Φιλε speed μιλησες με την πιο κουτοπονηρη τσατσα της Θεσσαλονικης.Απλα δεν πρεπει να πιστευουμε οτι λενε.Ξερουν πολυ περισσοτερα πραγματα απ'οσα μπορουμε να φανταστουμε.
Γι αυτον ακριβως τον λογο μου εκανε εντυπωση.
Φιλε speed μιλησες με την πιο κουτοπονηρη τσατσα της Θεσσαλονικης.Απλα δεν πρεπει να πιστευουμε οτι λενε.Ξερουν πολυ περισσοτερα πραγματα απ'οσα μπορουμε να φανταστουμε.
Την δευτερα του πασχα ημουν Θεσσαλονικη για δουλεια και ειχα περασει απο το "σπιτακι" της Κολλετη. Εκει ανοιξαμε μια συζητηση με τη τσατσα και σε καποια φαση με ρωταει τι παιζει στην αθηνα απο οικους.
Της λεω πως στις τιμες που εχετε εσεις τα "σπιτια", εμεις αυτα τα ονομαζουμε στουντιο (με τα περεταιρω στις υπηρεσιες). Φανηκε σαν να μην ηξερε τι εστι στουντιο και εκει παραξενευτηκα. Τελος παντων.
Π.χ. Απλο 35
Με μασαζ 50
"ξεσκουφοτη πιπα" 60
ακαποτο σεξ 80
με τσακουζι 120
sex show κλπ
Οι τιμες ειναι περιπου αυτες.Ποικίλλουν αναλογα με το σπιτι.
Ακαποτο σεξ??? Σε ποιο σπιτι το ακουσες αυτο?? Σιγουρα υπαρχει τετοιο πραγμα? εδω κραζουμε την ακαποτη πιπα , βγηκε και το ακαποτο σεξ στη αγορα?
( καλα εχω ριξει απίστευτο γελιο με το βάπτισμα των σπιτιων)
Οχι συνάδελφε δεν είμαι εγω και όπως διαπιστώνεις συνεχίζω απτόητος το έργο μου.Κυκλοφορησε ενας urban legend οτι οι νταβατζηδες του Βαρδαρη σαπακιασαν εναν μπουρδελιαρη που τραβουσε φωτογραφιες...
Μηπως εισαι εσυ αυτος συναδελφε big boy??
ωραιες αναμνησειςΤαντάλου 8Α
Το ένα από τα δωμάτια αυτού του σπιτιού ή αλλιως...το κρεβάτι της Μαρίνας.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποχώρηση της Μαρίνας από το δωμάτιο.