Νέα

Οικονομικη κριση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Katia9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τιποτα αλλο θες;;

Εχω δει να απαντανε και σοβαρα ομως μεσα σε συτο το φορουμ και οχι να κανουν πλακες οπως κανεις εσυ. Ξερεις υπαρχουν κι αλλες δουλειες. Δεν ξερω γιατι αγαπας εσυ αυτη τη δουλεια. Καλο σου βραδυ. Τουλαχιστον εσυ εγραψες ορθογραφημενα. Κατι ειναι κι αυτο
Δεν καταλαβαίνεις, δεν κάνω πλάκα. Γιατί νομίζεις πως κάνω πλάκα; Ξαναγράφω λοιπόν, μπήκες σε αυτό το συγκεκριμένο site. Δεν υποθέτω καλοπροαίρετα πως είσαι κάποιο άτομο που θέλει να κάνει πλάκα.

Τι άλλο θα περίμενες να προτείνουμε; Η δουλειά αυτή δεν είναι ντροπή.

Για να ξεφύγουμε και από το θέμα της πλάκας και να τελειώνουμε λοιπόν, γιατί δε μιλάς με PM στα μέλη από εδώ μέσα που είναι call girls όπως η Εύα ή η Τζούλι; Να σου πούνε για τις εμπειρίες τους, τα θετικά και τα αρνητικά κλπ;

Επίσης, πάλι δεν κάνω πλάκα και λέω πως, αν τελικά οι συμβουλές μου σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη, γιατί να μην μου χαρίσεις και ένα δίωρο ραντεβού; Δεν είναι κάτι τραγικό.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Τιποτα αλλο θες;;

Εχω δει να απαντανε και σοβαρα ομως μεσα σε συτο το φορουμ και οχι να κανουν πλακες οπως κανεις εσυ. Ξερεις υπαρχουν κι αλλες δουλειες. Δεν ξερω γιατι αγαπας εσυ αυτη τη δουλεια. Καλο σου βραδυ. Τουλαχιστον εσυ εγραψες ορθογραφημενα. Κατι ειναι κι αυτο

Αναλυση του ποστ=ξεκιναει αδιαφορα η Καιτουλα με τριτους λεγοντας οτι "εχει δει μπλα μπλα...." ενω μας εχει πει τελος.
Κατηγορει τον τυπο οτι κανει χονδρες πλακες και οτι υπαρχουν κι αλλες δουλειες.
Στην συνεχεια ενω καθαρα εχει πεισθει οτι μιλαει σε ανδρα τον ρωταει αστοχα γιατι αγαπαει αυτη την δουλεια,ενω ολοι οι ανδρες εχουν η συνεχιζουν
να πηγαινουν εκει δηλαδη σε μπουρδελα.
Μετα τον καληνυχτει γιατι πρεπει να δειξει οτι εχει ενα επιπεδο αλλα φευγοντας του πεταει οτι ο τυπος εγραψε ορθογραφημενα
και του λεει κατι ειναι κι αυτο.
Πορσεξτε καλα νεοι μου,κυκλοφορουν πολλες Καιτουλες που ελισσονται ενω λενε τελος. :2funny:

Edit:ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΕΟΙ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ'ΞΕΡΑ!
Το μονο που δεν ξερουμε λοιπον ειναι αν ειναι γυναικα-Προσοχη λοιπον. :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να σημειώσεις ποιο συγκεκριμένο σημείο από το ποστ του σπάρκινγκ  θεωρείς  πλάκα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αναλυση του ποστ=ξεκιναει αδιαφορα η Καιτουλα με τριτους λεγοντας οτι "εχει δει μπλα μπλα...." ενω μας εχει πει τελος.
Κατηγορει τον τυπο οτι κανει χονδρες πλακες και οτι υπαρχουν κι αλλες δουλειες.
Στην συνεχεια ενω καθαρα εχει πεισθει οτι μιλαει σε ανδρα τον ρωταει αστοχα γιατι αγαπαει αυτη την δουλεια,ενω ολοι οι ανδρες εχουν η συνεχιζουν
να πηγαινουν εκει δηλαδη σε μπουρδελα.
Μετα τον καληνυχτει γιατι πρεπει να δειξει οτι εχει ενα επιπεδο αλλα φευγοντας του πεταει οτι ο τυπος εγραψε ορθογραφημενα
και του λεει κατι ειναι κι αυτο.
Πορσεξτε καλα νεοι μου,κυκλοφορουν πολλες Καιτουλες που ελισσονται ενω λενε τελος. :2funny:

Edit:ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΕΟΙ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ'ΞΕΡΑ!
Το μονο που δεν ξερουμε λοιπον ειναι αν ειναι γυναικα-Προσοχη λοιπον. :2funny:
ΛΟΛ τι εννοείς πως τσίμπησα; Εγώ είπα πως καλοπροαίρετα δεν πιστεύω πως είναι άτομο που κάνει πλάκα!
Είναι το πρώτο που έχω στο μυαλό μου όμως.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ΛΟΛ τι εννοείς πως τσίμπησα; Εγώ είπα πως καλοπροαίρετα δεν πιστεύω πως είναι άτομο που κάνει πλάκα!
Είναι το πρώτο που έχω στο μυαλό μου όμως.

Και καλα οτι γυρισε ενω ειπε τελος και απαντησες,ελα αφου το επιασες,τι ρωτας; :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
καιτουλα ελα να κανεις το σερβιτορι σε κλαμπακι
35 ευρα μεροκαματο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καιτουλα ελα να κανεις το σερβιτορι σε κλαμπακι
35 ευρα μεροκαματο
ε ρε πουστη ανοιχτοχερη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι εκανες την μερσεντε την γαμαω?

στο δια ταυτα τωρα η καιτουλα η τρολακι η χαζο ειναι διαλεχτε

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Δεν το έπιασα. Είπε και άλλη φορά τέλος και απάντησε.

Ελα αφου καταλαβες,αν τυχον ειναι γυναικα ειναι οφσαιντ τουλαχιστον που περιμενε απαντηση σε μπουρδελοφορουμ
για ενα θεμα που γαμει ολη την Ελλαδα εδω μεσα και αν ειναι τρολλ πρεπει να φαει γειωση,επειδη δινω ζωη στο θρεντ
μιλωντας και θα ξανασηκωθει ζωντανο σταματαω εγω.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τιποτα αλλο θες;;

Κι εγω εγραψα ορθογραφημενα αλλα δεν μου απαντησες :grin:,αφου θα βγεις που θα βγεις στο κλαρι αργα η γρηγορα τουλαχιστον να πεσεις σε καλα παιδια  οπως ειμαι εγω,κανε την αρχη οσο ειναι νωρις να πιασεις καλη πελατεια και σε καλες τιμες.
Αντε και με το καλο θα ερθει και η εριναλ που εχει ηδη αποκτησει την πελατεια της :helpplea: :helpplea:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ελα αφου καταλαβες,αν τυχον ειναι γυναικα ειναι οφσαιντ τουλαχιστον που περιμενε απαντηση σε μπουρδελοφορουμ
για ενα θεμα που γαμει ολη την Ελλαδα εδω μεσα και αν ειναι τρολλ πρεπει να φαει γειωση,επειδη δινω ζωη στο θρεντ
μιλωντας και θα ξανασηκωθει ζωντανο σταματαω εγω.
Φιλαράκι πραγματικά δε σε καταλαβαίνω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παντωs αν μη τι αλλο ειναι παραξενο.......Φτιαχνει προφιλ σημερα και μαλιστα εδω(!!!!)  για να κανει ερωτηση επαγγελματικοασφαλιστικου ενδιαφεροντοs ...Αν μη τι αλλο......ε??

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Παντωs αν μη τι αλλο ειναι παραξενο.......Φτιαχνει προφιλ σημερα και μαλιστα εδω(!!!!)  για να κανει ερωτηση επαγγελματικοασφαλιστικου ενδιαφεροντοs ...Αν μη τι αλλο......ε??

Εισαι τσιφτης!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
ε ρε πουστη ανοιχτοχερη   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι εκανες την μερσεντε την γαμαω?

στο δια ταυτα τωρα η καιτουλα η τρολακι η χαζο ειναι διαλεχτε
δεν ειναι δικο μου το μαγαζι ρε

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εγώ νομίζω πως είναι troll, είτε από άτομο που θέλει να κάνει πλάκα είτε από υπάρχον μέλος που θέλει να κάνει συγκεκριμένη πλάκα.

Πάντως δεν αποκλείεται να το σκέφτεται και πραγματικά. Άντε να δούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom