Επισκέπτης
Συντροφε καθηγητά, καλώς ήρθες,
Ολοκλήρωσε σε παρακαλώ την ενδιαφέρουσα ανάλυση σου.
Μάκη καλησπέρα!
Βάνε τους σε παρακαλω μυαλό στην Μολδοβλαχία γιατί θα τρελαθω μ αυτά που διαβάζω!
να
Συντροφε καθηγητά, καλώς ήρθες,
Ολοκλήρωσε σε παρακαλώ την ενδιαφέρουσα ανάλυση σου.
αμα έμενα μόνιμα Κίεβο η όπου αλλού....από challenge να φαν και οι κότες
για λίγο ..το ρίβερ ήταν μια χαρά με πολύ δυνατά τεμάχια....και μερικές αλεξιπτωτίστριες (γκεστ εμφάνιση)...δηλαδή κορίτσια της διπλανής πόρτας
Σύντροφε, τι να πώ.
Εγώ φαίνεται δεν ξέρω τη χώρα.
Αφού προτιμούν να πηδούν Α Εθνική με 1000€ , εγώ τι να κάνω.
αντέγραψα τον εαυτόν μου από την προηγουμενη σελιδαν...Και τη τρίτη φορά ανέκραξε....
το μοντελάδικο το ξερεις? λολ
αυτά ως προς την ουσία...
ως προς τις ιδεολογικές προτιμήσεις ...κολοκυθόπιτα...
εμένα πχ. το challenge της αυτοεπιβεβαίωσης δε με ενδιαφέρει....μόνο να σκοράρει η ομάδα...λάτρης του επιθετικού γαρ...
τώρα άλλον μπορεί να τον ενδιαφέρει....πολύ ωραία...αλλά δεν είναι το ένα καλύτερο του αλλου
Βλέπω τις μουνάρες στην Ουκρανίαν που εργάζονται 14 ώρες την ημέραν, 18 ημέρας τον μήναν με αμοιβήν 100 Ε δια να ημπορούν να πληρώνουν τα διδακτρά των και τα μαθήματα εις το πανεπιστήμιον. Ενθυμούμαι τα νειάτα μου. Παιδική εργασία και άλλες ανοησίες που μας βομβαρδίζουν καθημερινώς, ας μειδιάσω κινέζικα τσι-τσι-τσι....
Δεκαετηκούτης ηργαζόμουν σε ένα εμπορικό κάμνοντας θελήματα...
Κάθε καλοκαίρι έκλεινε το σχολείον και μετά ξαν’ανοίγοντας το φθινόπωρο περιμέναμε ν’ακούσουμε που είχε δουλέψει ο καθ’ένας. Εκείνοι που την είχαν ζάχαρη ήσαν όσων ο πατήρ είχε κάποιο κατάστημα, εργαστήριον οι δε υποδέλοιποι βρίσκαμε δουλειά στον μανάβη, μπακαλόγατοι, σε κάνα βιβλιοπωλείον, τσαγκαράδικον. Όμως ήτανε πανεύκολον να βρει κάποιος δουλειά. Πέρναγες όξω από ’να μαγαζί έβλεπες «ζητείται μικρός.». Και βέβαια δεν υπήρχε αυτό το εκμαυλείον που λέγεται ΙΚΑ να πιάσει τον μαγαζάτορα να τον ξεσκίσει επειδή έκανε το λάθος να μας δώσει ένα κομάτι ψωμί. Εκείνοι που’τανε τελείως τεμπέληδες ή κομμουνιστοφιλοσοφούσανε ήτανε κάτι πουστράκια υιοί παπάδων, καθηγητών, δασκάλων, γιατρών, δικηγόρων και τα τοιαύτα...
Τελειώνοντας το γυμνάσιον ούτε και καμιά γκόμενα τους γούσταρε διότι εθεωρούντο χλεχλέδες, μπούληδες...
Δάσκαλε ο νοσταλγικός σου λόγος με συνετάραξε ψυχικός. Αναμνήσεις πλημήρισαν τον κενόν μου εγκέφαλο. Να ενθυμούμε τα όσα μας διηγήσε και κλαίω γοερά. Ηταν οι ένδοξες ημέρες της ενθοσωτηρίου επαναστάσεως, τότε που δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες αλβανοπακιστανοι αλλά Έλληνες παράνομοι εργάτες στην Γερμανία και το Βέλγιο. Τότε που στέλνανε τσάμπα τους κομμουνιστές διακοπές στα ομορφότερα αιγαιοπελεγίτικα νησιά.
Ο αγαπητός αδελφός μου μου ενθύμησε που σε θοπέβαν οι μαγαζότορες στα μπουτάκια για ένα παγωτο, αλλες εποχες αγνές που οι μαστροποί γέμηζαν την Ντρουμπα πουτάνες για να μαμαμνε οι Αμερικάνοι και να κολλάμε ολοι παράσημα. Που χαφίεδες ήταν συνήθος και νταβατσίδες και παιδεραστες, αλλά δεν έτρεχε τίποτες γιατί ηταν πατριωτές
ξέχασες...βγάλαμε γκόμενες (το ρίξαμε το πήχυ)
τώρα αν του Ρίβερ οι πτανες ήταν πιο ωραίες..τι να κάνουμε
Κοίτα αν όντως εσένα σε θωπεύαν οι καταστηματάρχες, τότε τώρα κατάλαβα γιατί χρειάζεσαι ψυχίατρον...
Σύντροφε, τι να πώ.
Εγώ φαίνεται δεν ξέρω τη χώρα.
Αφού προτιμούν να πηδούν Α Εθνική με 1000€ , εγώ τι να κάνω.
το ειδες και 'συ Ιωσηφ?!?!Μάκη καλησπέρα!
Βάνε τους σε παρακαλω μυαλό στην Μολδοβλαχία γιατί θα τρελαθω μ αυτά που διαβάζω!
να
σόρυ τι εννοεις την γραμματική?
ειναι θεμα που εχει καλυφθει στις πρωτες σελιδες.
ο ουκρανος, η ουκρανίδα οχι ουκρανεζα ειναι φραγκολεβαντινικα,
ο έλληνας, η ελληνίδα, όχι ελληνέζα, ουτε η ελληνή
Αν εννοεις αυτό να υποθεσω ότι ή είσουν κακος μαθητης ή εισαι κατω των σαραντα κι ειχες τηνευτυχία να διδαχθεις επί ΣΑ.ΠΟΚ. μετα το 81 μαθαινοντας νεες ωραιες λεξεις και έννοιες οπως,τα τουζλουκια, η φοβηκότητα, το ντιμπέιτ, πολυπολυτισμικότητα κλπ, κλπ
μου εχει ερθει στο κινητο μου ενα μηνυμα (sms) απο ουκρανη
το οποιο ειναι γραμμενο στα ρωσικα...μπορει καποιοσοσ
να βοηθησει??δηλαδη να μου στειλει με προσωπικο μηνυμα
το κινητο του (αν ειναι κινητο εξωτερικου και το
αυτοματο τησ χωρασ)για να του το στειλω κ να μου απαντησει
τι μου γραφει???φανταζομαι οτι με βριζει αλλα θελω να
το επιβεβαιωσω...(ναι ιωσηφ,ειναι η περιπτωση που σου
ειχα πει)...ευχαριστω εκ των προτερων..