Νέα

Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκης (φωτογραφική συλλογή)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα big_boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 739
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Προμηθέως 34 (Πάνω από την Μοναστηρίου)
Αν δεν κάνω λάθος έκλεισε πρίν περίπου έναν χρόνο και από τότε δεν ξαναλειτούργησε. Πάντως το "φωτιστικό" στην είσοδο υπάρχει ακόμα.

34qh6.jpg

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Τρίτη φωτογραφία.
Ταντάλου 29 (πάνω από την Μοναστηρίου)
Τώρα θα πάμε πολλά χρόνια πίσω.Το σπίτι αυτό γνώρισε δόξες σε άλλες εποχές.Τελευταία φορά λειτούργησε το 1992 ή 1993. Από τότε δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο.Στέκεται ακόμα εκεί ερειπωμένο και αφημένο στην μοίρα του.

29ky9.jpg

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
βιβλιο εισαι ρε ατιμε!

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Πάλι θα ξεφύγω από το θέμα αλλά οι συνθήκες με αναγκάζουν να το κάνω.
Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε Κυριακή 3 Αυγούστου 2008,ώρα 19:30.
Κι όμως είναι η οδός Προμηθέως.Άλλωτε Κυριακή τέτοια ώρα ο δρόμος αυτός έσφυζε από ζωή.Τώρα ερημιά,αφού οι 5 οίκοι ανοχής που βρισκόντουσαν σ αυτόν τον δρόμο έχουν σφραγιστεί.Περπάτησα από την αρχή μέχρι την Μοναστηρίου και ξαναγύρισα στην αρχή.Μόνο εγώ βρισκόμουν στην Προμηθέως εκείνη την ώρα.Θα μπορύσε να είναι και σκηνικό ταινίας θρίλερ έτσι έρημη και με τα σπιτάκια κλειστά σαν στοιχειωμένα.
Αντίθετα στα διπλανά στενά(Ταντάλου και Σαπφούς) υπάρχει ζωή.Έντονη κίνηση και το γνωστό σκηνικό.Μοναχικοί άνθρωποι αλλά και παρέες στο παιχνίδι της αναζήτησης,στην "ιεροτελεστεία" της τσάρκας.

58848137jt0.jpg

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Η εικόνα μιλά απο μόνη της.
Συμπτωματικά η σήμανση της τροχαίας αντικατοπτρίζει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Βαρδάρη,στην παραδοσιακή γειτονιά του αγοραίου έρωτα της Θεσσαλονίκης.
Η δικιά μου ερμηνεία των 4 αυτών πινακίδων.
"Οδος Προμηθέως κλειστη": Τα σπίτια της οδού Προμηθέως είναι πλέον κλειστά.
"Αδιεξοδο" : ?!?.....
"STOP" : Σε σκέψεις και επιθυμίες.
"Απαγορευεται η στοφή δεξιά": Κατευθυνθητε προς τα αριστερά,προς την Ταντάλου και την Σαπφούς, όπου τα εναπομείναντα 5 κόκκινα σπίτια της περιοχής,αντιστέκονται ακόμα.

37475871fl7.jpg

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
  :huh::'(  :huh::'( :'( :'( :'( :'(

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Η εικόνα μιλά απο μόνη της.
Συμπτωματικά η σήμανση της τροχαίας αντικατοπτρίζει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Βαρδάρη,στην παραδοσιακή γειτονιά του αγοραίου έρωτα της Θεσσαλονίκης.
Η δικιά μου ερμηνεία των 4 αυτών πινακίδων.
"Οδος Προμηθέως κλειστη": Τα σπίτια της οδού Προμηθέως είναι πλέον κλειστά.
"Αδιεξοδο" : ?!?.....
"STOP" : Σε σκέψεις και επιθυμίες.
"Απαγορευεται η στοφή δεξιά": Κατευθυνθητε προς τα αριστερά,προς την Ταντάλου και την Σαπφούς, όπου τα εναπομείναντα 5 κόκκινα σπίτια της περιοχής,αντιστέκονται ακόμα.

37475871fl7.jpg

Η παραπάνω φωτογραφία δεν βγήκε καλά λόγω χαμηλού φωτισμού.Την ξαναβάζω σε νέα βελτιωμένη έκδοση.

14695203oa8.jpg

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Επειδή μάλλον μελαγχολήσατε,δείτε και κάτι πιο ευχάριστο.

Ιωάννου Κωλέττη 17  By night.
Η μέρα φευγει,η νύχτα έρχεται και το αγαπημένο μας σπιτάκι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους βραδινούς του επισκέπτες.

