Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Δεν παιζεται ο big boy.Eχει εμπλουτισει σημαντικα την επιφανεια εργασιας στο pc μου lol
Το αναγνωρίσατε ; μάλλον ναι.
Αρκετοί από εσας έχετε περάσει απο αυτό το κρεβάτι,αφού εδω και καιρό αποτελεί έναν απο του δημοφιλέστερους "προορισμούς".
Για όσους δεν κατάλαβαν ή δεν ξέρουν πρόκειται για το 1 από τα 3 δωμάτια του σπιτιού της οδού Ιωάννη Κωλέττη 17.
Και για το ιστορικό της υπόθεσης..η φωτογραφία τραβήχτηκε 1 μόλις λεπτό μετά την αποχώρηση της Έφης από το δωμάτιο.
Λοιπον,παμε στις διαφορες.
1.Το μαξιλαρι εχει διαφορετικη θεση.
2.Το σεντονι κατω εχει τσαλακωθει αρκετα
3.Το σεντονι -κοντα στο μαξιλαρι- ειναι πιο ζαρωμενο σε σχεση με πριν.
Μια 4η διαφορα που δεν φαινεται και πολυ καλα ειναι οτι στα σκουπιδια υπαρχει αλλη μια καποτα σε σχεση με πριν
Δε ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας αλλά εγώ δε γαμάω ξεσκούφωτος πουτάνα που να με βαράνε με γκλόπ στην Ομόνοια...Ναι φιλε μου ειμαι σιγουρος καλα ακουσα.Δυστυχως υπαρχει κατα καιρους και τετοια "προσφορα" και οχι σε ενα αλλα και σε αρκετα ακομα.
Ευτυχως μεχρι σημερα δεν υπαρχει αναφορα (τουλαχιστον σ αυτο το Site) για πελατη που εκανε ακαποτο σεξ.Ευχομαι και ελπιζω να μην υπαρξει και στο μελλον.
καταρχην μπραβο για το ωραιο θεμα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τα μπουρδελακια ειναι πιο ακριβα απο την Αθηνα????το Φεβρουαριο που ημουνα Αθηνα και πηγαινα φυλης.μπορουσες να εβρισκες αραπινες και Αλβανιδες με 15 ευρω!!!!συνηθως η τιμη ειναι 20.πριν 4-5 χρονια ητανε στα πιο πολλα 25 ειχε και 2-3 με 30.και μερικα με 20.τωρα φτηνινανε.και ενω παλια δεν δεχονταν ξενους τωρα δουλευουνε πιο πολυ με τους λαθρομεταναστες.περιεργο μου φενεται οτι στη Θεσσαλονικη ειναι πιο ακριβα απο την Αθηνα!!!!!!!20 ; Ουτε στις εκπτωσεις !!
Στο Βαρδαρι το λιγοτερο 30
Στον Μυλο ξεκινανε απο 35 και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα Και αναλογα με το σπιτι.
Συναδελφοι σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.