Ταβάνι δεν υπάρχει σ' αυτές τις δουλειές, φιλαράκο.
Πάτος μόνο υπάρχει.
Και μάλλον ο δικός σου.
τα πες όλα
Ταβάνι δεν υπάρχει σ' αυτές τις δουλειές, φιλαράκο.
Πάτος μόνο υπάρχει.
Και μάλλον ο δικός σου.
1) αξίζει ο καθένας που μπαίνει και ρωτάει κάτι τετοια αντιμετώπιση?
2) Θα του έλεγες κατι τέτοιο μπροστα του σε ενα καφέ?
3) είμαι σίγουρος οτι δεν γνωρίζεσθε.
4) εαν ανοιγες ενα θέμα θα ήθελες να σου απαντάνε έτσι
υπαρχουν φθηνες λυσεις για τρανς?απο 20 ευρω ας πουμε με ταβανι το 50ευρω...
Tρως που τρως πουτσο στο πατο και γουσταρεις,βρες κανενα πακιστανο με 5 ευρω και ασε τις πουστρες με μαλλια και ψευτικα βυζια...
Άσε μας κουκλίτσα μου καλύτερα χαμηλό επίπεδο παρά πουσταριό,και φυσικά για χαβαλέ είστε όταν γράφετε πως σας γαμάνε και πως σας χύνουν τα τραβέλια,να δέχεστε και την πλακίτσα...
kosmikosxl
Χρήστος θα πει φιλότιμο…Χρήστος θα πει δερβίσης… … Χρήστος θα πει καλό παιδί και ωραίες εξηγήσεις.
Ρε Νταλάρα,Και πρόσεξε φιλαράκο γιατί σε μας μπορείς να πεις όσα ψέματα θέλεις...στον εαυτό σου όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!
εγω παντως σε πηδαγαΤόσο ο kosmikosxl όσο και ο Lordboy σου είπαν ευγενικά ὀτι εἰσαι τουλάχιστον αγενής..
Εγω απλά σου λέω ότι είσαι κρυφόπουστα, χέστης... τόσο δειλός δηλαδή που ακόμα και ανάμεσα σε άλλους με τα ίδια με σένα γούστα δεν τολμας να παραδεχτείς το προφανές ούτε κάν ανώνυμα. Και μην βιαστείς να μου απαντήσεις, να με βρίσεις ή να παραθέσεις τις μεγαλόπνοες κουραδοατάκες σου. Όταν όμως το βράδυ θα ξαπλώσεις μόνος σου στο κρεβάτι σου σκέψου την την πιό όμορφη από όλα αυτά τα ερωτικά και φιλήδονα πλάσματα να είναι δίπλα σου ξαπλωμένη γυμνή και ξαναμένη και προσπάθησε να φανταστείς να της λες "όχι φύγε από δώ παλιόπουστα".
Και πρόσεξε φιλαράκο γιατί σε μας μπορείς να πεις όσα ψέματα θέλεις...στον εαυτό σου όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!
Ρε Νταλάρα,
Δε μας χέζεις λέω εγώ?
Ωραίος είσαι εσύ!
Όποιος δεν είναι αδερφή, είναι, μόνο που δεν το παραδέχεται!
Αυτό μας λες με άλλα λόγια!
Βρε καλώςτα τα κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά!εγω παντως σε πηδαγα
ραντεβου θανατου και ετσι τυπε?στην καλλιθεα σας περιμενω γατακια gamhse ta xesta ola και πως αλλιως σας λενε...η πειτε μου να ερθω εγω δεν εχω προβλημα
ραντεβου θανατου και ετσι τυπε?
Όχι ρε Μητροπάνο..δεν λέω αυτό.
Λέω ότι όποιος το παίζει straight και τριγυρνάει εδώ μέσα για να σχολιάσει μάααααλλον την έχει ψιλοακούσει λιγάκι! Χωριό που φαίνεται ...
Ασε ρε........
Κατέβηκε απο το Βουνο και πηρε ενα PC και γράφει οτι του κατέβει ο κάθε άπλυτος και εσυ χαλιέσαι?
Ρε παιδιά, αλλη μια για να το εμπεδωσετε, τα παιδιά που πηγαίνουν με ΤΡΑΝΣ δεν είναι Γκέυ και ουτε έχουν σχέση αυτή η εικόνα που εσεις σχηματίζετε.
Εμενα προσωπικα με ελκυουν οι ΤΡΑΝΣ σαν...........Μην μπερδέυστε και μην εκφράζεται απόψεις σε θέματα που δεν γνωρίζετε, θα γελάνε και οι πέτρες μαζί σας.
......
Και αφήστε αυτό το στύλ το Νταγλαρά Αντρακλα Ελληνάρα, είναι για λυπηση ,δεν φτουράει ,ειδικά εδω μεσα.... ;)
δεν κανω πλακα ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ειμαι λοιπον απο μια περιοχη της αθηνας που οσοι δεν την σεβονται πρεπει να την φοβουνται