inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πες με οπως θες
εγω απο αυτα εχω γλυτωσει απο 16ετιας!!!! ;)
Παντρευτηκες η το γύρισες;
πες με οπως θες
εγω απο αυτα εχω γλυτωσει απο 16ετιας!!!! ;)
υπαρχει κι αλλη εκδποχη....απουσιαζω μονιμα!!! ;)Παντρευτηκες η το γύρισες;
υπαρχει κι αλλη εκδποχη....απουσιαζω μονιμα!!! ;)
Άρειος Πάγος: Η άπιστη σύζυγος δικαιούται μικρότερη διατροφή
Ζητούσε 1.500 ευρώ μηνιαίως, αλλά το ανώτατο δικαστήριο της επιδίκασε μόνο 100 ευρώ - «Μέτρησαν» τα εξωσυζυγικά της παραστρατήματαwww.protothema.gr
Δεν ηξερα που να το ποσταρω και το εβαλα εδω.
Η καριολα ειχε ριξει τονους κερατο και ειχε και την απαίτηση να τις δινει 1500 ευρω διατροφη, στο τελος πηρα μονο 100 ενω κανονικα επρεπε να παρει τα αρχιδια του πρωην.
Μακάρι Μεταξουργείο!
Τι 100? 10€ και πολλά είναι! Να πάει να δουλεψει στα Mc Donald's
Το διόρθωσα.Τι 100? 10€ και πολλά είναι! Να πάει να δουλεψειστα Mc Donald'sστο Μετάξι
Και για να το δουμε λιγο πιο σοβαρα. Ειναι οι 8 στις 10 παντρεμενες; Μαλλον θα εννοει 8 στις 10 παντρεμενες ειναι απιστες.
Τελικά εννοεί μόνο τις παντρεμένες , η και αυτές σε "σοβαρή" σχέση ;ευτυχώς τύποι η δικιά μου είναι η εννιά...
εδώ σας θέλω...Τελικά εννοέι μόνο τις παντρεμένες , η και αυτές σε "σοβαρή" σχέση ;
Τελικά εννοεί μόνο τις παντρεμένες , η και αυτές σε "σοβαρή" σχέση ;
μου θυμιζει το <ολες ειναι πουτανες εκτος απο τη μανα μας και την αδερφη μας > που λενε ολοι...ευτυχώς τύποι η δικιά μου είναι η εννιά...
Λες τώρα εσύ... και μετά ήρθαν οι μέλισσες.ευτυχώς τύποι η δικιά μου είναι η εννιά...
μου θυμιζει το <ολες ειναι πουτανες εκτος απο τη μανα μας και την αδερφη μας > που λενε ολοι...
Άρειος Πάγος: Η άπιστη σύζυγος δικαιούται μικρότερη διατροφή
Ζητούσε 1.500 ευρώ μηνιαίως, αλλά το ανώτατο δικαστήριο της επιδίκασε μόνο 100 ευρώ - «Μέτρησαν» τα εξωσυζυγικά της παραστρατήματαwww.protothema.gr
Ο άλλος πώς θα αποδεικνύει το κέρατο όμως;Θα φέρνει φωτογραφίες με τη γυναίκα καβάλα στο γκόμενο;
εδώ σας θέλω...
απαντήσεις τώρα !!!
Όποιες και να εννοεί, το ποσοστό είναι πολύ μικρό.