Ειναι γνωστο πως στην Θεσσαλονικη πληρωνεις παραπανω αλλα αξιζουν και τα σπιτακια και οι υπηρεσιες!
Οταν ημουν φανταρος στην Θεσσαλονικη ειχα ριξει τα καλυτερα γαμισια παντως.
Αθηνα εχουμε ποσοτητα αλλα οχι ποιοτητα στην Θεσσαλονικη το αντιθετο. (Αποψη μου. Μην αρχισετε να μου την λετε
)
μεγαλο λαθος.!!!!!!!!!!!!!!!!
η πολη μας εχει πεθανει σε αυτον τον τομεα.
και η ποιοτητα.....ειναι χαλια.
καλα,δε μιλαω για την ποσοτητα.αυτο το ξερουν καλυτερα οι θεσσαλονικεις.
ολες εχουν καβαλησει το καλαμι.μη αυτο,μη εκεινο.εκατσες πολυ ωρα,μη μου πιανεις τα βυζια.μη μοθ γλυφεις τα βυζια,πιο σιγα,αντε ακομα να τελειωσεις,τα χερια σου ειναι κρυα,οχι απο πανω.....
ε αντε και γαμησου καριολα.αυτο κανεις δηλαδη, αλλα καντο καλα.
δε σου τη λεμε οπως ειπες, αλλα η αθηνα ΔΕΝ συγκρινεται με τη θεσσαλονικη.
χιλιες 1000 φορες αθηνα παρα θεσσαλονικη.
θεσσαλονικιος ειμαι.δεν εχω κανενα λογο να ριχνς και να κατακρινω την πολη μου αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
εχω ερθει στην αθηνα και ξερω τι γινεται.μπορω εγς τωρα απο εδω να σου προτινω 4-5 ΠΟΛΥ ΔΙΝΑΤΑ κομματια για να πας.ασχετα αν δεν ζω εκει.
αντιθετως εδω, δεν εχω να σου προτινω καμια..........!!!!!!!!!!
παλια ισως την ΠΕΤΑ.'η ισως την ΖΑΝΕΤ.καμια αλλη δεν αξιζει.και ολοι οι συμπολιτες μου αν κατεβουν αθηνα και γυρισουν, θα καταλαβουν την διαφορα και θα ξυπνησουν.
και φυσικα δεν αναφερομαι στις τιμες.εχω ανοιξει και σχετικο θεμα.
ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ τιμες.χαλια μαυρα.30 ευρω το λιγοτερο????????
ειναι δυνατον?και τωρα που θα φυγουν ολα τα μαγαζια απο τον βαρδαρη και θα πανε ολα προς το μυλο, ολα θα γινουν 40 αρια και πανω.
α! οσο για τις υπηρεσιες......αστα να πανε.αυτα που βρισκεις στην αθηνα με 30 ευρω εδω θελεις ενα 50αρικο και πανω.
και κατι τελυταιο για τουσ θεσσαλονικεις. ρε παιδια, μην εισαστε αφελης και διαλεγεται τα χαζα προγραμματα με ντουζακι,τζακουζι,μασαζ ,show και τετοιες παπαριες.
ειναι πεταμενα λεφτα.αυτα βλεπουν και ξεσηκονονται κιαι σκεφτονται¨αφου υπαρχουν κοροιδα και τα δινουν τα λεφτα, ασ ανεβασουμε τις τιμες"
αυτα και ευχαριστω για την αναγνωση.