέμηζαν την Ντρουμπα πουτάνες για να μαμαμνε οι Αμερικάνοι και να κολλάμε ολοι παράσημα. Που χαφίεδες ήταν συνήθος και νταβατσίδες και παιδεραστες, αλλά δεν έτρεχε τίποτες γιατί ηταν πατριωτές

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ξέχασες...βγάλαμε γκόμενες (το ρίξαμε το πήχυ)

τώρα αν του Ρίβερ οι πτανες ήταν πιο ωραίες..τι να κάνουμε

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εξάλλου οι Ουκρανοί που ξέρουν καλύτερα τις γυναίκες τους (κόρες μανάδες γκόμενες σύζυγοι κλπ)
εχουν και τη παροιμία

την ωραία κοπέλλα τη χορεύει αυτός που αγοράζει το χορό....

Επισκέπτης
Δάσκαλε ο νοσταλγικός σου λόγος με συνετάραξε ψυχικός. Αναμνήσεις πλημήρισαν τον κενόν μου εγκέφαλο. Να ενθυμούμε τα όσα μας διηγήσε και κλαίω γοερά. Ηταν οι ένδοξες ημέρες της ενθοσωτηρίου επαναστάσεως, τότε που δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες αλβανοπακιστανοι αλλά Έλληνες παράνομοι εργάτες στην Γερμανία και το Βέλγιο. Τότε που στέλνανε τσάμπα τους κομμουνιστές διακοπές στα ομορφότερα αιγαιοπελεγίτικα νησιά.
Ο αγαπητός αδελφός μου μου ενθύμησε που σε θοπέβαν οι μαγαζότορες στα μπουτάκια για ένα παγωτο, αλλες εποχες αγνές που οι μαστροποί γέμηζαν την Ντρουμπα πουτάνες για να μαμαμνε οι Αμερικάνοι και να κολλάμε ολοι παράσημα. Που χαφίεδες ήταν συνήθος και νταβατσίδες και παιδεραστες, αλλά δεν έτρεχε τίποτες γιατί ηταν πατριωτές

Κοίτα αν όντως εσένα σε θωπεύαν οι καταστηματάρχες, τότε τώρα κατάλαβα γιατί χρειάζεσαι ψυχίατρον...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κοίτα αν όντως εσένα σε θωπεύαν οι καταστηματάρχες, τότε τώρα κατάλαβα γιατί χρειάζεσαι ψυχίατρον...

Δασκαλε νοσταλγέ ή δεν θυμάσε καλά ή δεν θέλεις να θυμάσε.

Αν σε πειράζει η θεραπεία στο στομάχι, τώρα υπάρχουν ψυχοφάρμακα και σε υπόθετα (2 σε1) :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάκη καλησπέρα!
Βάνε τους σε παρακαλω μυαλό στην Μολδοβλαχία γιατί θα τρελαθω μ αυτά που διαβάζω!
να
το ειδες και 'συ Ιωσηφ?!?! :rockon:το γαμησαν το Thread :rockon:!βγαλαν τη Μολδαβια πανακρυβη και απλησιαστη!που ειναι η φτηνοτερη χωρα της Ευρωπης με επισημα στοιχεια!εγω του ειπα του Μακη να βαλει της φωτο που εβαλε και του ζητησα να βαλει και φωτο απο λογαριασμους φαγαδικων και φωτο απο μια σελιδα εφημεριδας με αγγελιες που γραφουν ποσο νοικιαζονται τα σπιτια!--τωρα μετα απο της φωτο που εβαλε ο Μακης σταματησαν!παντος οι τιμες αυτες ειναι το ξαναρωτησα στο Κισινιοφ μου ειπαν οτι το  :knockinb: κοστιζει 20 $ την ωρα (περιπου).παντος οχι αυτα που γραφαν τα εξωφρενικα!!! :headbang:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
μου εχει ερθει στο κινητο μου ενα μηνυμα (sms) απο ουκρανη
το οποιο ειναι γραμμενο στα ρωσικα...μπορει καποιοσοσ
να βοηθησει??δηλαδη να μου στειλει με προσωπικο μηνυμα
το κινητο του (αν ειναι κινητο εξωτερικου και το
αυτοματο τησ χωρασ)για να του το στειλω κ να μου απαντησει
τι μου γραφει???φανταζομαι οτι με βριζει αλλα θελω να
το επιβεβαιωσω...(ναι ιωσηφ,ειναι η περιπτωση που σου
ειχα πει)...ευχαριστω εκ των προτερων..

papasa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
σόρυ τι εννοεις την γραμματική?
ειναι θεμα που εχει καλυφθει στις πρωτες σελιδες.

ο ουκρανος, η ουκρανίδα οχι ουκρανεζα ειναι φραγκολεβαντινικα, 
ο έλληνας, η ελληνίδα, όχι ελληνέζα, ουτε η ελληνή

Αν εννοεις αυτό να υποθεσω ότι ή είσουν κακος μαθητης ή εισαι κατω των σαραντα κι ειχες τηνευτυχία να διδαχθεις επί ΣΑ.ΠΟΚ. μετα το 81 μαθαινοντας νεες ωραιες λεξεις και έννοιες οπως,τα τουζλουκια, η φοβηκότητα, το ντιμπέιτ, πολυπολυτισμικότητα κλπ, κλπ

Σε πιο λεξικό το αναφέρει ως Ουκρανίδα, και όχι ως Ουκρανή(Ουκρανές) που είναι και το σωστό;

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
μου εχει ερθει στο κινητο μου ενα μηνυμα (sms) απο ουκρανη
το οποιο ειναι γραμμενο στα ρωσικα...μπορει καποιοσοσ
να βοηθησει??δηλαδη να μου στειλει με προσωπικο μηνυμα
το κινητο του (αν ειναι κινητο εξωτερικου και το
αυτοματο τησ χωρασ)για να του το στειλω κ να μου απαντησει
τι μου γραφει???φανταζομαι οτι με βριζει αλλα θελω να
το επιβεβαιωσω...(ναι ιωσηφ,ειναι η περιπτωση που σου
ειχα πει)...ευχαριστω εκ των προτερων..

επειδη καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να δωσει καποιοσ το κινητο
του,εγραψα το μνμα σε ενα χαρτι,και το σκαναρα..
οποτε μπορω να το στειλω κ με ε-μαιλ...αν καποιοσ/καποιοι εχουν τη καλωσυνη
να βοηθησουν,,..plz

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom