Νέα

Οίκοι ανοχής Θεσσαλονίκης (φωτογραφική συλλογή)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα big_boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 739
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Σαπφούς 20

Τοτε.....
Θα κάνω μια παρένθεση με τρείς φωτογραφίες ρετρό.
Λατρεμένα μας σπιτάκια που έπαψαν να λειτουργούν εδω και πολύ καιρό.Αν μπορούσαν να μιλήσουν θα είχαν πολλά να μας πουν.

Στην πρώτη φωτογραφία το σπίτι της οδού Σαπφούς 20.
Δεν θυμάμαι ποτε ακριβώς έκλεισε αλλά απο τότε έχει εγκαταλειφθεί.
Η ταμπέλα όμως επιμένει "ενοικιάζεται"

t20jn1.jpg

Τωρα....

s20.JPG

Επειτα  απο πολλούς μήνες και μετα το απαραίτητο λίφτιγκ,άνοιξε ξανά το σπίτι της οδού  Σαπφούς 20 στον βαρδάρη.

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Νικηφόρου Ουρανού 1Β
Το φωτογράφησα ξανά γιατί είδα κατι που με εντυπωσίασε.

Δείτε στα κάγκελα του μπαλκονιού το σημείο που εχω μέσα σε κύκλο....

nikouranou.JPG

Δείτε το και σε μεγένθυση.....

mati.JPG

Ναι. Καλά  βλέπετε. Ενα μεγάλο ματόχαντρο και μία πλεξούδα από σκόρδα !!!Τι άλλο να υποθέσω? Οτι οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενες κάθε μέρα το φτύνουν για να μην τους το ματιάξουν?

Υ.Γ. Τις δυο αυτες φωτογραφίες δεν τις έβαλα για να τους κοροϊδεψω.(Μην κρίνεις για να μην κριθείς). Ας βάλουν οι άνθρωποι οτι θέλουν,δικό τους είναι.Τις έβαλα έτσι σαν ενα ευχάριστο διάλειμμα,για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ,πάντα καλοπροαίρετα.
Φτού φτού σκόρδα !!

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Τέλος η πλάκα. Ξανά στο θέμα μας.

Κοροβάγκου 5
Το δωμάτιο της Πολωνέζας Χριστίνας.

korobagou5A.JPG

korobagou5B.JPG

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ε ρε γαμησια που πεσανε και εδω μεσα

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Ταντάλου 14
Το αλουμινάτο σε νεα έκδοση.Δυο πόρτες έχει η ζωή...δυο και το αλουμινάτο.
Η αλουμινένια πότρα ομως έκλεισε,τα αλουμινένια σκαλιά έφυγαν και η είσοδος πλέον γίνεται απο την μπορντώ πόρτα,όπως τον παλιό καλό καιρό.

Tantalou14n.JPG

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Τρίτη φωτογραφία.
Ταντάλου 29 (πάνω από την Μοναστηρίου)
Τώρα θα πάμε πολλά χρόνια πίσω.Το σπίτι αυτό γνώρισε δόξες σε άλλες εποχές.Τελευταία φορά λειτούργησε το 1992 ή 1993. Από τότε δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο.Στέκεται ακόμα εκεί ερειπωμένο και αφημένο στην μοίρα του.

29ky9.jpg
εκεινη την εποχη δουλευε μια 50αρα ρωσιδα με 5αρια κανονια που εκανε ακαποτο εγλυφε τις ρογες της και περνουσες κανα μισαωρο με μασαζ και φουλ προγραμμα και φτηνοτερα απο τα αλλα της περιοχης

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πριν πολλα πολλα χρονια που ειχα μετρησει τα σπιτακια ηταν περιπου 20.... μαζι με της Γιαννιτσων ομως....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
:rockon: O Πορνο φωτο ρεπορτερ επεστρεψε στη δραση.Κριμα που το αλουμινατο αλλαξε. :'(

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
5. Σαπφούς  8
  Το ανορθόγραφο!Με  σήμα κατατεθέν την πινακίδα στην πόρτα γραμμένη ανορθόγραφα (Σαφους 8).Γι αυτό και ο χαρακτηρισμός ανορθόγραφο.

anoriq4.jpg

Σας χρωστούσα κάτι ακόμα.Δεν γίνεται φωτογραφία αυτού του σπιτιού χωρίς να φαίνεται και ο λόγος για τον οποίο "βαφτίστηκε" ανορθόγραφο.

Να λοιπόν και η  πόρτα με την θρυλική πλέον επιγραφή.

safous8.JPG

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Με την ευκαιρία πάρτε μια γεύση και από το εσωτερικό του.

G.Andreou34A.JPG

G.Andreou34B.JPG

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι ωραια δωματια.....ποσοι απο μας αραγε δεν εχουμε μπει σε αυτα?νομιζω κανενας.......

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αρχοντα :grin:

ετσι πως το εβγαλες ολοκληρο το λα φεμ θα νομιζει ο αλλος οτι δεν ειναι μπουρδελο αλλα μαυσολιο  και βαλε!

κατσε καλα αχλαδεμπορα να ουμ!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Παιδες τους τελευταιους μηνες παρατηρησα εναν χωρο πιθανοτατα εκει (με καθε ομως επιφυλαξη) ν'ανοιξει ολοκαινουριο σπιτακι. Βρισκεται κοντα στο τερμα κ δεξια οπως τερματιζει η νικηφορου ουρανου εκει ειναι το γνωστο ρδελο. Ο δρομος ετσι οπως συνεχιζει στριβεις αναγκαστικα προς δεξια(αφου ντουγρου δεν παει εχει αδιεξοδο), εκει λοιπον στα δεξια σου πριν περασεις τις γραμμες του τρενου εχει κατι νταλικες σταθμευμενες αν μπεις μεσα στο ανοιγμα στο στενο φαινεται ενα σπιτακι το οποιο μοιαζει για μπορδελακι αλλα συνεχεια ειναι κλειστο,δεν το εχω πετυχει ποτε ανοικτο ενω εχει φωτιστικα απεξω και κατεβασμενα παντζουρια με καγκελα.
Αν γνωριζει κανεις κατι ας μας ενημερωσει σχετικα.
ΥΓ. για οσους δεν καταλαβαν ο δρομος αυτος αν συνεχισεις παει προς νεα δυτικη εισοδο,στα φαναρια λιγο μετα τις γραμμες αν στριψεις αριστερα πας για διοδια, αν ομως συνεχισεις ευθεια βγαινεις στην γιαννιτσων για οσους γνωριζουν στην καντινα κοντα στο βενζιναδικο ΑΠ-καλπακη.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω οτι εκει εχει μονο μεταφορικες
αν και παω συχνα τα πρωινα δεν προσεξα κατι τετοιο
ασε που το βραδυ εκει δεν σταματας παιρνας σφερατος!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
γιατι ειδικα το βραδυ φευγεις σφαιρατος? εγω γενικα το βραδυ πηγαινω σε σπιτακια. Μηπως υπαρχει κατι απτο οποιο πρεπει να προσεχω σ'εκεινη την περιοχη? δεν το πιασα, ειλικρινα!

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ειδικα το βραδυ φευγεις σφαιρατος? εγω γενικα το βραδυ πηγαινω σε σπιτακια. Μηπως υπαρχει κατι απτο οποιο πρεπει να προσεχω σ'εκεινη την περιοχη? δεν το πιασα, ειλικρινα!

απο τα σκοτεινα και απομερα μεροι που δεν εχει ψυχη παντα παιρνας "σφαιρατος"
τα σπιτακια βεβαια δεν ειναι εκει, εκει εχει μονο αποθηκες

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
αν παρατηρησεις προσεκτικα στο στενο κ δεις καλα στα αριστερα σου εχει ενα σπιτακι

2012

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
18. Ιωάννου Κωλέττη 17
  Το αγαπημένο μου (και πολλών ακόμα) γιατι εδώ εργάζεται η αγαπημένη μου Έφη.Τις συγκλονιστικότερες εμπειρίες που έχω ζήσει σε οίκο ανοχής, τις έζησα εδώ και μου τις πρόσφερε απλόχερα η γλυκιά  Έφη από την Πολωνία.
Εδώ εργάζεται ένα ακόμα λατρεμένο κορίτσι των Θεσσαλονικέων η Σάρα.

koloc8.jpg

Απίθανο! Είχα πάει πριν ένα χρόνο και πέτυχα μια ξανθιά, το κάτι άλλο! (όχι την ψηλή) Με 60 ευρώ (τότε το απλό είχε 30) έκανε και 69! (συγγνώμη που δεν θυμάμαι ονόματα, αλλά πάει καιρός) Μετά μου λέτε ότι στην Θεσσαλονίκη θα γεμίσουμε τραβέλια, μπάζα και κακή παροχή υπηρεσιών... :headbang: Μια χαρά είναι η πόλη μας, έστειλλα εκεί και φίλους από άλλη πόλη και μόνο τεμενάδες δεν μου έκαναν. Το κουφό είναι ότι το βρήκα καταλάθος, αφού είχα χαθεί, ψάχνοντας αυτό της Κοροβάγκου.:2funny: Και μιας και τό 'φερε η κουβέντα, λέει τίποτε εκείνο (Κοροβάγκου 5;);;; Είδα και άκουσα πολλά και έλεγα να το επισκευτώ. Αξίζει τον κόπο; Και κάτι ακόμα. Ξέρει κανείς αν σε κάποιο από αυτά τα μαγαζιά, πληρώνοντας το "κάτι" παραπάνω, μπορείς να κάτσεις παραπάνω (μία ώρα, π.χ.);

OP
OP
B

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Προμηθέως 19  (Το μπλέ με το ηχητικό εφέ)

1. Το "Ζοζέ Αλβαλάδε"
Promitheos19a.JPG

2. Το "Ντραγκάο"
Promitheos19b.JPG

3. Το "Νταλούζ"
Promitheos19c.JPG

Οχι δεν έχω μπερδευτεί,ούτε κοροϊδευω!  Πλάκα κάνω. Έδωσα ονόματα πορτογαλικών γηπέδων στα δωμάτια,γιατί η μια από τις κοπέλες  που εργάζονται εδω (Η Γιελένα,που την έχω και αδυναμία) είναι απο την Πορτογαλία.
Εδώ δουλεύει και η δημοφιλής Μαιρούλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom