samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
κανενας μορτης δεν βλεπω να απαντα!!!!!!!
Έχουμε κλάσει μέντες ρε Larousse, δεν το κατάλαβες?
Έρχεται ο Johny White!
κανενας μορτης δεν βλεπω να απαντα!!!!!!!
Ασε ρε Νίκο που δίνεις σημασία και χαλιέσαι τι λέει ο καθένας.
ο κάθε άπλυτος
τα παιδιά που πηγαίνουν με ΤΡΑΝΣ δεν είναι Γκέυ
Εμενα προσωπικα με ελκυουν οι ΤΡΑΝΣ
ενας μαλάκας έγινε και πιεστικός μια φορά στην Αθήνα.
μην εκφράζεται απόψεις σε θέματα που δεν γνωρίζετε,
θα γελάνε και οι πέτρες μαζί σας.
τι στο καλό έρχεστε και διαβάζετε εδω σε αυτό το υποφόρουμ?
έχετε μηδαμινή κοινωνική ζωή
ασχολείσθε με κάτι που δεν σας αγγίζει.
το στύλ το Νταγλαρά Αντρακλα Ελληνάρα,
μου θυμηζεις μερικους αγαπουληδες εδω μεσα που λενε πουτανα δεν ειναι πουτανα επειδη γαμιεται επι πληρωμηΑσε ρε Νίκο που δίνεις σημασία και χαλιέσαι τι λέει ο καθένας.
Κατέβηκε απο το Βουνο και πηρε ενα PC και γράφει οτι του κατέβει ο κάθε άπλυτος και εσυ χαλιέσαι?
Ρε παιδιά, αλλη μια για να το εμπεδωσετε, τα παιδιά που πηγαίνουν με ΤΡΑΝΣ δεν είναι Γκέυ και ουτε έχουν σχέση αυτή η εικόνα που εσεις σχηματίζετε.
Εμενα προσωπικα με ελκυουν οι ΤΡΑΝΣ σαν ενεργητικός και μόνο,γιατί είναι θερμές και κάνουν τρελό κρεβάτι, δεν με ελκύει το ανδρικό σώμα και όυτε κοιτάω ανδρες, εχουν πέσει και φάπες σε Μπάρ όταν ενας μαλάκας έγινε και πιεστικός μια φορά στην Αθήνα.
Μην μπερδέυστε και μην εκφράζεται απόψεις σε θέματα που δεν γνωρίζετε, θα γελάνε και οι πέτρες μαζί σας.
Και μιας και το ανέφεραν κάποια μέλη, τι στο καλό έρχεστε και διαβάζετε εδω σε αυτό το υποφόρουμ?
Εγω δεν παω στο ΓΚΕΥ/ΛΕΣΒΙΑΝ για παράδειγμα, εσείς τι στο καλό μπαίνετε ,να δείτε τι?
Καλα και μην πείτε οτι μπαίνετε να σπάσετε πλακα, γιατί έχετε μηδαμινή κοινωνική ζωή ή είσθαι μώροι να ασχολείσθε με κάτι που δεν σας αγγίζει.
Και αφήστε αυτό το στύλ το Νταγλαρά Αντρακλα Ελληνάρα, είναι για λυπηση ,δεν φτουράει ,ειδικά εδω μεσα.... ;)
που ακριβως στο ζεφυρι?δωσε μου πληροφοριες γιατι δεν εχω παει εκει τουρκογυφτε ποτε μου...πες μου μια οδο και εναν αριθμο μονο...και βγαλε ολους τους γυφτους που ξερεις εξω..εδω παντως οι ποντιοι δεν κρατιουνται ..πες μου απλα οδο και αριθμο και θα δεις ποσο ''κοινωνικος'' ειμαι
ρε παιδεα sorry κιόλας αλλα ένας trans είναι AΝΤΡΑΣ!!!
δηλαδή όταν πηδάς άντρα δεν θεωρείτε GAY δραστηριότητα ?
δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους αλλα μη λέμε και μαλακίες.....
trans είναι άντρας, άρα εσύ που τον πηδάς ομοφυλόφιλος!!!
NO BAD, NO GOOD, JUST TRUE !!!
που ακριβως στο ζεφυρι?δωσε μου πληροφοριες γιατι δεν εχω παει εκει τουρκογυφτε ποτε μου...πες μου μια οδο και εναν αριθμο μονο...και βγαλε ολους τους γυφτους που ξερεις εξω..εδω παντως οι ποντιοι δεν κρατιουνται ..πες μου απλα οδο και αριθμο και θα δεις ποσο ''κοινωνικος'' ειμαι
Προς:samsung
Το πρόβλημα το δικό σου είναι οτι είσαι ρατσιστής, μικροτσούτσουνος και κομπλεξικιά
Καινούριος "Lakis33" μας βρήκε!
Αυτοί είναι μαύροι!
Να γιατί είμαι ρατσιστής: ΔΕΝ μ' αρέσουν οι μαύρες!
Εσένα nefertiti σου συστήθηκε?Τραβεστί λες ότι δεν γουστάρεις αλλά την φωτο την είχες μια χαρά έτοιμη!!!
Και μια και είσαι νέο αίμα εδώ μέσα και χρειάζεσαι καθοδήγηση.... δεν την λένε Camelia αλλά nefertiti!
Έτσι και θα μαθαίνεις, και θα αποδέχεσαι σιγά σιγά τη νέα σου ταυτότητα....
Να γιατί είμαι ρατσιστής: ΔΕΝ μ' αρέσουν οι μαύρες!
Εσένα nefertiti σου συστήθηκε?
Εμένα camelia!
..και δεν σου πέρασε απ'το μυαλό ότι σου είπε ψέματα!! ΑΘώο μου παιδί! Μικρό και άσπιλο!
Τι τηλεσκόπιο είν' αυτό
Carlo,
Πάρε και την Elizabeth.
Είναι κι αυτή "κοινωνικός τύπος".