trelakias121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
υπαρχουν φθηνες λυσεις για τρανς?απο 20 ευρω ας πουμε με ταβανι το 50ευρω...
με ταβανι
Ταβάνι δεν υπάρχει σ' αυτές τις δουλειές, φιλαράκο.
Πάτος μόνο υπάρχει.
Και μάλλον ο δικός σου.
,... κι οσοι πεταχτηκαν να πουνε εξυπναδα σιγουρα ειναι τραβελια με ψευτικα προφιλ αλλιως μην πεταγεστε αν δενε χετε να πειτε κατι πανω στο θεμα συναγωνιστες,ο φιλτατος ανοιξε ενα επικαιρο θεμα για ολους.,θελοντας και μη τρανσακια εμεις σας ταιζουμε γι'αυτο ριξ'τε τις τιμες,αλλωστε εμας χομπυ ειναι δεν ειναι η δουλεια μας οπως εσας!
Tρως που τρως πουτσο στο πατο και γουσταρεις,βρες κανενα πακιστανο με 5 ευρω και ασε τις πουστρες με μαλλια και ψευτικα βυζια...
επικροτω!!!!! ετσι ειναι,σωστη παραθεση.Γίνεσαι όντως χυδαία/ος.
Νομίζεις οτι αξίζει ο καθένας που μπαίνει και ρωτάει κάτι τετοια αντιμετώπιση?
Θα του έλεγες κατι τέτοιο μπροστα του σε ενα καφέ? Αμφιβάλω, έτσι μόνο θρασύδιλοι απαντάνε και μην αρχίζεις οτι το είπες για πλάκα, είμαι σίγουρος οτι δεν γνωρίζεσθε.
Δεν πιστεύω οτι εαν ανοιγες ενα θέμα θα ήθελες να σου απαντάνε έτσι όποτε συγκράτησε λίγο το όποιο χαμηλό επίπεδό σου την επόμενη φορά...
ρε λαμπορκινα πεταχτηκες να πεις την παπαρια σου καλα το ξεκινησες αλλα στο τελος το κατεληξες να χυσεις κιολας,το γαμησες...λογικό θα ήταν να πέσουν κι άλλο οι τιμές αλλά με γνώμονα να πέσουν και οι απαιτήσεις των πελατών και να αρκούνται με τα λίγα
κι οχι να τις βλεπαμε με τα 2 ματια με το ενα ο λαμπορκινα ειπε κατα το ημιση να περικοπουν οι υπηρεσιες...τι είναι αυτά που λες ρε λαμποργκίνα;
μήπως θα σας βόλευε καλύτερα να δίναμε 5 ευρώ να σας βλέπαμε για ένα λεπτό και να φεύγαμε;
λογικό θα ήταν να πέσουν κι άλλο οι τιμές αλλά με γνώμονα να πέσουν και οι απαιτήσεις των πελατών και να αρκούνται με τα λίγα
ρε λαμπορκινα πεταχτηκες να πεις την παπαρια σου καλα το ξεκινησες αλλα στο τελος το κατεληξες να χυσεις κιολας,το γαμησες...
με τι θα συμβιβαζοσουν????εκει που κλειναμε μια ωρα με 60 ευρω να το κανουμε μιασωρο με 30?????συμφωνω μεσα ειμαι...
θες εκει που καναμε 5 στασεις στο σεξ να κανουμε δυομιση????συμφωνω....θες εκει που χυναμε μια ολοκληρη χυσια να ριχνουμε την μιση????συμφωνω...παιδια ο λαμπορκινα εκανε την σωστοτερη παραθεση...καταλαβαινετε οτι δεν ειναι σαν εμας που απλα μπαινουμε στο σαιτ απλα ειναι εκδιδομενος,αυτο μου δινει να καταλαβω δε ξερω εσεις τι καταλαβαινετε...
Δωστου ενα πνευστο χωρις ομπρελα να στρωσει...Στείλε πμ να κανονίσουμε και θα σε καλοπηδήσω τσαπα ψωλολιγούρα...
Γίνεσαι όντως χυδαία/ος.
Νομίζεις οτι αξίζει ο καθένας που μπαίνει και ρωτάει κάτι τετοια αντιμετώπιση?
Θα του έλεγες κατι τέτοιο μπροστα του σε ενα καφέ? Αμφιβάλω, έτσι μόνο θρασύδιλοι απαντάνε και μην αρχίζεις οτι το είπες για πλάκα, είμαι σίγουρος οτι δεν γνωρίζεσθε.
Δεν πιστεύω οτι εαν ανοιγες ενα θέμα θα ήθελες να σου απαντάνε έτσι όποτε συγκράτησε λίγο το όποιο χαμηλό επίπεδό σου την επόμενη φορά...