Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Ξέρετε γιατί τους Αλβανούς δεν τους κερατώνουν οι γυναίκες τους, έτσι;
δεν προλαβαίνουν..
αφού τις βγάζουν οι ίδιοι στο κλαρί
Σωστόςδεν προλαβαίνουν..
δεν προλαβαίνουν..
Και τωρα στα μελια ειμαστε τυπε, απλα η διαφορα με την αρχη της σχεσης ξερεις ποια ειναι οτι τοτε δεν την γνωριζα πολυ καλα ουτε φυσικα και αυτη,πλεον γνωριζουμε τα παντα ο ενας για τον αλλον,εχουμε γνωρισει καλα του φιλους του καθενα και γυρναμε στα ιδια στεκια οταν δεν ειμαστε μαζι και γνωριζει ο ενας την περιπου κανει ο αλλος καθημερινα, δεν χρειαζεται να τσεκαρουμε κατι πλεον.. πιστευω με καταλαβαινεις.Εντάξει..αφού την τσέκαρες στην αρχή της σχέσης, που ήσασταν στα μέλια, και ήταν εντάξει, όλα καλά τύπε...δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...θα σου μείνει αιώνια πιστή...
(με το μπαρδόν, τώρα, αλλά πόσο χρονών είπαμε πως είσαι;)
Η έρευνα είναι μούφα.
Δεν παίζει με τίποτε το νούμερο.
Έχω γνωστούς ντεντέκτιβ.
ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ,
ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.
Απλά οι άντρες τους, είναι φαντασιόπληκτοι , σαν το Σταυρίδη στην ελληνική ταινία.
Και τωρα στα μελια ειμαστε τυπε, απλα η διαφορα με την αρχη της σχεσης ξερεις ποια ειναι οτι τοτε δεν την γνωριζα πολυ καλα ουτε φυσικα και αυτη,πλεον γνωριζουμε τα παντα ο ενας για τον αλλον,εχουμε γνωρισει καλα του φιλους του καθενα και γυρναμε στα ιδια στεκια οταν δεν ειμαστε μαζι και γνωριζει ο ενας την περιπου κανει ο αλλος καθημερινα, δεν χρειαζεται να τσεκαρουμε κατι πλεον.. πιστευω με καταλαβαινεις.
σαν τους πελάτες των ντετέκτιβ που έλεγε ο Ζελικο, που υποψιάζονταν τις γυναίκες τους...Από την άλλη, πάλι, λέω ότι εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν, παρά μόνο για τον εαυτό μου...
Παντα τυπε στην αρχη γινεται ενα ψιλοτσεκαρισμα και απ της δυο μεριες ωστε να δεις και που βαδιζεις δεν υπαρχει καμια σχεση νομιζω που στην αρχη της καποιος απ τους δυο θα εχει απολυτη εμπιστοσυνη των αλλων,τοτε μαλλον δεν ξερει τι του γινεται...Εδω τα νεα ζευγαρια το κανουν κανα δυο τρεις φορες πρωτα περναει ενα μικρο διαστημα και μετα ειναι μαζι (εχουν σχεση)τεσπα, οσο περναει ο καιρος νιωθεις οτι εισαι και ποιο κοντα με τον δικο σου ανθρωπο και δεν χρειαζεται ουτε να ζηλευεις ουτε να εισαι καχυποπτος με το παραμικρο.Καταλαβαίνω και σου λέω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν χρειάζεται να τσεκάρεις ποτέ και κανέναν, παρά μόνο αν και όταν έχεις σαφείς ενδείξεις ότι παίζει κάτι πονηρό....Αλλιώς, καταντάς να έχεις εμμονές και να γίνεσαι ρόμπα, σαν τους πελάτες των ντετέκτιβ που έλεγε ο Ζελικο, που υποψιάζονταν τις γυναίκες τους...Από την άλλη, πάλι, λέω ότι εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν, παρά μόνο για τον εαυτό μου...
Παντα τυπε στην αρχη γινεται ενα ψιλοτσεκαρισμα και απ της δυο μεριες ωστε να δεις και που βαδιζεις δεν υπαρχει καμια σχεση νομιζω που στην αρχη της καποιος απ τους δυο θα εχει απολυτη εμπιστοσυνη των αλλων,τοτε μαλλον δεν ξερει τι του γινεται...Εδω τα νεα ζευγαρια το κανουν κανα δυο τρεις φορες πρωτα περναει ενα μικρο διαστημα και μετα ειναι μαζι (εχουν σχεση)τεσπα, οσο περναει ο καιρος νιωθεις οτι εισαι και ποιο κοντα με τον δικο σου ανθρωπο και δεν χρειαζεται ουτε να ζηλευεις ουτε να εισαι καχυποπτος με το παραμικρο.
Βίκινγκ, ποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κανέναν ούτε καν για τον εαυτό σου. Τζόγος είναι. Εκτός από αυτούς, άντρες και γυναίκες, που τους αρέσει συνειδητά να ξενογαμάνε και το θεωρούν φυσιολογικό, το αν θα πεέσει κέρατο εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία. Για αυτό κράτα μικρό καλάθι ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Πάντα φιλικά και ποτέ προσωπικά δε μιλάω. Γιατί αν πεις κάτι εδώ μέσα και διαφωνείς, νομίζουν ότι τους την πέφτεις.Παντα τυπε στην αρχη γινεται ενα ψιλοτσεκαρισμα και απ της δυο μεριες ωστε να δεις και που βαδιζεις δεν υπαρχει καμια σχεση νομιζω που στην αρχη της καποιος απ τους δυο θα εχει απολυτη εμπιστοσυνη των αλλων,τοτε μαλλον δεν ξερει τι του γινεται...Εδω τα νεα ζευγαρια το κανουν κανα δυο τρεις φορες πρωτα περναει ενα μικρο διαστημα και μετα ειναι μαζι (εχουν σχεση)τεσπα, οσο περναει ο καιρος νιωθεις οτι εισαι και ποιο κοντα με τον δικο σου ανθρωπο και δεν χρειαζεται ουτε να ζηλευεις ουτε να εισαι καχυποπτος με το παραμικρο.
σε γυναίκες ναυτικών να δείτε ποσοστά, 101%
Ήρθε ο καιρός τυπε να στειλουμε τις δικές μας στους ρώσους να φέρουν ζεστό χρήμα