17ig7.jpg

Επισκέπτης
Pε παιδιά θα σας πω μια ιστορία που αν θέλετε την πιστεύετε : Πριν αρκετά χρόνια είχα ανέβει για μία δουλειά της εταιρίας μου αυθημερόν στην θεσσαλονίκη. Eπέστρεφα το βράδυ. Nοίκιασα από το αεροδρόμιο ένα αυτοκίνητο και τελείωσα τις δουλειές μου το απόγευμα (η δουλειά μου ήταν κοντά στο αεροδρόμιο). Eίπα: δεν πάω να ρίξω και κάνα πούτσο; Δεν έχω όμως ιδέα από Θεσσαλονίκη, ούτε κάποιον φίλο να μου δώσει πληροφόρηση, ούτε υπήρχε το bourdela.com!! Ξεκίνησα λοιπόν πραγματικά στα τυφλά. Tο πιστέυετε ή όχι με 1-2 βόλτες είχα βρει μπουρδελάκι!!!! Mου είχε φανεί απίστευτο τότε αλλά έψαχνα με προσοχή να βρω γειτονίτσες με χαμηλά σπιτάκια, χαμηλό φωτισμό και μπουρδελοτυπάκια σαν και την αφεντιά μου να προχωράνε στον δρόμο. Eίχα τότε γαμήσει μία τρομερή Pωσίδα με έναν  α λ α β ά σ τ ρ ι ν ο  κώλο...

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!
Οι εξελίξεις  τρέχουν και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα...
Η Προμηθέως απέκτησε και πάλι ζωή,αφού επαναλειτουργούν τα σπιτάκια που είχαν σφραγιστεί. Μια κακή παρένθεση έκλεισε.

Και για να σας ανεβάσω ακόμα περισσότερο..
Δείτε και το νέο μας απόκτημα.Το νέο σπίτι στην περιοχή Μύλου, στην οδό Νικηφόρου Ουρανού 28. Καλορίζικο !

28wb3.jpg

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σε αυτές τις γειτονιές,πώς πάει ένας τουρίστας;Από τη Θεσσαλονίκη,ξέρω μόνο τα βασικά.Τον Ν.Ε.Σ.Σ.Θ,το λιμάνι (πάω στο kitchen bar για cafe όταν ανεβαίνω!),την πλατεία Αριστοτέλους,τον λευκό πύργο,την HELEXPO.Επειδή θα ανέβω προσεχώς,θα ήθελα να περάσω μια βόλτα,να δω που γαμάνε (και τι!)οι Θεσσαλονικείς :grin:

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Καλώς να μας έρθεις.

Η μια περιοχή είναι ο βαρδάρης και βρίσκεται πολύ κοντά στον νέο σιδηροδρομκό σταθμό.
Η άλλη περιοχή είναι ο Μύλος.Βρίσκεται στη δυτική είσοδο της πόλης κοντά στα ΚΤΕΛ.

Για το πως θα πας,για να μην σε μπερδέψω,σου προτείνω καλύτερα να δεις τις καταχωρήσεις των σπιτιών στον κατάλογο.Εκεί υπάρχουν και οδηγίες πρόσβασης (χάρτες)

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Την τριτη που πηγα στην κωλεττη εβγαλα μια φωτογραφια...το κρεβατι τησ Αφρουλασ...εκει περναω ευχαριστεσ στιγμεσ που μου χαριζει αυτο το πλασμα :bigdick: :smitten:

dsc00361uf6.jpg

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Γεωργίου Ανδρέου 16
Το έρως 16 που απο τις αρχές Αυγούστου επαναλειτουργεί.

e2ii8.jpg

e3dz8.jpg

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Ποιά Σαντορίνη και ποια Οία.  Ηλιοβασίλεμα απο Ι.Κωλέττη έχετε δεί ?

k1xf3.jpg

k2ie5.jpg

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Καλο φιλε! Τι συμπτωση...τα σεντονια ιδιο χρωμα εχουν... :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Πωπω ρε και γαμω οι φωτος με το ρδελο στο βαθος.Και γαμω λεμε...
Καταστροφικη ατμοσφαιρα με αναμικτα συναισθηματα.Μπραβο ρε μεγαλο αγορι.

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Αυξάνεστε και πληθύνεσθε.
Δυο νεα σπίτια άνοιξαν τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας.

Το ενα στα ξυλάδικα στην οδο Νικολάου Μάντζαρου 1Α

NikolaouMantzarou1913.JPG

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Και το δεύτερο στον Μύλο στην οδο Νικηφόρου Ουρανού 1Β

Εξωτερικά περισσότετρο με εκκλησία μοιάζει παρά με οίκο ανοχής αλλά ας μην το σχολιάσω αυτό.

NikiforouOuranou1914.JPG

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom